Влез

View Full Version : Какво почувствахте...?

aninceto
03-27-2008, 19:29
Здравейте!Какво почувствахте при първата си целувка,с кого беше,къде и т.н.?И какво мислите за първото си гадже?Спомняте ли си за него,с какво ви е впечатлил....?Еми,Вие сте ---> :arrow: :---) :P :)

PepiDesigns
03-27-2008, 19:34
Здравейте!Какво почувствахте при първата си целувка,с кого беше,къде и т.н.?И какво мислите за първото си гадже?Спомняте ли си за него,с какво ви е впечатлил....?Еми,Вие сте ---> :arrow: :---) :P :)

Хммм .. първата ми баш истинска целувка ... оо , няма да я забравя :grin:
Тя беше със сегашната ми приятелка ... брр , тва няма как да се забрави , страхотно усещане .. тва не се описва ... тръпка която си остава за теб , и оставаш без думи .. да я опишеш .. пък и след всяка целувка оставам без думи .. та какво да коментирам , не знам .. интересна тема де.

Първото ми гадже .. какво мисля ... нищо лошо , защото нищо лошо не ми е направила , не мисля и аз да й правя .. то не се и виждаме ..
С какво ме е впечатлило ли .. със странния си характер .. който и до днешно време , въпреки литературата която съм изчел , не мога да си обясня , но това прави хората уникални ... интересни :)

Не обичам да мисля за такива неща .. гледам си моментното положение и статут , и си се кефя на сегашното ми гадже .. дейм :grin: :grin: :grin: :grin:
Не знам какво да кажа , думите ми не стигат да опишат цялата ми радост .. камо ли усещането от целувката , както съм обяснил на горе ... :oops:

Е , аз пиша ли си , пиша .. :D

aspirincho
03-27-2008, 19:37
Kakvo pochyvstvah li emi sq she ti razkaja pri mene kak beshe.Na edno kafe haber si nqam che momicheto ma e haresalo.ko stana ka4i mi sa otgore i pocna da ma gleda pravo v ochite s upuleni ochi i az vikam kvo she izka taq....hich si nqmah predstava togava ot momicheta ne che sq si iam de ama kakto i da e i pochna sa gleda lekata v ogleloto i az i vikam hybava si ne sa gledai .. i nqkvi takiva i tq ma celyna v parviq moment sedqh kat stapisan shoto nz ko staa nqmah si i na predstava i sq kazah na ym ae eb*al sam my maikata kot she da staa i metnah edin ezik i tva beshe... ae qko sa polychi de ama ne q haresvah togava xahhxa kakto i dae qka beshe celyvkata sashnost 2-rata shoto 1-vata nisho ne napraih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iiirish
03-27-2008, 19:43
помня, че сърцето ми падна до краката и се качи след това до главата поне 5-6 пъти :-D и само при мисълта, че докосвам устните му, цялата се обливах от горещи вълни :oops: може би не толкова защото беше първата целувка, а защото исках това момче от ужасно много време :-P

evelinka1122
03-27-2008, 19:43
В една лятна нощ на ъгъла на наща улица, изпращаха ме и беше мн яко... даже крака успях да си дигна :grin: :lol: Нали знаете по филмите как момиченцата си дигат единия крак от радост :razz: :razz: :razz:

xXxScreamxXx
03-27-2008, 19:49
takaamm...kfo po4yvstvax ..emm ... ddz predstvqx si go mnou po qko :D ... iii posle kat stana .. nzz bqx razo4arovana :D :D :D

em.. be6e s edno mom4e s koeto sega se mrazim :D be6e v edno izvestno blagoevgradsko kafe :D [Bacardi :P ] iii .... tfa e ob6to zeto :D

aa ina4e parvoto gadje ... ixxx .... o6te v detskata gradina :D ama .. togava samo kisss po byzkata :D :oops: :oops: :oops: :oops: :-D :-D :-D

PepiDesigns
03-27-2008, 19:54
Сега като се замисля .. сърцето и на мен ми беше в петите ..
Мускулите се бяха отпуснали и треперех .. абе , без малко да падна на земята ... хихи , направо разбиваща целувка ..

Добре ,че напоследък повечето целувки ги правим докато сме седнали , че няма да остана прав :-D

suunlight
03-27-2008, 19:56
не толкова хубава целувка .. не толкова вълшебно .. бях пила помня
а момчето също ми беше първия приятел .. но мина мн време .. и сега сме си готини авери ..мн се уважаваме :)
Но определено първата целувка не е кой знае какво .. първата целувка с една истинска любов и вечна тръпка .. е вълшебна .. тогава всяка целувка с този човек е 1ва .. страшно чувство ..

