.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Пиерсинг на веждата

Здр! Знам, че има подобни теми, но имам конкретен въпрос, който не е посочен или поне не можах да намеря инфо... Значи интересува ме дали обичката ще стои с години, докато не реши човек сам да си е махне.. Питам, защото прочетох из нета, че на веждата издържали не повече от две години.. Аз попринцип имам на пъпа, имах и на носа и не сам имала никакви проблеми засега като изхвърляне от организма и т.н. Та мисълта ми е дали има нещо такова или не Мерси предварително!
    Love Ickooo

Град
    Русе
    Аз не съм чувала такова нещо. Според мен стои до когато я махнеш ....или зависи ако нещо не ти понася може организма да я изхвърли
    ...

ахам.. а дали боли Аз утре съм решила да ходя да си правя и затова се интересувам
    Love Ickooo

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    parvite 5/6 4asa boli posle ne tolkova :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    tam!!! (love) ~>
    ми честно и аз съм чувала,че се изхвърля от организма.Логично е,но не мисля,че е вярно.Най-добре питай в студиото като отидеш,там ще ти кажат най-точно!

Мен не ме боля изобщо какви 5-6 часа
    НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ... НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТИМ... СМЪРТ ЗА ТУРЦИЯ!

Pri vseki e razli4no, no e hubavo na 2 godini da se maha, ako do togava ne e imalo problem. Priqtelq mi ima6e i na godina i ne6to q mahna i si napravi 2 na drugata vejda Tova za othvyrlqneto ot organizma si e vqrno, samo 4e za vseki si e individualno.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ъъ...кожата просто намалява.Това е повърхностен пиърсинг и все пак на дупките се оказва напрежение.малко или много след време кожата окъся и за д не се стигне до откъсване се маха...
    На мен веждата..ми беше окъсяла кожата малко,а след един концерт вече е почти на половина :/

.

Мерси за инфото бях в Плд в едно студио до Халите и останах много доволна.. Всичко е стерилно и чисто и хората са много внимателни! Беше ме страх, но изобщо не болеше нито като я пробиха нито след това!
    Love Ickooo

е, уверила си се че не е болка за умиране А относно това колко време можеш да я задържиш....не е до когато ти си решиш, винаги има възможност обичката да мигрира (кожата изтънява прекалено много и няма накъде освен да я махнеш) също така ако не се грижиш правилно за обичката пак има възможност организма да ти отхвърли пиърсинга. Всичко е индивидуално....имам приятели, дето си стоят с пиърса на веждата вече 3 години, а има и такива, на които след 1 година пиърсинга им мигрира
    пп:това е повърхностен пиърсинг и не може да е вечен, до колкото издържи до толкова...

Оф малко тъп въпрос ама искам да си сменя обецата ама пробвам от няколко дни и не мога да отвъртя винчетата.. може ли някой да каже на коя страна се отвъртаха, че не помня..
    Love Ickooo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си