View Full Version : всички момчета ли сте такива?
sexy_momi4e
03-25-2008, 18:00
ами в компанията,с която излизам от скоро,има 4 момчета и с тях си говорехме за любовта и секса...И едно от тези момчета каза,че използва момичето само за това и после го зарязва и всички други се съгласиха :? даже един от тях каза че ако някое момиче го хареса,тръгва с нея и като спи с него я зарязва :shock: всички момчета ли сте такива?(Всички ще кажат да не ги слагам под общ знаменател ама съм сигурна че всички сте еднакви,дори и да не си го признавате)
MartyParty
03-25-2008, 18:04
Имам доказателство,че не всички са такива.Просто момчетата в компания умират да си покажат простотията и орегиналността,особено пък пред момиче.
еми мога да ти кажа че тук много грешиш защото никога не бих могъл да съм с едно момиче ако не го искам и ако не я желая истински просто си попаднала на такива момчета,мисли квото си искаш просто не си намерила подходящия затова говориш така!
Имам доказателство,че не всички са такива.Просто момчетата в компания умират да си покажат простотията и орегиналността,особено пък пред момиче.
+1
ами в компанията,с която излизам от скоро,има 4 момчета и с тях си говорехме за любовта и секса...И едно от тези момчета каза,че използва момичето само за това и после го зарязва и всички други се съгласиха :? даже един от тях каза че ако някое момиче го хареса,тръгва с нея и като спи с него я зарязва :shock: всички момчета ли сте такива?(Всички ще кажат да не ги слагам под общ знаменател ама съм сигурна че всички сте еднакви,дори и да не си го признавате)
Не,аз в такъв случай съм мъж!Макар да се държа като момченце на моменти и да изглеждам така :) Не съм като тия,много за кратко бях такъв,сега търся истинската любов!
punkrock
03-25-2008, 18:06
Еми тъй е, всички искат да се праят на големите гъзари, затова говорят за момичетата така, а всъщност едва ли го мислят, но просто за да се изтъкнат пред приятелите си.
Наистина има и момчета, които не са такива, но вече са почти на изчезване :(
apparition
03-25-2008, 18:08
да и на мен ми е много интересен този въпрос.........толкова много искам момче което да изпитва любов..но имам чуството 4е всички сте еднакви...искрено се надявам да не е така, но.. :cry: :-#
досега в живота си съм имала само едно момче което ме обичаше истински, но аз бях голяма шматка и го зарязах...
MartyParty
03-25-2008, 18:11
Еми тъй е, всички искат да се праят на големите гъзари, затова говорят за момичетата така, а всъщност едва ли го мислят, но просто за да се изтъкнат пред приятелите си.
Наистина има и момчета, които не са такива, но вече са почти на изчезване :(
Не е,че са на изчезване.Тука става въпрос за възпитание и до голяма степен за зряло мислене.Ако на 13 години ти каже ,че иска да разпори всички момичета в даскало,на 18 няма да мисли така-гарантирам ти.Докато им дойде акъл в главата,че така не се прави,а напротив,трябва да видят,че е много по-интересно да си истински влюбен,отколкото да чукаш и да бягаш.
sexy_momi4e
03-25-2008, 18:12
просто не си намерила подходящия затова говориш така!в случая говоря за момчетата по принципи мога да кажа,че бившия ми е едно от "изключенията"(въпреки че не вярвам да има изключения)
dajdostih
03-25-2008, 18:22
Ами секси момиче, ще ти кажа, че много си сбъркала компанията !!!!
И мога да ти кажа, че изключения има и те са толкова много, че дори
не са и изключения - В голяма заблуда си !!!
Lord_Of_The_Night
03-25-2008, 18:24
Аз съм момче и никога ама никога не бих тръгнал с момиче само за едното чукане,трябва човека да ми харесва и да ми е добре с него.И наистина има още такива момчета в това съм убеден,обаче нека да си признаем че точно тези момчета не ги взимате на сериозно,да има и такива кадето се правят на голямата работа,но хора различни така е!!
poison`girl
03-25-2008, 18:44
Еееми,повечето са такива,няма какво да се лъжем.Загоряли за секс...и после чао чао :? Просто трябва момчето да изпитва по-силни чувства от момичето,но и това не е гаранция :D
Не знам дали искаш да ни слагаш всичко по общ знаменател, но съм сигурен че имаш наблюдения само върху ''пичовете'' говоря за тия дето ходят намазани с гел и дето дискутират през междучасията на кои маратонките са му по скъпи и оригинални, да те светна че 80% са пубери, който искат да им се обърне внимание и в още по голям процент въздух под налягане.
