Влез

View Full Version : Пиерсинг на веждата

bebitooo___
03-27-2008, 19:03
Здр! Знам, че има подобни теми, но имам конкретен въпрос, който не е посочен или поне не можах да намеря инфо... Значи интересува ме дали обичката ще стои с години, докато не реши човек сам да си е махне.. Питам, защото прочетох из нета, че на веждата издържали не повече от две години.. Аз попринцип имам на пъпа, имах и на носа и не сам имала никакви проблеми засега като изхвърляне от организма и т.н. Та мисълта ми е дали има нещо такова или не :) Мерси предварително!

LipSoFAnAnGel
03-27-2008, 19:17
Аз не съм чувала такова нещо. Според мен стои до когато я махнеш ....или зависи ако нещо не ти понася може организма да я изхвърли

bebitooo___
03-27-2008, 19:35
ахам.. а дали боли :grin: Аз утре съм решила да ходя да си правя и затова се интересувам :D

xXxScreamxXx
03-27-2008, 19:43
parvite 5/6 4asa boli posle ne tolkova :P

GerSity
03-27-2008, 20:00
ми честно и аз съм чувала,че се изхвърля от организма.Логично е,но не мисля,че е вярно.Най-добре питай в студиото като отидеш,там ще ти кажат най-точно! 8)

LilSaint05
03-27-2008, 20:29
Мен не ме боля изобщо какви 5-6 часа

ImmortallyInsane
03-27-2008, 20:32
Pri vseki e razli4no, no e hubavo na 2 godini da se maha, ako do togava ne e imalo problem. Priqtelq mi ima6e i na godina i ne6to q mahna i si napravi 2 na drugata vejda 8) Tova za othvyrlqneto ot organizma si e vqrno, samo 4e za vseki si e individualno.

Jamalska
03-27-2008, 20:47
Ъъ...кожата просто намалява.Това е повърхностен пиърсинг и все пак на дупките се оказва напрежение.малко или много след време кожата окъся и за д не се стигне до откъсване се маха...
На мен веждата..ми беше окъсяла кожата малко,а след един концерт вече е почти на половина :/

bebitooo___
03-30-2008, 19:46
Мерси за инфото бях в Плд в едно студио до Халите и останах много доволна.. Всичко е стерилно и чисто и хората са много внимателни! Беше ме страх, но изобщо не болеше нито като я пробиха нито след това!

N0_feAR
03-31-2008, 14:07
е, уверила си се че не е болка за умиране ;) А относно това колко време можеш да я задържиш....не е до когато ти си решиш, винаги има възможност обичката да мигрира (кожата изтънява прекалено много и няма накъде освен да я махнеш) също така ако не се грижиш правилно за обичката пак има възможност организма да ти отхвърли пиърсинга. Всичко е индивидуално....имам приятели, дето си стоят с пиърса на веждата вече 3 години, а има и такива, на които след 1 година пиърсинга им мигрира
пп:това е повърхностен пиърсинг и не може да е вечен, до колкото издържи до толкова...

bebitooo___
04-13-2008, 18:05
Оф малко тъп въпрос ама искам да си сменя обецата ама пробвам от няколко дни и не мога да отвъртя винчетата.. може ли някой да каже на коя страна се отвъртаха, че не помня.. :grin: :D