PDA

View Full Version : Кои момичета харесват момчета с изсулени дрехи?

Страници : 1 [2]

ra4ence
09-19-2008, 08:29
http://www.dnes.bg/article.php?id=57422

8-)

mhmhmhmhm
09-19-2008, 12:16
Toi mi dopada mnogo poveche ot toq Denislav,toi po-jenstven ot mene toq.
Дори не знам кои са другите участници само тоя Иван го знам ...
Ама няма да спечели той щото много ги храни тия тъпанари ...

Karai az neka si go podkrepqm pak dali shte specheli ili ne.
Az shte prashtam sms-i za nego :-)

кви сте тъпи... темата за кво е а вие кво пишете.... :-x... та по темата еми аз съм си изсулен ноо като гледам момичетата не харесват такива щот скоро не съм имал гадже... ама то в стз е така всички женски харесват само убитаци с прилепнали дрешки.... :x
хаха е то от изсулен до изсулен разлика голяма
тебе като те гледам ми е ясно,че идол ти е фифти сент :razz: :razz:

flubeny_zagybeny
09-19-2008, 13:42
az puk mn si padam po takia mom4eta s izsyleni drehi nz 6to ama mn kefqt :)

nejnaDROGA
09-19-2008, 13:51
az puk mn si padam po takia mom4eta s izsyleni drehi nz 6to ama mn kefqt :)
+1 :grin: :-) :grin:

Dqvolitata
09-19-2008, 14:51
zavisi pod kakvo razbira6 issyleni :D ako e nqkoi det sa prai na rapar mn 6te se smeq dori katy me prebliji neee opredeleny nesi padam po tqh :D:D pove4e feshanite gi uvajavam ot kolkoto mom4eta s razdarpani drehi :D

tarataika
09-19-2008, 14:52
фсииичкиии :grin: :grin: :grin:

chadelchet0
09-19-2008, 18:26
Даааа определено ми допадат само изсулени момчета :) Самата аз съм смъкната :) ДА ЖИВЕЕ СМЪКНЕЖА!! :grin:

sapa91
09-19-2008, 19:49

кви сте тъпи... темата за кво е а вие кво пишете.... :-x... та по темата еми аз съм си изсулен ноо като гледам момичетата не харесват такива щот скоро не съм имал гадже... ама то в стз е така всички женски харесват само убитаци с прилепнали дрешки.... :x

хахахахахахаха забавен тоя коемрсиал аз не слушам аз сълупам CRUNK батка ама ти едва ли знаеш кво е тва... щото или си няква чалга метал емо или твоя идол е snoop dogg или комерсиала eminem :razz:

miminia
09-19-2008, 19:51
пхаха мега ретардите сте всички ..
иначе да ... но само тези ,които се носят с вкус
а не некфи гъзета дет ,че им бием шута и ше паднат

DJ_Mrav4o
09-19-2008, 19:54
Чак пък изсухлени... :lol: Обаче и тия "момчета" тип "П*тка" ( :oops: ) са мн антипатични. Иначе си ххаресвам нормални момчета. С дрехи техния размер :)

sapa91
09-19-2008, 20:53

аз от кои съм ?! 8-)

3vR
09-19-2008, 20:58
я сом исулен оти няма дрехи по принцип
некое за мене?
има и мобифон, да са пофали

фали с той мобифон! намерил нещо и цялата махла го знай.. пуууу джриманга тридига увине! аз га намерих скъсах презарватрон бях най-велик, сега е твоята ера!

JustKeepMoney
09-19-2008, 21:03
не ги харесвам тия изсухлените гащници с право ти е казало момичето че приличаш на чувал :(

miminia
09-20-2008, 15:34

аз от кои съм ?! 8-)

da ne sum te vijdala ,che da znam

Murder_Doll
09-20-2008, 15:55
Ем определено ме кефят :grin: В комбинация с готини кецки е още по -добре :oops:

Addictive
09-20-2008, 17:09
w0w обожавам изсулени дрехи (не чак чували де) :wink: падам си същто по къдрави коси... бе нещо от сорта на тоя ----> http://penn.elevator-fragments.net/images/penn_v1header.png :smt050 :-D

_InSaNe_
09-20-2008, 17:59
аз обожааааавам размъкнати момчета :smt007 не знам според мен тфа си е момчешки стил... всмисъл яко ме дразнат момченца с впити дънчици...розови фанелчици..големи очилца и тн.. тфа е ебаси "педалското" с извинение ама... :? :?

