Влез

View Full Version : Как точно се прави

Qs
03-27-2008, 19:46
Ами значи на 15 съм и имам прятелка на 16 ( девствен съм а тя не) та скоро маи се очертава да ни е за пръв път и малко се притеснявам щото на мене ми е сефте а тя вече го е правила. Така въпроса ми е ако може да ми обясните как точно да процедирам, интересува ме примерно когато наближа да свърша какво точно да направя( да отида в банята и да свърша ръчно или пук в презерватива напрао ) :oops:

надявам се да подходите с разбиране :oops: :oops:

aciko
03-27-2008, 20:01
Първо не се прави на мъж и и кажи,че си детствен.Може да бъде по-нежна :D .Остави я тя да владее положението.
Второ,като ти е за първи път,ще свършиш някъде към 10-тата минута.Няма да търчиш до банята разбира се.Или го вадиш и свърваш отвънка или ако не се усетиш направо в презера.

FiEшЪнChE
03-27-2008, 20:14
Първо не се прави на мъж и и кажи,че си детственНай-важното

_KiSSaBLe_
03-27-2008, 20:19
Първо не се прави на мъж и и кажи,че си детственНай-важното

Е може пък да и е казал? далли?......... :)

Titan
03-27-2008, 20:26
Ако издържи 10 минути пак добре...
И още нещо важно - запази спокойствие, че и аз и доста познати от притеснение екскалибур не искаше да стане... е после имаше to be continue ама тфа е друга тема

FiEшЪнChE
03-27-2008, 20:58
притеснение екскалибур не искаше да стане... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

_KiSSaBLe_
03-27-2008, 21:12
притеснение екскалибур не искаше да стане... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

Е значи :-x много смешно :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

hiro
03-27-2008, 21:31
Mi v prezervativa:)Ina4e az ti davam max 5 min predi da svur6ish:)
Uspex 8-)

hooliganka89
03-28-2008, 05:44
Pravete sex s prezervativ!

Daft
03-28-2008, 09:20
Остави тя да контролира нещата :P [/img]

lwsu
03-28-2008, 09:22
като за начало се опитай да й свършиш в устата, след това се обади за допълнително инфо :arrow:

nempoB
03-28-2008, 10:00
Pravete sex s prezervativ!
Да ,наистина направете го с презерватив .Понеже ако го направите без ,знам какви ще са последствията... Ще пуснеш темичка с заглавие : "Бременна ли е?"

п.п.Упех пич .. и по-добре използвай ПРЕЗЕРВАТИВ

Kanela
03-28-2008, 10:17
:-o Доста е кофти изведнъж да хукнеш към тоалетната да свършваш :D :D :D Просто и кажи "свършвам!" и тя може да гълта евентуално...или пък да и свършиш на гърба/корема/гърдите :)
В презерватив мисля,че е гадно :-o Но ти си преценяваш :)

Bousz
03-28-2008, 11:27
1-vo s Prezervativ
2-ro kaji i 4e ti e sefte
3-to ne se strqskai tolkova
4-to da znae6 4e edva li 6te izdarji mnogo ne se strqskai
5-to i predi vsi4ko moje si polafite malko za tova onova se otpusnete
Aide uspeh i vnimatelskata :P ;)

Jumper
03-28-2008, 11:34
Ами значи на 15 съм и имам прятелка на 16 ( девствен съм а тя не) та скоро маи се очертава да ни е за пръв път и малко се притеснявам щото на мене ми е сефте а тя вече го е правила. Така въпроса ми е ако може да ми обясните как точно да процедирам, интересува ме примерно когато наближа да свърша какво точно да направя( да отида в банята и да свърша ръчно или пук в презерватива напрао ) :oops:

хаха.. това е доста..забавно .. да тичаш до банята хихи :) Като осетиш че свършваш вадиш го и свършваш в презерватива и ест ще си помогнеш малко с ръка :) Презервативи се използват поне докато влезеш в час и да можеш да се осещаш кога ще направиш работата... :) Поне 2-3 месеца тренировки със :)

lostsoul92
03-28-2008, 11:39
Ми в кондомчето :P

amatorium
03-28-2008, 13:13
Izkarai go, svali kondomcheto i i dai da te svurshi s ruchichka ili ustichka i posle idete i si teglete po edin dush i gotovo. 8)

fuklu
03-28-2008, 13:58
:-o Доста е кофти изведнъж да хукнеш към тоалетната да свършваш :D :D :D Просто и кажи "свършвам!" и тя може да гълта евентуално...или пък да и свършиш на гърба/корема/гърдите :)
В презерватив мисля,че е гадно :-o Но ти си преценяваш :)
Da be da ne svar6i v prezervativa a da i se ishvarli varhu neq??? :shock: Ako tq ne6te a toi zeme da q zaliva :lol: 6e go zareje i posle ko?HUI :x

TopTa
03-28-2008, 18:50
mn hora ve4e kazaha da q ostavi6 tq da kontrolira ne6tata, no as suvetvam da ne stoi6 ba6 kato paraliziran 4e se polu4ava mn kofti :?

cecko_boy
03-28-2008, 19:18
Хаха първо това което казахте , че ще издържи 10 мин макс е относително тва зависи как се е настроил психически... 2ро питаи я преди да свършиш дали иска някаде във устата или върху нея да свършиш , ако не иска си свършваш в презерватива и това е ::P

Qs
03-28-2008, 20:21
Мерси хора. Утре ще е заветният ден ^^ :grin:

Maja
03-28-2008, 21:47
:-D :-D :-D кви 10 мин. бе ахахах наи много 4-5

5StaR
03-28-2008, 22:19
Закъв ще и казва че му е за първи път ?

Nadelina
03-28-2008, 23:21
Nai dobre si napravi edna chekia predi da idesh da go pravish s neq za da izdyrjish poveche. Ama ot druga strana tova e noj s dve ostrieta i moje da ne uspeesh da go vdignesh. Napravete go s prezervativ. I ti svyrshi v nego .. ne v banqta. I ostavi poveche tq da kontrolira neshtata ako e opitna razbira se zashtoto tova che predi e spala s drug ne oznachava zadyljitelno che e mnogo navytre v zanaqta. Nai vajnoto e da si uveren v sebe si i spokoen! Uspeh!

hackers
03-29-2008, 04:01

в презерватива естествено ве малък ;) :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :D :D :D