View Full Version : Как да се запозная с него ?
mArMaLaDkA
03-27-2008, 18:52
Харесвам много едно момче от моето училище.Той е с две години по-голям.Струва ми се,че и той ме харесва,но някак си ми изглежда по-....затворен,срамежлив.Посто янно е с приятелите си или със слушалките си. :D Онзи ден той излизаше от час и аз тъкмо минавах от този етаж и го погледнах и той както се смееше изведнъж му спря усмивката и почна да се оглежда надолу.Не е ли знак,че ме харесва ? По принцип той си пада от онея момченца на игличките и ланеца,тежката походка ... Та чудя се как да се запозная с него.... :oops: Просто ми се струва откачено както си върви по коридорите и аз да цъфна със "Здравей,аз съм Вероника " . Най-много да го уплаша :lol: Дайте идеи как да се запозная с него,ако може и признаци,по които да се уверя,че ме харесва .... Благодаря предварително
snowgirl
03-27-2008, 18:53
Изблъскай се в него :-D
Da ili se izblaskai ili pak s nqkfi ob6ti fr da vi zapoznaqt
MiSs_DioR_CheRiE
03-27-2008, 19:03
emi zapoznai se s nqkoi ot kompaniqta mu (ili ako poznava6 nqkoi o6te po-dobre) i go pomoli da vi zapoznae ... 8) a i s "zdrasti az sum Veronika" sumnqvam se 4e 6te go upla6i6 ... aide uspeh :)
xXxScreamxXx
03-27-2008, 19:38
elelee po toz na4in s kolko hora sam se zapoznala :-D :-D :-D
evelinka1122
03-27-2008, 19:41
По коридорите му хвърляй палави погледи и усмивки и с малко късмет той ще дойде при теб :-D
Ходи тегли му един език и му кажи здр аз съм..... приятно ми е а ти си...?
soulja_girl4e
03-28-2008, 11:30
deja viu li e ili ve4e ima okolo 100 takiva temi - "kak da se zapoznaq s nego?"
lostsoul92
03-28-2008, 11:32
Еми ако не се познавате запознаите се не виждам нищо лошо :) А и щом ти самата казваш че тои е срамежливия направи първата крачка ти :P
Sladinka_f
03-28-2008, 12:39
Prosto otiva6 pri nego i se zapoznavate,na dne6no vreme taka se pravi,nqma smisal ot pritesnenie ili ne6to ot sorta...
mArMaLaDkA
03-28-2008, 18:43
Изблъскай се в него
Еми той изглежда толкова безразличен към всичко около него,че се чудя дали въобще ще ме забележи ,ако се изблъскам в него :D Не знам дали е смешно или трагично :(
По коридорите му хвърляй палави погледи и усмивки и с малко късмет той ще дойде при теб
Вече се чудя дали ме вижда по коридорите изобщо ? :o
.................................................. .................................
В лафката има маса и от двете й страни по един стол и аз съм седнала на единия,той седна от другата страна на масата-де мек на другия стол и ...... какво значи това ? Ту съм убедена,че ме харесва,ту си мисля,че даже и не ме забелязва... :?
П.С-Мерси много на всички за съветите,но май няма да ми достигне смелост ... Имам му скайпа....дали да му пиша и ако да какво ?
DisciplineAndOrder
03-28-2008, 18:51
отиваш и почваш:
'здрасти,кво слушаш?'
или ако си по-нахакана:
'я дай да чуя кво слушаш!'
при мен действат и двете 8-) опитвала съм със сума ти хора... всички се поддават :lol:
mArMaLaDkA
03-28-2008, 19:01
Ами представяш ли си следната ситуация.:Отивам и му казвам "здравей !",а той не ме е чул от слушалките си :D Егати гафа ще стане.
