View Full Version : Забранява ми всичко *хъх*
UnaBletoLoVeU
03-25-2008, 13:45
Не че ми е ткф проблем, защото и сама се оправям, но ми е интересно какво мислят тези, които не са пряко засегнати от "проблема".
Гаджето ми е адски раздразнително щом се опре до най-добрите ми приятели. Момичето, с което съм приятелка от как се помня го мрази (с причина), но и той нея - добре, не го карам да се оправят. Другото момиче, с което сме заедно вече 10 години...тя нищо не му е направила, но когато е наблизо и той лудва. Обижда я как ли не, дори ми постави въпроса "Аз или тя?" само защото се прибрах от даскало с нея...оправих се с това, просто мисля, че е нелепо. Преживях го...айде...стигнахме до споразумение. Преди седмица се цупи адски много само защото чатя с бившия си. Не знам колко да съм го хранила пред гаджето си, а той...стигнахме до 2рия въпрос... "Няма да се виждаш/чатиш с него въобще...ясно ли ти е?".........днес му казах, че в събота ще ходя с класа си до текето. Без учител е...наша си е инициативата...и той каза "Ще навия класа си и класния ти да дойдем и ние", а когато разбра, че ние си ходим от добро желание просто каза "няма да ходиш с класа си...всички сте адски зле"........Добре, най-добрата ми приятелка, бившия, който също ми е донякъде приятел, а сега и класа........
ПП. Ако има значение ходим от почти 4 месеца.
ППП. Леле ако види тая тема... 2 дена сърдене не ми мърдат ;D :(
oo milata ti .. xi4 ne ti zavijdam ama ne sum imala dosega takuv problem i ne moga da ti pomogna :( Sigurna sum oba4e 4e 6te se opravqt ne6tata (moje i s nqkoi drug :-D ) :-) USPEH
LipSoFAnAnGel
03-25-2008, 14:14
Ако не ти пука много за него го зарязвай....Да няма да му ставаш робиня и постоянно да се съобразяваш с него.Все пак и ти си имаш личен живот, приятели.Окъде на къде той ще ги обижда.Явно много те ревнува и се страхува да не те загуби.На колко години сте?
UnaBletoLoVeU
03-25-2008, 14:15
Аз на 16, а той на 17 без 3 дни
LipSoFAnAnGel
03-25-2008, 14:27
Олелелелеле не ми казвай че си от Русе???
LipSoFAnAnGel
03-25-2008, 14:30
A????или се бъркам или знам коя си???
oo milata ti .. xi4 ne ti zavijdam ama ne sum imala dosega takuv problem i ne moga da ti pomogna :( Sigurna sum oba4e 4e 6te se opravqt ne6tata (moje i s nqkoi drug :-D ) :-) USPEH
Опредлено с НЯКОЙ ДРУГ !!!
забранява ти, защото му позволяваш. гадже ти е, не собственик, няма да е зле и той да го знае.
Devilsplaymate
03-25-2008, 16:07
Защо го търпиш?
Трябва много да си луднала по него, щом понасяш това отношение.
Seducti0n
03-25-2008, 16:15
Здравей, миличка.
Не е много уместно да се меся във връзката ви при положение, че не познавам нито теб, нито приятеля ти, но това не ми пречи да си изградя мнение за него.
Наистина си изправена пред много неприятна дилема.Все пак замисли се дали заслужава да по пожертваш приятелите си в името на това да бъдеш част от една нагласена връзка/поне аз я определям по нози начин/...Замисли се над това дали е нормално гаджето ти да ти държи сметка за всичко и да ти налага подобни безумни ограничения...
Трябва да си дадеш сметка, кое за теб е по-важно страрите приятели или условната любов на дадено момче.Заслужава ли си да заложиш всичко на карта...
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-25-2008, 16:44
Az te suvetvam da ne zagurbvash priqtelite si zaradi tova momche , kato edno momiche ot tozi forum. Bqh chela neinata tema , no veche ostanala bez priqteli i.. :( Ta ako tq vidi temata ti, shte te posuvetva sushtoto, predpolagam. :) A i zaradi takuv chovek.. msilq , che nishto ne si zaslugava, toi e egoist i gadnqr.. Kak moge da se otnasq taka s horata, osobeno ako sa TVOI priateli!!! Zamisli se.. ne si zaslugava... Otturvi se pot nego, dokato e vreme :D (tva v kruga na shegata) no si pomisli s kakuv si vse pak.. :? :(
Jamalska
03-25-2008, 18:58
що не му теглиш една майна и да хой да онанира
Awe q go ostavqi kaf e toi 4e 6te te komandva az 6to ve4e sma bez gaje 6ot se opitva6e da me komandva ama ne uspq.. apf..kak go tarpi6 tai da ti mranka vinagi .. ?!
