PDA

View Full Version : приятелство между мом4е и моми4е

kathryn
03-28-2008, 07:34
да ви питам и вас - как мислите възможно ли е много добро приятелство между мом4е и моми4е, без да иам любов между тях или поне единия да не изпитва нищо пове4е от приятелство :-)

guesswho
03-28-2008, 07:35
възмовно е!! ама на колко си години? (от тва зависи малко) нз при мене става 8)

VerryBerry
03-28-2008, 07:35
това е мноооооооого трудно постижимо,защото едниният в крайна сметка се влюбва и..приятелството го няма вече :oops:

kathryn
03-28-2008, 07:39
v slu4aq nqmam predvid men samata a edna moq best fr. sega 6e vi kaja ako isakte istoriqta- tq e s gadge no toi si ima nqkakva best fr i dvamata tvardqt 4e ne se har no moita fr se pak ne e sig i sega ve4no e pritesnena i ne e takava kakvato be6e. daite savet pls

guesswho
03-28-2008, 07:42
абе има що да се притеснява според мене,но ДА НЕ РЕВНУВА .мисля че момчетата се дразят от това :o и да не се отдръпва,а да се опита да стане наи-добрата приятелка на гаджето си,не само като гадже

kathryn
03-28-2008, 07:46
10x. 6te se opitam da i go kaja vapr 4e pokrai tova malko i nioe ve4e ne sme sa6tite. lipsva mi starata bezgrigna fr koqto imah i s koqto mojeh da spodelqm vsi4ko :cry:

vamp
03-28-2008, 07:54
Ще кажа пак-"Света е за двама!"
В отношенията между 2-ма влюбени,други хора нямат място и в това няма нищо нередно!Нека всеки си има своите приятели и познати,но да се съобразява с другия и да не ги натрапва.И в крайна сметка,усещате ли,че трябва да ви пука най-много за този който обичате и после за всички останали?Лапешки истории правите :(

Ice_Queen_
03-28-2008, 08:10
В отношенията между 2-ма влюбени,други хора нямат място и в това няма нищо нередно!Нека всеки си има своите приятели и познати,но да се съобразява с другия и да не ги натрапва.И в крайна сметка,усещате ли,че трябва да ви пука най-много за този който обичате и после за всички останали?Лапешки истории правите :(

след 4 години във форума,най-сетне да го прочета!!!!!!!!

ЕВАЛА!!!!!!!!

ice_cream_f
03-28-2008, 08:22
Razbira se 4e e vuzmojno da ima mn dobro priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e :grin: :grin: :grin:

Nfan
03-28-2008, 08:28
Razbira se 4e e vuzmojno da ima mn dobro priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e :grin: :grin: :grin:

Съгласен съм. Всичко е възможно, защо не и това, макар да се смята за мит. Има ли желание, защо да не е възможно.

vamp
03-28-2008, 08:28

ЕВАЛА!!!!!!!!

Аз ако успея пък да прочета как да убедя момиче в това...И то 16-годишно :) Ти на колко си ако не е тайна и кога го разбра(може и на ЛС да отговориш) :)

detekt
03-28-2008, 08:29

ЕВАЛА!!!!!!!!

Аз ако успея пък да прочета как да убедя момиче в това...И то 16-годишно :) Ти на колко си ако не е тайна и кога го разбра(може и на ЛС да отговориш) :)

Vamp с тебе сме от 1 отбор, само дето мене ме и зарязаха, защото момичето не разбираше това което каза...

Ice_Queen_
03-28-2008, 08:31

ЕВАЛА!!!!!!!!

Не можеш да я убедиш..Човек си го има от вътре тва,ако мога да се изразя така..Чувства си го,иска го,мисли го ..тъпо но факт.
Аз..тази година правя 19.
Не може да се определи кога съм го разбрала - но аз живея така ,за мен това е правилно.
Но пак казвам- мн рядко,мн малко хора са така..

obichamRADI
03-28-2008, 08:34
Az sam na 14 a tq na 13.Minaloto lqto tq me haresvashe no az q obi4ah kato fr.A sega e obratnoto ot 2-3 meseca nasam az sam vluben v neq a tq tvardi che me obi4a kato fr :-o

Wrathchild
03-28-2008, 09:46
Съгласна съм с горните мнения, но... има едно голямо НО!
Това важи само за сериозните връзки с перспектива. Тук повечето по-дълга връзка от 6-7 месеца нямат.
Иначе да, възможно е да има приятелство без чувства. Но има разлика между добро приятелство, много добро приятелство и вече такова приятелство, което да ти извади очите, че ще стане нещо между двамата...

