Влез

View Full Version : закъснява ми...възможно ли е да съм бременна

Magnoliq'
03-25-2008, 17:00
здравейте закъснява ми вече трети ден с приятеля ми прявихме секс в петък (21.03) без презерватив но аз не бях в овулация нито пък той свърщи в мен.Трябваше да ми дойде в събота(22.03) но еточе и днес не ми е дошло още правих си тест днес (малко раничко предполага,но не мога да спра да мисля за това) и беше отрицателен възможно ли е да съм бременна ако не за6то ми закъснява на вас случвало ли ви се е,само веднъж ми е закъснявало и то само с 3 дни

sladkoto_beb4e
03-25-2008, 17:01
пили ескапел

Anabel
03-25-2008, 17:04
Ми на мен ми е закъснявало по други причини.Не се притеснявай,ако си сигурна,че не е свършил в теб,значи няма смисъл да се притесняваш.

Magnoliq'
03-25-2008, 17:06
не нищо не съм пила нито противозачатъчни,нито постинор,нито ескапел....да пия ли ескапел вече е 4-ти ден след като съм правила секс?

hooliganka89
03-25-2008, 17:09
не нищо не съм пила нито противозачатувни нито постиноп нито ескапел....да пия ли ескапел вече е 4-ти ден след като съм правила секс?

Neee!Shtom ne e svarshil v teb nqma nujda da go piesh.
Ne mislq,che si go napravila rano testa,toi moje da se pravi edin den sled zakasnenieto na menstruaciqta taka,che ne si bremenna.

Magnoliq'
03-25-2008, 17:09
Ми на мен ми е закъснявало по други причини.Не се притеснявай,ако си сигурна,че не е свършил в теб,значи няма смисъл да се притесняваш.
сигурна съм че не е свършил в мен...

Undying
03-25-2008, 19:22
пили ескапел
Абе ти нормална ли си?Колко хора има,които си правят секс без презерватив,и кво,трябва след всеки акт да пият ескапел ли?Еееегати,вземи помисли малко с тая глава,Ескапел е хапче за спешна контрацепция когато е станал сериозен гаф.Пипнала съм се,вкарал съм и го веднъж без презерватив,скъсал се е презерватива (но не е свършвал в момичето) и дай да се тровим с хапчета.То ако бебетата ставаха така лесно,ехеее...

Към авторката:Няма ти нищо,спри да се притесняваш и ще ти дойде.

UnForgiving
03-25-2008, 19:43
Може да ти закъснява, защото скоро си правила секс ( на мен ми се е случвало) или от притеснение, или поради хиляди други причини. Шанса нещо да е станало е мнооооого малък, не се притеснявай, но въпроса е защо винаги се сещате за евентуалните последствия чак склед като сте направили простотията :(

kissito
03-25-2008, 20:44
сигурна съм че не е свършил в мен...

Просто спри да се притесняваш. На мен както не ми закъснява никога попринцип този месец ми закъсня с една седмица и се бях побъркала и всичко заради притеснение.

icheto
03-25-2008, 23:43
може да ти закаснява ... заради промяната на времето не се впрягаи толкоз .... :)

Magnoliq'
03-26-2008, 06:04
благодаря ви много на всички може би наистина няма смисал да се притеснявам,а доколкото това че не мислим за последствията...аз поне мисля преди да направя гафа...просто го правих 1 ден преди на ми доиде цикала и вероятността да забременея е минимална по това време...и все пак коментара е наистина основателен

amatorium
03-26-2008, 09:18
пили ескапел

Stiga s podobni neadekvatni otgovori veche. Nishto nqma da piesh osven edna hubava birichka i nqma da se pritesnqvash. Shansovete sa che shte ti doide. :-)

gavro64eto
03-26-2008, 09:24
na men mn pati ne mi e idvalo to4no na datata i ne sam bila bremenna taka 4e spoko.ako si sigurna 4e toi ne e svar6il v teb zna4i ne si bremenna.

Entombed
03-26-2008, 13:23
Кфо питаш глупости...всичко е възможно и се пак невярвам....чесно ти кажа

malkatadesss
04-05-2008, 21:31
попринцип е нормално да ти закаснява..спокойно .. като си сигурна че нищо не е станало няма за какво да се притесняваш

cvety_i_bebeto
04-05-2008, 21:58
уффф писна ми от тези тъпи теми-щом сте го правили без презарватив-да възможно е да си !!! Хората са измислили тестове и генеколози ... Но и има много други причини да ти закъснява ... :)