View Full Version : разкажете,излейте душата си тук ...
zvezdichka777
03-27-2008, 16:48
Здравейте,ами правя тази темата с надеждата да се вклучат доста съфорумци и да излеят душата си тук..става въпрос за стари връзки,които ви липсват,за сегашните ви връзки и за всички разочарования от любовта,мисля че всеки има нуждата да излее това което носи в себе си .. е,давайте ;) аз ще се вклуча по-нататък .. :)
Здравейте,ами правя тази темата с надеждата да се вклучат доста съфорумци и да излеят душата си тук..става въпрос за стари връзки,които ви липсват,за сегашните ви връзки и за всички разочарования от любовта,мисля че всеки има нуждата да излее това което носи в себе си .. е,давайте ;) аз ще се вклуча по-нататък .. :)
тъкмо мислех да пускам такава тема...
Браво много ми харесва темата ама празна душа кво може да излее...
evelinka1122
03-27-2008, 16:52
Мразяя го :lol: Не ми говори в даскало... бива ли такова нещо?!?! Знам че не ходихме много но не съм аз причината да скъсаме!!! Май е мн срамежлив ноооо това не е оправдание!!! :x :-# :cry:
Много драматизирах нали :lol: Не че много ми дреме де, но не е и приятно.... както и да е :) Ще го преживея :)
Мс за темата страхотна е! :grin: :grin: :grin:
Явно аз ще съм първа... искам да си излея душата защото вече ми писна от глупости.Им амомче ,която ме обича (поне така казва) обаче искал да прикл;ючи нещо старо ,за да сме отново заедно (бяхем близо 2 месеца заедно преди ).Незнам какво прави и това адски много ме изнервя с всеки изминал ден.... направо ще се побъркам ...ми май е това!Освен да ми стискате плацииииии май няма какво друго да напиша :smt024
zvezdichka777
03-27-2008, 16:58
Явно аз ще съм първа... искам да си излея душата защото вече ми писна от глупости.Им амомче ,която ме обича (поне така казва) обаче искал да прикл;ючи нещо старо ,за да сме отново заедно (бяхем близо 2 месеца заедно преди ).Незнам какво прави и това адски много ме изнервя с всеки изминал ден.... направо ще се побъркам ...ми май е това!Освен да ми стискате плацииииии май няма какво друго да напиша :smt024
стискам ;)
zvezdichka777
03-27-2008, 17:00
тъкмо мислех да пускам такава тема...
Браво много ми харесва темата ама празна душа кво може да излее...
празна душа ? .. мноу кофти
zvezdichka777
03-27-2008, 17:01
Мразяя го :lol: Не ми говори в даскало... бива ли такова нещо?!?! Знам че не ходихме много но не съм аз причината да скъсаме!!! Май е мн срамежлив ноооо това не е оправдание!!! :x :-# :cry:
Много драматизирах нали :lol: Не че много ми дреме де, но не е и приятно.... както и да е :) Ще го преживея :)
наистина е кофти така,не може ли поне приятели да си останете ?
victoriq
03-27-2008, 17:08
Еми сега май ще се събирам с момче,с което ходех преди година...ъъъ...и май още обичам...Мой приятел,с който израстнах,е влюбен в мен...Бивш ме сваляше и искаше да сме заедно,а след това (отрязах го нали :-D ) започна да ми говори за другото момиче (скасахме,защото обичал друга) и ми каза коя е-оказа се,че ми е браточедка и аз много си я ценя-печена мацка :-D Ама на мен не ми пука за него и му обещах да му помогна с нея-да ги оредя там...бла-бла...И за капак момче,което адски яко ме кефеше (и по всичко личеше,че и аз не съм му безразлична) бил трагнал с някаква си :-x И това е краткия вариянт...Хах има и едно момче,за което не съм нито сигурна в мойте,нито в неговите чувства...Ама той е стара история! 8) И така... :-D Ама въпреки всичко съм си щастлива! :grin:
Нищо не ми лиспва. Щом е стара връзка значи е минало и аз никога не съжалявам за решенията си.
splendour
03-27-2008, 17:27
mainata im na si4ki.nervq sa i imam 4yvstvoto 4e nikoi ne me razbira(dori i az ne znam ko na mainata si iskam=>nikoga ne poly4avam tyi koet iskam......)
Ами първата ми любов беше едно мн красиво мом4е от стария ми клас. Пишех стихове за него(а бях 6-ти клас), но той никога не го разбра. Един ден му казах 4е мн го харесвам, А ТОЙ МЕ НАПСУВА И СИ ТРЪГНА. Такава беше първата ми любов- нещастна и недоизживяна. Нанесе ми голяма травма и сега след 2 год ме е сртах да общувам с мом4ета защото мисля 4е ще ме отблъснат...
побърквам се, нз какво да правя. Сега харесвам до някъде едно мом4е но какво да направя? МНОГО МЕ Е СТРАХ... :cry:
инъче за разочарование,наскоро прекъснах една връзка,даже не разбрах как...трябваше да отида на един рожден ден,а мацката в дискотеката,и да се срещнем там,отиам аз тя не ебаа въобще...и после не сме се виждали а тва беше преди 1 месец,по скайп ми се прави на интересна и просто вече не и пиша нищо за да не ме занимава с глупости...има още подробности,но това е общо взето :? и не съжелявам,даже съм доволен!
zvezdichka777
03-27-2008, 17:36
Еми сега май ще се събирам с момче,с което ходех преди година...ъъъ...и май още обичам...Мой приятел,с който израстнах,е влюбен в мен...Бивш ме сваляше и искаше да сме заедно,а след това (отрязах го нали :-D ) започна да ми говори за другото момиче (скасахме,защото обичал друга) и ми каза коя е-оказа се,че ми е браточедка и аз много си я ценя-печена мацка :-D Ама на мен не ми пука за него и му обещах да му помогна с нея-да ги оредя там...бла-бла...И за капак момче,което адски яко ме кефеше (и по всичко личеше,че и аз не съм му безразлична) бил трагнал с някаква си :-x И това е краткия вариянт...Хах има и едно момче,за което не съм нито сигурна в мойте,нито в неговите чувства...Ама той е стара история! 8) И така... :-D Ама въпреки всичко съм си щастлива! :grin:
радвам се че си щастлива ;)
zvezdichka777
03-27-2008, 17:38
Ами първата ми любов беше едно мн красиво мом4е от стария ми клас. Пишех стихове за него(а бях 6-ти клас), но той никога не го разбра. Един ден му казах 4е мн го харесвам, А ТОЙ МЕ НАПСУВА И СИ ТРЪГНА. Такава беше първата ми любов- нещастна и недоизживяна. Нанесе ми голяма травма и сега след 2 год ме е сртах да общувам с мом4ета защото мисля 4е ще ме отблъснат...
побърквам се, нз какво да правя. Сега харесвам до някъде едно мом4е но какво да направя? МНОГО МЕ Е СТРАХ... :cry:
;( съжелявам мила,но знаеш че не всички момчета са такива ... недей заради некъф си идьот да съсипваш бъдещето си .. опитай се да превъзмогнеш станалото ...
zvezdichka777
03-27-2008, 17:41
инъче за разочарование,наскоро прекъснах една връзка,даже не разбрах как...трябваше да отида на един рожден ден,а мацката в дискотеката,и да се срещнем там,отиам аз тя не ебаа въобще...и после не сме се виждали а тва беше преди 1 месец,по скайп ми се прави на интересна и просто вече не и пиша нищо за да не ме занимава с глупости...има още подробности,но това е общо взето :? и не съжелявам,даже съм доволен!
не трябва да се съжелява за нищо,браво на теб ... но повечето(аз вклучително) съжеляваме за някои неща в миналото вече
Rebellion_Angel
03-27-2008, 17:42
Изливам душата си:
Той е кретен. Мразя го.
Благодаря за вниманието.
Изливам душата си:
Той е кретен. Мразя го.
Благодаря за вниманието.
кратко!точно!ясно!
zvezdichka777
03-27-2008, 17:47
Останових че е хубаво да мразиш,изливаш болката си така и те боли по-малко ...