мноо ясно - то жените са за еднократна употреба по принцип, ама много са рядко... ние тука като по бедни българите втора ръка и к*р ги зимаме, по йефтинко така 8-)
evelinka1122
03-25-2008, 18:58
Аз не съм такъв 8-)
:smt038 :smt041 :smt038 :smt041 :smt038 :smt041
А по темата... много съм възмутена... това хора ли са бе... ужас... дано не попадам на такива момчета... :-#
Lord_Of_The_Night
03-25-2008, 19:05
мноо ясно - то жените са за еднократна употреба по принцип, ама много са рядко... ние тука като по бедни българите втора ръка и к*р ги зимаме, по йефтинко така 8-)
Да ти кажа найстина има много стойностни жени и те наистина си заслужават,вярно рядкост са но ги има.
...Да всички сме такива, тузаро пак лъже.. не го слушайте !!
Да ти кажа найстина има много стойностни жени и те наистина си заслужават,вярно рядкост са но ги има.
разбира се че има! ама те винаги ходят с някакви супер боклуци...
хубавите ябълки прасетата ги ядат - е казал народът и е бил прав!
Lord_Of_The_Night
03-25-2008, 19:47
разбира се че има! ама те винаги ходят с някакви супер боклуци...
хубавите ябълки прасетата ги ядат - е казал народът и е бил прав!
За съжаление до голяма степен си прав.
GameFace
03-25-2008, 20:02
По твоята логика няма смисъл да ни убеждавате, че не сте к*рви, защото и без да си го признавате знаем, че е така! ;)
В компания е нормално повечето момчета да имат едно мнение за момичетата и нещата от живота, защото си мислят, че ще бъдат игнорирани, ако има различия.
Не! Повечето момчета сме нормални! Или поне до момента, в който приятелката ни каже: "Ходим от 5 дена, но вече чувствата ми охладняха..."! ;)
Както немогат да се сложат всички момичета под общ знаменател, така и неможем да сложим всички момчета под един...
malkatadesss
03-25-2008, 23:55
повечето са така докато не се осазнаят че губят като нараняват само зареди секса . късмет е да срещнеш момче което да е с теб да те обича (обичам си милотоо),зареди самата теб а незареди секса .. пожелавам го на всички ... :-D
Ами не се учудвам ... ако компанията ти е 14+ неа страшно. Ако обаче е 16+ тогава се замисли, а обаче акоооо е +18 тогава направо смени компанията :D
mickelangelo
03-26-2008, 09:25
Ще си послужа с любимите си цитати :
"Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!? "
И все пак не всички са такива ... Бих твърдял че аз не съм такъв ... но не аз съм човекът .. който трябва да го прецени това ... може би за това в момента съм сам ...
еми мога да ти кажа че тук много грешиш защото никога не бих могъл да съм с едно момиче ако не го искам и ако не я желая истински просто си попаднала на такива момчета,мисли квото си искаш просто не си намерила подходящия затова говориш така!
+1
soulja_girl4e
03-26-2008, 12:07
ami kato znae6 otgovora za kakvo gi pita6?! prosto za da si pospori6 ei taka za kef... hmm ebati typata tema :-o :o
Ivalinka
03-26-2008, 12:28
razbira se,4e ne vsi4ki sa takiva :)
DeepEnoughForYou
03-26-2008, 12:50
nedei da q lujete momi4eto be vsichki sa takiva...spoko malkata i s teb nqkoi shte trugne,i teb shte te minat za ednoto ebane i shte ti biqt 6uta nakraq...... :D sega po seriozno...Shtom momicheto si e suzdalo takova mnenie za momchetata nqma kakvo da se opitvame da q obedim v protivnoto zashtoto naistina vse shte se nameri nqkoe momche koeto shte q iska samo zaradi samiq sex i togava mnenieto i po tozi vupros shte se zatvurdi syvsem...!
ANTIHUMAN
03-26-2008, 13:31
Az da zadam vyprosa : VSI4KI MOMI4ETA MISLITE ZA MATERIALNOTO (PARITE)!!!
