PDA

View Full Version : k

malka_zapushalka
03-26-2008, 18:02
vxsgdgdfg

heartless*charm
03-26-2008, 18:07
еми може би просто му се е загубила тръпката...
не си била чак толкова специална колкото си е мислел... сори, че така ти говоря, просто гадая
другата по-невероятна възможност е да не ти пише както преди, защото е осъзнал, че не сте от един град, че нищо сериозно не може да излезе (или поне че ще е трудно да излезе) и иска да се отдалечи, за да не хлътва и да не си усложнява положението
сега като се замислих не е толкова невероятна тази възможност :)

Eris
03-26-2008, 18:11
ne pravi po dobre ni6to po vyprosa ako 6te ima neshto mejdu vas to toi trqbva ad te potursi ti si napravila dostata4no
a tova 4e te privli4a moje da e vremenno koi znae?!?!

malka_zapushalka
03-26-2008, 18:13
ne pravi po dobre ni6to po vyprosa ako 6te ima neshto mejdu vas to toi trqbva ad te potursi ti si napravila dostata4no
a tova 4e te privli4a moje da e vremenno koi znae?!?!

да така е ,защото дори аз самата усещам че вече отминава това привличане,преди беше адски силно само като си помислех за него и настръхвах, а сега тръпката започна да ми се губи :) не знам какво да си мисля и аз

Eris
03-26-2008, 18:17
zna4i e bilo prosto uvle4enie i toi go e osaznal za tova sigurno se e drupnal

malka_zapushalka
03-26-2008, 18:20
Ми не знам веднаж си беше писал в скайп с една моя приятелка, но не знаеше че се познаваме и че сме доста близки, а аз я бях пратила да порапита и той и беше казал че си е харесал някво момиче от друг град и че много и бил навит и цитирам: "ако не беше проблем разстоянието женен да съм.." но вече започвам да се чудя дали това се е отнасяло за мен или за някоя друга ...

Magic_Girl
03-26-2008, 18:23
Emi ne se y4ydvai i na men mi se e slu4valo.Zareji go.Po dobre da go zabravi6 otkolkoto da se vlubi6 mnogo eventualno i posle da te boli.Ot li4en opit znam.

malka_zapushalka
03-26-2008, 18:34
пфф то вече боли... тая несигурност ме убива :booooomb:

poison`girl
03-26-2008, 18:36
Еми прави се и ти на недостъпна както той се прави и ако изпитва нещо към теб ще те потърси.Успех! :D

malka_zapushalka
03-26-2008, 18:38
Еми прави се и ти на недостъпна както той се прави и ако изпитва нещо към теб ще те потърси.Успех! :D

Начи да го отпиша съвсем :D

sasha_90
03-26-2008, 18:43
Не те е харесал или те е харесал,но вече е изгубил интерес.

malka_zapushalka
03-26-2008, 18:56
Точно тва ме мачи и мен, но секи който питам или помола за съвет ми казва: за кво ако не те е харесал ти дава свое любимо нещо при условие че ще му го върнеш, а за да му го върнеш ще трябва да се видите, ако не те е харесал няма да иска те вижда повече и щеше си измисли някво тъпо оправдание да не ти го даде..
Е тва ми казват в повечето случаи за тва реших да се допитам до вас, щото съм адски объркана :(

GameMaster
03-26-2008, 19:05
Ami pogovori seriozno s nego ;-) ....V smisal govori za tova s nego i izqsni neshtata.Haide uspeh

malka_zapushalka
03-26-2008, 19:14
Не знам кво да му кажа, все пак не сме нито се разбирали да се получи неква сериозна заварка между нас, нито нищо, но по телефонните разговоти и лафа в скайп си личеше че не съм му толкова безразлична, колкото ме изкарва, но все пак не мисля че това е достатъчно за да проведа разговор относно отношенията и тва че искам да са доста повече от приятелски :-o :o