CuRly_Doll
03-27-2008, 17:48
нямам душа :|
+1 .... Не съжалявам за минали грешки,не ми дреме за предстоящите ...
кво да изливам, като не съм срещал "чувството любов" .... на 16 съм ако ще питате ;) макар че няма нужда да ме "съветвате"
xXxScreamxXx
03-27-2008, 18:06
Emmmmmm ..... to mnou ima za razkazvane ..to be6e nespodelena lubov posle nespodelna ot moq strana posle spodelena ..........
sled tyi pak taka se povtorixa ne6tata ,... ii sega ... mai ni6to kam nikogo ne 4yvstvammm :? ii takamm ... i`m waiting for the one and only :D :D :D
Luda_do_poluda
03-27-2008, 18:08
Покани го на кафе,опитай се да се сближиш с него.Говори му за момичета,момчета и в последствие ще разбереш дали може да се получи нещо :) Успех !
Gothique♫
03-27-2008, 18:13
Оо толкова е хубав а е такава куха лейка и си има гадже която е като прасната с боздуган,ах несправедливост :-s
Beb4e__to
03-27-2008, 18:15
теми4ката наистина е мн хубава та и аз 6те се опла4а :oops: оби4ам си едно мом4енце ве4е година и 3 месеца ...миналата година тръгнахме за малко..разделихме се но продължихме със сре6ти целувки...макар 4е си има6е приятелка :? тез сре6ти продължиха няколко месеца след раздялата ни..бяхме уж приятели но отно6енията съвсем не бяха такива...но един ден...той просто ми каза 4е ве4е няма ни6то към мен тъй като е срещнал друго моми4е...тфа бе6е юни месец..разделихме се окон4ателно ве4е не си говорехме...цяло лято не се виждахме...после като тръгнахме на даскало се сдобрихме...но аз ве4е не го харесфах ..той ве4е ходе6е с тфа моми4е..един месец след като се сдобрихме той поиска отново да сме заедно..пак се събрахме но тоз път аз не бях толкова влюбена..даже въоб6те не бях...ходехме за малко и отново се разделихме ноември месец...то4но няколко дни след окон4ателната ни раздяла аз осъзнах 4е ми липсфа и 4е наистина го оби4ам е ве4е сме март месец...аз изгарям за него оби4ам го с цялата си ду6а..сърце искам го много но той о6те е с тфа моми4е и си я оби4а :( тфа е мойта история ...доста тъйни4ка :(
zvezdichka777
03-27-2008, 18:19
теми4ката наистина е мн хубава та и аз 6те се опла4а :oops: оби4ам си едно мом4енце ве4е година и 3 месеца ...миналата година тръгнахме за малко..разделихме се но продължихме със сре6ти целувки...макар 4е си има6е приятелка :? тез сре6ти продължиха няколко месеца след раздялата ни..бяхме уж приятели но отно6енията съвсем не бяха такива...но един ден...той просто ми каза 4е ве4е няма ни6то към мен тъй като е срещнал друго моми4е...тфа бе6е юни месец..разделихме се окон4ателно ве4е не си говорехме...цяло лято не се виждахме...после като тръгнахме на даскало се сдобрихме...но аз ве4е не го харесфах ..той ве4е ходе6е с тфа моми4е..един месец след като се сдобрихме той поиска отново да сме заедно..пак се събрахме но тоз път аз не бях толкова влюбена..даже въоб6те не бях...ходехме за малко и отново се разделихме ноември месец...то4но няколко дни след окон4ателната ни раздяла аз осъзнах 4е ми липсфа и 4е наистина го оби4ам е ве4е сме март месец...аз изгарям за него оби4ам го с цялата си ду6а..сърце искам го много но той о6те е с тфа моми4е и си я оби4а :( тфа е мойта история ...доста тъйни4ка :(
колко пъти сте се хващали ? Питам защото това е подобно на моята история ... с тези раздяли и събирания отново ...
evelinka1122
03-27-2008, 19:12
наистина е кофти така,не може ли поне приятели да си останете ?
Ами мн ми се иска защото той е мн готин човек... Но просто ние даже не се поздравяваме в даскало когато се засечен в коридорите камоли да сме сме приятели, да си говорим и споделяме за проблемите си или пък да излезем на кафе като фр. :( Нз защо така се получава... Видим ли се в училище аз съм готова да го поздравя, но той обръща глава... :( А ние се засичаме по 5 или 6 пъти... освен че сме на един етаж ами и врата до врата! :( Не виждам причина да ми се сърди за щото скъсахме по желание и на двамата... просто не вървеше... нз .. аз бях объркана и просто се случи... ест той обеща да си останем приятели, но явно това са били празни приказки :cry: Може би едната причина е че той е много срамежлив, но преди да тръгнем си бяхме приятелчета и се поздравявахме а сега... не е така
toi me otrqza lqko takti4no....aa pa dr mi dava nadejdi ama e vluben v dr i iska da e s neq :cry: aaa ne spira da me gleda i sa nzm kakvo da pravq :cry: aa i vse o6te iskam dr mom4e :booooomb:
suunlight
03-27-2008, 19:18
Моята история ? Ето я : 1 година се познаваме - 4 пъти сме ходели по месец .. скъсване .. 2 седмици -нищо .. после разговори .. излизания .. страшна близост .. пак същото .. още 4 момичета .. същата съдба .. чувства : обич. омраза, гняв с жестока агресия .. сълзи и смях ... целувки .. секс .. лябов .. нещо истинско и така излъгана накрая ..
А какво слеедва утре .. поредната приятелска среща ?
жестоко .. трудно и така прекрасно .. вътре в мене .. той .. винаги !!!
а само 17 години живот ...
PepiDesigns
03-27-2008, 19:44
Пу , то не е изливане на душа мойто , казвам си го , като знам , че никой няма да обърне внимание на мнението си , ама ще пиша каквото мисля за момента .. така ,че и аз няма да обърна много внимание ..
Значи , не обичам да мисля за минали връзки .. мисля за сегашната си връзка ... Как да обясня , всичко е перфектно , идеално , страхотно .. това е през моите очи , през моето сърце .. щото за първи път съм така зверски влюбен ... :oops:
Радвам се на всеки момент ....
Обаче тук се замислям .. а ако няма момент .. в смисъл , за мен .. 1 ден без нея , е такова мъчение , времето спира .. всичко е толкова гадно , едвам издържам да стоя на едно място .. разбира се , някой ще каже - прати смс , пишете по скайп , виж снимка , обади й се ..
Не знам , за мен това не може да се сравни да се видите , и да се прегърнете , да си поговорите , или да си помълчите .. аз много ... просто не мога да обясня , как ... абе , искам да я виждам , всеки ден , по 25 часа в денонощието (ехаа) ...
Не, чак толкова не , нека и тя да диша .. щото и аз дишам :P
Кофти ми е , като се сетя , че може да има ден , вечер в който не се видим .. знам , че примерно ще се видим предните 2-3 дни , ама след това .. една вечер , в която може да сме двама , тя няма да е там .. малко е не свързано мисля .. ама си изливам душата , не ме критикувайте .. :D
Ta .. това за което си мисля е , ако я няма една вечер .. а като се замисля , че по работа , или нещо друго , може да не се видим повече време .. 2 - 3 дни .. малее , не знам ... :shock:
За първи път някой толкова ми липсва .. тя просто стана част от мен .. част от сърцето , от белите ми дробове , от мен .. от всичко от мен , просто .. не дишам по същия спокоен начин , като знам , че ще се видим днес по-късно , или утре .. ако знам , че няма да се видим ми е ... неспокойно ..
Мисля , че само това ме притеснява ... най-сериозно от всичко ..
Да му се не види , ако знам, че ще излиза някъде , не ме интересува дали ще е с момче друго , и т.н. , дали ще е бесен купон (мале , а на купон как ми се ходи , не е истина .. просто искам да излезна някъде , но тук , от където ви пиша .. нямаме богат избор ) , просто .. не я ревнувам .. та , бягам от темата .. която всъщност не е поставена , и аз си пиша на каквото ми дойде на акъл ..
