View Full Version : Малко въпросче
Sladinka_f
03-27-2008, 12:16
Здравейте.Пиша тук понеже имам едно въпросче към вас.Значи харесвам едно момче,кето също има интерес към мен.Та вапроса ми е как да го вшечатля с нещо,по какъв начин да деиствам,защото имам чувството,че ще го загубя,понеже е мн сладък и всички му се лепят...въпреки че той не ги забелязва.Thanks предварително!!! :) :)
e s taq tema me zakopa ot vsqkade
emi hoi zasmukai go i ako stane dobre ako ne..zdrave da e
kobrichka
03-27-2008, 12:25
Колкото и де е клиширано бъди себе си,не се прави на страхотната мацка,защото има тънка лента между това да си супер и да заприличаш на глупачка,покажи му че проявяваш интерес към него,но внимаваи да не излезе,че си лесна мацка.Покажи му,че имаш класа,а това е мн важно за едно момиче да покаже,че има класа.Успех и смело напред :)
има много такива теми ... потърси
evelinka1122
03-27-2008, 12:44
:razz: :razz: :razz:
И така по сериозно към темета :) Значи като за начало добре ще е за да не го изпуснеш да поддържате постоянно връзка по-скайп, ако сте в едно даскало през междучасията да си размените по някоя реплика... кафета насам натам излизайте! Изглеждай винаги добре пред него... фешън дрешки гримче тва онова :-D Знаем ги тия рабати нали :) Ще го впечатлиш :) Освен външния вид като се срещнете някъде бъди себе си и на се притеснявай и не се прави на такава каквато не си ! :) Айде успех :-)
huligankata
03-27-2008, 12:50
:lol: :lol: :lol:
Мисля че щом вече те харесва си го впечатлила достатъчно ..друг коментар от мене е излишен - от тука нататък каквото стане .
sasha_90
03-27-2008, 13:17
Ако те харесва наистина няма да се хване с друга.Но ти питаш с какво да го впечатлиш...нищо не прави!Бъди такава каквато си.Пак ти казвам:ако проявява интерес към теб значи те харесва,а от там следва,че няма смисъл да опитваш начини да му се харесаш.
Ivalinka
03-27-2008, 13:21
гледай да не си една от тези,които му се лепят :)
Sladinka_f
03-28-2008, 12:36
Благодаря ви много!!!По принцип съм такъв човек,който ако не абсолютно винаги,то в повечето случай съм себе си и не се правя на кавато не съм.Имам чувството че е леко срамежлив и затова реших да пиша за да знам как да му се харесам повече и как да го предразположа повече. :)
Sladinka_f
04-04-2008, 11:42
Ако имате и други предложения ще се радвам да ги прочета :o
S_L_A_D_U_R_K_A
04-04-2008, 12:00
Ох, позната история, сигурно и чакаш той да направи първата крачка...обясни как се държи той, къде се виждате, по какво съдиш, че те харесва-обоснови се и ще ти дадем по-конкретен съвет :)
Forever_love_
04-04-2008, 16:10
ами поговорете изяснете се и ако всичко е както трябва действайте и двамата това е аз друго незна какво да кажа ама мисля че така е най-добре
Sladinka_f
04-05-2008, 09:55
Ох, позната история, сигурно и чакаш той да направи първата крачка...обясни как се държи той, къде се виждате, по какво съдиш, че те харесва-обоснови се и ще ти дадем по-конкретен съвет :)
Ми той ми каза,че ме харесва...Държи се много мило с мен...друго зезнам какво да кажа... :-o
Lov3_!s_7h3_anSw3r
04-05-2008, 10:14
Мисля че щом вече те харесва си го впечатлила достатъчно ..друг коментар от мене е излишен - от тука нататък каквото стане .
Напълно съм съгласна.Има ли смисъл да го впечатлиш повече от това :lol:
Sladinka_f
04-05-2008, 10:16
Ми явно аз трябва да предприема първата крачка,той явно се притеснява...
alex_devv
04-05-2008, 12:50
деиствай вместо да питаш глупости
Sladinka_f
04-05-2008, 17:53
еми нали това питам,какво да права... :o
kisskiss96
04-05-2008, 19:56
аЗ пъК шЕ тИ каЖа дА мУ пРеДлоЖиш ниТо ше заГуБиш ниТо ниЩо Ако Приеме знаЧи Те е хареСваЛ аКо Ли нЕ ниКоГа Не е Щял дА ти ПредЛоЖи тФа Е оТ меН мацКА
gerinceto
04-05-2008, 20:06
Колкото и де е клиширано бъди себе си,не се прави на страхотната мацка,защото има тънка лента между това да си супер и да заприличаш на глупачка,покажи му че проявяваш интерес към него,но внимаваи да не излезе,че си лесна мацка.Покажи му,че имаш класа,а това е мн важно за едно момиче да покаже,че има класа.Успех и смело напред :)
mdaaaaa
MaRiYa_86
04-05-2008, 20:08
Колкото и да не ти се вярва,мъжете не се впечатляват от нищо друго така силно,както се впечатляват от естествените,забавни,хубав и и умни момичета.Всичко друго е театър,не си мисли,че той няма да го разбере.
Sladinka_f
04-06-2008, 11:42
мдам съгласна съм с последния коментар...но по-нагоре имаше едно предложение аз да му предложа и мисля,че не е много уместно...
vilinanova
04-06-2008, 12:17
Мен ако пита6, по-добре го остави да направи нещо по-зна4имо,за да се разбере,4е наистина те харесва!За тожа ни трябва и пове4е информация за деиствията му,за да ти дадем по-добър савет!Аз те саветвам да из4ака6! :-D
Sladinka_f
04-14-2008, 08:31
Мисля,че дълго чаках,естествено той не знаеше от самото начало от както го харесвам,може би от месец само...За това пуснах и темичката,защото незнам как точно да действам :smt115 :x