П.С-Нали ти казвам,просто ми се струва,че не е възможно да ми обърне внимание,много съм малка ,въпреки че така като го гледам ми ходи на акъла :grin:
П.С2-Имахме скоро родителска и всички седим на първия етаж и по едно време етажа се изпразни останахме той и няколко мои приятелки.Мислех да се запозная с него,понеже ми се струва,че докато слушаше музика ме гледаше.Аз си подритвах една капачка :D Тогава беше идеалния момент да се запозная с него,но точно ситуацията със "Здравей" и неговото недочуване от силната музика в ушите ме спряха
kuklichka_bg
03-28-2008, 19:05
az pak sam si haresala edin no neznam kade u4i n6 skype n6 prosto sam go vijdala nqkoolko pati na edna spirka i neznam otka4am xahxah pak kolkoto do tui ako si tolkoz ot4aqna vari sa zapoznaite ako li ne se sha stane n6 vzemi mu skype :}} ala bala taka xhxah :) nqmate li obshti 4asove?! ne6tu!? ne6tu go zagovori kolko e 4asa mmoje li cigara Ako ima nqkade reg mu pishi tam ima tolkova na4iniiiiiiiii
DisciplineAndOrder
03-28-2008, 19:06
за тва отиваш и го побутваш по рамото приятелски. 8-)
зависи от човека де,но аз съм се запознала с много хора по този начин...
ToySoldier
03-28-2008, 19:06
Извади му слушалките от ушите ..и ако ще се запознаваш с него ,гледаи да сте само двамата
mArMaLaDkA
03-28-2008, 19:34
nqmate li obshti 4asove?! ne6tu!? ne6tu go zagovori kolko e 4asa mmoje li cigara Ako ima nqkade reg mu pishi tam ima tolkova na4iniiiiiiiii
Не пуша :(
Извади му слушалките от ушите ..и ако ще се запознаваш с него ,гледаи да сте само двамата
Ами май няма такъв филм :(
П.С-Какво да му пиша по Скайп и въобще добра идея ли е ?
lipsvashh_mi
03-28-2008, 19:37
Харесвам много едно момче от моето училище.Той е с две години по-голям.Струва ми се,че и той ме харесва,но някак си ми изглежда по-....затворен,срамежлив.Посто янно е с приятелите си или със слушалките си. :D Онзи ден той излизаше от час и аз тъкмо минавах от този етаж и го погледнах и той както се смееше изведнъж му спря усмивката и почна да се оглежда надолу.Не е ли знак,че ме харесва ? По принцип той си пада от онея момченца на игличките и ланеца,тежката походка ... Та чудя се как да се запозная с него.... :oops: Просто ми се струва откачено както си върви по коридорите и аз да цъфна със "Здравей,аз съм Вероника " . Най-много да го уплаша :lol: Дайте идеи как да се запозная с него,ако може и признаци,по които да се уверя,че ме харесва .... Благодаря предварително
другят път като видиш лепваш 100 каратова усмивка на лицето и тръгваш към него...и примерно му казваш''Здрасти..преди време те забелязах и понеже ми изглеждаш мн точен човек реших да дойда да се запозная..''и после си казваш името,заговаряш го за нещо свързано с даскалото-като за начало и готово...УСПЕХ :-)
mArMaLaDkA
03-28-2008, 19:52
Направих невероятната грешка да му пиша по Скайп.... Човека не писа,но аз си заслужих най-големия срам,понеже най-вероятно той ще научи,че скайпа от който са му писали hi : ) е моя и ако почнат едни подигравки........ :?
lovetanya
03-28-2008, 20:34
Направих невероятната грешка да му пиша по Скайп.... Човека не писа,но аз си заслужих най-големия срам,понеже най-вероятно той ще научи,че скайпа от който са му писали hi : ) е моя и ако почнат едни подигравки........ :?
Защо да има подигравки? :?
По темата: Отиваш и му казваш: Ей пич кефиш ме, аз съм...А твоето име е? 8) Действа повярвай! 8-)
..не е толкова трудно...."здрасти,искаш ли да се запознаем..аз съм...." :) 8)
Ami prosto se zapoznai .Kakvo ne mu e nared da kaje6 na nqkoi bix iskala da se zapoznaq s teb izglejda6 mi simpati4en az sum edi0 koq si .Imam mnogo priqtelki deto se 4udqt taka i se az se zapoznaam s mom4etata ,q se stegnete toi nqma da izqde ako prosto se zapoznae6 s nego :? :? :?