Оф .. мисля да продължа по-късно , като си сбера мислите , че сега си представих .. ако я няма 2-3 дни .. малее ... :shock: :?
Айде .. лека вечер за сега /на тази тема :P :D /
jumpstylerbg
03-27-2008, 19:44
mainata im na si4ki.nervq sa i imam 4yvstvoto 4e nikoi ne me razbira(dori i az ne znam ko na mainata si iskam=>nikoga ne poly4avam tyi koet iskam......)
и аз съм така и мене никои не ме разбира и също искам да кажа че повече които ме знаят някои от тях съм сигурен че си мислят че съм обърнал резбата което не е вярно а причината да мислят е : ами предните години в моя клас имаше едно момиче което го харесваха всички момчета от моят клас и аз я харесвах и не само нея имаше и други момичета но както ида е но повечето момчета винаги я "обарваха" но не и аз много пъти са ме карали но аз казвах НЕ защото родителите ни се познават а и сме комшии и винаги се виждат и като я знаех как винаги казваше какво съм правил и заради това а само пред момчетата не съм се доказвал че мога да обарам момиче което съм го правил много пъти :lol:
zvezdichka777
03-28-2008, 11:11
Пу , то не е изливане на душа мойто , казвам си го , като знам , че никой няма да обърне внимание на мнението си , ама ще пиша каквото мисля за момента .. така ,че и аз няма да обърна много внимание ..
Значи , не обичам да мисля за минали връзки .. мисля за сегашната си връзка ... Как да обясня , всичко е перфектно , идеално , страхотно .. това е през моите очи , през моето сърце .. щото за първи път съм така зверски влюбен ... :oops:
Радвам се на всеки момент ....
Обаче тук се замислям .. а ако няма момент .. в смисъл , за мен .. 1 ден без нея , е такова мъчение , времето спира .. всичко е толкова гадно , едвам издържам да стоя на едно място .. разбира се , някой ще каже - прати смс , пишете по скайп , виж снимка , обади й се ..
Не знам , за мен това не може да се сравни да се видите , и да се прегърнете , да си поговорите , или да си помълчите .. аз много ... просто не мога да обясня , как ... абе , искам да я виждам , всеки ден , по 25 часа в денонощието (ехаа) ...
Не, чак толкова не , нека и тя да диша .. щото и аз дишам :P
Кофти ми е , като се сетя , че може да има ден , вечер в който не се видим .. знам , че примерно ще се видим предните 2-3 дни , ама след това .. една вечер , в която може да сме двама , тя няма да е там .. малко е не свързано мисля .. ама си изливам душата , не ме критикувайте .. :D
Ta .. това за което си мисля е , ако я няма една вечер .. а като се замисля , че по работа , или нещо друго , може да не се видим повече време .. 2 - 3 дни .. малее , не знам ... :shock:
За първи път някой толкова ми липсва .. тя просто стана част от мен .. част от сърцето , от белите ми дробове , от мен .. от всичко от мен , просто .. не дишам по същия спокоен начин , като знам , че ще се видим днес по-късно , или утре .. ако знам , че няма да се видим ми е ... неспокойно ..
Мисля , че само това ме притеснява ... най-сериозно от всичко ..
Да му се не види , ако знам, че ще излиза някъде , не ме интересува дали ще е с момче друго , и т.н. , дали ще е бесен купон (мале , а на купон как ми се ходи , не е истина .. просто искам да излезна някъде , но тук , от където ви пиша .. нямаме богат избор ) , просто .. не я ревнувам .. та , бягам от темата .. която всъщност не е поставена , и аз си пиша на каквото ми дойде на акъл ..
Оф .. мисля да продължа по-късно , като си сбера мислите , че сега си представих .. ако я няма 2-3 дни .. малее ... :shock: :?
Айде .. лека вечер за сега /на тази тема :P :D /
Радвам се за теб... радвам се че си толкова влюбен и мислиш толкова положително .. радвам се също така че нямате рпоблеми и че държиш толкова на това момиче .. мисля че е късметлийка да има такъв приятел .. Обичайте се все така,дръжте един на друг и пожелавам на всички тук да намерят любовта,така както си я намерил и ти ;) Късмет и за напред !
zvezdichka777
03-28-2008, 11:13
и аз съм така и мене никои не ме разбира и също искам да кажа че повече които ме знаят някои от тях съм сигурен че си мислят че съм обърнал резбата което не е вярно а причината да мислят е : ами предните години в моя клас имаше едно момиче което го харесваха всички момчета от моят клас и аз я харесвах и не само нея имаше и други момичета но както ида е но повечето момчета винаги я "обарваха" но не и аз много пъти са ме карали но аз казвах НЕ защото родителите ни се познават а и сме комшии и винаги се виждат и като я знаех как винаги казваше какво съм правил и заради това а само пред момчетата не съм се доказвал че мога да обарам момиче което съм го правил много пъти :lol:
хах .. кфо ти пука от мнението на останалите ? не обръщай внимание,да си ядат ушите .. :D
lostsoul92
03-28-2008, 11:35
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: започвам да си харесвам друго мочв което не е никак хубаво имам си рпиятел и го обичам ама тоя другия ми е влезнал под кожата кво да правя? :shock: за съжеление знам какво мога да направя нищооооооооооооооооооо :( :( :( :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The_lost_soul, всичко е въпрос на време при теб (:
аз какво .. при мен както винаги нещата са супер странни или оплетени. В случая става дума за момче, което твърди, че е влюбено в мен, виждаме се примерно по 1-2 пъти седмично. И аз имам някаква не малка доза симпатии към него, но не съм му споменавала.. иначе си прекарваме много приятно. Лошото е, че нещата не се развиват.. по-скоро са в някакъв гаден застой и това ме напряга вътрешно.. как бих могла да задвижа нещата според вас? Като естествено искам по някакъв 'тънък' начин да му покажа чувствата си, но започвам да сменя тактиката .. :?
Beb4e__to
03-28-2008, 18:34
EМи Gabriela_,то и мойта е една сложна :D двата пъти сме се събирали смисъл официална връзка :) ина4е през другото време сме си били така да кажа любовници :D ..ех и сега да бе6е така...толкова искам да върна времето :( ужасно е да оби4а6 някой с цялото си сърце и ду6а..а за него да не зна4и6 ве4е ни6то...ужасно е спомените да те изгарят и да не спира6 да мисли6 за това :(
bebence_ff
03-28-2008, 19:11
hm hubava tema
vqrno e tova s parvata lubov ne se zabravq , zapoznahme se predi 5 g mn se obi4ahme i do sega se interesyvame edin ot dryg i do sega ima trupka
sledva6tata mi vrazka trae ve4e 4 g nqkade .... nz ve4e dali go obi4am iskam da se razdelim no nqmam smelost pak i mn obvarzano stana ve4e izneverqvam mu ... nz do koga 6te prodaljava taka izlqh si du6ata
unfaithful1234
03-28-2008, 19:19
Пиша му аз,казвам му,че го харесвам,а той нищоооооо!!! :-x Нямал си е гадже,а и не иска да има,интересува го само ЦС и Фифа и такива глупости.Готина съм,хубава съм,ама на мен ми харесва тва момче,а той се дърпа от всяка.Сиг и Памела Андерсън ако му предложи той ще се дръпне.Егати глупака ееееее,а аз мн го харесвам :oops:
хм..1вото момче което харесвах наистина, бяхме цели 6 месеца заедно чак да не повярва човек..
2рото се оказа пален провал отсякаде...нямахме и 2 месеца отидих на море за 1 седмица и когато се върнах той вече беше с друга...много гадно ми баше ама го превъзмогнах...
3тото пак за него дан говоря...имаше си цял фен клуб славяше всички и не му пукаше за никоя...
сега ходя с едно момче ама и толкос и ми пука за него...просто щото ми е жал то наистина ме харесва пак аз нямам нищу към него ама..немога да го нараня :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
secretdream
03-28-2008, 19:56
Ще го направя...
Имам нужда просто да споделя,без да ме притесняват мнения и критики,които са ми постоянно отправяни от близки приятели.
Аз знам къде ми е грешката и знам,че заради себе си страдам...