Silvеto
09-21-2008, 09:33
мене ме кефят тея с изсулените гащи и суичари

+1 8)

anichkaaaa
09-21-2008, 09:35
w0w обожавам изсулени дрехи (не чак чували де) :wink: падам си същто по къдрави коси... бе нещо от сорта на тоя ----> http://penn.elevator-fragments.net/images/penn_v1header.png :smt050 :-D

БЛЯЯЯХХХ ! :D

slim__shadygirl
09-21-2008, 10:31
Mn gi mrazq tiq zalizanite s rozovi rizki :smt078
rapar4eta rlz :D :D :grin: :grin:

Hrupanka
09-21-2008, 19:18
Gledam pove4e haraktera ne tolkova vyn6niq vid, no opredelno me otblyskvat playboy ot tipa "Denislav"! Predpo4itam s razmyknati drehi i kecove, otkolkoto tezi metero fe6yn4eta... :D

Honey:)
09-21-2008, 20:43
ма фафорит :P ама не се кефя на некви прилепнали и фешън прочески ама то зависи къв е като човек ама иначе...някой с мн къса коса по чироки дрехи и татоси 1 2 не е за изхвърляне :-P

DeepWithin
09-23-2008, 14:21

хахахахахахаха забавен тоя коемрсиал аз не слушам аз сълупам CRUNK батка ама ти едва ли знаеш кво е тва... щото или си няква чалга метал емо или твоя идол е snoop dogg или комерсиала eminem :razz:

Мале, пише се МЕТЪЛ не МЕТАЛ. :? :o :lol: :razz:

it_ends_tonight_
09-23-2008, 15:13
Аз харесвам такива :) Само дето те не ме харесват :D

shady_cent
09-23-2008, 19:53

Нещо против Ем ли имаш? Или пък Снууп? :smt066 Ае полека с тъпите изказвания по техен адрес, а?!

slim__shadygirl
09-25-2008, 14:29

Нещо против Ем ли имаш? Или пък Снууп? :smt066 Ае полека с тъпите изказвания по техен адрес, а?!
A taka!!! :smt021 :smt070 :smt070 :smt070 :-x :-x :-x :-x :-x

windyar
09-25-2008, 14:41
Аз се разцепвам като приятеля ми сложи дрехи 5 номера по големи :lol:

moon_flower
09-25-2008, 17:28
И аз ги харесвам!! :grin: :D :D

soul1199
09-25-2008, 17:32
se mi e taq,zavisi ot 4oveka

kotenceto_bonbon
09-25-2008, 18:52
+++

lonatika
09-25-2008, 19:14
:) тъпа мода измислена от мишо шамара верно и мене ме кефиши но мина и времето

Honey:)
09-25-2008, 20:23
харесвам гологлави и с адски къси коси :lol: :lol:

shady_cent
09-26-2008, 09:41
:) тъпа мода измислена от мишо шамара верно и мене ме кефиши но мина и времето

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ша е измислил смъкнатите дрехи а
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fuckingwhore
09-26-2008, 13:00
рапъри мразя,но скейтъри.. :smt007 :D

8992
09-26-2008, 13:27
падам си по рокерчета с кожени гривни татусчета и другите там дрънкулки :oops: много обичам пънкари просто слабост са ми :smt007 :smt033 много мразя фешани и некфи си там хаусарчета ебати гейовете не могат да кажат един лаф кат хората супер задръстени хора :-x :-x :-x :-x :evil:

slun4ice_90
09-26-2008, 13:32
iskam da vi pitam 6tot tei kut vijdam po4ti 95% ot momi4etata haresvat nekfi iznejneni s prilepnali kum tqh dre6ki i nekfi takiva kato denislav(music idol) i.. vuprosa mi e takuv kolko ot vas haresvat moom4eta sus isuleni drehi i taka natatak...vednuj se zapoznah s edno momi4e be6e svqstno govorihme si i kazah 4e q haresvan i tq mi vika prili4a6 na 4uval vz :?

