.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

проблем ли е за вас мъжеее...

Амм искам да попитам мъжетее какво мислят относнооо някои досадни дреболиййки ,който така упорито тормозят жените и ги карат да страдат и да се срамуват-стриите.Ще се отвратите ле или ще ви хване ли срам или нещо друго ако имате приятелка и всичко си и е наред сладка е нормално тегло добричка,но по тялото и е беляно със ужасните стрии. Те обикновено се появяват не само при пълни,след раждане ами и при слаби момичета които навлизат в пубертет.Белязват ни бедрата,дупетата,пръсците или гърдите.И остават за винаги особено ако са вече по напреднали белички линии.Кофти е но не сме виновни става изведъж ,а после ти казват , че няма особено надежни методи за премахване.Аз бях на 15 като ми се появиха не знаех какво става така се бях нацепила чее ужас.МИ ето сега съм на 19,нормална на вид,49 кг съм,сладко минЬонче ако мога така да се определя но всеки път изпитвам дискомфорт като ги погледна,струват ми се ужасни,че хората ще ме изледат с ужас едва ли не като прокажана като ме видят на плажа по бански или тричетвърт.На вас мъжете прави ли ви впечатление тези неща бихте ли ги приели без да пуфтите.Приятелят ме приема ,защото ме обича и може да го преглътне,но аз и всъщност не знам какви реакции предизвикват във вас като видите яка мацка,ноо " белязана "
    Достигне до истината отвъд разума!ЛЮБОВТА е мостът!

Забравих да ви попитамм и дали това ще повлие на интимните отношения с вашата малка сладка половинка
    Достигне до истината отвъд разума!ЛЮБОВТА е мостът!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Споко .... не би трябвало да пречат ... на мен също ми се получи нещо подобно но много по дълбоко на лявата гърда особено и на левия бицепс от дясно е по малко ... но при мен се получи от рязко напомпване във фитнеса и аз съм си виновен , но при твоя случаи.... ти не си правила нищо нередно , но тва са само нявки външни дреболии бе ...
    И в никакъв случай не биха повлияли на каквото и да било ...
    (МОйте не са бели а са направо червени и се едно кожата ми е разкъсана , изпитвам ужас когато се погледжна в огледалото ...)
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Без тях е по-приятно за окото, но не се притеснявай. Не са нещо ужасно. Определено не трябва да се срамуваш от това. Нищо особено не е.

Миии какво да ти кажа, няма да те лъжа, обсъждали сме с приятели момчета относно стрии на гърдите, бедрата на момичетата и е доста неприятно за гледане, на пипане не знам как е. Мисля че се появяват при ряско покачване и сваляне на теглото, при което ако човек се усети може да си вземе кремове за стягане(при отслабване) и този проблем го няма, за качването просто трябва да е по бавно, защото кожата не може да смогне с разтежа на ширина и затова мисля, че се нацепва кожата. Но естетически погледнато за мен не е красиво, съжелявам.

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne e problem. Sluchva se. Osobeno pri po-fina koja.
    Eating isn't cheating - Arnold

Ми не е толкова страшна работа ... не трябва да ти става комплекс

Ами зависи къде са и в какъв размер са! Ако са "малки бели линии" едва ли трябва да се притесняваш!

Град
    Sofi@
    едва ли ще повлияе
    махат ги с лазерна терапия
    лол като тигър или зебра ..това е въпросът :P

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Ето до какви въпроси води прекомерното използване на Фотошоп! Почти е изключено сред днешната младеж да не срещнеш задник с кусури. Като не стрии ще са бричове, като не са бричове ще е целулит... Човек може да се отврати от стрии, само ако не е виждал истински задник и мисли, че това, което гледа в Интернет, Плейбой, Максим, ФХМ и разни такива е реалната действителност... Стрии така или иначе всяка девойка ще има, най-хубавото което може да направи е да се постарае да ги получи възможно най-късно, щото е гадно да гледаш 14-15 годишни момичета с разплути задници с един куп кусури (и то през дрехите, а на голо не ми се мисли). Та накратко - не бих се отвратил от стриите, просто ми харесва да живея в реалния свят, където има стрии, целулит и бричове. Защото, когато съблечеш и последната дреха при реалния контакт и фотошопа няма да ти помогне, а понякога сблъсъка с реалността е с пагубен край... О, Боже, какво лирично отклонение от моя страна!
    Левски шампион але але!

Re: проблем ли е за вас мъжеее...

Ако някой иска да прави секс с теб само за 1 път и след това да те зареже ... може и да е проблем. Но за човек, който твърди, че най-малкото те харесва ( да не говорим за обича ) това не би трябвало да е проблем.