Първото ми влюбване беше прекалено рано.. бях на 15 години,но разликата в годините и мястото,както и ситуацията,бяха напълно неподходящи. Моментът,когато той си тръгна(замина за чужбина) и разбрах,че едва ли ще го видя пак (не бяхме много близки,такива бяха обстоятелствата) беше кулминацията,взрива в мен,моментът на осъзнаването.
Бях малка и наивна,неразбираща това ново чувство,изгарящо сърцето ми,несигурна в себе си и без смелост,дори да имах тази възможност, да разкрия чувствата си.
Така минаха три години...
В този период аз се отчуждих от всички,както и те от мен,защото не разбираха..
Три години се надявахна някаква случайна среща с него,но уви.
Лято-есен 2007 чувствата ми започнаха да изстиват,и всичко силно,което изпитвах,се превърна просто в едно топло чувство- спомен,към този човек. Бях благодарна,че съм го срещнала. Той не узна.
Януари месец тази година :) срещнах едно момче,което така силно и бързо навлезе в сърцето ми,че дори си няма представа за това.. Аз виждам неговия поглед(чета в него това,което ми се иска да е,но,ако трябва да съм искрена - не съм сигурна в това,което той опитва да изрича с него),той вижда моя,но никой гласно не изрича нищо...
И ето - отново смелостта ми се губи,отново пропускам..
Не очаквам да стане нещо(макар да го искам),но искам да бъда достатъчно смела,да споделя с него,да му кажа,той да разбере,искам просто да опитам...
Минаха два месеца,но отново обстоятелствата са такива,че мремето притиска и след броени дни,сигурно няма да го видя повече...
Пропуснах май да спомена,че скоро след запознанството ми с него,срещнах старото момче... :)
еми аз такова начи нали съм влюбен нали в една такова италианка нали, ама тя такова много нали скъпа за мене нали, просто много над моето нали начи ниво така де нали, иначе начи е много красива нали, начи нали като мине по улицата нали и сички начи момчета и момичета нали я заглеждат нали, ако съм с нея нали ще съм най-големия пич начи нали се сещате, ама нали за да я имам нали требва д ами е дебел нали начи тва де портфейла разбиш ли... обаче нали си струва начи оти има много нали кожа хубава нали, абе гълта много съм чувал начи нали, абе с една дума начи нали сички мъже само за нея нали си мечтаят тъй де...
за ламборгини мурсиелаго говоря начи нали се сетихте
laichzeit92
03-28-2008, 20:15
ми аз сам прецакан щото едно момиче уж ме харесва и аз викам ши излезе нещо и направо и викам иска ли да ходим и тя ши си помисля а иначе сички знаят че ме харесва и в един момент се отказва .
DiabolicAngel
03-28-2008, 20:57
Среща...очи...докосване...неп знато чувство...симпатии...всичко е мираж...целувки...секс...целу ки...секс...и така от както се помня...но нищо по-така...страх!защо!?нямам обяснение...съдба...а сега!...сега...дори и това започва да се изпарява,а мен ме е страх повече от всякога,че ще свърши!...нямам душа!
Това е!
първата ми голяма любов беше в началото на 9-ти клас (сега съм 12) и разбира се беше несподелена :( ами не знам какво да кажа мн. тежко го приех и сега не се доверявам на никого.Лятото на 2007 отново повярвах в любовта и си мислих че този път ще е различно,че той е различен (и как след всичко което ми говореше) но отново се бях излъгала и отново страдам ... 3 години не събрах смелост да махна преградата между мен и което и да е било момче и след като най-накрая го направих отново бях излъгана .... и този път вече има стена която съм дигнала над себе си и която е много по висока от предната ... и мисля че ще остана стара мома 8-) понеже след всички сълзи и всичката мъка която изпитах не мисля че ще се усмиля още веднаж да изпитвам любов към някое момче ... но има време само на 19 години съм но все пак .... винаги имам едно на ум :) свалят ми звезди сега... къде ги сваляш вече на нищо не вярвам,кълни се че само мен обичаш кой ли те слуша,плачи ако щеш и аз съм плакала,но рети път няма да се вържа ... само едно мога да кажа "майната и на любовта" FuCk LoVe :evil:
Среща...очи...докосване...неп знато чувство...симпатии...всичко е мираж...целувки...секс...целу ки...секс...и така от както се помня...но нищо по-така...страх!защо!?нямам обяснение...съдба...а сега!...сега...дори и това започва да се изпарява,а мен ме е страх повече от всякога,че ще свърши!...нямам душа!
Това е!
Аман от псевдодълбокомислие и драматизъм...
DiabolicAngel
03-28-2008, 21:48
Това е!
Аман от псевдодълбокомислие и драматизъм...
Някой са драматични,съдба! 8-)
Някой са драматични,съдба! Cool
Винаги съм знаел, че нещо ми липсва. За утре ще се приготвя да напиша ода и да я постна тук. Бях засрамен от всички...хмм...проникновени мнения тук. ^^
Да си излея душата... Направо ми се къса сърцето като си помисля..
аз пък какв да излея,наядох се с салата много тая вечер,навън с нея о ще бая калабалък и аз к'во глътнах бастунаааа те всички май де,ще си нацепя в някоя стена тъпата тиква,почнах да се отказвам май,а преди не се отказвах,и все пак i believe - sick of it all
NaNa_SladuRana
03-29-2008, 06:47
Съвестта ми е чиста,просто защото не я използвам!Не съжелявам за нито едно мое действие или дума!!!Но да ви кажа гаджето ми е отчайващо,не знае какво иска това момче,не ми говорел,защото ежедневието му било тъпо :? Обичам го,но имам чувството,че го е бил тока :lol:
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-29-2008, 06:52
Умирам да мога да излея някъде навън всичко, което ми се е насъбрало, но осъзнах, че няма шанс да премахна тежестта, заседнала в гърдите ми... Тежест, предизвикана най-вече от поредното изказване на приятеля ми, че "губел приятелите си" заради мен, защото в петък вместо да излезем и двамата с компанията, той пожелава да сме насаме... Писна ми да се караме за едно и също - или пак се стигне до темата, че очаква от мен да се ядосам при всички случаи в дадена ситуация, а не се опитва да е по-внимателен, да се държи с мен като същество, което разбира, или пак ще ми стане кофти, че сякаш само преча в живота му... Не той започва споровете, започва го фактът, че след всичката болка, която съм изживяла и изживявам заради него, вече съм станала прекалено емоционална и след всеки намек от него (несъзнателен, де, той не би ме обидил умишлено), всичко ми потъва и пак започвам да се чудя има ли хляб във връзката ни...
След миналата неделя вече не мога да превъзмогна фактът, че боли. Не мога да строша буцата, която ми е заседнала в гърдите ми, след като пак започна да реве за приятелите си, нищо, че през лятото например бяхме всеки Божи ден с тях, дори когато направихме 3 месеца (не че е нещо важно, но според мен първата година 3-те и 6-те месеца са по-специални). Заболя ме, защото той винаги забравя онова, което аз жертвах в моя живот заради него, а то е всичко - срещите ми с приятели за последните 9 месеца се броят на пръстите на на ръката, само телефони и Skype, развалих отличния си успех в училище, и то по предмета, който най-много ми трябва, загубих добрите взаимоотношения с родителите си. Не ми остана почти нищо, само може би спомените от ужасната болка, която съм изпитала заради него. Имам много причини да го мразя, но в същото време го обичам повече от себе си...
Всяка усмивка пред него през последната седмица е била фалшива, правех го само защото знам колко се радва, когато се усмихвам. Не исках да му преча на него така, както попречих на себе си. В момента не сме се виждали от сряда вечерта, а се очаква чак утре да излезем, при все, че досега всеки ден сме били заедно. В петък просто го пуснах да си излезе с приятелите, защото ми писна да ми мрънка как нямал време за тях... Понякога ми идва просто да му кажа да отиде да се ожени за тях! Но за жалост не може, не се и съмнявам, че щеше да го направи. На мен ми омръзна постоянно да иска да му светят. Но явно това е неговият избор, той иска така. Предполагам, че е прав, едва на 18 е, за да се връзва сериозно с момиче. Но тогава не знам какво търся аз до него... Просто явно съм мазохистка, но фактът, че го обичам и че съм преживялва най-щастливите си мигове с него, още не ми дава сили да престана с тази агония...
