Влез

View Full Version : Серенада

akademika
03-26-2008, 09:50
Много харесвам едно момиче, и защото мога да свиря що годе на пиано и знам няколко любовни балади, си мисля че ще е готино да застана под прозореца на къщатата където живее, и да и посвиря. Ама никога не съм го правил и се чудя няколко неща:
1.Да и звънна ли първо да излезе и тогава да засвиря или да засвиря и да я чакам да се покаже.
2.Момичетата да ми кажат, ако някой направи това за тях ще се зарадват ли.
3. Евентуално как биха реагирали родителите и (тя е на 18 и аз съм на толкова)

В момента знам да свиря Right Here waiting for you, Everything I do, Fur Elize, With or without you, Ballade pour adeline, Wonderful tonight, Rendez vous 4 (ama ne e podhodqsta) ,което прави около 30 мин качествено свирене, достатъчно ли е според вас, разбира се докато се покаже може да свиря някакви последователности от акорди, и чак като се появи да почна нещо по-хубаво
ако имате някакви други предложения за песни споделете

Blab
03-26-2008, 09:54
Адската романтика.
Избери си 1 песен, или 2.
Ако си мислиш, че ще свириш 30 минути без да те изгонят, лъжеш се :-D
Почвай си с песните, ако не живее на 12-ия етаж все ще чуе.

ReNiTy_VArna
03-26-2008, 09:55
А как ще замъкнеш пианото пред прозореца й ?

akademika
03-26-2008, 09:56
чудя се как ще бягам с тоя синтезатор ( не е на 12 тия етаж, на втория е)

tan0
03-26-2008, 10:03
чудя се как ще бягам с тоя синтезатор ( не е на 12 тия етаж, на втория е)

shtom e na 2 davai smelo shte te chue uspeh :grin: :grin: :grin:

confused_d
03-26-2008, 10:05
Стига бе ! Не мога да повярвам,че все още има такива романтични момчета ! Приятелката ти е щастливка! И повярвай ми дори и да не ти се получи всичко перфектно, не се притеснявай! Мацката ще запомни това за цял живот ! :) А относно реакцията на родителите й .. това е инвидуално..ако ти ги познаваш най-добре ще прецениш.. Успех! :)

GameMaster
03-26-2008, 10:08
Davai smelo.Predpolaga se che shte te chue .....Haide uspeh :D

akademika
03-26-2008, 10:20
Благодаря за куража ;) Днеска ще си намеря едни батерии, ще се поупражня вечерта и изчезвам - според вас в колко часа е добре да се направи.

LSGirl
03-26-2008, 10:52
ооо това е супер милооо избери си песничка и я изсвири гледай да не е много късно,че после баща й да не те гони :)

ПП :Успех :)

Diggity
03-26-2008, 11:34
аз да съм на баща и с една двуцефка да ти пръснем мозъкО... ше ми свири той посряд нощата...

lov3m3
03-26-2008, 11:48
Az ne bih se zaradvala na takova ne6to.... neznam za6to tiq raboti dori i po filmite mi se struvad dosta tupi4ki.. prosto imama drugi razbiraniq za romantika :-) :? :-D :P :-P

Ivalinka
03-26-2008, 11:57
аз пък не разбрах как ще домъкнеш синтезатора ... ако трябва да съм откровена, не ми се струва особено добра идея...но пък тя самата може и да го хареса...кой знае :) успех

soulja_girl4e
03-26-2008, 12:00
of dobre tva ne go razbiram... kak moje da ne vi haresva serenada!? tva e prosto simvol na liubovta edin ot nai-golemite romanti4ni jestove... az ako bqh 6tqh da pripadna ot kef 8-)

prettyIdeath
03-26-2008, 12:38
Аз ще бъда честна с теб и ще ти кажа че на мен подобно нещо не би ми харесало :? . Струва ми се малко отминало това със серенадите и аз го считам за идиотско. Не искам да те засегна , евала че искаш да я впечатлиш с нещо. Що не и земеш една розичка /ама без разни пандели/, да и сложиш някфа яка картичка, да напишеш че е от теб и да я сложиш пред вратата...

BeautifulWorld
03-26-2008, 13:37
Аз не бих се изкефила особено на нещо такова - струва ми се супер лиготия. Горната идея с розата ми се вижда много по-мила и романтична. Вече много зависи и от момичето - не знам доколко я познаваш, но се опитай да прецениш дали ще й хареса серенадата.
А, и да бъда малко нахална :oops: Ако го направиш, става ли да напишеш тук как е реагирала? 8-)

prettyIdeath
03-26-2008, 13:46
Аз ще бъда честна с теб и ще ти кажа че на мен подобно нещо не би ми харесало :? . Струва ми се малко отминало това със серенадите и аз го считам за идиотско. Не искам да те засегна , евала че искаш да я впечатлиш с нещо. Що не и земеш една розичка /ама без разни пандели/, да и сложиш някфа яка картичка, да напишеш че е от теб и да я сложиш пред вратата...