т.1 и т.7
krem4et0 Това момиче значи е нямало грам мозък,за да ти го каже така.... :shock: Хора,как може да определята човека по това как се облича,каква музика слуша и други глупости????....... :-o И лепвате баси евтините етикети.."Тоя е чалгар","оня металист"....и така.....Е няма по-ограничени хора от такива,които лепват такива глупави етикети...На хора,които даже не познават...ОМГ! :shock: :lol: :x

halcho_g
09-26-2008, 16:44
Ае аз сам си рапарче и се обличам изсухлено на който не му харесва да не ме гледа ... Които харесват рапарчета имат вкус :) :P :-P

shady_cent
09-26-2008, 18:44
Ае аз сам си рапарче и се обличам изсухлено на който не му харесва да не ме гледа ... Които харесват рапарчета имат вкус :) :P :-P

Евала 8)

mimity_91319131
09-26-2008, 18:48
Естествено че ше харесвам с исухлени дрехи .. само като видя момче с прилепнали дънки например и ми се повръща егати педалското е тва ... :x

P.S sRrY za gRe6kite :oops:

axlbaby
09-27-2008, 23:01

кви сте тъпи... темата за кво е а вие кво пишете.... :-x... та по темата еми аз съм си изсулен ноо като гледам момичетата не харесват такива щот скоро не съм имал гадже... ама то в стз е така всички женски харесват само убитаци с прилепнали дрешки....

Ааа братле мойте уважения ама Еминем не е комерс :-D :)

katq_baby_94
09-28-2008, 13:01
am moito mnenie pak e polojitelno :razz: men me kefat isuleni drexi rapar4eta i takifa mn sa sladki zavisi i v liceto kfi sa de no mislq 4e drexite na\e sa nai vajnotot ne6ty v edin 4ovek i ako nqkoi te xaresa to ne bi bilo zaradi drexite ili ako ne te xaresa e glupavo pri4inata da e zaradi drexite pak ako si xaresfa6 nqkoe momi4e i to ne ti odobrqva stila ... i tfoite 4uvstfa sa dosta silni pomisli za smqna na stila no samo pri polojenie 4e tq ne si natqkfa mnenieto ili ti postavq osloviq 4e nqma da xodi s teb akk\o si takaf togava po dobre e zareji ama ako vidi6 4e si te obi4a i nqma da te ostavi no vapreki tova ne6ty ne i dopada stila ti promeni go prosto !!! dano da pomogna :-P :oops: :o

Still1ME1Still1HERE
09-28-2008, 13:18
И аз съм изсулен :) Не съм скейтър и не съм рапър.Но като видя тея баш рапърчетата с дънки размер XXXXL,суичер до коленете,фанелка до глезените и шапка Мишо шамарка и просто :lol: :lol: :lol: :razz:

И не е вярно,че не можеш да определиш човека само по външния вид.9/10 от извофите са ми верни само като видя човек и разбера каква музика слупа.Аз слушам всяква музика(без dath metal (много викат) и чалга(нея само на купони,но и да не я искам никой не ме пита :D ) ,а пънка и мано чао(не знам къв им е стила на тея) ми омръзват като чуя една и съща песен 3 пъти,а те и всички си приличат и не понасям Morandi-баси кухите песни и музика има тоя).

addicted01
02-08-2009, 16:12
ем аз се обличам размъкнато..ама мноо мноо май не ги харесват момичетата щот от доста време си няям някой :D сеш се,.. а попринцим мноо им се радвам на размъкнатите момчета//е тка .. някфи цифра сладките.. (: а като видя някой дребос ми пълни душата

miss_ludataa
02-08-2009, 16:27
Хм..еми то донякъде и външността си е от значение сега не мога да ходя с някой ,който се облича по-женственно и прилепнало от мене :D :D Лично аз разпърчета и секви смъкнати ОБОЖАВАМ и ако са височки е перфектно ,но и вътрешната красота е от значение!

Hip hop NEVER dieee :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

mitkom89
02-08-2009, 21:47
Цялата тема е глупава! Нямам нищо против изсулените хора / все пак повечето се водят че споделят мойте виждания /, но не ме кефят тези, парадиращите с това! Които мислят, че знаят за какво става въпрос или тези за които тва е модата... А какви момичета ги харесват... всякакви, стига да имаш стил на обличане и с листа да си пак ще те харесат!