Всеки път, когато сме пропуснали една вечер да излезем заедно, а той си е бил с аверчетата, след като се прибере у тях по нощите, ми изписва цял роман откровения със смс-и, за които и на "Искрено и лично" им е бедна фантазията. Колко ме обича, колко държи на мен, колко ми е благодарен, че съм до него... В същото време започва да изброява онова, което го дразни у мен точно по време на спор, когато обстановката е и без това нажажена, вместо да го изчистим в спокойна обстановка. Не ми е ясно защо ножът трябва да опре до кокала, за да стават нещата при нас...
Боли ме, защото имам чувството, че в отговор на обичта и загрижеността си получавам само страдание. В момента не знам какво да правя, иаммчувството, че съм в черна дупка и няма измъкване. Всяка минута размишлявам дали си е струвало заради взаимоотношения с един човек, които на по 16-17 години са неустойчиви и лесно разрушими, да се откажа от себе си и живота си. Не мога да проумея струваше ли си да загубя толкова много, за да чуя, че заради мен той не можел да се види с приятелите си. Може би прощавам много. Много съм търпяла и време, което е предназначено само за двама ни, да съм заобиколена от крещящи, наливащи се с бира, псуващи същества. Просто исках приятеля ми да е щастлив, но така ороних своето щастие...
Днес пак няма да се видя с него, този път за щастие не е заради приятелите му... Ще продължа да се самосъжалявам, ще продължа да се лутам в тунел без светлина. Естествено, мога най-накрая да кажа майната му на всичко и да престане да ми пука, но това, че бягам от проблемите, няма да ги реши... Явно мога само да се моля всичко да отмине, веднъж завинаги да се решат проблемите във връзката ни и да има happily ever after. Макар че вече не вярвам, че съществува извън приказките...
hooliganka89
03-29-2008, 07:10
Of az snoshti se setih kakvo bqh napravila predi nqkolko meseca i mi stana mnogo machno,che za malko ne sam izgubila choveka koito obicham,no toi e tolkova dobar,che mi prosti i mi dade shansa da pokaja,che sam porasnala i che znam kakvo iskam,a ne sam qkoq ligla.
Sega s nego shte se vrashtame v Bulgariq,a kogato se pribera tam me hvashtat karastanchovite i savsem ne sam na sebe si i se nadqvam tozi pat da ne e taka da bada malko po-spokona v resheniqta si i t.n.
Ice_Queen_
03-29-2008, 07:16
Давам му цялото си внимание,цялата ис любов.. и какво?Сякаш се е успокойл че съм негова и пръста не си мръдва..приятелите са му по-важни от мен.А като почна да говоря - Стига си дълбала,внушаваш си......
кретен,кретен,кретен..
mechtaq_za_teb
03-29-2008, 07:20
Колкото и да отричам пред всички,той ми липсва,а не трябва!Толкова ме е наранил... :-# :-k Просто искам да го забравя...Искам да изчезне от живота ми,да забравя всичко свързано с него! :(
Бих могла да кажа много,но едва ли ще помогне.
DiabolicAngel
03-29-2008, 07:34
Някой са драматични,съдба! Cool
Винаги съм знаел, че нещо ми липсва. За утре ще се приготвя да напиша ода и да я постна тук. Бях засрамен от всички...хмм...проникновени мнения тук. ^^
Чакаме одата! :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-29-2008, 07:42
Давам му цялото си внимание,цялата ис любов.. и какво?Сякаш се е успокойл че съм негова и пръста не си мръдва..приятелите са му по-важни от мен.А като почна да говоря - Стига си дълбала,внушаваш си......
кретен,кретен,кретен..
Почти същата работа...
LoveStoned
03-29-2008, 11:31
svestnite mom4eta mai sa na iz4ezvane..... [-(
gangstata
03-29-2008, 11:50
няма любов..
MiMcHeToOo
03-29-2008, 11:51
Of az snoshti se setih kakvo bqh napravila predi nqkolko meseca i mi stana mnogo machno,che za malko ne sam izgubila choveka koito obicham,no toi e tolkova dobar,che mi prosti i mi dade shansa da pokaja,che sam porasnala i che znam kakvo iskam,a ne sam qkoq ligla.
Sega s nego shte se vrashtame v Bulgariq,a kogato se pribera tam me hvashtat karastanchovite i savsem ne sam na sebe si i se nadqvam tozi pat da ne e taka da bada malko po-spokona v resheniqta si i t.n.
Мнението ти ми направи впечатление.. Ще се справиш, ще видиш! Успех :) А аз няма кво да изливам вече.. То сичко на майната си отиде.. :)
Писна ми :-x не ми върви в любовта пфф то по принцип въобще не ми върви в нищооо :-x :-x :-x
evelinka1122
03-29-2008, 11:58
няма любов..
Защо няма? А като я няма защо не я потърсиш? :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-29-2008, 13:16
няма любов..
Защо няма? А като я няма защо не я потърсиш? :)
По простата причина, че го смята за безсмислено, все пак нали я няма любовта... Ти би ли се заела да търсиш страната на Питър Пан като знаеш, че в реалността не съществува? :)
Obsession
03-29-2008, 13:42
На мен пък ми писна да не ми пука за никой. Може да е ужасно да ти разбият сърцето, ама се чувствам сякаш нямам нищо за разбване... Омръзна ми... И сякаш няма човек, който да ми направи впечатление, да ме грабне :( Какво не ми е наред?! Someone plz shoot me :booooomb:
:( :( :( :( :( :( ima tolkova mnogo ku4ki ;(;( az sum vlubena v edno mom4e... ima tolkova mnogo klu4ki... toi su6to ima ne6to kum men :( ima tolkova mnogo ku4ki ;(;( az go obi4am ama toi ni6to ne pravi
stealthyGirl
03-29-2008, 18:46
НЕ искам да се запозня с Него... 8-) Просто съм смотан тийнейджър, който има нужда от внимание. Не мога просто ей така да съм нахална-никога не съм била (поне спрямо момчетата, де :D ). Не, че съм срамежлива обаче обичам по мен да тичат... 8-) :(
Не очаквам съвет.. изливам си душицата. :P
come_as_you_are
03-29-2008, 19:05
Мила ми chocolate`kiss...До скоро и аз мислих като теб...Но ето,че и аз се влюбих...И ми разбиха сърцето...Така че,мисля,че понякога е по-добре да си безчуствен... :( :( :(
*кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
03-29-2008, 20:01
Хора с гаджето ми ходим вече 2 месеца , а все още не сме се :-) с езиче ( аз съм на 13 , той на 14 ) и това малко ме притеснява , но просто не мога да се отпусна и проблемът е в мен....нз , но неговата компания не ми допада , а винаги съм там и няма как да го целуна , а адски мн искам....иии не съм адски опитна :oops: моля помагайте как да се справя със срама си :oops:
ужасно много съм хлътнала, незнам това на добре ли е, на зле ли е... ей сега ще дойде и края на април и той току виж заминал :( как така няма да го виждам две седмици... да не е то като два дена... то че няма да се мре - няма, ама... кофти, кофтиии...