Случайно го ликьосай с майонеза по панталона(чатала дъ бест) и след това го почисти внимателно и мнооогоо въбуждащо.
[quote="~*RoNi*~"]Направих невероятната грешка да му пиша по Скайп.... Човека не писа,но аз си заслужих най-големия срам,понеже най-вероятно той ще научи,че скайпа от който са му писали hi : ) е моя и ако почнат едни подигравки........ :?[/quote
Не се ли начухте,че скайп е адски тъпо.]
mArMaLaDkA
03-28-2008, 20:55
Случайно го ликьосай с майонеза по панталона(чатала дъ бест) и след това го почисти внимателно и мнооогоо въбуждащо.
И пак ли да кажа,че съм мнооооооооого малка. :-D
И писах му.Когато му казах кой клас съм/не че ни е голяма разликата-2 години./той се държа много тъпо :shock: Така де,аз само се запознавах с човека,не тръгнах да му се обяснявам в любов,но той се държа като пълен кретен.Един вид съм много малка...Не го разбирам,понеже познава едно момиче на моята възраст от съседния клас,с което са в приятелски отношения.Да не говорим и че е бил гадже с момиче на моите години,която изглежда като някоя 18-годишна.Абе както и да е.Щом няма желание да общува с мен,няма да си хабя нервите.
П.С-Една моя приятелка му писа и той също я отряза.Явно си пада по разни изрусени надуфки или пък по някакви жирафи....категорично останах без думи 8-)
Lqlichka1
10-10-2008, 12:55
Ходи тегли му един език и му кажи здр аз съм..... приятно ми е а ти си...?
Eeeeхх, Ронии, Ронии аз казах ли ти същото бе.. :-P Ама тая приятелка не съм ли аз .. 8)
Abbie_Broken
10-10-2008, 15:27
Ми действай спонтанно! Ако си в настроение прави кат мене. Аз както си седа и мине некъф дет не го познавам ама супер много радваа.. И викам "Ей ти!" той се обръща и ме поглежда странно. Аз обаче отивам до него или му викам "Ела тука" [което признавам, че е прекалено] и му викам "Здр, как се казваш??" и се усмихвам едно чаровно такова. После той ми казва.. бъбрим си, после ала-бала, става кфот стаа и такам.. Абе аз съм некфа странна и откачена така, чее... :D Ае успех :) :-)
E какво му мислиш толкова? Примерно днеска видях момчето, за което една приятелка от много време ми говореше, че я кефи. И тръгнахме след него тъкмо да си влезне в стаята и аз извиках: Извинявай... И той се обърна и аз му казах: Ми здрасти аз съм Стеф от 8 "г", а тва е Кати.. Той ни изгледа тъпо ама се запознахме и сега му издирвам скайпа :P Не е трудно така се запознах с половината даскало :-D
Nofacenoname
10-15-2008, 17:05
на колко години си :)
Аз също бих казала да се блъснеш в него това ми се струва най разумно :D :D :grin:
Crissy [*]
10-19-2008, 16:27
+ .. И аз така бих направила ако не искам да се запозная с ' здравей аз съм .. '
ммм поразпитай за него..ако имате общи познатии помоли там да ви запознаят и си готова..хах успех.. :oops:
sladka__droga
10-21-2008, 03:49
И според мен е добра идея тва да се блъснеш в него ... мн момичета го правят ,, * :wink: ...
soul1199
10-21-2008, 06:11
ami,ako ima6 fr. ot negoviq klas,pomoli da te zapoznaqt s nego,az taka napravih predi 2 sed i stana,yspeh
mynichka
10-21-2008, 06:26
аз пък мисля , че това "Здрасти аз съм Вероника " няма да го уплаши ..и 1000 пъти е по- добре на живо ...отколкото в тъпия Скайп ..примерно ..по скайпш може да не ти отговори ..а на живо ..няма да седи и да мълчи ...Яяя се стегни и стига се занимава с глупости ..още утре като го видиш да се запознаваш ! :P :)