.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    У нас Си (=

Забранява ми всичко *хъх*

Не че ми е ткф проблем, защото и сама се оправям, но ми е интересно какво мислят тези, които не са пряко засегнати от "проблема".
    Гаджето ми е адски раздразнително щом се опре до най-добрите ми приятели. Момичето, с което съм приятелка от как се помня го мрази (с причина), но и той нея - добре, не го карам да се оправят. Другото момиче, с което сме заедно вече 10 години...тя нищо не му е направила, но когато е наблизо и той лудва. Обижда я как ли не, дори ми постави въпроса "Аз или тя?" само защото се прибрах от даскало с нея...оправих се с това, просто мисля, че е нелепо. Преживях го...айде...стигнахме до споразумение. Преди седмица се цупи адски много само защото чатя с бившия си. Не знам колко да съм го хранила пред гаджето си, а той...стигнахме до 2рия въпрос... "Няма да се виждаш/чатиш с него въобще...ясно ли ти е?".........днес му казах, че в събота ще ходя с класа си до текето. Без учител е...наша си е инициативата...и той каза "Ще навия класа си и класния ти да дойдем и ние", а когато разбра, че ние си ходим от добро желание просто каза "няма да ходиш с класа си...всички сте адски зле"........Добре, най-добрата ми приятелка, бившия, който също ми е донякъде приятел, а сега и класа........

ПП. Ако има значение ходим от почти 4 месеца.
    ППП. Леле ако види тая тема... 2 дена сърдене не ми мърдат ;D

Град
    Jamaica
    oo milata ti .. xi4 ne ti zavijdam ama ne sum imala dosega takuv problem i ne moga da ti pomogna Sigurna sum oba4e 4e 6te se opravqt ne6tata (moje i s nqkoi drug ) USPEH

Град
    Русе
    Ако не ти пука много за него го зарязвай....Да няма да му ставаш робиня и постоянно да се съобразяваш с него.Все пак и ти си имаш личен живот, приятели.Окъде на къде той ще ги обижда.Явно много те ревнува и се страхува да не те загуби.На колко години сте?
    ...

Град
    У нас Си (=
    Аз на 16, а той на 17 без 3 дни

Град
    Русе
    Олелелелеле не ми казвай че си от Русе???
    ...

Град
    Русе
    A????или се бъркам или знам коя си???
    ...

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от lov3m3
    oo milata ti .. xi4 ne ti zavijdam ama ne sum imala dosega takuv problem i ne moga da ti pomogna Sigurna sum oba4e 4e 6te se opravqt ne6tata (moje i s nqkoi drug ) USPEH
    Опредлено с НЯКОЙ ДРУГ !!!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Guest
    забранява ти, защото му позволяваш. гадже ти е, не собственик, няма да е зле и той да го знае.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Защо го търпиш?
    Трябва много да си луднала по него, щом понасяш това отношение.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей, миличка.
    Не е много уместно да се меся във връзката ви при положение, че не познавам нито теб, нито приятеля ти, но това не ми пречи да си изградя мнение за него.
    Наистина си изправена пред много неприятна дилема.Все пак замисли се дали заслужава да по пожертваш приятелите си в името на това да бъдеш част от една нагласена връзка/поне аз я определям по нози начин/...Замисли се над това дали е нормално гаджето ти да ти държи сметка за всичко и да ти налага подобни безумни ограничения...
    Трябва да си дадеш сметка, кое за теб е по-важно страрите приятели или условната любов на дадено момче.Заслужава ли си да заложиш всичко на карта...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Az te suvetvam da ne zagurbvash priqtelite si zaradi tova momche , kato edno momiche ot tozi forum. Bqh chela neinata tema , no veche ostanala bez priqteli i.. Ta ako tq vidi temata ti, shte te posuvetva sushtoto, predpolagam. A i zaradi takuv chovek.. msilq , che nishto ne si zaslugava, toi e egoist i gadnqr.. Kak moge da se otnasq taka s horata, osobeno ako sa TVOI priateli!!! Zamisli se.. ne si zaslugava... Otturvi se pot nego, dokato e vreme (tva v kruga na shegata) no si pomisli s kakuv si vse pak..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    що не му теглиш една майна и да хой да онанира

зарежи го

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Awe q go ostavqi kaf e toi 4e 6te te komandva az 6to ve4e sma bez gaje 6ot se opitva6e da me komandva ama ne uspq.. apf..kak go tarpi6 tai da ti mranka vinagi .. ?!