Хора с гаджето ми ходим вече 2 месеца , а все още не сме се :-) с езиче ( аз съм на 13 , той на 14 ) и това малко ме притеснява , но просто не мога да се отпусна и проблемът е в мен....нз , но неговата компания не ми допада , а винаги съм там и няма как да го целуна , а адски мн искам....иии не съм адски опитна :oops: моля помагайте как да се справя със срама си :oops:
той па да не мислиш, че на 14 е много опитен :? ако беше такъв, то за тия 2 месеца хиляда пъти досега да се е опитал да те целуне, минимум на втората среща още. тъй че колкото ти знаеш, толкоз и той знае, че може и по-малко :razz:
03-29-2008, 20:24
оффф да , но аз му обещах вече да не се държа така и в понеделник като отидем в даск и след тва на кафенце му обещах цял ден да съм си с него и да си го гушкам и кисскам , ама мн се притеснявам...най-вече от тъпита му приятели , които винаги са около него..адски неловко се чувствам ;(
оффф да , но аз му обещах вече да не се държа така и в понеделник като отидем в даск и след тва на кафенце му обещах цял ден да съм си с него и да си го гушкам и кисскам , ама мн се притеснявам...най-вече от тъпита му приятели , които винаги са около него..адски неловко се чувствам ;(
казваш му в прав текст, че ти искаш да си с него, а не с приятелите му, че искаш да сте двамата сами, а не цяла глутница да се мъкне с него. направи така, че една вечер примерно да сте само двамата, ще бъде романтично, ще имате и предпоставка да се отпуснете, а от там и за целувки и т.н. но да ти светят разни хора на главата не е работа
VilleBaby
03-29-2008, 20:35
така...наскоро се събрах отново с момчето , което много ме обича...жалко обаче, че и този път моят проблем надделява...а той е , че не ми е конфортно с него! държи се прекрасно , но някак си немога да го почувствам близък и точно него немога да го допусна до себе си незнам защо...а има и едно друго момче с което се чувствам идеално! той ме харесва и аз него и явно ще скъсам приятеля ми...просто немога да го почувствам до мен! :(
немога да го допусна до себе си незнам защо :(
не ти и трябва да го допускаш до себе си. аз му дадох зелена светлина на моя и ся така ми е влязъл под кожата, че две не виждам без него :?
BlindedAngel
03-29-2008, 21:26
Миииии като се почне от това лято дето беше уж голяма любов 5 месеца ходихме на третия месец се разделихмее за 5 дена след това тя дойде и каза че не може без мене след 2 месеца само караници ме заряза с думите " Мило искам да скъсаме " мен ми причерня разтреперах са в последствие се оказа че ми е изневерила...25 дена след това срещнах друго момиче на едно РД има си приятел от почти година дет е 81 набор ( а тя 90 ) ама все кат излезем на кафе на целувки го караме и така допреди 3 седмици когато си хванах гадже...Уж ми казва че е сериозна и т.н. ама всичките са еднаква стока...
ДА ЕНД :razz:
•._.•No_NaMe•._.•
03-29-2008, 21:41
Pisna mi ve4e :( ...ima edno mom4e, koeto ne moga i ne moga da razbera :neutral: ...ponqkoga v daskalo se darji mn dobre s men :) , a ponqkoga mi se iska da go udu6a :o , a posle kato se pribirame me gu6ka, pravi mi komplimenti :-) ...a puk az sum se pobarkala napulno po drug :? . :( :( :(
Колко от душата си мога да излея, една чашка, 2 чашки , 500 грама, 1 бутилка?
PepiDesigns
03-30-2008, 00:35
То мойто не е болка .. даже е мноо кеф за мен :-D :grin:
Дейм , днес (айде да визираме като ден , че е Събота - 29.03) за първи път танцувах Салса :oops: :grin:
Някво супер интересно е .. само да има някой с нерви да те търпи и да те учи ..
Малей .. не съм мислел , че ще го правя , но в интерес на истината никога не ми е била смешна , даже напротив - интересна .. а музиката е жива ..
Как хората се променят :)
Разбира се , приятелката ме научи .. как да не се радвам :)
Това го направих , освен за мен , и за нея :)
Да й благодаря просто .. много се радвам на този факт , на това което се е случило .. страхотно просто , още не мога да заспя .. майче е 4:30 :D :grin: :oops:
Бейсик .. Ню Йорк .. :P :-P :oops: :razz:
Оха .. стига толкова за днес .. по-късно пак :D
Ще чакам да ми се донуна :D :oops:
Obsession
03-30-2008, 08:15
Мила ми chocolate`kiss...До скоро и аз мислих като теб...Но ето,че и аз се влюбих...И ми разбиха сърцето...Така че,мисля,че понякога е по-добре да си безчуствен... :( :( :(
Съжалявам, че се е получило така при теб :( И аз се убеждавам, че ми е добре така, ама май само се залъгвам. А и ме е страх, че света е пълен с идиотчета, които не се интересуват от никой друг освен от себе си... Ама това е друг въпрос. Мерси, че ми отговори :-)
Trudno mi e kato go vijdam po ulicata toi samo da mi se usmihva i ni6to pove4e...znam 4e mina dosta vreme ot kakto skasahme no az o6te si go obi4am i nz koga 6te spra...Kak mojah da se vlubq v takav kato nego i to samo za 2 meseca...
zvezdichka777
03-30-2008, 08:54
Ами Първата ми истинска любов... преди две години,с течение на времето се влюбих..проблеми,караници,и зневери..абе няма да говоря сега за това,макар че и за него адски много ме боли (надявам се съдбата да е на наша страна и след време да бъдем отново заедно)
Значи в един такъв пери од от връзката ми с това момче,аз отново бях наранена от собствената си глупост,опитвах се да намеря утеха някъде и да се справя със самата себе си ... и започа да се получава.Най-добрата ми приятелка си намери приятел,адски стабилно и мило момче,евала му.. не го познавах,но моята приятелка ми разказваше колко истински бил той,един ден излезнахме на кафе,запознах се с него .. обади му се негов приятел от пловдив който каза че идва да го види в нашия град .. ок,до тук добре ... запознах се и с него,с течение на времето намерих човек до себе си в който се влюбвах,най-искренния и мил,добродушен и иситнски човек,който съм срещала през целия си живот(дори започах да забравям бифшото си гадже) ... въпросното момче идваше да ме вижда всеки ден .. изминаваше по 100 км само и само да ме вижда,да идва при мен ... но аз от инат все де дърпах,все намирах някакъв пазител до мен,някакъв ангел,но от инат не исках да бъда с него,държахме се като приятели .. и в точно това vреме,след 3 месеца когато вече бях напълно готова да започна нова връзка с него и да не сме само приятели,а нещо повече,точно тогава когато напълно осъзнах,какъв ангел ми е пратил господ .. каква добра душа,душа която даваше всичко за мен .... точно тогава се слуши нещо ;( Катастрофира и изпадна в кома .. няма да ви казвам под какви мъки и какво напрежение бях през тези 2 месеца докато той беше на легло,напълно неподвижен,нереагиращ,нико й не знаеше дали въобще той някога ще се събуди от този дълбок сън..няма да ви казвам какво испитвах тогава,как съжелявах за пропиляното време с него,как съжелявах за този истински човек .. с течение на времето се появиха усложнения и той почина..исках просто да ви разкажа всичко това,имах нужда,благодаря за вниманието ви.
br0ken_smile
03-30-2008, 13:31
Pisna mi ve4e :( ...ima edno mom4e, koeto ne moga i ne moga da razbera :neutral: ...ponqkoga v daskalo se darji mn dobre s men :) , a ponqkoga mi se iska da go udu6a :o , a posle kato se pribirame me gu6ka, pravi mi komplimenti :-) ...a puk az sum se pobarkala napulno po drug :? . :( :( :(
mda... i az sum taka :?
Много пъти са пускани такива теми и определено става чисто и просто една флууд тема, а не такава, каквато ти искаш...
Да не говорим какво объркване ще настане, ако всеки тръгне да пише...
Заключва се!
suunlight
03-30-2008, 22:20
е кво всеки сипише п нещичко .. може пък и да помага темата ..?
•._.•No_NaMe•._.•
03-31-2008, 19:51
m00rnInGstaR]е кво всеки сипише п нещичко .. може пък и да помага темата ..?
dam :)
представям си ся как мишката си купонясва, порка кото има на масата, а жена му у къщи пред компа :( не е па честно :( уф, и утре да мине без него и после пак ще си го мачкам :D
mickelangelo
03-31-2008, 20:28
В момента съм с момиче което си заминава след 7 дни .. то България .. живее в Испания и нещото което искам най- много е да съм с нея ... това е най съкровеното ми желание в момента ...
