View Full Version : врачки - истина или просто лъжа ?
da vi popitam vqrvate li v predskazaniqta t.e vuv vrachki ? a nqkoga predskazvali li sa vi neshto i to da e stanalo ?
7 точка от правилата
moderated by Coki
donqkade vqrvam 6toto baba mi be6e xodila i q be6e pitala dali 6e si zema izpititite sled 7-mi klas :D :D :D iii tq be6e kazala 4e po matematika 6e e 3 a po bel 6e mi e po visoka ocenkata iii taka be6e de :D :D
зависи коя врачка е ако е нострадамус -да :D :D
da vi popitam vqrvate li v predskazaniqta t.e vuv vrachki ? a nqkoga predskazvali li sa vi neshto i to da e stanalo ?
Аз лично не, но ми се иска да вярвам, въпреки че на една от бившите ми ( която е от ямбол) няква врачка й казала, че тя ще дойде във варна, ще се срещнем, ще се харесаме, ще се вземем и накрая ще си останем добри приятели. След време щяла да дойде да учи във варна. Ем.. почти сичко излезе вярно-почти, щото се 0ще е 9 клас и има време, докато кандидатства за висше. И все пак аз не вярвам на врачки ;)
nice_bunny
03-26-2008, 12:24
До някъде съм склонна да вярвам.. просто защото така ми харесва.На една приятелка майка и може да гледа на кафе.. и в началото на лятото с едно момче се заглеждахме постоянно и аз доста мислех за него.. макар да не го познавах лично.Веднъж отидох при нея и тя ми каза следното :" Мда.. гледаш едно момче, ама и то се обръща зад тебе.. мисли те.Ще се запознаете.. първата ти голяма любов ще е ..Ама ще имаш мн сълзи с него.. моя съвет - ПАЗИ СЕ!" И аз мн не и вярвах.. но след месец се запознахме,бяхме заедно,заряза ме и още плача за него и не мога да го забравя макар че не знае за това.Също и други неща ми е казвала дребни дето са ставали... но на 1 март ми каза че аз отново ще съм с това момче до 1 месец на 100% с което мн ме разочарова,защото .. това е невъзможно а и месеца почти свърши.. :( Така че горе доло вярвам в тези неща пък е и интересно :) уф че философтсвам и аз..
zashto da filosofstvash daje ms che spodeli :) :-)
nice_bunny
03-26-2008, 12:38
А за нищо,радвам се :)
Откакто има "Ясновидци" не вярвам :D
BOOK_FAN
05-10-2008, 07:40
,,Ясновидци"е наистина нещо,което май е нагласено предварително!А и повечето участници не изглеждат нормални-бедни ,луди или други са!
sexa_na_kompleksa
05-10-2008, 17:38
Не вярвам в такива неща. Може би има процент истина, но това обикновено се дължи на съвпадение.
LovePoisoned
05-10-2008, 17:55
Аве на мен майка ми беше дала моя снимка на една от тези и тя е познала много неща, все едно чете моя биография. Повечето са шарлатанки, но специално тази жена се занимава професионално с това... на мен ми помогна.. То моето не бе точно проблем, по-скоро ми вдъхна вярата... :grin:
zvezdichkaaa
05-10-2008, 20:16
,,Ясновидци" не е нагласено,нали Николета е от моя град и я знам(разбрах дори кои са в челната 3ка),но не бих казала че много познават.Понякога дрънкат абсолютни глупости.Абе fifty/fifty от една страна вярвам,от друга не.
ами аз вярвам.На мен са ми познавали доста неща,които са се сбъднали,но има и неща,които не са. :-P
аз вярвам ,че има и на мен лично са ми предсказва ли неща които са ми се сбъднали с изключение на едно ,но не е късно и то да се сбъдне :-P
LoLi_PoP
05-16-2008, 18:39
никога не са ми предсказвали и никога не съм вярвала на тези неща :)
не са ми предсказвали на мен лично, в общи линии не вярвам...но една приятелка ми разказва - майка И ходила при врачка със снимки на нея, сестра И и баща И...това миналото лято, казала че баща И ще замине някъде в чужбина...сега баща и е в Америка, и ще остане цяла година на обучение, а не се е знаело нищо, когато И е гледала...много чудно ми стана...помня, когато ми го е разказвала и е нямало изгледи да се случи...знам ли, може пък да е и случайност
Pedigree
05-16-2008, 19:17
Хм, преди време се е случвало няколко жени да ми предсказват (една от тях беше някаква приятелка на баба, хъх) . Едната каза, че ще пътувам за чужбина - не пътувах. Друга каза, че са ми направили магия. Трета, че ще имам гости от непозната страна. Ае, филми. Не, не вярвам.
_FaShIoN_
05-16-2008, 19:32
Аз донякъде вярвах и може би още вярвам...наистина има хора които имат такъв талант,но има и такива които си измислят,само за да ти вземат парите,което за мене е адски глупаво.... :D
Sunny_stz
05-16-2008, 19:32
Mi ne vqrvam,nikoga ne sum hodila pri vrachka
ThunderGoddess
05-16-2008, 19:47
Лично на мен не са ми предсказвали, но вярвам,че има хора с такива дарби, но са много малко и тези, заради които обществото не вярва на подобни ясновидци, са шарлатаните. Факт е, че в много развити страни използват възможностите на такива хора, за да си помогнат в разгадаването на престъпления.
Ивайло121
03-31-2017, 18:31
Да защото преди 1 година си направих табло на желанията с снимки на Дубай.
И после се запознах с един приятел на брат ми и баба му беше врачка.И го помолих да утидем защото санувах сън как брат ми дрържи билети в раката си и отидохме и бабаму ми гледаше на бобчета и ми каза да незнайно как 1вото бобче показа не
а другите 2 показаха да и след месец отидох до Дубай.
Да защото преди 1 година си направих табло на желанията с снимки на Дубай.
И после се запознах с един приятел на брат ми и баба му беше врачка.И го помолих да утидем защото санувах сън как брат ми дрържи билети в раката си и отидохме и бабаму ми гледаше на бобчета и ми каза да незнайно как 1вото бобче показа не
а другите 2 показаха да и след месец отидох до Дубай.
Да си беше направил табло на правописа...
''всеки има право да вярва в каквото си иска и да вярва на когото си иска накрая или спира да вярва или продължава да вярва''
Тодор Живков за Ванга