Влез

View Full Version : Какво разбирате под думата ЛЮБОВ ?

fr0sty
03-27-2008, 20:12
Как разбирате думата любов ? Как я възприемате ? :)

acidburn1
03-27-2008, 20:19
Като нещо което несъществува ;)

blessthefall
03-27-2008, 20:27
takova ia samo m/u maika i dete... :D za druga se symnqqm da ima... samo glavoboliq typotiq.. nema smisal ot tva spored mene :-D

aninceto
03-27-2008, 20:32
Като нещо което несъществува ;)
:shock: Ау,сериозно ли?! :lol: Хах,съществува и още как!А относно по темата любовта е нещо,което не може да се опише,а да се усети!Чувкво,което те кара да гледаш живота през "розови очила",да се рееш някъде горе в облаците....Да се чувстваш щастлив...Пълноценен....Изпъ нен със сили и готов на всичко за любимия...Да ОБИЧАШ е просто неизбежно,но след любовта идва и омраза Т'ва вече е друга тема :)

comics
03-27-2008, 20:44
браво, Ани ;)

evelinka1122
03-27-2008, 20:51
Не ти трябва да знаеш... :lol: Не бе глупости... то е мноого хубаво да изпитваш това чувство да си с любимия човек... нали е казал някой "Ако не си обичал, не си живял" :) Но при мен любовта ми донесе мн болка... :(

w0sh
03-27-2008, 21:09
Това е чувството ,което изпитваш когато видиш чинията пълна с кебапчета и бобена салата.

sh3_1s_7h3_0n3
03-27-2008, 21:16
Разбирам я като пърхащите пеперуди в корема. ;) а т'ва е нещо временно Иначе... по-скоро я отричам. (:

Luda_do_poluda
03-27-2008, 21:46
Това е чувството ,което изпитваш когато видиш чинията пълна с кебапчета и бобена салата.

При повечето момчета любовта е секс,ядене и мързел!
А относно темата бих казала ,че любовта наистина съществува.Когато си влюбен изпитваш най-голямото щастие и най-голямата мъка ,но живота е един кръговрат ...при всяко хубаво нещо има и лошо ...

apparition
03-27-2008, 21:53
takova ia samo m/u maika i dete... :D za druga se symnqqm da ima... samo glavoboliq typotiq.. nema smisal ot tva spored mene :-D

naistina e taka!!!....MAMA obi4am ot vsi4ki nai-mnogo, a predpolagam sled vreme horata koito nai-mnogo 6te obi4am 6te sa decata mi

Luda_do_poluda
03-27-2008, 22:01

naistina e taka!!!....MAMA obi4am ot vsi4ki nai-mnogo, a predpolagam sled vreme horata koito nai-mnogo 6te obi4am 6te sa decata mi

Мамини синчета........ #-o ](*,) :smt021

5StaR
03-27-2008, 22:59

Аз ше заменя бобената салата с пържени картофи, ще прибавя една бира и съм съгласен :)

Nik4o_Spain
03-27-2008, 23:57
Liubov - ne dobre 8-)

Nik4o_Spain
03-28-2008, 00:00

При повечето момчета любовта е секс,ядене и мързел!
А относно темата бих казала ,че любовта наистина съществува.Когато си влюбен изпитваш най-голямото щастие и най-голямата мъка ,но живота е един кръговрат ...при всяко хубаво нещо има и лошо ...

Gre6i6 ne e taka :) az jiveq v kragovrat i bez da sam vliuben :D

Alabalaportokala
03-28-2008, 03:09
Правя аналогия с думи като : манипулация, лъжа, измама, болка, емо. И нищо хубаво общо вСето

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-28-2008, 06:26
Защо трябва да има все едни и също теми не ми е ясно... (въздишка)

hooliganka89
03-28-2008, 06:29
Offf,kakvo moje da razbiram pod dumata lubov?
Avtora da kaje kakvo razbira toi pod dumata glavobolie?
TcTcTcTc
Da vi kaja,che lubovta e chustvo.

bishop
03-28-2008, 08:46
психично заболяване. точка.

guesswho
03-28-2008, 08:58
мн ясно че не вярвате в лубовта. На бас.4е повечето от вас са на 15-16годинки ... как ще са изпитали лубов?? само някакво увлечение и си мислят ''оххх влубен/а съм :-) '' и после като се ''разлубат'' си казват ''лубовта не существува :cry: '' :shock: еми вярваите си

soulja_girl4e
03-28-2008, 09:10
liubovta e iliuziq porodena ot lipsata na alkohol... 8-)

ivakavlad
03-28-2008, 11:28
Какво е любов?Любовта всъщност е съвкупност от чувства в нея има и ревност и омраза страх и всичко за което се сетите просто думата любов обединява всичко в едно най-прекрасното усещане е да срещнеш човек към когото да изпитваш всичко това.Любовта е като цвете което трудно расцъфва но расцъфне ли няма по красиво и крехко от него

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-28-2008, 15:02
Нека вече си кажа мнението...
Любовта при всеки е различна, няма как да й се предаде форма с думи, така тя ще остане в клетка - прекалено широко понятие е. Все едно да питаш някого какво е красиво за него - аз например предпочитам момчета с кафяви очи и кестеняви коси, а други обожават руси и синеоки... Всичко е относително. :)

CuRly_Doll
03-28-2008, 19:05
Радост,щастие,обич,разбира елство,вярност ... Общо взето всичко,което те кара да се чувстваш щастлив и да летиш в облаците. :)

iiirish
03-28-2008, 19:35
мн ясно че не вярвате в лубовта. На бас.4е повечето от вас са на 15-16годинки ... как ще са изпитали лубов?? само някакво увлечение и си мислят ''оххх влубен/а съм :-) '' и после като се ''разлубат'' си казват ''лубовта не существува :cry: '' :shock: еми вярваите си

напълно съм съгласна за цитираното по-горе мнение!!!! със две ръце гласувам "за" 8-)

а относно темата:
любов... любов значи да изпитваш непрекъсната нужда от даден човек, да ти тежи нещо отвътре когато го няма и същевременно това "негово" място да е празно щом не е до теб.

любовта е копнежа да усетиш нечие присъствие, нечий допир, нечия ласка и за теб тя да бъде по-хубава от всичко на земята.

любов е когато даваш всичко от себе си за този човек, любов е когато ЗНАЕШ, че точно ТОВА Е ЧОВЕКЪТ за теб!

любовта е още толкова много неща... просто трябва да се почувства!