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Еее, бай х*й, къде се намира, че да ти държи така сметка? Я да го вкарваш в пътя! И моя се мъчеше да ми поставя разни условия, той поне маааалка причина имаше, обаче не можа да ме надприказва и се отказа да ми държи сметка на приятелствата. Пък така като те гледам, не си никак захлюпена, че да се даваш на някой да те мачка. Малко по рязко ако му говориш за това и винаги да имаш контра да се надяваме, че ще се откаже да бучи за глупости. Като казвам да си по-рязка, имам впредвид не да се карате, а да му обясниш, че няма от какво да се притеснява, но с по-карегоричен тон, защото някои от мили думи не разбират. Айде успех!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Покажи му къде му е мястото просто. Какви са тея глупости... Или пък просто очаквай деня, в който ще ти забрани и да дишаш докато не е до теб, за да ти казва колко вдишвания точно.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Е, много е кофти, ама ти си му го позволила. Трябва да му покажеш, че не е единственият на който държиш, че приятелите ти са също толкова важни и, ако не се съобразява -> пътя! Ако имаш силни чувства към него му постави този път ти ясно въпроса: или да спре да ревнува и да издребнява, и да уважава личната ти свобода, или ще си търси някоя, която да му угажда! Успех
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Някои хора просто са такива и вероятно няма да можеш да го промениш.И аз съм била с толкова ревниво момче и то половин година и знам как се чувстваш.Според мен единственото решение на проблема е да го зарежеш.Успех ;]]

Град
    София
    oххх гаджето на приятелката ми ме мрази адски.виждала съм го 1 път точно за 5 мин ,чатили сме 10 пъти 5 ,от които ме е хранил ,а предните нищо лошо не съм му казала просто се опознавахме (как си,кво праи неска) некви такива,но той ме мрази ,дори ревнува се 1 съм мъж разправя и ,че не трябва да спи без сутиен,ако ще сме в 1 стая некви глупостиииииии влудява ме нз за кво на друг не не го прави ,но аз съм му трън нз все си мисля ,че тя му говори нещо зад гърба ми и наскоро като я хванах да го прави пред друг само това ми в главата

Цитирай Първоначално написано от fuklu
    зарежи го

тей тей DDDDDDD

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Oooooooo boje kaf e toq we .. 6te me kara da izbiram m/y nego i fr-te mi ... nali na 2-rata sekynda 6e my teglq edna maina i da se opravq ...

nai dobre go zareji ...

ako p1k ne iska6...nz kfo da ti kaja .. :P aide uspex
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

aa v gadno polojenie si.... 1 momi4e ot moq klas.... nai-dobri fr sme... si ima gadje ot mn vreme... s neq sme qko blizki i tq qvno mu e govorila zamene ne6o.... itoq (gadjeto i ) qko me mrazi, oba4e darji mn na neq i ne mi pravi problem nito na mene nito na neq.... ako i tvoq te obi4a ili pone darji na tebe 6e te razbere

И как така позволяваш някакъв да те държи на каишка?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    забранява ти, защото му позволяваш. гадже ти е, не собственик, няма да е зле и той да го знае.
    Така е. Ако ти не му позволяваш няма да се държи така.

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Не се обиждай, но приятелят ти е лигльо, дам, знам как се чувстваш. Отлично знам дори...
    Няма да ти казвам да говориш с него, защото така или иначе промяна в държанието му няма да има (или и да има ще е за кратко). Ревнува те, иска изцяло да те притежава, страхува се да не погледнеш към друг - адски досадно
    Ще ти кажа какво направих аз, но то просто остава като най най последен вариант - зарязах го :P
    >>> House Music <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си