Влез

View Full Version : проблем ли е за вас мъжеее...

hera
03-26-2008, 21:20
:-o Амм искам да попитам мъжетее какво мислят относнооо някои досадни дреболиййки ,който така упорито тормозят жените и ги карат да страдат и да се срамуват-стриите.Ще се отвратите ле или ще ви хване ли срам или нещо друго ако имате приятелка и всичко си и е наред сладка е нормално тегло добричка,но по тялото и е беляно със ужасните стрии. :o Те обикновено се появяват не само при пълни,след раждане ами и при слаби момичета които навлизат в пубертет.Белязват ни бедрата,дупетата,пръсците или гърдите.И остават за винаги особено ако са вече по напреднали белички линии.Кофти е но не сме виновни става изведъж ,а после ти казват , че няма особено надежни методи за премахване.Аз бях на 15 като ми се появиха не знаех какво става така се бях нацепила чее ужас.МИ ето сега съм на 19,нормална на вид,49 кг съм,сладко минЬонче ако мога така да се определя но всеки път изпитвам дискомфорт като ги погледна,струват ми се ужасни,че хората ще ме изледат с ужас едва ли не като прокажана като ме видят на плажа по бански или тричетвърт.На вас мъжете прави ли ви впечатление тези неща бихте ли ги приели без да пуфтите.Приятелят ме приема ,защото ме обича и може да го преглътне,но аз и всъщност не знам какви реакции предизвикват във вас като видите яка мацка,ноо " белязана " :-o

hera
03-26-2008, 21:24
Забравих да ви попитамм и дали това ще повлие на интимните отношения с вашата малка сладка половинка :oops: :o :oops:

ubuntu
03-26-2008, 21:25
Споко .... не би трябвало да пречат ... на мен също ми се получи нещо подобно но много по дълбоко на лявата гърда особено и на левия бицепс от дясно е по малко ... но при мен се получи от рязко напомпване във фитнеса и аз съм си виновен , но при твоя случаи.... ти не си правила нищо нередно , но тва са само нявки външни дреболии бе ... :-)
И в никакъв случай не биха повлияли на каквото и да било ...
(МОйте не са бели а са направо червени и се едно кожата ми е разкъсана , изпитвам ужас когато се погледжна в огледалото ...)

bulgarche
03-26-2008, 21:28
Без тях е по-приятно за окото, но не се притеснявай. Не са нещо ужасно. Определено не трябва да се срамуваш от това. Нищо особено не е.

georgi_
03-26-2008, 21:31
Миии какво да ти кажа, няма да те лъжа, обсъждали сме с приятели момчета относно стрии на гърдите, бедрата на момичетата и е доста неприятно за гледане, на пипане не знам как е. Мисля че се появяват при ряско покачване и сваляне на теглото, при което ако човек се усети може да си вземе кремове за стягане(при отслабване) и този проблем го няма, за качването просто трябва да е по бавно, защото кожата не може да смогне с разтежа на ширина и затова мисля, че се нацепва кожата. Но естетически погледнато за мен не е красиво, съжелявам.

amatorium
03-26-2008, 22:06
Ne e problem. Sluchva se. Osobeno pri po-fina koja.

anonim4o
03-26-2008, 22:27
Ми не е толкова страшна работа ... не трябва да ти става комплекс

Tazadar
03-26-2008, 22:33
Ами зависи къде са и в какъв размер са! Ако са "малки бели линии" едва ли трябва да се притесняваш!

NOBU
03-26-2008, 22:34
едва ли ще повлияе
махат ги с лазерна терапия
лол като тигър или зебра ..това е въпросът :P

air_J
03-26-2008, 23:08
Ето до какви въпроси води прекомерното използване на Фотошоп! Почти е изключено сред днешната младеж да не срещнеш задник с кусури. Като не стрии ще са бричове, като не са бричове ще е целулит... Човек може да се отврати от стрии, само ако не е виждал истински задник и мисли, че това, което гледа в Интернет, Плейбой, Максим, ФХМ и разни такива е реалната действителност... Стрии така или иначе всяка девойка ще има, най-хубавото което може да направи е да се постарае да ги получи възможно най-късно, щото е гадно да гледаш 14-15 годишни момичета с разплути задници с един куп кусури (и то през дрехите, а на голо не ми се мисли). Та накратко - не бих се отвратил от стриите, просто ми харесва да живея в реалния свят, където има стрии, целулит и бричове. Защото, когато съблечеш и последната дреха при реалния контакт и фотошопа няма да ти помогне, а понякога сблъсъка с реалността е с пагубен край... О, Боже, какво лирично отклонение от моя страна! 8)

bequick
03-26-2008, 23:45
Ако някой иска да прави секс с теб само за 1 път и след това да те зареже ... може и да е проблем. Но за човек, който твърди, че най-малкото те харесва ( да не говорим за обича ) това не би трябвало да е проблем.

