Влез

View Full Version : Кой от двамата?

Rofl4e
03-27-2008, 18:56
Uh ne predpolagah 4e 6te stiga do tuk ot vas saveti da iskam ama eto 4e se nalaga i sega.. da zapo4vam.. Zna4i az sam momi4e s golqmo samo4ustvie provokirano ot fr i respecta koito imat horata v grada v koito jiveq i sa6to taka postoqno mi povtarqt 4e sam adski krasiva i t.n. a vie zn 4e tova sa6to povdiga samo4ustvieto.Ta eto go i sa6testveniq problem..haresvat me mn mom4eta mn me jelaqt no ne na vs obra6tam vnimanie i predi okolko 10 dni skasah s gajeto si..i prez tova vr se zaribqvah s edin dr(tozi dr ima kola pari i t.n. mn krasiv e mn go jelaqt i toi taka kat men ne na vs obra6ta vnimanie)i sega predi6niq mi fr mi govori pak da se sabirame a,y a az o6te imam 4ustva kam nego i tazi ve4er imahme ugovorka da se 4akame no izleznah na dr mqsto..i stigam do nas i vikam ne ne ne ne moga trqbva da se varna za 3 min sam oti6la do mqstoto na sre6tata(mn begah :D ) i nego go nqma6e...stana mi gadno be6e si oti6al vse pak zakasnqh.. :( i se pribiram i tozi vtoriq mi pi6e po skype aide nqma li da te zimam ve4e tva onva i toi kaza 4e ima nqkfa rabota i se razbrahme da go 4akam..za da se razberem dali utre 6te izleznem nqkade da vidim ko 6e stane!Ta sega i dvamata me iskat a nz kogo da izbera 4oveka koito haresvam i sam vlubena ili 4oveka koito sa6to haresvam,6te se vozq v laskavata mu kola..i 6te bada mn po glezena(smsial pove4e 6te me glezi toi) i taka daite mi savet kogo da izbera?Mn haresvaniq koito rqdko si haresva momi4e a v momenta sam az ili 4oveka koito e super to4en..i mn pekan.. :o

редактирано от ramaiana
Заглавието трябва да е написано на кирилица!

mArMaLaDkA
03-27-2008, 19:04
Ta sega i dvamata me iskat a nz kogo da izbera 4oveka koito haresvam i sam vlubena ili 4oveka koito sa6to haresvam,6te se vozq v laskavata mu kola..i 6te bada mn po glezena

Като ти прочетох поста,останах с впечатление,че си самовлюбена материалистка,която не харесва никого от двамата.И смятам,че темата ти е абсолютно безмисленна,тъй като според мен ти ще избереш готиния батко,с многото пари и лъскавата кола . А и според мен не си способна да изпитваш никакви чувства,тъй като ако пича няма най-новия модел на БМВ,ти не би тръгнала с него :-x

Rofl4e
03-27-2008, 19:16
Mi da sig sam 4e me haresva darji se mn po razli4no s men ot kolkoto s dr momi4eta..pak i mi go e kazval

Magic_Girl
03-27-2008, 19:18
Lele momi4e taka si otvoreno i povurhnostno 4e te interesyvat samo materialnite ne6ta.Ako i dvamata sa idioti nqma smisal da hodi6 s tqh.Sleda se haraktera ne materialnoto.Ako se durji s teb kato s tupa4ka za6to 6te si gadje na koito i da bilo?

NightGuardian
03-27-2008, 19:18
Е на това се вика тъпа П**КА!!! При лъскавата кола няма да има любов ,ако си мислиш така , както се пее в една песен "любовта при многото пари , не съществува!"!Знаеш ли какво и аз си мислех ,че парите са всичко , но не е така! Имам пари , но когато няма с кого да ги похарчиш става адски тъпо!(смисъл да излезнеш на кафе ,не да черпиш)и като не съм обичан от приятелката си още по-загубено! Иди при този ,който те обича съответно и ти! Ако тръгнеш с чичко паричко приятелките ти , ще гледат на теб с друг погледа ,няма да си това което си в момента !

aspirincho
03-27-2008, 19:20
Ae kvo vi stava e momicheta vii pravite li vrazka s glavniq mozak.Qvno ne.Obichash si bivshiq ama she hoish s nqkav si deto ima debelo portmone.Jivota ne ti e samo pari.I kvo toq she ti dava po 10-15 lv na den sho hoish po diskotekite she shrakash s prasti.Ama za kvo she go praish tva za nisho bez lybov....I ko nali sa seshash toq manqk she ta plyshi 1-2-3 pati i she my omraznesh i tva she ti e.I posle sa qdosvash che ne si ostanala s bivshiq si hem go obichash ama she prodpo4itesh sa plyshish s onq s parite shoto moga da ti garantiram che toq s laskavata kola she ti ogajda ama nali sa seshash che she iska nesho ot tebe ima li smisal da sa onijavash po toq nachin mi kaji.....ostani si s priqtelq si i tva e ki sa tiq kyrvenski raboti aman ot vas nqma svestni momicheta veche e ...vsichki ste izkyrventqli gleaate sa vrete pri mytrichkite i posle kat vi napraat kyrvi sa oplakvate.Misli kogat my e vremeto opichai si akala.Aide i da vzemesh pravilnoto reshenie.Uspeh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MiSs_DioR_CheRiE
03-27-2008, 19:26
Uh ne predpolagah 4e 6te stiga do tuk ot vas saveti da iskam ama eto 4e se nalaga i sega..

tva neshto trqbvashe da znachi li ....