Tasa
02-08-2009, 23:00
Емм аз не съдя по външния вид, но изсулените момчета определено доста ми привличат вниманието... слабост са ми... :oops: 8-)

tItEufFf
02-09-2009, 16:08
По принцип харесвах преди 2-3 години. Но после спрях..

Обаче сега се запознах с едно момче. Той е метъл, но носи изсулени дънки и огромни суичъти на Korn и разните му там групи. И отначало не ми харесваше. Но след като го опознах...та това е едно от най-забавните момчета, с които съм говорила. За жалост си има приятелка...

111111111
02-09-2009, 18:08
Аз харесвам изсулени,мразя момчета с впити,прилепнали дрешки.Адски са ми противни.

mmKamm
02-09-2009, 18:57
обожавам момчета с изсухлени дрехи...много са готини :grin: супер небрежни...непукисти такива ми изглеждат :)

emily_1234
02-09-2009, 19:10
МЕЕЕН :-P :-P :grin: :grin: :grin: :grin: ЛЕЛЕ КАТО ГИ ВИДА ТЕЯ СКЕЙТЪРИТЕ С ИЗСУХЛЕНИТЕ ДЪНКИ СЪРЦЕТО МИ СЕ РАЗТАПЯ .... :-)

balu4ka
02-09-2009, 19:11
Така повечето си падат по едни "Педерюнгели" :D :D ем аз си харесвам скъкнатите момчета ами оставяй я тая снобка ..баси теорията !!

sexy89
02-09-2009, 19:37
Аз преди бях луда по рапърите, 2ма от 3те ми по сериозни гаджета бяха смъкнати и си бяха чистоплътни, мисля че зависи от човека. иначе сегашния ми приятел и най-голямата ми любов е нормален, не е денислав от МИ но не е и смъкнат, нормален е, но слуша само черно, както и аз.

Alabala16
02-10-2009, 08:52
na 16 sam.. i 4estno da ti kaja tozi stil izsuleniq ne mi haresva...
koe da mi haresva 4e nosi teniski kat na motant i izsuleni kashti kat nasran...a ot dolo pod drehite se krie 40 kg jivo meso :D
hahahah tfali da haresvam...tfa sa rapar4etata,narkoman4etata i osven nqkoe emo da haresa takiva... :)
haresvam mom4eta oble4eni moderno i drehi s tqhen razmer ..

valdesbg
02-10-2009, 09:01
Аз като момче ще кажа че ЛЕКО провисналите дънки + ЛЕКО небрежния стил на обличане привлича момичетата. От там нататък си зависи от теб.

Нарочно пиша думите с главни букви, защото съм наясно че леко е доста разтегливо понятие. И все пак идеята е ясна :)

asi_basi
02-10-2009, 09:27
Аз харесвам изсулени,мразя момчета с впити,прилепнали дрешки.Адски са ми противни.

Аз като момче ще кажа че ЛЕКО провисналите дънки + ЛЕКО небрежния стил на обличане привлича момичетата. От там нататък си зависи от теб.

Нарочно пиша думите с главни букви, защото съм наясно че леко е доста разтегливо понятие. И все пак идеята е ясна :)

Podkrepqm! Az sa6to obi4am leko izsuhleni/provisnali .. a ne nqkakvi degto naistina 5 nomera po golemi nosqt .. kato 4uvali! :)))

NEPONASQM mom4eta s prilepnali drehi ... ili s tezi fe6an pri4eskite ... neznam s kakav akal vaob6te nqkoi mom4eta se nosqt taka ...

A tova za higienata...ne vijdam kakvo ob6to ima stila ti na obli4ane s tova kakva higiena podarja 4oveka...PALNI GLUPOSTI!

Rofl4e
02-10-2009, 09:49
Aз пък предпочитам момчта като Денислав,от колкото изсулени.. :)

valdesbg
02-10-2009, 09:54
Рофл4е как си душа :) Готин аватар :)

Деню е много надут. Не е агресивен, но е надут :) Абе балон с хелий.

