View Full Version : И Няма И Няма Край...
acidburn1
03-27-2008, 20:23
2 Месеца минаха откакто се разделих с нея ... и ставам все по-зле и по-зле...Какво ли не правиж да се разсея да не мисля за нея да го прежиея да се веселя ...Пред помагаше но не и този път... :cry: :cry:
evelinka1122
03-27-2008, 20:45
Ами в някой ситуации и това го има... аз моя около 6 месеца не можах да го забравя, но времето лекува :) Вземи се в ръце и наистина не мисли за нея... няма смисъл... минали са 2 месеца... Знаеш ли какво правех аз за да не мисля за него? Постоянно си тормозех главата с нещо , учих мислех само за това което чета и пиша , спортувах ( и в момента продължавам) мислех само за играта :) Направи същото! Излизай с приятели и си говорете за ваши си работи и общи теми :) Не се предавай и продължавай напред... Щом не сте заедно явно тя няма вече чувства към теб и те е забравила... време е да направиш същото!!! :) УСПЕХ
не мислиш ли, че ти е време да се вземеш в ръце и да престанеш да се самосъжалявяш ?
acidburn1
03-27-2008, 21:01
Ами в някой ситуации и това го има... аз моя около 6 месеца не можах да го забравя, но времето лекува :) Вземи се в ръце и наистина не мисли за нея... няма смисъл... минали са 2 месеца... Знаеш ли какво правех аз за да не мисля за него? Постоянно си тормозех главата с нещо , учих мислех само за това което чета и пиша , спортувах ( и в момента продължавам) мислех само за играта :) Направи същото! Излизай с приятели и си говорете за ваши си работи и общи теми :) Не се предавай и продължавай напред... Щом не сте заедно явно тя няма вече чувства към теб и те е забравила... време е да направиш същото!!! :) УСПЕХ
Правя го ... ноо ... да отчасти помага .. и все пак , тя има чувства , след като се разделихме , миналия месец бяхме заедно 28 часа ... когато тя избяга от тях и я попитах защо иска да избяга с мен а не с приятеля , тя ми отговори ако имах чувства към него щях да съм при него , а аз съм при теб защото те обичам ... след това имахме проблеми с полицията тъй като тяхните я бяха пуснали за издиване...след това тя ми званя няколко пъти да излезем да се видим , да се разходим , а вече бяхме разделени , дори тя си беше издълбала на раката моята буква ... а вече беше минал 1 месец от както не съм заедно...Докато не дойде една вечер когато не знам защото бях се напил и си нарязах цяла рака като си изписах нейното име...
Тогава тя каза че съм и паднал в очите и не иска да чува за мен , все едно не сме се срещали и не сме се познавали никога...и така аз не я търсих 20 дена , обадих й се една вечер и тя вдигна телефона говорихме 5-6 минути но тя каза , че е дигнала само защото е спяла и не е видяла кой звъни , иначе от приятели разбирам , че тя пита как съм кво правя и т.н. ... просто не знам много съм объркан...
Обичай хероина...очевидно обичаш наркотици.
BlindedAngel
03-27-2008, 21:04
Правя го ... ноо ... да отчасти помага .. и все пак , тя има чувства , след като се разделихме , миналия месец бяхме заедно 28 часа ... когато тя избяга от тях и я попитах защо иска да избяга с мен а не с приятеля , тя ми отговори ако имах чувства към него щях да съм при него , а аз съм при теб защото те обичам ... след това имахме проблеми с полицията тъй като тяхните я бяха пуснали за издиване...след това тя ми званя няколко пъти да излезем да се видим , да се разходим , а вече бяхме разделени , дори тя си беше издълбала на раката моята буква ... а вече беше минал 1 месец от както не съм заедно...Докато не дойде една вечер когато не знам защото бях се напил и си нарязах цяла рака като си изписах нейното име...
Тогава тя каза че съм и паднал в очите и не иска да чува за мен , все едно не сме се срещали и не сме се познавали никога...и така аз не я търсих 20 дена , обадих й се една вечер и тя вдигна телефона говорихме 5-6 минути но тя каза , че е дигнала само защото е спяла и не е видяла кой звъни , иначе от приятели разбирам , че тя пита как съм кво правя и т.н. ... просто не знам много съм объркан...
Заради п*тка ставаш п*тка...Точно това не трябва да го правиш...Тегли и една майна и да са спасява.Не е единствена няма и да е последната,а ти да са нарежеш така...Направо срам :-o
acidburn1
03-27-2008, 21:57
Къде съм казал че обичам хероина и наркотиците? ...
Заради п*тка ставаш п*тка...Точно това не трябва да го правиш...Тегли и една майна и да са спасява.Не е единствена няма и да е последната,а ти да са нарежеш така...Направо срам :-o
...Знам го... и преди съм го минавал но тоя път... не става...
/Points at your avatar. ...
Anyway..Get over it!
Трагедия дами и господа, трагедия ... :smt118
Alabalaportokala
03-28-2008, 04:51
Абе ей момче. Що се излагаш. Отрязала те е и е сложила край на връзката приятелството или квото и да е. Време е да я преглътнеш сливата. Имай достойнство и не я търси, ако поиска ли да се съберете си помисли дали ще приемеш. Време е да се стегнеш. И не слушай кви ти ги говори. Путките никога не говорят точно, винаги лъжат и отговарят с относителни отговори. Постоянно си менят думите. Нали затова са путки и затова когато някое момче прави такива номера му викаме путка. Може да ти казва че те мрази, а да те обича. Както и да е. Мисълта ми беше че е време да я забравиш
hooliganka89
03-28-2008, 06:05
Ne prochetoh temata,zashtoto mi e qsno za kakva tema stava duma.
Razbirame,che ti e gadno,no nie nishto ne mojem da napravim,zashto nikoi ne go razbere tova?Zashto ne puskate temi s po-smisleni vaprosi?Razbiram,che vseki ima trudni momenti v jivota i dara bara,no tuk povecheto temi sa pusnati Ei taka...
acidburn1
03-28-2008, 08:02
Просто исках да споделя ... I MUST ... FUCKING GET OVER IT ...
Според мен ще го преодолееш когато срешнеш друга. Клин клин избива.
2 Месеца минаха откакто се разделих с нея ... и ставам все по-зле и по-зле...Какво ли не правиж да се разсея да не мисля за нея да го прежиея да се веселя ...Пред помагаше но не и този път... :cry: :cry:
Добре дошъл в моя свят....
acidburn1
03-28-2008, 21:05
Добре дошъл в моя свят....
Добре заварил......
Просто исках да споделя ... I MUST ... FUCKING GET OVER IT ...
Честно, не разбирам...наистина ли помага да ревнеш пред 1000 непознати човека как не можеш да се справиш с даден проблем? Това бие по безсмислие дори темите тип "Как да го забия" , които се пръкват по4-5 на всеки кръгъл час...
poison`girl
03-28-2008, 21:24
Ще срещнеш друга спокс всичко с времето си :)
...Знам го... и преди съм го минавал но тоя път... не става...
Става, само трябва така да се програмираш. Нямаш право да и обръщаш внимание повече. Промени мислите си, към позитивно. Тя не е единственната на земята... Знам че е трудно при някои хора и при други още повече. Но постарай се, и опитай...
А за наркотиците, май има нещо свързано с аватара ти.
acidburn1
03-28-2008, 22:25
А за наркотиците, май има нещо свързано с аватара ти.
Спрях ги вече...аз не искам да си я връщам или нещо такова...това няма да стане и ми е ясно , преживял съм го , искам просто някакъв контакт да я чувам поне...