View Full Version : Принципен въпрос
Към моми4етата: има ли зна4ение дали ще предпо4етете някое мускулесто мом4е или някои общителен и не толкова стегнат
petervuto
03-28-2008, 07:15
Аз съм момче, но май знам отговора. Общителните и интелигентни се предпочитат за дългите връзки, стига да не са съвсем нежни, но мускулестите се забелязват първо :)
borovinkaa
03-28-2008, 07:25
Аз пък изобщо не си падам по огромни, супер мускулести мъже, с които и думичка не можеш да си обелиш.Разбира се не казвам, че всички са такива, но мисля, че някое високо, добре сложено момче би привлякло вниманието ми повече. :wink:
guesswho
03-28-2008, 07:27
иаз,мно по-сладко е някое леко хърбаво момче (не монго и все пак да е силен) с вкус кум музика,филми И НАИ-ВЕЧЕ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР :-P няма момиче,което не обича да се смее
VerryBerry
03-28-2008, 07:33
имало е безброй такива теми,и отговорът не е еднозначен,просто зависи от момчето и от самата ситуация :lol:
snowgirl
03-28-2008, 08:59
Трябва да се чувствам добре с него, да се държи добре с мен, да поддържа тялото си, тоест да ходи на фитнес все пак... не обичам много мускулести, който ми говорят само за това колко вдигат във фитнеса и колко като мен могат да вдигнат на едната си ръка :? Не обичам да ме занимават с неща, от които не се интересувам...
soulja_girl4e
03-28-2008, 09:07
az pyk haresvam dobre slojeni mom4eta deje kaji re4i muskulesti... :? prosto umiram ot smqh kogato vidq nqkakva dvoika i mom4eto e super hyrba i edva li ne e s 10 kila po slab ot gadjeto si :razz:
kakto mom4etata haresvat blondinki taka i nie momi4etata haresvame musukesti...! 8) osobeno plo4ki na korema :P auuu a ako ima golqm biceps i golemi ramene :-P mmmmmm razme4tah se! 8-)
Wrathchild
03-28-2008, 09:23
В отношение на тялото единственото нещо, което мразя повече от мускулест мъж е мускулеста жена.
Харесвам нормално сложени мъже! За предпочитане да е годен за сериозна връзка, а не за временна забивка за убиване на времето.
Не харесвам мн мусколести момчета, но все пак и да не са без нищо :P
sexa_na_kompleksa
03-28-2008, 10:38
Ами като мине някое мускулесто момче покрай мен, разбира се, ще го загледам, определено такива ме привличат. Но не бих се хванала с някой само заради външния му вид. Когато стане въпрос за връзка, не за забивка в дискотека, за мен най-важен е характера му.
slun4ice_90
03-28-2008, 11:00
Не харесвам мн мусколести момчета, но все пак и да не са без нищо :P =D>
Не обичам мускулести, но и да не е "надарен" повече от мен. о.О
zvezdichka777
03-28-2008, 13:54
За кфо си мислите че мускулестите момчета са глупави или нещо такова,...това че се грижат за тялото си повече от другите не означава че нямат акъл ..
Ами според мен .. общо взето няма значение дали ще има мускули или не,но напоследък съм започнала да си падам по по-добре сложените момчета .. нз за кфо така ама ме привличат повече ..
GameMaster
03-28-2008, 13:58
Predpochitam obshtitelen i ne tolkova stegnat pred nqkakyv muslulest.Men lichno mnogoto musluli neshto....ne mi haresvat :?
еми момче съм
мога да кажа , че това е нещо като всеобщ комплекс-да си по голям ,абе нещо останало от природата
нещо като женския коплекс за теглото :)
Аз лично ходя на фитнес и никой не може да ме убеди че добре сложеномомче/мъж не е по привлекателно от някой дето му се четат ребрата, ебаси чируса както се изразихте.Друго си е да има известна маса+релеф
Никога не съм се стремил във фитнеса за голяма маса наблягам върху физическата подготовка- повече висилки успоредки -предпочитам макс за ръста си а не макс и още и още!
Aз пък съм хърбав, обаче съм релефен :-P :-P
hooliganka89
03-28-2008, 14:39
Mi parvoto neshto koeto edna jena zabelqzva v maja to tova si e vanshniq vid,no veche e otdelen vapros na koe momiche kakav tip momche shte i haresa.
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-28-2008, 14:59
Не си падам по мнооого мускулистите, предпочитам някой с нормално тяло, но пък да не е отпуснат с шкембе и дупе, по-голямо от моето. Приятелят ми даже е кльощав, но пък за нищо на света не бих го заменила за някой по-"оформен" нека го нарека.
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-28-2008, 17:03
Emi, ne mi haresvat mn muskolesti tipove, no to si zavisi ot choveka. Opredeleno tochno tova ne trqbva da vi e prioritet. ;)
Mementomori
03-28-2008, 17:09
Всичко си е въпрос на вкус и предпочитание!Аз лично не харесвам мускулести момчета,падам си по по-миловидни,асоциални.....сега да не издавам всичко,но все пак не се притеснявай,всеки си има различен избор и ще те хареса такъв,какъвто си!
CataclysmicAbyss
04-01-2008, 18:57
Ми изобщо не харесвам огромните мусколести момчета...даже може да се каже, че ме отблъскват :? Предпочитам да се държи добре с мене и да ме разбира,да не е повърхностен,да споделя моите интереси,да е поне малко романтичен,да е мил и чувствен,да го познавам наистина ДОБРЕ..това е най-важното, но ако говорим за тяло предпочитам хърбавичките момченца, дето нямат 'мусколи' ,а просто тялото им е мн леко оформено и да има готино дупе :-D може да добавим към това и дълга бучава косичка и завладяващи очички :shock: Ohh I'm in love 8-)
CuRly_Doll
04-01-2008, 19:01
Не бих избрала някой мускулест..Предпочитам по-скромни и свестни момчета.Не обичам такива,които само изглеждат и нищо не са.Искам човекът до мен да е свестен,да ме разбира и да ме подкрепя!Няма толкова голямо значение как изглежда-искам да е красив отвътре!
ToySoldier
04-01-2008, 19:07
Всички се прайте..Много ясно че гледате мускулите!Последните две момичета с който съм излизал и двете ме питаха още на първата седмица дали имам плочки..Това не е съвпадение
evelinka1122
04-01-2008, 19:12
избирам си общитетлния и не толкова стегнатия :) Ама общителен и с мускули си е направо трепач 8)
amylee92
04-01-2008, 19:20
pff az ne gi xaresfam muskulestite nz za6to protifni sa mi :lol: predpo4itam da si e obiknofen ot kolkoto nekoi qk mujaga det da prili4a na oxranata v diskotekata :D :P :lol: :lol: :lol: a i vajnoto e kakaf e da ima 4ustfo za xumor a ne da e nekoi sku4en batka :razz: :lol:
Ако ще да е като Брад Пит, Вин Дизел и Чанинг Татум в едно, ако няма мозък, ако няма за какво да се говори с него или просто си е прост значи неструва 8)
alex_devv
04-01-2008, 20:28
Аз пък изобщо не си падам по огромни, супер мускулести мъже, с които и думичка не можеш да си обелиш.Разбира се не казвам, че всички са такива, но мисля, че някое високо, добре сложено момче би привлякло вниманието ми повече. :wink:
суперррр... апък, че ше те излага няма никакво значение. аз се чудех защо понякога виждам красиви момичета с гноми. това обяснява всичко