PDA

View Full Version : Секс със затворени крака :D

MishitoOo
03-25-2008, 12:53
Днеска се сетих , че наскоро като правих секс с приятеля ми (вече бивш) и му викам "Заболяха ме краката" и тръгвам да сменям позата и той "Не Не чакай затвори си краката и ги изправи" :lol: :lol: :lol: аз нищо не усетих от цялата работа обаче ми беше много смешно :lol: :lol: :lol: Дали какво се опитваше да направи ? Ако на някой му се е случвало моля да ми каже защото ми е много любопитно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: До колкото знам е невъзможно докато съм легнала с изпънати крака да ми го вкара ? :lol: :lol: :lol: :lol: Незнам Незнам ако някой има отговор моля да пише , защото всеки път като се сетя и се заливам да се хиля ... :lol: :lol: :lol: :lol: !

sex_igra4ka
03-25-2008, 12:57
Ами по-скоро нещо вие не сте го направили както трябва....Аз съм го пробвала и мога да кажа че ми харесва,особено ако съм легнала по корем и той върху мен -много е хубаво.Само че аз така лягам по корем в началото по-разкрачено ,после като го вкара си събирам краката ,иначе трудна работа.

И отпред съм пробвала-аз като съм отгоре и ме заболят краката си ги пускам назад и си ги събирам-също много приятно...

MishitoOo
03-25-2008, 12:59
Ами по-скоро нещо вие не сте го направили както трябва....Аз съм го пробвала и мога да кажа че ми харесва,особено ако съм легнала по корем и той върху мен -много е хубаво.Само че аз така лягам по корем в началото по-разкрачено ,после като го вкара си събирам краката ,иначе трудна работа.

И отпред съм пробвала-аз като съм отгоре и ме заболят краката си ги пускам назад и си ги събирам-също много приятно...

ми при моя случай аз бях отдолу и с лице към него.... :?

sex_igra4ka
03-25-2008, 13:00
Ем така не знам...Ама пак се чудя защо пък толкова тъпо се е получило...

MishitoOo
03-25-2008, 13:07
Ем така не знам...Ама пак се чудя защо пък толкова тъпо се е получило...

аммм и аз си нямам напредстава наистина ми се стори изключително тъпо от негова странна и много смешно :D той даже май се обиди за това че се разсмях обаче ми беше любопитно какво всъщност е целял с това ... доста особено ми се видя :-D :-D

nejnaDROGA
03-25-2008, 13:07
Ако краката ти са били изправени нагоре (да ти ги е държал,да са били в/у рамото му или да си ги подпряла на него) също може да се получи :)

MishitoOo
03-25-2008, 13:09
Ако краката ти са били изправени нагоре (да ти ги е държал,да са били в/у рамото му или да си ги подпряла на него) също може да се получи :)

не не ... бяха си съвсем върху леглото :D и той беше върху мен :-D

nejnaDROGA
03-25-2008, 13:12
Хммммм еееее тогава незнам :-o Предавам се :-D Най-добре го питай какво е имал за цел да направи,че ми стана интересно :-D

MishitoOo
03-25-2008, 13:13
Хммммм еееее тогава незнам :-o Предавам се :-D Най-добре го питай какво е имал за цел да направи,че ми стана интересно :-D

ами той вече ми е бивш и малко тъпо ще се получи да го питам :lol: :lol: :lol: с него изобщо не се виждаме :lol: :lol: :lol:

nejnaDROGA
03-25-2008, 13:17

ами той вече ми е бивш и малко тъпо ще се получи да го питам :lol: :lol: :lol: с него изобщо не се виждаме :lol: :lol: :lol:
Разби ми сърцето :-# :cry: Сега цял ден ще се чудя какво се е опитвал да направи :lol: :lol: :lol:

MishitoOo
03-25-2008, 13:23
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
мен от цял месец ме гризе съвеста за тва нещо .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ъъъъ коя си междодругото ?

koalka
03-25-2008, 13:23
Възможно е да са ти затворени краката, но проникването е по-трудно.Ако пробвате кучешката със затворени - хубаво е.

aanitogb
03-25-2008, 13:24
ti ako neznae6 kakvo e iskal da napravi i kakvo ti si pravila nie tyk kak da znaem?