alek200
03-28-2008, 10:21
да ви питам и вас - как мислите възможно ли е много добро приятелство между мом4е и моми4е, без да иам любов между тях или поне единия да не изпитва нищо пове4е от приятелство :-)

Възможно е аз си имам много добри приятелки 8-)

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-28-2008, 15:30

Да, може. Едни от най-близките ми приятели са момчета. Признавам, че отначало едното момче много ме харесваше, но това беше преди 3 години и още не се познавахме добре, а и пичът се оказа точен и след като чувствата му поотминаха (гледай ти, не било толкова невъзможно, колкото десетките жалващи се 13-годишни хлапета го изкарват), станахме близки.

Относно онова момиче с проблема: няма смисъл да се притеснява, щом момчето й е предпочело да е с нея, не с най-добрата си приятелка. Аз пък открай време съм имала покрай приятелките и поне един най-добър приятел, с когото всичко ми е било по-различно, понякога даже по-интересно. Колкото и да е трудно да се повярва, не на всички момичета им допадат постоянните клюки и приказки за момчета. :-D Така че не е необичайно и момчето да иска да има близко като приятел момиче до себе си, така може да се докосне малко и до нейния свят, да види заобикалящата го среда през нейни очи и да прозре, че невинаги мъжете са от Марс, а жените от Венера. :)

vamp, така и стана с мен, поставих приятеля си над всичко останало. Наистина взе да ми пука първо за него. Само че така се отчуждих от другите си приятели и дори и да знам, че ще ми простят и че още държат на мен, все пак заради взаимоотношенията си с един човек, които на тази възраст едва ли са толкова устойчиви, толкова перспективни и издръжливи, взех да губя лека-полека взаимоотношенията с приятелите си, които са за цял живот. Обичах (и още обичам) приятеля си, бях готова да дам живота си за него и го направих. Промених се коренно, едва ли не загубих себе си. И дори и да не се оплаквам, че съм именно с човека, с когото исках и мечтах да съм, все още се колебая дали е правилно да се отказваш от себе си заради някой друг, дали съществува човек, който заслужава толкова... И все още си мисля, че никой не заслужава да загубиш себе си заради него.

tan0
03-28-2008, 15:33
Abe vazmojno e be hora az imam edna mnogo ama mnogo dobra priqtelka ot veche 2 godini sig i ne se vlubvam v neq nito tq v men shtot sme si priqteli razbirate li

Momchil
03-28-2008, 15:43
Естествено, че може ... но според мене приятелството си е някаква вариация на любовта, понеже да си приятел с някого не е само "Здравей, здрасти", а трябва да има някакви взаимоотношения между вас. Не става въпрос за задълбочени чувства, но за да си приятел с някого трябва да ти лежи на сърцето малко или много :) Т'ва е моето мнение :)

SuperBadSuperFresh
03-28-2008, 18:16
честно казано не мисля че е възможно щото както казаха преди мен рано или късно се появяват чувства :-)

vamp
03-28-2008, 18:19

Да, може. Едни от най-близките ми приятели са момчета. Признавам, че отначало едното момче много ме харесваше, но това беше преди 3 години и още не се познавахме добре, а и пичът се оказа точен и след като чувствата му поотминаха (гледай ти, не било толкова невъзможно, колкото десетките жалващи се 13-годишни хлапета го изкарват), станахме близки.

Относно онова момиче с проблема: няма смисъл да се притеснява, щом момчето й е предпочело да е с нея, не с най-добрата си приятелка. Аз пък открай време съм имала покрай приятелките и поне един най-добър приятел, с когото всичко ми е било по-различно, понякога даже по-интересно. Колкото и да е трудно да се повярва, не на всички момичета им допадат постоянните клюки и приказки за момчета. :-D Така че не е необичайно и момчето да иска да има близко като приятел момиче до себе си, така може да се докосне малко и до нейния свят, да види заобикалящата го среда през нейни очи и да прозре, че невинаги мъжете са от Марс, а жените от Венера. :)

vamp, така и стана с мен, поставих приятеля си над всичко останало. Наистина взе да ми пука първо за него. Само че така се отчуждих от другите си приятели и дори и да знам, че ще ми простят и че още държат на мен, все пак заради взаимоотношенията си с един човек, които на тази възраст едва ли са толкова устойчиви, толкова перспективни и издръжливи, взех да губя лека-полека взаимоотношенията с приятелите си, които са за цял живот. Обичах (и още обичам) приятеля си, бях готова да дам живота си за него и го направих. Промених се коренно, едва ли не загубих себе си. И дори и да не се оплаквам, че съм именно с човека, с когото исках и мечтах да съм, все още се колебая дали е правилно да се отказваш от себе си заради някой друг, дали съществува човек, който заслужава толкова... И все още си мисля, че никой не заслужава да загубиш себе си заради него.