едвали ще са ти проблем ; например при мен се получиха в областта на гърба ,но нито на плажа нито където и да е другаде някой се е "отвратил" или нещо подобно.Това става през побертета и е както казаха вече поради по-фина кожа (в моя случай ми казаха ,че и от бързо израстване O.o) няма смисъл да се притесняваш ,не е най-красивата гледка , не е и болка за умиране .
    пп. на мен ми дадоха да ги мажа с някакъв крем или нещо подобно ,но няма голям резултат :X
    She was divinity's creature
    That kissed the cold mirrors
    A Queen of Snows
    Far beyond compare
    Lips attuned to symmetry
    Sought Her everywhere
    Dark liqoured eyes
    An Arabian nightmare...

Град
    VaRNa es7 8-)
    о0о0о0о я спокойно... както каза air_J няма съвършенни хора... дали с целулит, дали с бричове....
    на мен пък ми се появиха от напълняване,защото преди 6ти клас бях 38 кг, а бях доста висока и трябваше да напълнея и бях на една гадна диета ... абе както и да е ии така де напълнях и имам стрии ама са малко и чесно да ти кажа не ми пука за това се вземи в ръце и не се хващай за най-малкия дефект по тялото ти

а какво ще рече това

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ето до какви въпроси води прекомерното използване на Фотошоп! Почти е изключено сред днешната младеж да не срещнеш задник с кусури. Като не стрии ще са бричове, като не са бричове ще е целулит... Човек може да се отврати от стрии, само ако не е виждал истински задник и мисли, че това, което гледа в Интернет, Плейбой, Максим, ФХМ и разни такива е реалната действителност... Стрии така или иначе всяка девойка ще има, най-хубавото което може да направи е да се постарае да ги получи възможно най-късно, щото е гадно да гледаш 14-15 годишни момичета с разплути задници с един куп кусури (и то през дрехите, а на голо не ми се мисли). Та накратко - не бих се отвратил от стриите, просто ми харесва да живея в реалния свят, където има стрии, целулит и бричове. Защото, когато съблечеш и последната дреха при реалния контакт и фотошопа няма да ти помогне, а понякога сблъсъка с реалността е с пагубен край... О, Боже, какво лирично отклонение от моя страна!
    Много правилно казано. Някои хора наистина живеят само чрез фотошоп. Не може всички да се идеални. Все има нещо.

Иначе относно стриите съветвам всички момичета вжедневно да си мажат тялото с хидратантен крем - независимо дали отслабват,пълнеят или нито едно от двете.

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Mnogo tochno kazano!
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Spomnqm si minaloto lqto na baseina,vsichkite mi priqtelki imaha strii i vse me pitaha kak taka az nqmam nito edna striq.
    No eto,che doide momenta v koito sprqh da treniram i vsichko hapnato mi se lepka,sega veche i az imam strii.
    Da si priznaq chesno malko mi e gadno,nqmam koi znae kolko,daje kato sam gledala drugite momicheta,moite sa dosta po-malko,no vse pak gi ima.

Az kato znam brat mi kakavi strii ima i napravo mi priloshava V podmishnicite.
    Moite sa bedrata.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ами, аз не обичам префектни дупета или цици, просто е прекалено перфектно и то си е ясно, че това момиче е манячка на тема красота и прекалява

харесват ми момичета които си имат кусурчета, така че мога да кажа, да не се притесняваш, защото един истински мъж, такова нещо като стриите може само да го възбуди, но не и да го отврати, стига да не са некви рекордни де..
    Do you speak Salsa? .......

Град
    Ловеч
    Щом има любов нищо не може да и попречи, камоли некви стрий!

P.S.Пък както казва един мой приятел:
    Куцо, кьораво, сакато за мене п*тката е злато!
    "If you can dream it, you can do it"
    Кликни ТУК

Ne e problem....vajnoto e 4oveka do teb da e svesten...i da haresvash haraktera mu ne viziqta.....
    Entombed For live

Не би ми пукало, ама изобщо. Трябва да си доста повърхностен за да обръщаш внимание на такива дреболии.

ПП. И аз имам стрии, по гърба. Разликата е там, че аз им се радвам и ги намирам за секси

По-добре без тях разбира се, но не е фатално. В сравнение с целулита е по-малката беда. А и с времето избледняват малко. Лятото като се опечеш още повече се скриват.

Пфф Еър джи,как разбра,че на всяка щели да и се появят стрии ???

аз имам на гърба мажа ги с Percutalfa emulsion почти не си личат вече

Мега фен
    Град
    SF
    И аз имам, ама не ми пука особено.. Напротив, кефя им се Прили4ам на тигър4е с тях Не, сериозно, много малко мъже биха обърнали внимание на нещо такова. Никой не е перфектен, така 4е не се притеснявай.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си