яд те е че немаш такав пич до теб :-P

Грешиш ! Радвам се че моя не стига до там ;)

hahavteen
03-26-2008, 14:04
Що не и земеш една розичка /ама без разни пандели/, да и сложиш някфа яка картичка, да напишеш че е от теб и да я сложиш пред вратата...

Защото е банално и скучно а повечето момичета обичат да се чустват специални. 8)
Според мен идеята е хубава но по-добре звънни първо на вратата (ако долу има звънец ест) за да знае че е за нея и да се покаже а не ти да си свириш а тя да гледа ТВ примерно. Освен това 1 мааааааксимум 2 песни са достатъчни.

olive_oil
03-26-2008, 14:18
ще е страхотно!

poison`girl
03-26-2008, 19:16
Стига бе ! Не мога да повярвам,че все още има такива романтични момчета ! Приятелката ти е щастливка! И повярвай ми дори и да не ти се получи всичко перфектно, не се притеснявай! Мацката ще запомни това за цял живот ! :) А относно реакцията на родителите й .. това е инвидуално..ако ти ги познаваш най-добре ще прецениш.. Успех! :)+1 Браво пич! :grin:

5StaR
03-26-2008, 19:26
Еми ако ще го правиш само ще те посъветвам да и звъннеш и да и кажеш да погледне през прозореца( не и казвай защо), защото примерно аз като съм си вкъщи и ако някой почне да ми шуми вънка - най-много да си пусна щорите.. Имам предвид не става като по филмите на 3тата секунда от песента "любимата" жена да се покаже на прозореца и да се разплаче..

Iv4eTy
03-26-2008, 19:36
Ами идеята ти е много готина, първо е оригинално, защото напоследък не се намират много момчета, които биха го направили... пък и е страшно романтично :-) Определено ако има как направи го, едва ли няма да и хареса. Успех :) Хмм и да наистина по-добре и звънни по тела и и кажи просто да погледне през прозореца :)

akademika
03-26-2008, 19:36
Значи ето какво се случи:
2-3 минути стоях пред къщата и с пулс над 120 и се чудех какво да правя, после се пооспокоих, казах си че ще броя до десет и ще звънна на звънеца и ... три пъти броих до десет докато събера кураж.
Излезе баща и, попитах го "Може ли X да излезе?" той ме погледна почуди се малко и после каза "Да може", аз си бях сложил синтезатора на капака на един автомобил. температурата беше под 4 градуса, тя дойде.
Беше много изненадана, ама беше много студено и към средата на първата песен започнаха да ми се сковават пръстите. Ама стиснах зъби и продължих да свиря .. като свърших втората песен и предложих да се облече, и да се върне (за да видя какво ще каже) тя каза не можела защото нейните я чакали за вечеря, затова аз продължих да свиря още около 6-7 минути, на едната песен ми се стори че се просълзи малко, ама може и да съм сгрешил, защото може да е било от осветлението. Яд ме е че после никакъв диалог не можех да подхвана, бях като вцепенен сърцето ми биеше яростно, даже ми се виеше свят, тя успя да ми каже "поласкана съм "и че много и е харесало, ама аз нищш смислено не можех да кажа - искаше ми се да я прегърна ама бях парализран направо 8-)

olive_oil
03-26-2008, 19:40
бравооооооо! Бъди сигурен, че дълго ще помни тази вечер. И сигурно утре ще разкаже на всичките си приятелки :)

Anarion
03-26-2008, 20:02

+1

Ако тя си пада по романтиката, ще ти се зарадва много, но ако не е от романтичните, ще я отблъснеш.