FENKATAA
03-27-2008, 20:11
първата ми целувка беше невероятна :) първото ми гадже се целуваше страхотно :) иначе не се разбирахме добре с него :-o и за това се разделихме преди 3 години

_KiSSaBLe_
03-27-2008, 20:22
както се казва почувствах "пърхащи пеперуди в стомаха" :D

comics
03-27-2008, 20:33
Не помня какво почуватвах, беше 0тдавна

aanitogb
03-27-2008, 20:36
mi ve4e nesi spomnqm tolkova parvata celyvka i nemoga da kaja kakvo sam ysetila kak e bilo.No znam s kogo be6e

w0sh
03-27-2008, 21:06
Получих газове.

sh3_1s_7h3_0n3
03-27-2008, 21:20
Първото ми гадже беше във 2ри клас, ама то надали т'ва се брои. Другото беше в 7ми клас.. ама то все едно сме били във 2ри... иначе 'сериозното' ми първо гадже... беше странна птица.. :) Разделихме се по много кофти начин, но за сметка на това сега продължаваме да поддържаме връзка. ...и е станал пич! http://www.ue-varna.info/images/smiles/hmm.gif

hooliganka89
03-28-2008, 06:38
Emi beshe v edna besedka,kazvashe se Anton i imam hubavi spomeni ot togava.

aninceto
03-28-2008, 09:25
Emi beshe v edna besedka,kazvashe se Anton i imam hubavi spomeni ot togava.
Xax,adash :P Az sum puk Antoniq 8) :grin: :D

mickelangelo
03-28-2008, 10:21
be6e v edno izvestno blagoevgradsko kafe :D [Bacardi :P ] iii ....
В нашия квартал .. също има такова кафе ... обаче аз съм от Варна :) квартала е Аспарухово ;) ( в Квартала под моста има гангстери доста :D :D :D)

Моята първа целувка беше в една Детска дискотека .... просто започна .. някаква игра .. в която се печелят награди .. и 1 момиченце което знаеше че я харесвам ..просто ... ми каза ела малко ... отидохме на 1 сепаре и тя просто си напъха езика в устата ми :D :D :D

Беше странно ... тя беше и първото ми гадже ... н0 уви ...замина за Испания ....

ПС: и в момента е за малко в България и аз съм на седмото небе .. нищо че знам че след 10 дена заминава отново .. ;(

ivakavlad
03-28-2008, 11:23
първата ми целувка беше преди около 2 години и половина с първото ми гаджа (и еднинственото) бяхме на моста на влюбените при НДК беше супер но нещата непотръгнаха се разделихме

MartyParty
03-28-2008, 11:55
Ми...Все едно имах пеперудки в стомаха :lol: Някак гъделичкаво ми беше.Беше в киното им...още сме си заедно. :)

MiMcHeToOo
03-28-2008, 12:17
Изобщо когато целувката е с човек който желаеш и обичаш.. Еми с простички думи казано - сърцето ти слиза в гащите..

H8_mE
03-28-2008, 16:28

Не помня какво съм почувствала,защото беше отдавна,ама май нищо особено.Беше през 2006 -та къде също не помня.Мисля,че първото ми гадже беше изключително прост човек,които не знае как да се държи с момиче!Спомням си за него да с какво ме впечатли ли :? нищо помня как пърдеше към мен нарочно... :-&

Kisses_P
03-28-2008, 17:12
Беше.. с човек ,когото обичах наистина много.. беше Бъдни вечер и валеше сняг.Изпращаше ме до нас и ме целуна.Беше невероятен момент.Остана ми спомен завинаги.За жалост се разделихме лошо.Няколко пъти се събирахме.Сега не си говорим..Незнам да съжалявам или не.. Може би просто не бяхме един за друг и всеки трябва да продължи по своя път.А пък с какво ме впечатли.. няма конкретно нещо.Той беше той...

CuRly_Doll
03-28-2008, 19:01
Ами...как се почувствах-супер.Беше в четвърти клас и беше супер детска работа :)

unfaithful1234
03-28-2008, 19:10
Aз се целунах октомври месец 2007 г :D :D Беше ми гадно направо и то на една игра на шише :-D :-D И все още не мога да харесам целуването с език,гнусно ми е :D

tan0
03-28-2008, 19:53
Ами незнах каде се намирам беше в дискотеката,е как да не я помня тя беше първата след тва за всяка една съм 2-ра рака :grin:

poison`girl
03-28-2008, 21:29
помня, че сърцето ми падна до краката и се качи след това до главата поне 5-6 пъти :-D и само при мисълта, че докосвам устните му, цялата се обливах от горещи вълни :oops: може би не толкова защото беше първата целувка, а защото исках това момче от ужасно много време :-P И аз така но моята история не завърши с хепи енд :cry: