Влез

View Full Version : Бременна ли е ?!

strawberry
03-27-2008, 20:53
Значи с приятелката ми правихме секс без презерватив доста пъти обаче нито един път не съм свършил в нея. и сега трябва да, и като правим секс сега и я боли корем се едно ше и идва дали е бременна :? :С

Nadelina
03-27-2008, 20:55
Ne mislq che bolkata e simptom za bremennost. No riska si go ima. Ima veroqtnost da e bremenna dori da ne si svyrshil v neq.

08mdam__
03-27-2008, 21:53
Хора, по дяволите, просто ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ! Нито е голяма инвестиция, нито е голямо усилия, изисква единствено МОЗЪК. Да пие хапчета като ще се оправяте така. Или вие сте хора на риска...
Едва ли я боли, защото е бременна, има някакъв малък шанс, но се съмнявам. Трябва да имаш ебаси самоконтрола за да разчитате на това да се предпазвате... И пак не е 100% сигурно.

Ou7taControL
03-27-2008, 23:19
Ne mislq che bolkata e simptom za bremennost. No riska si go ima. Ima veroqtnost da e bremenna dori da ne si svyrshil v neq. съгласна съм със съфорумничката си :)

nempoB
03-27-2008, 23:23
Хора, по дяволите, просто ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ! Нито е голяма инвестиция, нито е голямо усилия, изисква единствено МОЗЪК. Да пие хапчета като ще се оправяте така. Или вие сте хора на риска...
Едва ли я боли, защото е бременна, има някакъв малък шанс, но се съмнявам. Трябва да имаш ебаси самоконтрола за да разчитате на това да се предпазвате... И пак не е 100% сигурно.

Напълно те подкрепям.

Аааа незнам как да ти го кажа приятелю ... Бременна е ! Сега е време да пуснеш една нова темича,която да е с следното заглавие: "Приятелката ми е бременна какво да правя ? "
Айде успех!!!

п.п.После може да пуснеш една темичка да му изберем и име на детето ...

Ou7taControL
03-27-2008, 23:26

Напълно те подкрепям.

Аааа незнам как да ти го кажа приятелю ... Бременна е ! Сега е време да пуснеш една нова темича,която да е с следното заглавие: "Приятелката ми е бременна какво да правя ? "
Айде успех!!!

п.п.После може да пуснеш една темичка да му изберем и име на детето ... :lol: :lol: :lol: :grin:

hooliganka89
03-28-2008, 05:35
E kak moje da ste takiva?Izobshto li ne vi puka,kakvi moje da sa posledstviqta ot praveneto na sex bez prezarvativ?

BaBy_bS
03-28-2008, 05:43
вече започвам да си мисля,че никой не чете темите тука,а само пуска ли пуска ли се нови и нови

kuklichka_bg
03-28-2008, 05:47
za da spestite hilqdite bezsmisleni temmi si kupete edin prezervati weeeeeeeeeeeee ko tolkoz pfff osven tova toi predpazva i ot bolesti ne samo zabremenqvane

petervuto
03-28-2008, 07:27
Преди да усетиш че ще свършиш се отделя една пред..(как беше нататък името??) течност от която също се забременява. А ако разчитате да броите дните на овулацията направо сте свършили работата..Може и да е бременна, но болките в стомаха май не са симптом.
Гледате менструацията, а от тест не боли.

strawberry
03-28-2008, 08:29
абе кфо си4ки нападате ве секи път зимаме дурекс ама се късат кфо си4ки по4вате да нападете не ви пука не ви пука... като е сухо и кат не усета и се куса аре млъкнете малко питам ви кат хора вие по4вате...
теен... :(

petervuto
03-28-2008, 08:33
абе кфо си4ки нападате ве секи път зимаме дурекс ама се късат кфо си4ки по4вате да нападете не ви пука не ви пука... като е сухо и кат не усета и се куса аре млъкнете малко питам ви кат хора вие по4вате...

До колкото съм чел по този форум те не се късат лесно, просто грешно ги слагате може би..Оставяте ли въздух ( въпрос с понижена трудност )

LoVe_RuSlAn
03-28-2008, 08:46

До колкото съм чел по този форум те не се късат лесно, просто грешно ги слагате може би..Оставяте ли въздух ( въпрос с понижена трудност )
ти дупето ако незнеш като путката е сух и кондом се къс много лесно и няма грам въздох

hooliganka89
03-28-2008, 09:02
Of az i priqtelqt mi pravim sex s prezervativ i nikoga do sega ne se e kalas (Da chukna na darvo,dano da ne se i sluchva),kak na teb ti se kasa,che i VSEKI PAT?Qvno si prekaleno malak i tova da slojish prezervativ e neshto mnogo slojno za malkiq ti mozak.
I ako priqtelkata ti e bremenna,nie kak mojem da znaem tova be galfon?
Zakasnqvali i cikala?Ili i tova ne ti e qsno,che shtom i zakasnee i po-tochno vaobshte ne i doide,nai-veroqtno shte e bremenna?

LoVe_RuSlAn
03-28-2008, 10:11
хулигнк мн си лоша бе :grin: :grin: ако праите с приятеля ти секс 3 минутки няма как да ви се скъса не 4укай на дърво спокойно :grin: :grin: :grin:

soulja_girl4e
03-28-2008, 10:41
bremenna li e? otgovor: bremenna e 100% :shock: nie otkyde da znaem be pi4? ima edno novo izobretenie nare4eno TEST ZA BREMENNOST a ima edni o6te po novi izobreteniq nare4eni PROTIVOZA4ATY4NI I PREZARVATIVI..... povtarqite sled men - pro-ti-vo-za-4a-ty4-ni! otnovo! - pro-ti-vo-za-4a-ty4-ni! otli4no! sega vzemete da gi polzvate........................... :-o :-o :-o :-o :-o