Rebellion_Angel
03-27-2008, 10:46
Значи ето какво се случи:
2-3 минути стоях пред къщата и с пулс над 120 и се чудех какво да правя, после се пооспокоих, казах си че ще броя до десет и ще звънна на звънеца и ... три пъти броих до десет докато събера кураж.
Излезе баща и, попитах го "Може ли X да излезе?" той ме погледна почуди се малко и после каза "Да може", аз си бях сложил синтезатора на капака на един автомобил. температурата беше под 4 градуса, тя дойде.
Беше много изненадана, ама беше много студено и към средата на първата песен започнаха да ми се сковават пръстите. Ама стиснах зъби и продължих да свиря .. като свърших втората песен и предложих да се облече, и да се върне (за да видя какво ще каже) тя каза не можела защото нейните я чакали за вечеря, затова аз продължих да свиря още около 6-7 минути, на едната песен ми се стори че се просълзи малко, ама може и да съм сгрешил, защото може да е било от осветлението. Яд ме е че после никакъв диалог не можех да подхвана, бях като вцепенен сърцето ми биеше яростно, даже ми се виеше свят, тя успя да ми каже "поласкана съм "и че много и е харесало, ама аз нищш смислено не можех да кажа - искаше ми се да я прегърна ама бях парализран направо 8-)

:lol: Евала за смелостта. :-)

slun4ice_90
03-27-2008, 16:01
Purvo pozdravleniq za hubavata ideq.Strahotna e naistina i mislq,4e momi4eto 6te ostane o4arovano.Ako ima6e pove4e takiva mom4eta kato teb 6te6e da e mnogo hubavo.... :) 8)

Alabalaportokala
03-27-2008, 16:40
Да беше изчакал малко да се стопли времето. Качваш на покрива на някой блок една маса. Зареждаш я. Оправяш малко обстановката ( почивстваш ако има боклуци). Задължително да има гледка към града. Това може и надвечер да се направи малко преди залез. 2 свещи палиш. Качествена храна, бутилка шампанско / вино. Правил съм го това и на още на същата вечер вкарах мадамата в леглото. Но и серенадата не е зле. Малко класическа романтика не боли. Браво че си се престрашил.

zvezdichka777
03-27-2008, 16:43
браво,струваш ми се много точен човек .
страхотна изненада ще е това за нея и да,100% ще се зарадва
за родителите и би трябвало да няма проблем,но гледай да не събудиш съседите (което ще стане) и да не вземат да те целят с домати през прозорците :D

evelinka1122
03-27-2008, 16:48
Абе да :razz: Някой ако ми направи серенада няма ма му говоря до живот!!! Нз... на мен идеята не ми допадна, поради простата причина че мразя романтиката, но ако момичето си пада по това мисля че си е оригинално :)

lilit_666
03-27-2008, 19:32
Az ne bih se zaradvala na takova ne6to.... neznam za6to tiq raboti dori i po filmite mi se struvad dosta tupi4ki.. prosto imama drugi razbiraniq za romantika :-) :? :-D :P :-P
И според мен е лигавко- па и после комшиите ше ги пръснат от подигравки и обсъждане. Ина4е пък ще се трогна от жеста.
Недей по-късно от 22.30

hahavteen
03-28-2008, 04:05
И според мен е лигавко- па и после комшиите ше ги пръснат от подигравки и обсъждане. Ина4е пък ще се трогна от жеста.
Недей по-късно от 22.30

Вече го е направил.Научете се да четете преди да пишете.

mickelangelo
03-28-2008, 10:32
Еи пич тва е мн яку ... с тебе съм давай ...
Бях го направил .. 0баче беше по различно ... занесох 4 много големи тонколони ... под тях .. и ги пуснах .... на 1-вата песен .. тя е една от любимите ми балади .. но уви .. просто момичето не беше за мен ..

Obsession
03-28-2008, 12:25
Хей, това е готино ;) Кофти е, че после съседите ще разпитват и обсъждат... Ама, голяма работа, в днешно време малко хора са склонни да се престрашат, така че тя би трябвало много да се радва, че някой е направил този жест за нея (: Освен това музиката е била на живо, а не от тонколони, което е ощ по-яко! Браво, пич, успех с мацката!

akademika
04-11-2008, 00:09
Нищо че момичето май не ме хареса, кефа беше много голям, нямам търпение да го направя отново (стига да си харесам "жертва" :D ), лято иде. Следващия път мисля да е с някой приятел и той да пее примерно. Може на негово момиче да си пее, пък аз само да му акомпанирам ... абе разбрахте ме, какво искам да кажа. Според мене има много хляб в идеята със серенадите. Лошо е, че малко момчета могат да свирят или пеят, в моя випуск сме само 2-ма които можем да праим нещо и се занимаваме, може би затова момичетата са си помислили, че е отживелица... като чета мислите на някой хора тук стигам до заключението: К'ва *утка е тая като си мисли, че като може да си пусне от ГСМ-а оригинала на мелодията, че е "хванала бика за рогата". Живото изпълнение може да отстъпва ... да наистина оригинала е страхотен, но носи винаги едно и също настроение, а нищо не може да се сравни с настроението, което създава едно дори калпаво изпълнение на живо, в което си личи, че изпълнителят се напряга до краен предел за да покаже най-доброто от себе си. Според моята теория е похвално човек да се опита да изпъкне по този начин, някой сподели, че било "лигавко", *бати ми като почнат момичетата с техните кафета, не е ли лигавко ... напра'о си е тъпо. Да не говоря "готините пичове" какви изпълнения правят. 8-) Плюс това, някой спомена че съседите щели да се подиграват ... според мене не е така, лично според мене ще ми е интересно да слушам как някой прави серенада на някоя съседка, е освен ако е напълно фалшив може да се подразня, дори си мисля че родители биха били по благосклонни, защото като че ли серенадата подчертава романтичния и платоничен порив в любовта, а може да си спомнят за доброто старо време. А и в краен случай, дори и да почнат да си шушукат съседите, то к'во могат само да завиждат според мене :D