ToySoldier
03-31-2008, 20:44
За мен кошмарът започна преди две години..и все още продължава
04-01-2008, 15:58
Искам много много много да ви се оплача....Скарах се с милото и той ми е "сърдит".....Голям надуфко е и повече няма да го погледна.....а ако си мисли , че ще тръгна да му се извинявам много се лъже :-P
BaD_GiRl_mL2
04-01-2008, 16:10
Незнам кога ще дойде краят а най много от всичко,мразя да незнам нещо..а само да го усещам..
ANTIHUMAN
04-01-2008, 16:15
Az za liubov nqma da vi govorq.Tq mi e protivna i nepriqtna.
Spored vas ima li priqteli? Super gadno mi e sq edin fr se syrdi az kato vlqza v skype toi izliza v impulse sy6to e taka .Daje ne mi kazva za kvo se syrdi pone pri4inata iskam da znam! A dyrja na nego makar 4e da se poznavame li4no ot skoro :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pomognete :(
suunlight
04-01-2008, 16:40
Тези дни ми липсва много ..
mim4ety_sara
04-01-2008, 16:44
Obi4am tee :grin: :-) npravo se pobarkvam i e mn gadno ako lybovta e nespodelena
Здравейте.
Регистрирах се тук,защ0т0 имам мн0г0 г0лям пр0блем с едн0 м0мче,а ник0й 0т приятелите ми не м0же да ми п0м0гне. :( Ще ви разкажа всичк0 п0 - п0др0бн0 за да е п0 - лесн0 :) Случи се т0ва : Миналата г0дина кандидатствах в н0в0т0 си училище.На първия учебен ден ми беше мн0г0 к0фти,защ0т0 не п0знавах ник0г0,всички ми бяха неп0знати и незнаех какв0 да правя.Да,н0 няк0лк0 седмици п0 - късн0 стана т0ва,че се зап0знах с едн0 м0миче,с к0ят0 сега сме първи приятелки.С нея мн0г0 0бикаляхме к0рид0рите на даскал0т0 и три м0мчета 0т един клас п0ст0янн0 избиваха к0мплекси след нас.Един ден аз се реших и в м0мента,в к0йт0 ги п0дминаваме те пак зап0чнаха да се кик0тят и да казват нещ0 0т с0рта "Ще те скъсам,мн0г0 си г0тина"..В т0зи м0мент аз и м0ята приятелка се 0бърнахме и се върнахме при тях.И тъй кат0 си бях харесала едн0 0т м0мчетата,зап0чнах да г0в0ря на нег0.Казах му "Така и така избивате к0мплекси,ами п0не дай да се зап0знаем".И така се зап0знахме.Аз и м0ята приятелка бяхме 9 клас,а те бяха 11.Мина се мн0г0 време и аз 0съзнах,че мн0г0 харесвам т0ва м0мче,н0 не исках да кажа на м0ята приятелка.Беше ми някак неуд0бн0,не 0т реакцията и,а пр0ст0 ме беше срам,защ0т0 не бях сп0деляла с ник0г0,че 0бичам няк0е м0мче.Една вечер с м0ята приятелка 0тид0хме на диск0тека и в диск0теката видях т0ва м0мче,заедн0 с другите двама.Пусках му п0здравчета п0ст0янн0,за нег0 и за приятелите му.Така стана няк0лк0 пъти п0дред,д0кат0 х0дих на диск0тека.П0сле затв0риха тази диск0тека и за п0чнахме да х0дим другаде,н0 там те не идваха.Една вечер ги видях в същата диск0тека.Т0гава п0лудях,кат0 видях т0ва м0мче.Извиках м0ята приятелка и сляз0хме на дансинга да танцуваме,и се навъртахме 0к0л0 нег0.Изведнъж се бях 0з0вала плътн0 д0 нег0 и танцувах,а т0й ме беше прегърнал.П0сле си п0г0в0рихме малк0 и му п0исках н0мера.Т0й естествен0 ми г0 даде,и п0иска м0я.На следващата седмица ми се 0бади и ме п0пита дали искам да 0тидем заедн0 на диск0тека,аз,т0й,м0ята приятелка и нег0вите приятели.Аз веднага се съгласих.Беше як0,н0 идваше края на учебната г0дина и лят0т0.Т0ва за мен значеше пълна тъп0тия и нямаше да г0 виждам.Да,така си беше.Цял0 лят0 не г0 бях виждала,сам0 си презвънявахме и си писахме смс-и.Да,н0 д0йде 0тн0в0 първия учебен ден.Зап0чнахме да х0дим на училище 0тн0в0. :-D През лят0т0 аз г0 бях забравила и вече ми беше безразличн0,н0 с времет0 зап0чнах пак да търча след нег0,кат0 кученце.В начал0т0 на учебната г0дина не ме влечеше т0лк0ва,н0 2-я ср0к съм,кат0 п0бесняла.0съзнах,че въ0бще не съм г0 забравила,и макар преживян0т0 цял0 лят0,все 0ще г0 0бичам.Н0 пр0блемът е там,че т0й не ми 0бръщаше внимание.Да,н0 и аз не правех нищ0 п0 въпр0са.Един ден му писах смс,дали иска няк0й ден да излезем на кафе а-у.Т0й ми каза,че няма нищ0 пр0тив,сам0 че незнае к0га.Да,0баче си 0стана с 0бещаниет0.Една вечер,какт0 си ст0ях пред к0мпютъра ми звъни телеф0на.К0гат0 п0гледнах к0й звъни ми излизаше неп0знат н0мер.Вдигнах и п0знайте.Т0ва м0мче ме канеше на някакв0 куп0нче.Искаше ми се да 0тида,н0 си мислех,че ще стане нещ0 л0ш0 и му казах,че съм си на сел0 и вече имам план0ве за вечерта.Мина се малк0 време и един ден в училище см0ята приятелка решихме сам0 на бъзик да му презвъним 0т нейния н0мер.Т0гава т0й зап0чна да звъни 0т нег0вия н0мер и 0т 0ще мн0г0 други.Н0 бяхме в час и след часа му презвънях пак.Т0гава т0й пак звънна и аз му вдигнах.През цял0т0 време му г0в0рих с преправен глас,и се представих за м0я приятелка.Заг0в0рих му за срещата,к0ят0 ми е 0бещал и т0й каза,че ще ме п0кани.След няк0лк0 седмици стана чуд0.Изляз0хме на кафе аз,кака ми,нег0в приятел и т0й.Т0гава аз разбрах,че наистина имам нещ0 към нег0,и кат0 се прибрах написах на пр0фила си на скайп,че г0 0бичам,естествен0 бях написала и имет0 му.Да,0баче имах скайпа на нег0вия приятел,к0йт0 беше с нас на кафе.И т0чн0 на следващия ден приятеля му влезе в скайп и видя снимката му на пр0фила ми,и т0ва,к0ет0 пишеше.В т0зи м0мент,к0гат0 ме разпитваше,друг0 м0мче ми п0иска пълн0м0щн0 и аз си п0мислих,че е "М0мчет0,к0ет0 харесвам".В крайна сметка се 0каза,че т0ва същ0 бил приятел на "М0мчет0,к0ет0 харесвам",и аз г0 п0знавах.След няк0лк0 седмици се бяха събрали и се приг0твяха за диск0тека."М0мчет0,к0ет0 харесвам" видя какв0 пише на пр0фила ми на скайп и зап0чна да ми се ум0лява да 0тида с тях на диск0тека,н0 на мен не ми се х0деше,и му казах да не наст0ява.И така т0й разбра,че г0 0бичам.Правех какв0 ли не,защ0т0 исках да ми 0бърне малк0 внимание и да станем гаджета.М0ята приятелка му писа бележки,смс-и и какв0 ли 0ще не,н0 ефект нямаше.Един ден ми дад0ха скайпа му.Така аз събрах смел0ст и п0г0в0рихме.Н0 т0й явн0 не се усещаше на къде бия и не ме п0пита дали искам да сме гаджета.Аз не издържах и г0 п0питах.Т0й ми каза,че ще си п0мисли и ще ми каже.След два дни ми каза,че няма да стане нищ0,не искал да разбере цял0т0 даскал0 и така.Аз се разплаках и т0й ми каза,че ще си п0мисли 0ще малк0,за да пре0смисли нещата.Да,н0 един ден,кат0 г0 п0питах дали има намерение ск0р0 да ми каже какв0 е решил,т0й ми се изсмя и ми каза "НЕ".Т0гава аз му казах,да не ми 0тг0варя,защ0т0 няма да стане нищ0.И п0 взаимн0 съгласие,решихме да се преструваме,че не е станал0 нищ0 и да сме сам0 приятели.Въпреки т0ва,к0ет0 му бях казала,аз не исках да е така.Плачех във всеки уд0бен м0мент и приятелите му се чудеха,как да ме усп0к0ят.Д0 днес аз 0ще плача и искам да стане чуд0,н0 уви - не става!М0ля ви се,ак0 вие знаете как да п0стъпя,кажете ми.Вече не издържам п0д т0зи напън.0бичам г0,н0 на нег0 явн0 не му пука.И аз незнам.Мн0г0 ще съм ви благ0дарна,ак0 ми п0м0гнете.Нуждая се 0т д0бър съвет.Благ0даря предварителн0 на всички !!! :)