Не си загубила нищо,защото приятелите не са вечни,любовта също,но истинската любов изисква отдаденост!Когато приятелите ти се окажат "предатели" ще видиш,че си била права,а и дори да не се окажат такива,пак си била права,защото ако искаш да почувстваш истинската любов,тя е само за 2-ма,няма място за други хора!Когато човек обича истински е егоист,отдаден е психически изцяло само на 1 обект,всички други са субекти.Ако не е така,не си влюбен,просто се залъгваш!
Знаеш ли какво ми трябва за да съм щастлив?
1)момичето което обичам
2)здраве
3)спокойствие
4)може би и пари

Дори като си представя нещо романтично,автоматично задрасквам доскорошните си приятели,с които съм се сдобрил,но ги чувствам далечни вече...Просто осъзнах,че за да бъда аз щастлив,не трябва да губя себе си заради тях,това означава да загубиш себе си,всъщност :)

DisciplineAndOrder
03-28-2008, 18:20
възможно е,разбира се.

evelinka1122
03-28-2008, 18:22
Има! Аз мога да се похваля с един, споделям му много неща и му вярвам, както и той на мен :) Аз наистина не мога да го погледна с други очи... и не искам нищо повече от него... силно се надявам той да не вземе да ме зарибява и да изпитва нещо повече... Ако това се случи ще го загубя... :(

blessthefall
03-28-2008, 18:23
razbira se 4e e vyzmojno... pone pri men :---) 8)

CuRly_Doll
03-28-2008, 18:33
Естествено,че е възможно : )

assd
03-28-2008, 19:33
абсолютно не!

освен ако не се познавате от деца- имам две страшно добри приятелки с които мога да си говоря с часове и за всичко, но се познаваме от 5 годишни и не се виждаме толкова често (всмисъл няколко пъти в месеца... )

иначе с момиче истинско приятелство като момче с момче или момиче с момиче не може да има в истинския смисъл на думата, един винаги поддава и се привързва първо към другия, после се влюбва...

едит, ако говориме за най-добри приятели (приятелки имам достатъчно, даже повече отколкото момчета, ама ми е по-лесно да контактувам с момичета всъщност) не става, всеки ден ако си с човек от другия пол, имате сходни интереси и ви е приятно заедно, просто е почти невъзможно да не изпитате нещо повече (от личен опит говоря....)

iiirish
03-28-2008, 19:56
Приятелство между момче и момиче?! - NEVER!!!

Iv4eTy
03-28-2008, 20:14
Ами лично по мои наблюдения е невъзможно или много рядко срещано, защото все единия харесва другия и така....

kuklichka_bg
03-28-2008, 20:16
priqtelstvoto mojdu maja i jenata zna4itelno namalqva s nastapvaneto na noshta!

k0kster
03-28-2008, 20:19
Разбира се,че е възможно! 8)

djeini
03-28-2008, 20:31
Dam ,vuzmojno e ,pone pri men :grin:

nicolepcd
03-28-2008, 20:47
Ми да, възможно е приятелство между момиче и момче. Имам много приятели момчета, и мога да кажа, че са много готини и свестни, но са ми просто приятели :wink:

LoLi_PoP
03-28-2008, 21:03
spored men e vuzmojno :) imam mnogo priqteli momcheta s koito se razbiram perfektno i sme prosto priqteli.. no.. e imalo i sluchai,kogato ediniq izpitva po silni chuvstva (az nikoga ne sum izpitvala kum priqtel),no kum men da.. :-)

mickelangelo
03-28-2008, 21:10
Имам няколко момичета .. с който мога да си кажа абсолютно всичко ... но не изпитвам нищо повече от приятелски чувства ... => ( за не просветените тоя знак означава следователно ) може да има приятелство между жена и мъж

mArMaLaDkA
03-28-2008, 21:11
Естествено,че е възможно такова приятелство :)

poison`girl
03-28-2008, 21:14
Мдам имам много такива приятели :P

5StaR
03-28-2008, 22:14
Възможно е

NFW`
03-28-2008, 22:37
Имаше една леко видоизменена реклама на Скайп, която се въртеше из нет-а... Доколкото се сещам почваше така : "Хей ти...Спрайт има да ти каже нещо. Твоят най-добър приятел...ще те чука."