Ae nedei slaga vsi4ki mom4eta pod ob6t znamenatel. Az sym takyv kydeto opisa ,no tva neza4i 4e i drugite sa takiva !!! 8) :-x :-x :-x :-x
ANTIHUMAN
03-26-2008, 13:33
nedei da q lujete momi4eto be vsichki sa takiva...spoko malkata i s teb nqkoi shte trugne,i teb shte te minat za ednoto ebane i shte ti biqt 6uta nakraq...... :D sega po seriozno...Shtom momicheto si e suzdalo takova mnenie za momchetata nqma kakvo da se opitvame da q obedim v protivnoto zashtoto naistina vse shte se nameri nqkoe momche koeto shte q iska samo zaradi samiq sex i togava mnenieto i po tozi vupros shte se zatvurdi syvsem...!
AE TIHO A ? :-x KURVA SMOTANA I AZ MOGA DA KAJA 4E VSI4KITE MOMI4ETA SA KURVI! KVO STANA?ADI NQKOI DA ME KONTRAATAKUVA S SMISLEN OTGOVOR!
+1
hooliganka89
03-26-2008, 13:54
Tova koeto sa ti kazali e savsem normalno.
Nosqt se takiva mitove ot mnogo godini i momchetata smqt tova za nai-pravilnite vzaimootnosheniq s momichetata.
Toest razbirase ima izklucheniq ima i takiva koito mnogo drankat,no nakraq se vlubvat i opitvat kakvo e da si ot drugata strana,"Zad kulisite".
Spored men tezi momcheta prosto sa se praveli na interesni pred teb,tochno zaradi tova sa ti go kazali,nedei da im se vrazvash na prostotiite.
да и на мен ми е много интересен този въпрос.........толкова много искам момче което да изпитва любов..но имам чуството 4е всички сте еднакви...искрено се надявам да не е така, но.. :cry: :-#
досега в живота си съм имала само едно момче което ме обичаше истински, но аз бях голяма шматка и го зарязах...
Ако искаш можем да се запознаем и лично да ти докажа че не е така ;).Това в кръга на шегата.
А относно момчето аз бях на позицията на момчето... Приятелката ми ме заряза, въпреки че ме обичаше, парадокс, но факт и не си го обяснявам но... друга драма.
Ми то 4 момчета не са цялото мъжко съсловие в България..така че те са такива...ние отвръщаме...като сме КУЧКИ...РЕЗАЧКИ ..аз поне така отмъщавам 8)
nazistka
03-26-2008, 15:12
:razz:
Wrathchild
03-26-2008, 15:34
А жените курви ли са?
А мъжете на всички ли са им малки пишките?
А жените с големи цици наистина ли пускат на всички?
nazistka
03-26-2008, 15:35
ДА! 8)
simba007
03-26-2008, 15:44
вси4ки мъже са един дол дренки!!!едни и същи боклуци...мислех 4е има още някои свестни,но уви маи ве4е няма свестни
Е,разбира се,че не всички момчета са такива.Просто някои си мислят,че трябва да си хванат гадже и да правят секс със нея и после да я изоставят като куче.Явно тези момчета са такива,но пак повтарям,че не всички за като тях.
вси4ки мъже са един дол дренки!!!едни и същи боклуци...мислех 4е има още някои свестни,но уви маи ве4е няма свестни
Протестирам срещу това изказване...
sh3_1s_7h3_0n3
03-26-2008, 16:02
68,4% са такива. 8)
Sweety69
03-26-2008, 16:12
Не всички, но повечето са такива :( !!!
BlueFace
03-26-2008, 16:17
A има ли доказателства,че си куха..... :x :-x :x Абе хора спрете вече бе заради там 3-4 тъпанара и вече ...големият въпрос!! :x
skatemore
03-26-2008, 16:21
язе не , секса е само нужда
EricDraven
03-26-2008, 17:03
Да..всички сме такива!Всички искаме от момичетата само секс!Всички сме свине(левскарите моля да простят за това мое изказване) и използваме момичетата,за да си задоволяваме нуждите!Сега доволна ли си?Или да продължавам да изреждам какви простаци сме :)
ПС:Ми ходете с момичета бре.Обърнете резбата като не сте доволни от нас. :D
anonymous546178
03-26-2008, 17:21
68,4% са такива. 8)
kak kazaha v edin predi6en post za takova zaklu4enie triabva da ima6 bogat opit pone 1000 par4eta
heartless*charm
03-26-2008, 18:16
на мъжете им се ИСКА да са такива...но не всички са ;)
а тези, които са, са такива, защото някое хубавко момиченце ги е зарязало по най-тъпия начин...
Wrathchild
03-26-2008, 19:44
Протестирам срещу това изказване...И аз! Правете разлика между момченца, които не знаят какво искат и мъже!
te tiq samo sa se previli
6toto poprincip kato ima takiva slu4ai malko mom4eta spodqlqt v golqma kompaniq tva ot men da go znaete
аз бих те попитал : Всички момичета ли сте толкова найвни ?
