- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- врачки - истина или просто лъжа ?
da vi popitam vqrvate li v predskazaniqta t.e vuv vrachki ? a nqkoga predskazvali li sa vi neshto i to da e stanalo ?
7 точка от правилата
moderated by Coki
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
donqkade vqrvam 6toto baba mi be6e xodila i q be6e pitala dali 6e si zema izpititite sled 7-mi klas![]()
![]()
iii tq be6e kazala 4e po matematika 6e e 3 a po bel 6e mi e po visoka ocenkata iii taka be6e de
![]()
![]()
зависи коя врачка е ако е нострадамус -да![]()
![]()
Аз лично не, но ми се иска да вярвам, въпреки че на една от бившите ми ( която е от ямбол) няква врачка й казала, че тя ще дойде във варна, ще се срещнем, ще се харесаме, ще се вземем и накрая ще си останем добри приятели. След време щяла да дойде да учи във варна. Ем.. почти сичко излезе вярно-почти, щото се 0ще е 9 клас и има време, докато кандидатства за висше. И все пак аз не вярвам на врачкиПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
Първоначално написано от Say It Right
До някъде съм склонна да вярвам.. просто защото така ми харесва.На една приятелка майка и може да гледа на кафе.. и в началото на лятото с едно момче се заглеждахме постоянно и аз доста мислех за него.. макар да не го познавах лично.Веднъж отидох при нея и тя ми каза следното :" Мда.. гледаш едно момче, ама и то се обръща зад тебе.. мисли те.Ще се запознаете.. първата ти голяма любов ще е ..Ама ще имаш мн сълзи с него.. моя съвет - ПАЗИ СЕ!" И аз мн не и вярвах.. но след месец се запознахме,бяхме заедно,заряза ме и още плача за него и не мога да го забравя макар че не знае за това.Също и други неща ми е казвала дребни дето са ставали... но на 1 март ми каза че аз отново ще съм с това момче до 1 месец на 100% с което мн ме разочарова,защото .. това е невъзможно а и месеца почти свърши..Така че горе доло вярвам в тези неща пък е и интересно
уф че философтсвам и аз..
zashto da filosofstvash daje ms che spodeli![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
А за нищо,радвам се![]()
eee nikoi ne pi6e![]()
Откакто има "Ясновидци" не вярвам![]()
,,Ясновидци"е наистина нещо,което май е нагласено предварително!А и повечето участници не изглеждат нормални-бедни ,луди или други са!
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Не вярвам в такива неща. Може би има процент истина, но това обикновено се дължи на съвпадение.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аве на мен майка ми беше дала моя снимка на една от тези и тя е познала много неща, все едно чете моя биография. Повечето са шарлатанки, но специално тази жена се занимава професионално с това... на мен ми помогна.. То моето не бе точно проблем, по-скоро ми вдъхна вярата...![]()
,,Ясновидци" не е нагласено,нали Николета е от моя град и я знам(разбрах дори кои са в челната 3ка),но не бих казала че много познават.Понякога дрънкат абсолютни глупости.Абе fifty/fifty от една страна вярвам,от друга не.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ами аз вярвам.На мен са ми познавали доста неща,които са се сбъднали,но има и неща,които не са.![]()
Аз,съм си аз !!!
аз вярвам ,че има и на мен лично са ми предсказва ли неща които са ми се сбъднали с изключение на едно ,но не е късно и то да се сбъдне![]()
не са ми предсказвали на мен лично, в общи линии не вярвам...но една приятелка ми разказва - майка И ходила при врачка със снимки на нея, сестра И и баща И...това миналото лято, казала че баща И ще замине някъде в чужбина...сега баща и е в Америка, и ще остане цяла година на обучение, а не се е знаело нищо, когато И е гледала...много чудно ми стана...помня, когато ми го е разказвала и е нямало изгледи да се случи...знам ли, може пък да е и случайност
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хм, преди време се е случвало няколко жени да ми предсказват (една от тях беше някаква приятелка на баба, хъх) . Едната каза, че ще пътувам за чужбина - не пътувах. Друга каза, че са ми направили магия. Трета, че ще имам гости от непозната страна. Ае, филми. Не, не вярвам.
Аз донякъде вярвах и може би още вярвам...наистина има хора които имат такъв талант,но има и такива които си измислят,само за да ти вземат парите,което за мене е адски глупаво....![]()
Mi ne vqrvam,nikoga ne sum hodila pri vrachka
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Лично на мен не са ми предсказвали, но вярвам,че има хора с такива дарби, но са много малко и тези, заради които обществото не вярва на подобни ясновидци, са шарлатаните. Факт е, че в много развити страни използват възможностите на такива хора, за да си помогнат в разгадаването на престъпления.
Memento moriendum esse!
Да защото преди 1 година си направих табло на желанията с снимки на Дубай.
И после се запознах с един приятел на брат ми и баба му беше врачка.И го помолих да утидем защото санувах сън как брат ми дрържи билети в раката си и отидохме и бабаму ми гледаше на бобчета и ми каза да незнайно как 1вото бобче показа не
а другите 2 показаха да и след месец отидох до Дубай.
''всеки има право да вярва в каквото си иска и да вярва на когото си иска накрая или спира да вярва или продължава да вярва''
Тодор Живков за Ванга
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.