View Full Version : Не съм сигурен дали всичко е ок!
Значи историята е с приятелката ми мин. седмица правихме сех и аз преди да почна влязох без презерватив в смисъл още в началото!Но беше за около 1мин максимално!След това сложих презерватива и си продължихме нормално!Но после ни фана шубето :( и тя Пи Escapelle това беше на следващия ден веднага.Акта стана към 3 и нещо след обяд и на другия ден горе долу по същото време пи хапчето.Но идва проблема вече 4-5 ден не и е дошло!Трябваше на 19-20 да и дойде!Притеснен съм макар че пи хапче и за това ви моля отговорете!Може ли да е от хапчето или е станала беля?!Благодаря много предварително!!
SilverAngel
03-25-2008, 16:18
Не мисля че има за какво да се притесняваш, ще й дойде, може да е от хапчето
Ъххх, не вярвам да е станало каквото и да е..Ако толкова се притеснява да си вземе един тест за бременност или да отиде на лекар...А м/у другото какво ги пиете тея хапчета все едно са бонбонки тик-так
Тия хапчета яко преебават циклите от това което чета..
Незнам четох няколко теми за това хапче че причинява разтройство на менструацията ама не съм сигурен за това питам!Щото ми е мн притеснено!Направо ме гони параноя :( #-o
Питам ви защото смятам че сте специалисти като четох темите!пишете някой ако има нещо да го казва плс!!
спокойно,няма да ставаш баща още.Нищо не е станало!
Благодаря за отговорите!Пишете че така се успокоявам :)
От хап4ето е,би трябвало да знаете преди да го ползвате,4е има и страни4ни ефекти като ... разбиване на цялосната хармония на тялото (вкл. и цикъла).Спокойно,няма да ставаш баща...все още 8-) :booooomb: :booooomb:
Благодаря!Дано сте прави!А до колко време закъснява или не се знае щото е мн гадно напрежението!Щото сме малки още за деца само на 18г. а тя на 17г. и затова много се притеснявам че на тази възраст тва е голям проблем!
hooliganka89
03-25-2008, 17:14
E ubedih se,che teq hapcheta gi piete tuka za profilaktika.
Mnogo prost narod ujas.
krem4et0
03-25-2008, 17:15
Та ти дори не си свършил в нея!!! Защо е бил този Ескапел? не е бременна, ама яко й е разстроил цикъла.
Ами на принципа дори една капчица е фатална а то се отделя докато е в ерекция и двамата до ся не бяхме гафили и ни фана шубето много и решихме че така по-добре затова!Запознат съм и аз и тя че е вредно но незнаех че чак и цикъла разтройва!А в Аптеката казах да дадат нещо ефикасно и те дадаха това!Аз не разбирам и затова ви питам!!!
huligankata
03-25-2008, 17:57
Мисля че вече си се успокоил, че баща няма да ставаш, но следващият път като взимате лекарство, четете упътването и страничните ефекти :) от полза ще е.
Значи заключение от хапчето е?Няма начин да е бременна?
а имаш ли си на идея колко са вредни тия хапчета,и след като не си свършвал вътре няма от кфо да се притесняват
ескапеле не са бонбонки!!!
Ами стана ми ясно че са вредни ноо мноого се бяхме притеснили и просто и двамата не издържахме!Но сега много ви благодаря че ме успокоихте щото пак бях глътнал гипса че не и идва!!!! :smt102 :?
LoVe_RuSlAn
03-25-2008, 18:48
estestveny 4e ne e bremenna i btw nikyde ne pi6e 4e katy pie6 tyva hap4e 6te ti d0ide vednaga ama vie samy znaete d piete bez da 4etete :-P
Не че ще и дойде веднага просто нормалния цикъл и закъснява!На 19 или 20 тряяше да дойде ама закъснява!Затова питах дали е от хапчето!да не би да не сте ме разбрали?Имам ли за кво да се притеснявам или не?
PoLiToOo
03-25-2008, 19:10
толкова лесно не се правят бебета...напразно е пила хапче :x :x
babescheto
03-25-2008, 19:13
...
толкова лесно не се правят бебета...напразно е пила хапче :x :x
Благодаря на всички!!
babescheto
03-25-2008, 19:18
.......
aanitogb
03-25-2008, 19:27
pffffffffffffff porednata tema bremenna lie?svi4ko tova 6tee ot hap4eto ,a ne 4ee bremenna-to nqma6e damy kazvat barza kontrapcepciq zada e bremenna posle.nqkoi 4ete li listovkata na tova hap4e?-podqvolite
Добре разбрах вече че хапчето е вредно и е заради него че не идва не ми са случва секи ден да купувам такива хапчета за приятелката ми и от бързината тя изпи хапчето и изхвърлихме всичко нищо не съм чел!То човек като се паникьоса и прави грешки!И пак много ви благодаря че ме успокоихте!!
babescheto
03-25-2008, 19:34
...
babescheto
03-25-2008, 19:43
....!
Made_of_Pain
03-25-2008, 19:43
Tя се притеснява... времето често се сменя... Нормално е да й се измести цикъла, още повече, че това е и страничен ефект от хапчето :)
MakeMeLaugh
03-25-2008, 19:51
Малеее.
Заради глупости е пила хапчето само да се уврежда... :x
Made_of_Pain
03-25-2008, 19:53
Малеее.
Мдаммм ... :/ така става, като ти се чука, пък психически си на нивото на осакатено от колело куче - кръстоска м/у самоет и пинчер..... :/
iskam i az da pi6a ... s priqtelqt mi go pravihme bez prezerrvativ .. i sam mnogo pritesnena ... toi ne svyr6i v men no ... me e mnogo 6ube .. ot erekciqta ..i o6te 1 dopalnenie (moje li ot 1vata erekciq da se zabremenee ) ... а и след тожа като си изчисти пе***а ми доскосваше ... Sad по .... и съм много ама адски много разтревожена ....................... ai da znaete 4e go pravc za 2ri p1t .. !
момиче,ти сигурно си на около 13 ако не се лъжа? знаеш ли изобщо какво значи "ерекция" ??? :razz:
Малеее.
Мдаммм ... :/ така става, като ти се чука, пък психически си на нивото на осакатено от колело куче - кръстоска м/у самоет и пинчер..... :/
Човек не беше зор аре да не са убиждаме ходим от 2г. с нея така че не е зор просто нз и аз дявола си няма работа!
Made_of_Pain
03-25-2008, 20:05
Обида, човече, Обида.
Виж сега.. Вие можете и от пет годишни да ходите, мен т'ва грам не ме грее... Въпроса е, че ОЧЕИЗВАДНО нямате елементарна сексуална култура....
babescheto
03-25-2008, 23:43
...
babescheto
03-26-2008, 00:04
...
hooliganka89
03-26-2008, 08:43
Az shte vi kaja da se razrovite iz internet ima edno neshto koeto se kazva GOOGLE i e mnogo polezno za horata,moje da vleznete tam da napishete informaciqta ot koqto se nujdaete i da razberete.
Nie ne sme dlajni vseki Boji den da pishem edno i sashto,che ste sexualno negramotni,no za smetka na tova se ebete kato razprani.
gavro64eto
03-26-2008, 09:26
spokoino 6te i doide ne e bremenna mojebi tova zakasnenie e ot hap4eto