Ta sega i dvamata me iskat a nz kogo da izbera 4oveka koito haresvam i sam vlubena ili 4oveka koito sa6to haresvam,6te se vozq v laskavata mu kola..i 6te bada mn po glezena(smsial pove4e 6te me glezi toi) i taka daite mi savet kogo da izbera?Mn haresvaniq koito rqdko si haresva momi4e a v momenta sam az ili 4oveka koito e super to4en..i mn pekan..

ami zvuchish tolkova smeshno ... nqmam dumi ... ei takiva materialisti kato tebe prosto ne trqbva da se rajdat :-x ujas nqmam dumi ... zamisli se kak izglejda6 otstrani ... i kato se durjish taka s horata ... te mogat pred tebe da se praat na mn mili4ki ama kakvo mislqt vsushtnost za tebe ... ujas ... :x

evelinka1122
03-27-2008, 19:32
Избери този, който е по-близо до сърцето си и този с който наистина ще се чувстваш щастлива и обичана! Намали малко самочувствието, не знаеш утрешния ден какво може ТО да ти донесе... !!! :) УСПЕХ

AFT
03-27-2008, 19:35
Е на това се вика тъпа П**КА!!

Веднъж и аз да искам да го кажа. :)

comics
03-27-2008, 20:29
Тъпа путка, хвърли се от някъде :-x

petervuto
03-28-2008, 07:09
Само аз ли срещам трудност да го прочета? Написано на шльокавица буквално. Не мога да разбера изреченията поотделно, камо ли в целия текст..просто нахвърляни думи :-x

Raw
03-28-2008, 07:16
Ta sega i dvamata me iskat a nz kogo da izbera 4oveka koito haresvam i sam vlubena ili 4oveka koito sa6to haresvam,6te se vozq v laskavata mu kola..i 6te bada mn po glezena

Като ти прочетох поста,останах с впечатление,че си самовлюбена материалистка,която не харесва никого от двамата.И смятам,че темата ти е абсолютно безмисленна,тъй като според мен ти ще избереш готиния батко,с многото пари и лъскавата кола . А и според мен не си способна да изпитваш никакви чувства,тъй като ако пича няма най-новия модел на БМВ,ти не би тръгнала с него :-x

Съгласен съм...и освен това поста ти е едно ОГРОМНО изре4ение като във Българския език се пише всяко нова мисъл в отделно изр-е.

Nfan
03-28-2008, 08:24
Uh ne predpolagah 4e 6te stiga do tuk ot vas saveti da iskam ama eto 4e se nalaga i sega.. da zapo4vam.. Zna4i az sam momi4e s golqmo samo4ustvie provokirano ot fr i respecta koito imat horata v grada v koito jiveq i sa6to taka postoqno mi povtarqt 4e sam adski krasiva i t.n. a vie zn 4e tova sa6to povdiga samo4ustvieto.Ta eto go i sa6testveniq problem..haresvat me mn mom4eta mn me jelaqt no ne na vs obra6tam vnimanie i predi okolko 10 dni skasah s gajeto si..i prez tova vr se zaribqvah s edin dr(tozi dr ima kola pari i t.n. mn krasiv e mn go jelaqt i toi taka kat men ne na vs obra6ta vnimanie)i sega predi6niq mi fr mi govori pak da se sabirame a,y a az o6te imam 4ustva kam nego i tazi ve4er imahme ugovorka da se 4akame no izleznah na dr mqsto..i stigam do nas i vikam ne ne ne ne moga trqbva da se varna za 3 min sam oti6la do mqstoto na sre6tata(mn begah :D ) i nego go nqma6e...stana mi gadno be6e si oti6al vse pak zakasnqh.. :( i se pribiram i tozi vtoriq mi pi6e po skype aide nqma li da te zimam ve4e tva onva i toi kaza 4e ima nqkfa rabota i se razbrahme da go 4akam..za da se razberem dali utre 6te izleznem nqkade da vidim ko 6e stane!Ta sega i dvamata me iskat a nz kogo da izbera 4oveka koito haresvam i sam vlubena ili 4oveka koito sa6to haresvam,6te se vozq v laskavata mu kola..i 6te bada mn po glezena(smsial pove4e 6te me glezi toi) i taka daite mi savet kogo da izbera?Mn haresvaniq koito rqdko si haresva momi4e a v momenta sam az ili 4oveka koito e super to4en..i mn pekan.. :o

редактирано от ramaiana

Ето една истинска кифла. Горката е тръгнала да се заглежда по пари и автомобили и така си избира гаджетата. Още от сега мога да ти кажа, че нишо хубаво не те очаква, но понеже няма да го разбереш това ти пожелавам след време да се осъзнаеш. Дано само не е късно ама какво да се прави.

detekt
03-28-2008, 08:27

редактирано от ramaiana

Имаше една тема - дали правим секс за пари - можеш да постнеш един отговор - ДА.