BlueDevil
03-25-2008, 21:12
Еее, бай х*й, къде се намира, че да ти държи така сметка? Я да го вкарваш в пътя! И моя се мъчеше да ми поставя разни условия, той поне маааалка причина имаше, обаче не можа да ме надприказва и се отказа да ми държи сметка на приятелствата. Пък така като те гледам, не си никак захлюпена, че да се даваш на някой да те мачка. Малко по рязко ако му говориш за това и винаги да имаш контра да се надяваме, че ще се откаже да бучи за глупости. Като казвам да си по-рязка, имам впредвид не да се карате, а да му обясниш, че няма от какво да се притеснява, но с по-карегоричен тон, защото някои от мили думи не разбират. Айде успех!
BrokenInnocence
03-25-2008, 22:06
Покажи му къде му е мястото просто. Какви са тея глупости... Или пък просто очаквай деня, в който ще ти забрани и да дишаш докато не е до теб, за да ти казва колко вдишвания точно.
Obsession
03-26-2008, 16:38
Е, много е кофти, ама ти си му го позволила. Трябва да му покажеш, че не е единственият на който държиш, че приятелите ти са също толкова важни и, ако не се съобразява -> пътя! Ако имаш силни чувства към него му постави този път ти ясно въпроса: или да спре да ревнува и да издребнява, и да уважава личната ти свобода, или ще си търси някоя, която да му угажда! Успех :)
borovinkaa
03-26-2008, 17:19
Някои хора просто са такива и вероятно няма да можеш да го промениш.И аз съм била с толкова ревниво момче и то половин година и знам как се чувстваш.Според мен единственото решение на проблема е да го зарежеш.Успех ;]]
oххх гаджето на приятелката ми ме мрази адски.виждала съм го 1 път точно за 5 мин ,чатили сме 10 пъти 5 ,от които ме е хранил ,а предните нищо лошо не съм му казала просто се опознавахме (как си,кво праи неска) некви такива,но той ме мрази ,дори ревнува се 1 съм мъж разправя и ,че не трябва да спи без сутиен,ако ще сме в 1 стая некви глупостиииииии :-x влудява ме нз за кво на друг не не го прави ,но аз съм му трън :lol: нз все си мисля ,че тя му говори нещо зад гърба ми и наскоро като я хванах да го прави пред друг само това ми в главата :shock:
зарежи го :shock:
тей тей :DDDDDDDD
xXxScreamxXx
03-27-2008, 08:38
Oooooooo boje kaf e toq we .. 6te me kara da izbiram m/y nego i fr-te mi ... nali na 2-rata sekynda 6e my teglq edna maina i da se opravq ...
nai dobre go zareji ;) ...
ako p1k ne iska6...nz kfo da ti kaja .. :P aide uspex :)
blessthefall
03-27-2008, 08:40
aa v gadno polojenie si.... 1 momi4e ot moq klas.... nai-dobri fr sme... si ima gadje ot mn vreme... s neq sme qko blizki i tq qvno mu e govorila zamene ne6o.... itoq (gadjeto i ) qko me mrazi, oba4e darji mn na neq i ne mi pravi problem nito na mene nito na neq.... ako i tvoq te obi4a ili pone darji na tebe 6e te razbere :)
Wrathchild
03-27-2008, 11:29
:-o И как така позволяваш някакъв да те държи на каишка?
MiMcHeToOo
03-27-2008, 11:48
забранява ти, защото му позволяваш. гадже ти е, не собственик, няма да е зле и той да го знае.
Така е. Ако ти не му позволяваш няма да се държи така.
Insatiable
03-27-2008, 12:41
Не се обиждай, но приятелят ти е лигльо, дам, знам как се чувстваш. Отлично знам дори...
Няма да ти казвам да говориш с него, защото така или иначе промяна в държанието му няма да има (или и да има ще е за кратко). Ревнува те, иска изцяло да те притежава, страхува се да не погледнеш към друг - адски досадно :(
Ще ти кажа какво направих аз, но то просто остава като най най последен вариант - зарязах го :P