Violenza
04-01-2008, 19:42
Оуууу какви тъжни истории... :-# :-# :-#
ще се разплача... :smt022 :cry:
demon_skater
04-01-2008, 19:50
пхахахаа тука някой сценраист на сапунки може да получи вдъхновение ако чете шитовете ви ! ХАХАХХАХАХА :razz:
Violenza
04-01-2008, 19:53
пхахахаа тука някой сценраист на сапунки може да получи вдъхновение ако чете шитовете ви ! ХАХАХХАХАХА :razz:
тцтц...не бъди толкова лош, че ще ги депресираш още повече... :(
(очаквам злобни коментари)
demon_skater
04-01-2008, 19:55
Е не искам да им казвам нещата както са наистина,че ще вземат се депресират още повече,каквито са жалки... 8-)
kuklichka_bg
04-01-2008, 19:58
qqq zatihni we
demon_skater
04-01-2008, 20:03
Ти да не отричаш същестуването на добри сценарии във темата? :lol:
alex_devv
04-01-2008, 20:29
ака ми се
GLeZoRanA
04-02-2008, 00:13
Винаги съм си мислила ,че ще стана добра режисиорка и сценаристка и този форум ще да е моето вдъхновение :)))
по темата... Аз май няма какво да изливам :) само стискам палци всичко да се получи :oops: пък ако всичко стане ще си изливам и съцето и душата тука :grin:
Galcheto
04-02-2008, 04:13
малеее като чета някои истории направо ми се насълзяват очите ама и то мойта е една ..... Така се случи че заминах за щатите и после за канада а в българия беше моята голяма любов ! всеки божи ден се чувахме със него неможехме един без друг аз го обичах и той ме обичаше вички мои приятелки ми повтаряха че съм голяма щастливка да имам такова гадже.лятото се прибрах той ме чакаше неразделни бяхме където аз там и той но реших че ще е най добре и за двама ни ако скъсаме не ми се щеше да ме чака цял живот аз в канада а той в българия и му казах че така не можде да бъде повече така и му казах че точно защото го обичам го оставям да върви по своя път а пък той в отговор ми отвърнала че съм к**** и че съм тръгнала с друг и затова касаме.
Мина седмица аз още бях в българия и той разбра грешката си ноо той ме нарани ужасно. никога дори и за момент не съм си помисляла за друг а той ме нарече к****! Още го обичам и може би ще продължа но когато дойде да ми се извини му казах че му прощавам но никога няма да забравя неговите думи които се забиха в сърцето ми като ръждива пръчка!!
:( :-k :cry: :-#
LaDy_DaQnA
04-02-2008, 11:43
Oh misleh o6te sno6ti da pi6a no se otkazah no sega doide i moq red....Momi4etata ot moq klas predi vreme me pitaha za6to ne si 6tastliva? Az gi pitah a za6to da sym? Te mi otgovarqha za6toto ima6 vsi4ko...ocenkite ti sa otli4ni...krasiva si....mom4etata te haresvat....ima6 gadje.....az gi gledah vse taka tyjno [za6toto mi lipsva6e priqtelq mi] i im kazah ocenkite ne me pravqh 6tastliva....ne smqtam 4e sym krasiva i neznam koi mom4eta me haresvat ne me i interesuva vsi4ko koeto imam e gadjeto mi...edinstvenoto ne6to koeto me pravi 6tastliva...toi e vsi4ko za men....obi4am go ujasno a neiskam da e taka za6toto sym edva na 14 .... a toi e na 17 .... predi 2 sedmici ne6tata se vlo6iha ujasno sys te4enie na vremeto toi porastva i vse pove4e mu se iskaha ne6ta koito znae 4e nemoga da mu dam ...no toi neiska6e da me naranqva i dori ne mi kazva6e kakyv e problema az vse pak se dosetih....govorihme dylgo vreme ...re6ihme da prodyljim no ne6tatata prodyljiha da se vlo6avat i se razdelihme....na 21 mi pisa sms za6toto nqmal smelost da mi go kaje li4no a na 22 6tqhme da pravim 3 meseca..... mng mi e kofti za6toto toi be6e 1-voto mi istinsko gadje s nego be6e 1-vata mi celuvka i edni ot nai prekrasnite migove..... tvyrde mng go obiknah i nemoga da go zabravq boli ujasno :) blagodarq za vnimanieto ako nqkoi vse pak go pro4ete :(
misspurple
04-02-2008, 11:57
Оф,еми имам си приятел от един месец..
Всичко беше точно,до преди една седмица-не знам какво стана..като се видим на живо всичко си е супер,но по скайп,телефони..държи се студено или може би си въобразявам.Понеже аз много ревнувам,явно без причина,той се дразни..но аз съм просто такава.И сега не си пишем даже,а утре правим 1 месец.
Вчера много ме ядоса...дошъл си някъв негов приятел с кола и се возят..цял ден..хубаво.Аз и без тва предпочитам да излизам вечер.Оправям се аз,и вече съм готова да изляза..и той ми звъни,че бил на някакво село,щял да се прибере по-късно.И аз се ядосах казах му ми хубаво...чао.И излязох из квартала...а ние с него излизаме по центъра,аз докато стигна,после докато се прибера..той затва не мисли.
И от вчера..се държим много студено.Даже не и като приятели...а утре правим месец..те и моите проблеми са едни "големи"..ама все пак ме измъчват :-s
Изгубила съм тръпката си за живот и си мисля, че само нова любов ще ми я върне.
Или любов, или "Хъшове" тая вечер.
Може и двете. 8-)
TheNewReligion
04-02-2008, 23:03
Vlubena ot 8 meseca. Vuzlubeniq mi e s drugo momiche. Az se razdvam , che toi e shtastliv makar , che ne e s men , no estestveno ne napulno. Gadno mi e , no kakvo da se pravi . Poznavame se lichno , toi me pozdravqva kogato na nego mu e kef (chesto) , no az dori ne go poglejdam i ne mu kazvam nishto , zashtoto prosto nqmam sili .Edva li podozira , che oznachava tolkova mnogo za men , imaiki predvid protivorechivoto mi povedenie .Znae , che go haresvam , no ne znae , che go obicham i , che toi e edna ot prichinite da jiveq ! :) :) :)
SwEet TeMpTaTi0n
04-03-2008, 02:43
Ne si zaslujava macke zaradi edin muhlu da si preebavash budeshteto kakto kazaha po nagore! Zabravi za oniq,toi e izgubil zaebi go!! Jivota produljava i trqbva da se se preborish s tozi strah shoto inache do nikade nqma da stignesh ako otbqgvash strahovete si!! Jivota e risk i ako ne riskuvash nqma da spechelish...zatova davai ti si nahod :)!! USPEH! :)
Много пъти са пускани такива теми и определено става чисто и просто една флууд тема, а не такава, каквато ти искаш...
Да не говорим какво объркване ще настане, ако всеки тръгне да пише...
Заключва се!По погрешка не съм я заключила.Моля, всеки, който има проблем - да пусне отделна тема, вижте какво объркване става!