Hurtmore
02-10-2009, 13:08
хахахах, тия рапърчета направо като ги видя ми иде да си издрайфам червата, същото е и с тия тип денисливчо... виж ако е метъл, с не много дълга коса, дето се носи небрежно такова-супер, адски много им се кефя, ама другите м-сексуални СЪЪЪЪКС!

NightFairy
02-10-2009, 15:15

Напълно съгласна съм с тебе.

Tomorrowww
02-10-2009, 15:33
МЕЕЕН :-P :-P :grin: :grin: :grin: :grin: ЛЕЛЕ КАТО ГИ ВИДА ТЕЯ СКЕЙТЪРИТЕ С ИЗСУХЛЕНИТЕ ДЪНКИ СЪРЦЕТО МИ СЕ РАЗТАПЯ .... :-)

8-) :-)

Punisherrr
02-10-2009, 15:35
Е не ми е чак толкова важно колко е изсулен някой момък :Ь Но определено не си паднам по тип ''Денисчо от music idol'' ... Тва е вече...изгъзица пълна 8-)
Нито твърде смъкнат,нито с прилепнали панталони... просто най-обикновено мъжко облекло ;) -> леко свободно.

HipHopBlond
02-10-2009, 15:48
Изсулените гащи, разкъсаните тениски, прилепналите панталонки, бе я стига гкупости бе :-x :-x :-x Както си ти харесва, така си се обличаш!

Виж хубаво е да имаш някъв стил, който да спазваш, не може да излезеш смъкнат и да слушаш cypress, а на следващия ден да отидеш с прилепнали лайненца по тебе :?

Аз примерно слушам хипхоп и движа с широки дрехи, да и аз ги мразя фешъните, но вече почвате да се излагате с тея комплексарски темички!

gabiiTu
02-27-2009, 21:13
За мен не е важно с кви дрехи е важно е държанието му към мен!!! Поне аз не съм от момичетата,които преценяват по дрехите!!! :)

revennge
02-27-2009, 21:27
аз не съм от тия които харесват изсухлените, иглеждат ми супер неподдържани, но не харесвам и педалчетата :? препочитам някой с нормални дънки и готина тениска, това най ми хваща окото :-)

gansgta_boo_1234
05-08-2009, 19:58
Амии честно казано аз много си падам по тази мода леко смъкнати и широки дънки и фанелки но не ии прекалено раздърпано че гащите ти да се държат само с колана :) :) иначе мн ме кефи леко така небрежно :) :) :)

singlelady123
05-18-2009, 22:13
Обичам рапетаа :-)

sunyty
05-20-2009, 11:40
Не гледам дрехите ,, не се толкова важни :) ама иначе си падам по по- смъкнати момченца :D :D

kris4ann
05-20-2009, 11:49
Някой са сладки :-)

twilightHeart
05-20-2009, 18:11
амии аз не ги харесвам такива като "Дени" от Мюзик Айдъл, може да носят квито искат дрехи само не и такива прилепнали,защото е отврат :-D

3oPuTy
05-20-2009, 18:22
Тези подобия на улични гангстерчета с широки смъкнати дънки,кецове,шапка/лента за глава и т.н. винаги са ми били слабост :-) ,нооо определено не си избирам гаджетата по начина на обличане :?

vampirekiss
05-20-2009, 18:23
Аз по спретнатки и зализани не си падам.Друго си е да се хванеш с някой изсулен под ръчичка.

bloodyF
05-21-2009, 16:16
аз не съм от тия които харесват изсухлените, иглеждат ми супер неподдържани, но не харесвам и педалчетата :? препочитам някой с нормални дънки и готина тениска, това най ми хваща окото :-)

+1,въпреки че някои момчета носят широки дрехи,за да изглеждат по-едри когато са много кльощави :-D

got2Bthe1
05-21-2009, 16:40
Аз като момче ще кажа че като видя някой квартален гангстер или подобните яко ме напушва на смях.Не се обличам като фиешън по скоро прилежно и чистичко примерно риза и панталони (лееко смъкнати както се изрази valdesbg) :D

moneycomeme
05-22-2009, 14:47
И да е облечен в опаковка от тоблерон няма знчение,ако ми пасне!