MishitoOo
03-25-2008, 13:25
ti ako neznae6 kakvo e iskal da napravi i kakvo ti si pravila nie tyk kak da znaem?

ами аз конкретно и много точно описах ситуацията и питам защото някой може да знае ... :-D

amatorium
03-25-2008, 13:28
Vliza mnogo qko taka. Lqgash po korem sus zatvoreni kraka ili toi zad teb ako ste pravi i go vkarva. 8)

MishitoOo
03-25-2008, 13:31
Vliza mnogo qko taka. Lqgash po korem sus zatvoreni kraka ili toi zad teb ako ste pravi i go vkarva. 8)

аммм при нас май нещо не се е получило ... :D може да сме дефектни :?

ImpulseTrade
03-25-2008, 17:21
Днеска се сетих , че наскоро като правих секс с приятеля ми (вече бивш) и му викам "Заболяха ме краката" и тръгвам да сменям позата и той "Не Не чакай затвори си краката и ги изправи" :lol: :lol: :lol: аз нищо не усетих от цялата работа обаче ми беше много смешно :lol: :lol: :lol: Дали какво се опитваше да направи ? Ако на някой му се е случвало моля да ми каже защото ми е много любопитно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: До колкото знам е невъзможно докато съм легнала с изпънати крака да ми го вкара ? :lol: :lol: :lol: :lol: Незнам Незнам ако някой има отговор моля да пише , защото всеки път като се сетя и се заливам да се хиля ... :lol: :lol: :lol: :lol: !
Значи до като лежиш и си събереш краката обаче да си ги поставиш на рамото ми или аз да ти ги държа за мен е най-възбуждащата поза той може би това е целял ама от притеснение се е объркал :grin:

hottie
03-25-2008, 17:25
Много е яко със затворени крака,особено ако съм легнала по корем :booooomb:

rame
03-25-2008, 17:29
Ами ние сме го правили така със затворени крака,получава се,но не ме кефи много! :D

krem4et0
03-25-2008, 17:35
Правила съм го в мисионерската със затворени крака. Поза като поза, даже е много приятна.

Spincho_LIVE
03-25-2008, 17:41
Правила съм го в мисионерската със затворени крака. Поза като поза, даже е много приятна.

Като стана на въпрос за пози коя ти е любимата

TopTa
03-25-2008, 18:57
na nqkoi mn im haresva taka za6toto vliza po trudno i ima po-ve4e triene! su6to taka ima mn jeni koito mogat da ispitat vaginalen orgazum samo s zatvoreni kraka :)

UnForgiving
03-25-2008, 19:19
Оооо много обичам така (точно така като ти го описваш :аз съм легнала по гръб, а приятелят ми е легнал върху мен и аз съм със изправени, почти напълно затворени крака) Проблема е, че него така не го кефи, защото бая зор вижда горкия :D

MakeMeLaugh
03-25-2008, 20:06
Много си глупава и необразована и... малко лапе такова...
Това си е секс поза бе.. и на мочмето му е много по-яко так, щот голямата ти шунда става тясна така ;)

Mona_90
03-25-2008, 20:11
Много е яко със затворени крака,особено ако съм легнала по корем :booooomb:

+1

nerd
03-25-2008, 20:34
Като не мога да си свърша работата карам момичето да си прибере краката ;) удоволствието се утроява :P

FunnYboY
03-26-2008, 04:10
Малко по-тясно е, и е по-яко :P Освен това ако краката и са на раменете ми, то тогава се получава най-дълбоко проникване 8)

така че мен определено ме кефи... :grin:

amatorium
03-26-2008, 09:31
Малко по-тясно е, и е по-яко :P Освен това ако краката и са на раменете ми, то тогава се получава най-дълбоко проникване 8)

Mdam taka e mnogo qko. Ama dosta chesto na momicheto i e golqm zor tui. :oops:

FunnYboY
03-28-2008, 04:52

Mdam taka e mnogo qko. Ama dosta chesto na momicheto i e golqm zor tui. :oops:

Bate, nali znae6 lafa.... nemoje hem *******, du6ata v raq :D 8)