Това са приказки на наранени момичета, с времето ще се увериш, че не си права, моите слова не ще помогнат.
това няма никога да го напрая
sh3_1s_7h3_0n3
03-27-2008, 20:22
68,4% са такива. 8)
kak kazaha v edin predi6en post za takova zaklu4enie triabva da ima6 bogat opit pone 1000 par4eta
о0о даже малко повече! Само с хиляда парчета никога не бих достигнала до толкова точно заключение! ;)
acidburn1
03-27-2008, 20:31
Добре ве , вие момичетата винаги сте прави и идеални , НЕ ! АЗ НЕ СЪМ ТАКЪВ И НИКОГА НЕ СЪМ ИЗПОЛЗВАЛ МОМИЧЕ САМО ЗА ТОВА ... и мразя някой от приятелите ми като каже ... " Е КВО ТИ ПУКА НАЛИ Я НА*БА" ...
metal_princess. ™
03-28-2008, 05:19
ДА, такива са. Колкото и жалко да е тва. Но все още в мен има надежда,че за мен ще остане един нормален. :-)
Alabalaportokala
03-28-2008, 05:43
Не е,че са на изчезване.Тука става въпрос за възпитание и до голяма степен за зряло мислене.Ако на 13 години ти каже ,че иска да разпори всички момичета в даскало,на 18 няма да мисли така-гарантирам ти.Докато им дойде акъл в главата,че така не се прави,а напротив,трябва да видят,че е много по-интересно да си истински влюбен,отколкото да чукаш и да бягаш.
Лол бе момиче. Аз като съм на почти 20 години и мисля само за секс и искам да се изпраскам с колкото повече момичета какво ? Да не би да съм безмозъчен ?
Shtom momicheto si e suzdalo takova mnenie za momchetata nqma kakvo da se opitvame da q obedim v protivnoto zashtoto naistina vse shte se nameri nqkoe momche koeto shte q iska samo zaradi samiq sex i togava mnenieto i po tozi vupros shte se zatvurdi syvsem...!
Правилно ! Всички момчета сме еднакви. Това си ни е в природата, това ни е инстинкта такъв какъвто е майчинския инстинкт при момичетата.Кога стигаме за пръв път до ерекция ? Отговор - още в утробата на майката. Сами си правете изводите. Не ги слушайте тея педалчета които твърдят че не били такива. Само ние момчетата си знаем за какво мислим преди да заспим или пък какво обсъждаме докато сме си само наша компания ( не е само футбол и коли ) :D . Думичките "не мога" и "не искам" не са синоними запомнете хора. Някой го могат, искат го , правят го...други не могат да бъдат курвари , но все пак го желаят и искат. Пичове поне не заблуждавайте момичетата защото ставате смешни. Като не можете да го правите признайте си го иначе става като баснята на Лафонтен за лисицата и гроздето. Това да искаш да се чукаш с повече от една не е срамно и момчета няма за какво да се притеснявате и да отричате общозизвестното. Мъжа си е мъж
Аз си го признавам. Курвар съм и гледам колкото се може по бързо да вкарам момичетата в леглото и след това със същата скорост да ги разкарам. Желая го мога го правя го. За тези които ще ме попитат дали съм горд ще им кажа да горд съм показвайки им среден пръст в лицето.
kuklichka_bg
03-28-2008, 05:48
kat si sig 6to puskash temata we xaxa :razz:
lipsvashh_mi
03-28-2008, 06:16
не ги слушай..правят се на интересни и гъзари :-D ..свестни момчета има,но са малко...както е и при момичетата :oops:
btw ... и аз бях на мнение че не е така но като гледам абсолютно сички околомен жестоко се съмнявам...
te tiq samo sa se previli
6toto poprincip kato ima takiva slu4ai malko mom4eta spodqlqt v golqma kompaniq tva ot men da go znaete
Не не се правят - действително има задници, които са ми се хвалели че въртят по 3 момичета наведнъж. Веднъж един ми се хвалеше как излъгал момиче че я обича, за да я вкара в леглото.... Уви момичето не само се съгласи, а и до колкото разбрах и било за пръв път... Горкото момиче... Но както казах - Задници винаги е имало, има и ще има, само съжалявам, че съдейки по приятели и познати задниците стават все повече, за разлика от свестните...
аз не съм такъв. в отговор ще попитам всички момичета ли са курви?