Sp1t_F1r3
03-27-2008, 05:46
едвали ще са ти проблем ; например при мен се получиха в областта на гърба ,но нито на плажа нито където и да е другаде някой се е "отвратил" или нещо подобно.Това става през побертета и е както казаха вече поради по-фина кожа (в моя случай ми казаха ,че и от бързо израстване O.o) няма смисъл да се притесняваш ,не е най-красивата гледка , не е и болка за умиране .
пп. на мен ми дадоха да ги мажа с някакъв крем или нещо подобно ,но няма голям резултат :X

malka_svalka{pol}
03-27-2008, 06:50
о0о0о0о я спокойно... както каза air_J няма съвършенни хора... дали с целулит, дали с бричове....
на мен пък ми се появиха от напълняване,защото преди 6ти клас бях 38 кг, а бях доста висока и трябваше да напълнея и бях на една гадна диета ... абе както и да е ии така де напълнях и имам стрии ама са малко и чесно да ти кажа не ми пука за това се вземи в ръце и не се хващай за най-малкия дефект по тялото ти :)

emptyy
03-27-2008, 07:05
а какво ще рече това :-o

hottie
03-27-2008, 07:54
Ето до какви въпроси води прекомерното използване на Фотошоп! Почти е изключено сред днешната младеж да не срещнеш задник с кусури. Като не стрии ще са бричове, като не са бричове ще е целулит... Човек може да се отврати от стрии, само ако не е виждал истински задник и мисли, че това, което гледа в Интернет, Плейбой, Максим, ФХМ и разни такива е реалната действителност... Стрии така или иначе всяка девойка ще има, най-хубавото което може да направи е да се постарае да ги получи възможно най-късно, щото е гадно да гледаш 14-15 годишни момичета с разплути задници с един куп кусури (и то през дрехите, а на голо не ми се мисли). Та накратко - не бих се отвратил от стриите, просто ми харесва да живея в реалния свят, където има стрии, целулит и бричове. Защото, когато съблечеш и последната дреха при реалния контакт и фотошопа няма да ти помогне, а понякога сблъсъка с реалността е с пагубен край... О, Боже, какво лирично отклонение от моя страна! 8)

Много правилно казано. Някои хора наистина живеят само чрез фотошоп. Не може всички да се идеални. Все има нещо.

Иначе относно стриите съветвам всички момичета вжедневно да си мажат тялото с хидратантен крем - независимо дали отслабват,пълнеят или нито едно от двете.

amatorium
03-27-2008, 08:40

Mnogo tochno kazano! 8-)

hooliganka89
03-27-2008, 08:56
Spomnqm si minaloto lqto na baseina,vsichkite mi priqtelki imaha strii i vse me pitaha kak taka az nqmam nito edna striq.
No eto,che doide momenta v koito sprqh da treniram i vsichko hapnato mi se lepka,sega veche i az imam strii.
Da si priznaq chesno malko mi e gadno,nqmam koi znae kolko,daje kato sam gledala drugite momicheta,moite sa dosta po-malko,no vse pak gi ima.

Az kato znam brat mi kakavi strii ima i napravo mi priloshava 8-) V podmishnicite.
Moite sa bedrata.

lwsu
03-27-2008, 10:28
ами, аз не обичам префектни дупета или цици, просто е прекалено перфектно и то си е ясно, че това момиче е манячка на тема красота и прекалява

харесват ми момичета които си имат кусурчета, така че мога да кажа, да не се притесняваш, защото един истински мъж, такова нещо като стриите може само да го възбуди, но не и да го отврати, стига да не са некви рекордни де.. :-) :smt028

Espasse
03-27-2008, 13:05
Щом има любов нищо не може да и попречи, камоли некви стрий!

P.S.Пък както казва един мой приятел:
Куцо, кьораво, сакато за мене п*тката е злато!

Entombed
03-27-2008, 13:08
Ne e problem....vajnoto e 4oveka do teb da e svesten...i da haresvash haraktera mu ne viziqta.....

probach
03-27-2008, 15:52
Не би ми пукало, ама изобщо. Трябва да си доста повърхностен за да обръщаш внимание на такива дреболии.

ПП. И аз имам стрии, по гърба. Разликата е там, че аз им се радвам и ги намирам за секси :)

CragHack
03-27-2008, 15:57
По-добре без тях разбира се, но не е фатално. В сравнение с целулита е по-малката беда. А и с времето избледняват малко. Лятото като се опечеш още повече се скриват.

Liar
03-27-2008, 16:09
Пфф Еър джи,как разбра,че на всяка щели да и се появят стрии #-o ???

koman
03-27-2008, 16:41
аз имам на гърба мажа ги с Percutalfa emulsion почти не си личат вече :)

SINDEL
03-27-2008, 17:22
И аз имам, ама не ми пука особено.. Напротив, кефя им се :) Прили4ам на тигър4е с тях :-D Не, сериозно, много малко мъже биха обърнали внимание на нещо такова. Никой не е перфектен, така 4е не се притеснявай.

ubuntu
03-27-2008, 17:34
аз имам на гърба мажа ги с Percutalfa emulsion почти не си личат вече :)
Клко време ги мажеш и дълбоки ли бяха ото мойте на гърдата и бецепса са ужасни ... Ако искаш ми пиши на ЛС да ме светнеш малко ?

air_J
03-27-2008, 17:37
Пфф Еър джи,как разбра,че на всяка щели да и се появят стрии #-o ???
Що, няма ли да раждат, или да напълнеят в някакъв период от живота си? :smt102

SilverAngel
03-27-2008, 17:46
Ами всеки път като някое момиче помисли ''Ох тия стрий...'' Трябва да се сети че не е единствена. Дори и когато израстват на височина някои момичета имат стрий. Имаше период в които и аз се притеснявах но като ходех на басейн през лятото нямаше жена или момиоче без стрий по нея! Така поне се успокоявам че не съм само аз белязана така...

