View Full Version : майка не приема приятеля ми...
i tova e ob6to vzeto problema mi u doma.ne znam kak da q nakaram pone da go haresa.s priqtelq mi sme ot 6 meseca a tq o6te ne go priema :cry: molq daite mi s1vet kak da post1pq :cry:
xXxScreamxXx
03-27-2008, 18:15
em sednete pogorovete ... nakarai q da ob6tyva malko s nego za da razbere 6to za 4ovek e ..... uspexxx :)
MiSs_DioR_CheRiE
03-27-2008, 18:16
ami zamisli se dali ima pri4ina za da ne go priema ... ako ti smqtash che nqma takava .. togava ne i obrushtaq vnimanie i prosto i kaji prosto i qsno che go haresvash i iskash da si s nego ... btw na kolko si :-o
еми обясни й,че е важен за теб в този момент.че не ти е приятно това,че не го приема и че по този начин страдаш само ти.
Obsession
03-27-2008, 18:33
Ми поговорете с нея, сигурно не ти е лесно, ама няма друг начин тя да разбере, че той е важен за теб. А, има ли някаква конкретна причина тя да не го приема?
Pogovorete trimata zaedno..i ako pak ne go haresa zna4i defekta e v nego ako e nqkoi svqsno mom4e edva li nqma da i napravi vpe4atlenie..ili pak..ako e nqkoi prpadnqk ... otonovo 6te i napravi taka 4e obqsni i 4e darjite edin na dr i 4e e vajen za tebe.. :]
Еми ако е нарк0ман и друсате в к0лата му и аз не бих г0 приел
TheOtherME
03-27-2008, 19:01
А зашо не го приема,казвала ли ти е причина или просто не иска малкото и момиче да порасне(нещо,срещано по-често при бащите).Ако е второто-да не ти пука,бъди си с него,тя ще свикне все някога с мисълта.
sladkoto8801
03-27-2008, 20:50
ami i moqta maika ne haresva6e bivshiq mi s koito bqhme po4ti 3 godini zaedno i ima6e zashto no kusno go razbrah.tui4e pomisli moje da e prava jenata i ne i se surdi za tova.
horata vijdat ot strani ne6tata po drug na4in-tova,koeto ti ne mojesh da vidish.
tq gleda za tvoeto dobro.pogovori s neq i q pitai koe ne mu haresva...
vprochem na kolko si?
radito_rs
03-28-2008, 17:57
Moje bi si prekaleno malka ili moje bi toi ne stava! :P
mhmhmhmhm
03-28-2008, 18:11
А за кво трябва да го харесва?
Да не излиза тя с него?
alex_devv
03-30-2008, 16:57
Колкото и да не и се иска ще и се наложи да го приеме. Това си е твоя избор и тя трябва до някаква степен да се съобразява с теб и чувствата ти, защото тя може да не го удобрява, ала ти неможеш да заповядаш на сърцето си какво да прави...