- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хареса ли ви първия ви път? (само за момичета)
Е кажете, как беше боля ли ви? Тече ли мн кръв (за момичетата) накефихте ли се...страхувахте ли се да не объркате нещо, притеснихте ли се, абе квото се сетите...как беше?
Mnogo temi be mome,dneska da ne te e udarila muzata?
Не просто иска да стане "Мега фен" , но не е това начина.Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Tuk ima tolkova mnogo temi za otnemaneto na devstvenosta,che daje ne moga da broq do tolkova.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
izob6to ne mi e tva celta prosto nqqm ko da praq tai 4e ko iskate gi triite![]()
Първоначално написано от lofff1991.f
Ei sq shi q iztriq![]()
Първоначално написано от hooliganka89
Точно така \
/
saglasna davaiПървоначално написано от hooliganka89
Ili beshe mnogo coolПървоначално написано от SneJna_
![]()
Sled opisaniet koeto si napisala e po-normalno da kajesh "Beshe mnogo hubavo",a ne"Qko beshe"Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
pri men be6e mnogo dobre, bqh mnogo dobre vazbydena i bolka nqma6e nesi spomnqm dasam se pritesnqvala-bah mnogo spokoina i toi be6e na qsno 4e mie parviq, kato cqlo mi haresa.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Нямаше и капка кръв. Въобще не се страхувах, защото бях достатъчно голяма да знам какво е 'секс' и че това нещо НЕ хапе, както и че не отивам на заколение, никой няма да ме коли, беси, а ще си 'правя кефа'.Първоначално написано от lofff1991.f
Ако е имало притеснение, то е било заради неизвестното... като при всяко първо нещо.
Бях си адски отпусната и трескаво очаквах какво ще се случи.
Единственият недостатък на 'първИТЕ ми няколко пътИ' беше, че не изпитвах нищо, а и не знаех какво точно трябва да изпитам и изобщо бях с толкова объркани чувства/усещания....![]()
В последствие осъзнах, че съм можела да бъда и далеч по-отпусната..., ама кой ти знае в началото.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Айде айде вие модовете се подкрепяте ..: > Това е разработка на военните
The Spark
А бе ти тъй ли не го направи вече бе.. Препълни форума за първия път.
Като те е страх не го прави.
Бааассси лапето..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Дори и не подозираш колко точноПървоначално написано от 5StaR
![]()