BlueFace
05-22-2009, 15:23
Аве bunny_rabbit ти си голям компексар ве човек...Нали се сещаш ,че всеки има собствен стил и вкус. Аз мразя някакви такива разделения- Метали , байкари ,скейтари,пънкари...Аз примерно харесвам метала и пънка ама не харесвам пънкарки и металки(някой даже ми са противни)...Ама това са хората всички са различни , всички имат различни вкусове , мнения и т.н. Не можеш да съдиш момичетата които не харесват скейтари или момчета с изсулени дрехи.Намери си момиче което да харесва.... :?

SiNiStEr
05-22-2009, 15:27
Обожавам ги :oops:

H8_mE
05-22-2009, 16:27
Аз,но не прекалено изсулени!

ANEw
05-22-2009, 18:36
Сеа зависи, ку вия некой на койт гащите му се влачат по земята, както и тея дето са по-женствени и от момичетата ми иде не знам кво да напраа...По темата, харесвам момчета, които държат на външния си вид, имат добра хигиена, и се облича с дрехи в неговия размер, не 5 размер по-голям от нормалния, или с прилепнали дънчици и розови блузки... :?

teenems
05-22-2009, 18:53
Денислав ми е антипатичен до безобразие :smt078 :smt070 .тряя ти кажа ,че ми допадат и в двата варианта . просто зависи от човека :smt042

Jus7me
05-22-2009, 19:05
Аз си падам по изсулени, но поддържани момчета :)

smiLe49
05-22-2009, 19:22
Денислав ми е антипатичен до безобразие :smt078 :smt070 .тряя ти кажа ,че ми допадат и в двата варианта . просто зависи от човека :smt042

Да.Пък и на всеки различно му стоят дрехите и важното човека просто да изглежда добре с дрехите,който носи.Пък какви са,няма значение.Щом изглежда добре с тях и му отиват е ок,ама иначе... :?

elsy
05-22-2009, 20:33
Мене ме кефят 8-) Ама айде сега... дрехите не са определящи :)

teenems
05-22-2009, 20:41

Да.Пък и на всеки различно му стоят дрехите и важното човека просто да изглежда добре с дрехите,който носи.Пък какви са,няма значение.Щом изглежда добре с тях и му отиват е ок,ама иначе... :?

точно ..

bathory
05-22-2009, 22:50
Има ли значение какви са му дрехите? - Да има! Всякакъв без ония шибани фешани с прилепнали дънки и розовки блузки :D . Определено тия разслулените ме кефят повече забелязвам ги отдалеч, а онези дори не ми правят впечатление :?

inasne
06-28-2009, 17:32
Ааа! Обичам ги. :smt007 :oops:

eminemfenka
06-28-2009, 19:42
Като видя някой такъв напрао ми се гади.. А от Денислав напрао ми идва да се самоубия.. А иначе тея смъкнатите :oops: :oops: :smt003 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 Обожавам гиии :smt003 :-)

GD95
06-28-2009, 20:46
Аз пък си падам по чували :grin: Ами мразя гадните фешънчета.Много ме дразнят.И честно казано гледам ТОЧНО да НЕ е така облечен ( с прилепнала блузка и маркови дънчици ) :D Но пък обичам да ги гледам по улиците...тооолкова са забавни.Иначе на кой да се смея ??? :razz:

Kukumqvka
06-28-2009, 21:02
ха-хаа .. честно казано не ме вълнува много тва в к'во е облечен.Щом може да обича - мой тип е :grin:

moneycomeme
06-28-2009, 21:05
....да ти кажа зависи колко изсулен си...ако гащите вместо малко под дупето са ти до коленете,вече ме избива на смях...иначе аз лично обожавам по-свободен стил..

deSaa
06-28-2009, 21:08
Аз пък много харесвам изсулени. Не харесвам някакви фешанчета, които не знаят какво искат. Приличат на гейове. Според мен изсулените са по секси, но нямам нищо против и нормалните... Стига да не е фешън...

mucinkata93
06-28-2009, 21:29
Ми мене тея момчета със 'смъкнати' дрешки много ме радват.. Ммм направо инлов.. :-) Абе много са си сладки, не ми е ясно защо някои не ги харесват.. Ама мене и фешаните ме радват. Сладки са ми :-D Само тея дето ми ходят по цял месец с екип ме дразнят (да де, аз попринцип се дразня на момче с екип). Всеки с мнението си, но момчетата с по широки и паднали дрешки направо ми влизат под кожата...

mirinda1
06-29-2009, 09:25
АЗ !!.. :grin:
МноГо е Тъпо да видиш КльощаВо мом4е с торби.. А и тея дрехи се Вмирисват :? :?