А ако на момчетата топва не им харесва - Предстои ви дъъъъълго търсене на жената за вас...

koman
03-27-2008, 18:33
ето ти линк (http://images24.snimka.bg/005474000-big.jpg) по тва време ги мажех още ся поспрях малко щото тва лекарство струва 25 лв ииии....

hottie
03-27-2008, 18:50
То много зависи от типа на кожата. Аз за щастие нямам, въпреки че в пубертета както качих за една година така и бързо свалих килограми. Трябва яко крем и хидратирана кожа. Не знам дали спортуването помага по някакъв начин , но и много спортувам. Абе дано не се урочасах сега :?

hottie
03-27-2008, 18:51
То много зависи от типа на кожата. Аз за щастие нямам, въпреки че в пубертета както качих за една година така и бързо свалих килограми. Трябва яко крем и хидратирана кожа. Не знам дали спортуването помага по някакъв начин , но и много спортувам. Абе дано не се урочасах сега :?

Иначе не е задължителни да имаш стрии след бременност ако се мажеш - обиновено бременните се мажат постоянно с олио именно за да предотвратят стриите и става :)

air_J
03-27-2008, 19:02

Иначе не е задължителни да имаш стрии след бременност ако се мажеш - обиновено бременните се мажат постоянно с олио именно за да предотвратят стриите и става :)
Е, като не са стрии, ще е целули, или бричове. :razz:

hottie
03-27-2008, 19:05

Е, като не са стрии, ще е целули, или бричове. :razz:

еее ти пък ! аз много внимавам с тялото си. Мразя целулит, не бих го допуснала. Бричовете..като поостарея... има време.
Иначе майка ми няма нито целулит нито стрии, дано съм я наследила

nempoB
03-27-2008, 23:42
Съгласен съм с теб 8)

Daft
03-28-2008, 09:12

Най-сетне,обмислено мнение... :wink:

Wrathchild
03-28-2008, 10:19
Аз като бях на 13 много рязко отслабнах (дори не нарочно) и естествено получих стрии. Но пък са едва забележими, не са някакви черти, които се натрапват на окото...

soulja_girl4e
03-28-2008, 10:51
lele ti go opisa kato nqkva smyrtonosna zarazna bolest i sled tova gi pita6 dali bi gi pritesnilo! :razz: edin syvet: koito ima strii i palaski i takiva gadni masni obrazuvaniq, syvetvam go da virti obry4! taka se ovormq mn hubava taliq i mislq 4e vs moje da otdeli polovin 4as na den za ne6to tolkova priqtno i neizmoritelno! :)

bebok
03-28-2008, 11:02
i az imam a priqtelq mi ve4e 9 mesetsa dori ne gi e vidqltui 4e smqtai kolko obru6ta vnimanie i da gi vidi nqma da zn kakvo sa smqtai kolko 6te oburne vnimanie a i da go napravi nqma i da me pita kakvo sasmqtai i tolko my pyka 90% ot horata sa taka spoki4 :) ;)

Untitled
03-28-2008, 11:21
sys sigurnost na men ne biha mi poprechili tezi drebni detaili :-)

Bousz
03-28-2008, 11:29
Lekuvai se ;) ... Ne ako naistina te haresva tvoq 4ovek nqma

TopTa
03-28-2008, 13:40
4eta si as temata i vijdam dumata strii i duha mi sprq! mrazq tazi duma. grozna kato tova koeto zna4i! i as imam strii a sum gimnasti4ka!polu4avat se ne samo ot napulnqvane i otslabvane a i ot rastej!ako nqkoi ima strii i gi pogledne to ima vertikalni i horizontalni to4no ot razli4nite pri4ini zaradi koito sa se poqvili!naisitna nqma 100% efikasno le4enie! letnia ten gi pravi o6te po-o4evidni, no vse pak ima proceduri koito mogat da gi namalqt i nai-ve4e da zazadravqt nejnata koja za da bude predpazena ot bude6ti "nacepvania"!

proleto
03-28-2008, 15:14
Ако се вземат мерки веднага,съвсем не остават за цял живот.Преди две години бях много слаба (42кг,166см),но с навлизането в пубертета качих около 8 килограма... което си е доста. И с качването им се появиха стрий в долната част на гърдите,слава богу само там.Почнах да се маха с бебшко олио ,такова на джонсънс и сега :grin: съм си съвсем гладичка и нищо ми няма. :P така че взимайте мерки,докато му е времето.