Моя апел е: Който има музикален инструмент да го грабва и да отива да омайва момичето си, щом хората го правят от хиляди години, значи не е отживелица. Който има инструмент, а не може да свири, какво чака... да хваща и да дрънка, неща които могат да се научат за броени минути, може да оставят спомен за цял живот.

bonbon4e_27
04-11-2008, 07:11
Ako bqh na tvoe mqsto izob6to nqma6e da se zanimavam s tovaq opitai se da q spe4eli6 s ne6ti drugoq za6toto ne vsqko momi4e haresva romantikata i serenadita

Diva4e
04-11-2008, 07:46
Eh da imashe poveche takiva momcheta kato teb ... super ideq:)

TheUnforgiven666
05-14-2008, 13:09
Честно, ако някой ми направи серенада ше фана и ше го застрелям (или в крайна сметка няма да му проговоря до живот) ! Същото се отнася и ако някой реши да ми подарява цветя... ](*,) Нещо не мога да й схвана смисъла на романтиката. А явно все още са останали романтични момчета и ми е жал за тях. Защо трябва да правиш на момичето нещо, което вече е голямо клише? Изобщо самата романтика си е клише... Определено можеш да запълниш времето си с много по стойностни неща...Като например да вземеш да научиш по някой предмет... Но все тая тва си е мойта логика, която много хора и без друго не разбират... [/quote]

maharbal
05-14-2008, 14:20
hahhaha brovo pich. pozdravleniq. Jalko che ne go e ocenila... ama prodyljavai v syshtiq duh ;) moje sledvashtata da go oceni :)

iiirish
05-14-2008, 14:51

вие се благодарете, че не свири на орден :razz: :D тогаз пианото малък проблем щеше да е 8-)

maharbal
05-14-2008, 15:27

вие се благодарете, че не свири на орден :razz: :D тогаз пианото малък проблем щеше да е 8-)

hahaha kyv orden we :razz: mai imash v predvid ORGAN :shock:

alex_devv
05-14-2008, 17:17
а мислил ли си за вариянта за бащата с пушката през прозореца ? :D

HateCops
05-14-2008, 20:23
Пич не се залагвай момичетата от днешните времена са малко по модерни и ако искаш да свалиш някое момиче по добре покажи нещо в задния джоб(пари естесвено) или ако толкова много искаш да си покажеш "таланта" да свириш изсвири й Азис или ДесиСлава

gPa3HuTeJl
05-14-2008, 21:00
Да ти дам телефон да ми се обадиш да ти помогна с носенето на пианото ?

LoLi_PoP
05-14-2008, 21:11
ооо това е супер милооо избери си песничка и я изсвири гледай да не е много късно,че после баща й да не те гони :)

ПП :Успех :)
:grin: :grin: no ne i zvuni..izchakai tq sama da chue muzikata i da izleze .. shte bude superrrrr qkoo :grin: mislq che mnogoo shte i haresa :-)

TheNewReligion
05-14-2008, 21:12
Стига бе ! Не мога да повярвам,че все още има такива романтични момчета ! Приятелката ти е щастливка! И повярвай ми дори и да не ти се получи всичко перфектно, не се притеснявай! Мацката ще запомни това за цял живот ! :) А относно реакцията на родителите й .. това е инвидуално..ако ти ги познаваш най-добре ще прецениш.. Успех! :)
+1 ! Леле , ако на мен ми направят серенада най-много да не чуя нищо ! :-D

Obsession
05-15-2008, 07:01
Пич не се залагвай момичетата от днешните времена са малко по модерни и ако искаш да свалиш някое момиче по добре покажи нещо в задния джоб(пари естесвено) или ако толкова много искаш да си покажеш "таланта" да свириш изсвири й Азис или ДесиСлава

:lol: Боже, още един... Не всички са такива! А, ако мен някой ме поздрави с Азис: :smt067 :smt075 :smt062