8) 8) 8)

YakUZa777
06-29-2009, 19:52
Някой се мислят за "рапъри" като са се облекли с найлонова торба от баба си която я е взела от близкия магазин, аз лично слушам черно (най - общо казано), но не се обличам като чувал, вземете си изградете собствено мнение, а не да съдите по другите, бтв не виждам какво лошо има да си с по - плътни дрехи, 80% от тениските ми са такива по мен (нито съм много здрав, нито съм слаб). Според мен ти си с по - слаба физика и затова носиш широки дрехи за да си нещо като "гангстер" :Д

KottonmouthKings
04-05-2010, 00:38
az li4no sam izsulen i da vi kaja 4esno da si izsulen e mn po dobre otkolkoto da si metal ili feshan :P :P :-P :-P :-P :-P :-P

transformable
04-05-2010, 02:35
Аз ходя с изсухлени дънки, фланелка на 2pac,а когато е студено слагам и анурака ми на 2pac ;)

AnzaRe
04-05-2010, 06:23
Аз пък се обличам само в DC.Проблем?Обличам се с леко виснали дънки проблем?

ThroughStruggle
04-05-2010, 09:45
Не преценям хората по дрехите.
И все пак, ако трябва да избирам, определено бих избрала "изсулените" пред гейските прилепнали дънчици.

chip0lina
04-05-2010, 09:52
Не преценям хората по дрехите.
И все пак, ако трябва да избирам, определено бих избрала "изсулените" пред гейските прилепнали дънчици.
На същото мнение съм! :)

Sisi7u
04-07-2010, 12:15
''по дрехите посрещат, по ума изпращат'' народа го е казал :)
аз харесвам нормално облечените момчета :)

FireFlyY
04-07-2010, 13:41
На мен ми харесват момчета с изсулени дрехи.А ако са изсулени дънки,широка тениска и суичър направо полудявам :grin: .Даже в момента съм влюбена в такова момче :oops: :lol:

mishanavolley
04-07-2010, 14:53
Az ti kazah tochno obratnoto,che drehite ne te opredelqt kakav si.
++

кирилицата е задължителна !

Colouring
04-07-2010, 16:45
За к'во върнахте тая стара тема?
Ми,мен изсулените не ме кефят. 8-)

Zlodeq
04-07-2010, 17:18
Ами аз може би не би трябвало да се изказвам тук щот съм момче ама такива педалчета направо се чудя как не са ги изтрепали още.
Иам предвид че просто всичко тва с "женските прически" (нищо лично към жените и момичетата) пилене на нокти, бръснене на крака, ръце ми направо по една къса пола да си сложат и по едни гърди.

С този пост нямам ни най - малко намерение да нагрубя някоя дама ;)

FairyDust
04-10-2010, 20:55
Ами аз може би не би трябвало да се изказвам тук щот съм момче ама такива педалчета направо се чудя как не са ги изтрепали още.
Иам предвид че просто всичко тва с "женските прически" (нищо лично към жените и момичетата) пилене на нокти, бръснене на крака, ръце ми направо по една къса пола да си сложат и по едни гърди.

С този пост нямам ни най - малко намерение да нагрубя някоя дама ;)

Хяхяхяхя., това ми хареса.. Тоо сиички се чудимм що не са ги изтрепали.,ама и да трепеешш се шш се появии някой новвв// ;дд

Амм и аз не харессвамм моммчета с приилепнали дрехии.. същинскии геййчета..Лично на мен ми харесват изсулените дрехии ., :---) :-s

eminem213
04-10-2010, 21:30
Много ме радват ! :-D

mArMaLaDkA
04-10-2010, 21:32
да ви таковам! изкарайте сега и темите "обичате ли фешъни", "обичате ли чалгари", "обичате ли чичковци" и прочие.

супер ме изнервяте! :x 8-)