Които са я слушали ще разберат какво имам предвид. ^^

VilleBaby
03-28-2008, 23:08
момчетата понякога ми се оказват по-добри приятели от момичетата и едни от най-добрите ми приятели,които са ми помагали в трудни моменти и с които съм споделяла са именно момчета.Определено може да има такова приятелство и го има!

BiG_G
03-28-2008, 23:34
абе хора я ми дайте съвет : сега на 28ми март момичето ми (вече бивше) скъса с мен.аз приех спокойно нещата.пред нея де.говорихме да сме си с приятелски отношения.преди самата късане на връзката ни бяхме заедно 1 месец,при което тя за този месец ми направи доста голямо впечатление за доста кратко време.И тези впечатления от нея към мен ми създадоха тези силни чувства към нея.искам да си поправя грешката ми че не и давах достатъчно,отново ДОСТАТЪЧНО отговорност във и към връзката ни,но незнам как.моля ви ако можете да ми дадете съвет пишете ми директно лично съобщение на профила ми :cry: просто наистина много си я харесвам и тя мен все още.като я изпратих вечерта се прегърнахме и тя ми зашепна:''може някой път пак да се съберем и се надявам да се съберем'' аз й зашепнах:''може и се надявам наистина много'' и тя се прибра. ''лека нощ'' лека нощ и тя на мен,''спи спокойно'' и ''спи спокойно и на мен от нея и тва беше.помогнете ми моля ви някак си.

Ou7taControL
03-29-2008, 01:33
разбира се че може, даже момиче с момче е по добре от колкото момиче с момиче, защото момичетата взаимно не се разбират много добре, има завист коя има по хубави дрехи, коя има по хубава прическа, коя повече момчета я харесват.. и така нататък.. много рядко се намират момичета, които да са ти приятелки, без да има тази завист...
аз лично по добре се разбирам с момчетата като цяло, но си имам и момичета приятелки :)

RaZcAkVa6tIq
03-29-2008, 05:16
Разбирасе 4е е възможно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RaZcAkVa6tIq
03-29-2008, 05:18
Абе mickelangelo, ти да не тренира6 айкидо бе????????

probach
03-29-2008, 06:42
Може, ако не са свой тип

Fantomche
03-29-2008, 06:45
ами мисля 4е може да има,но понякога се слу4ва единия да се влюби 8) :?

reni7o0o
03-29-2008, 08:55
DA vyzmojno e \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
li4no az imam edno priqtel4e s koeto si spodelqme vsi4ko i si pomagame. Nai dobrata mi priqtelka i avera mi sy6to sa mn dobri priqteli :D

k0kster
03-29-2008, 08:58
Може разбира се!Но понякога единия от двамата се влюбва и това приятелство може да се пре*бе :\ :?

RoSKo0o0
09-17-2010, 19:53
Може, но рядко. Това, че единия не си признава... :)

a1a2b3v
09-17-2010, 20:00
Мии според мен е почти невъзможно... Имам само 1 такъв истински приятел с когото сиг. се познавам още от подготвителната. Иначе след последната ми караница с един уж "приятел" вече незнам какво да мисля...

OneGuy
09-17-2010, 20:15
Точно приятелството между момче и момиче може да е по силно и по добро от колкото между момиче и момиче ... обаче както всички горе казаха ... има вероятност единия да хлътне по другия ... :booooomb:

ani93
09-17-2010, 20:22
Може разбира се!Но понякога единия от двамата се влюбва и това приятелство може да се пре*бе :\ :?

Няма приятелство ! Не може да споделяш всичко и да се подкрепята и да си останете с приятелските взаимоотношения. :lol:

AsHbRoWnIE
09-17-2010, 20:29
Че защо да не .Аз имам много приятели момичета...и не изпитвам нишо към тях...а съм и сигурен че и те се чувстват така 8)

OneGuy
09-17-2010, 20:33
Тук не става въпрос само за момичета приятели ... а за най-добра приятелка ... някоя с която споделяш абсолютно всичко капиш?

a1a2b3v
09-17-2010, 20:37
http://www.vbox7.com/play:d13b13d3 :)

ani93
09-17-2010, 20:37
Тук не става въпрос само за момичета приятели ... а за най-добра приятелка ... някоя с която споделяш абсолютно всичко капиш?

Именно м/у такива "приятели" не съществува дълго приятелство :Д :?

OneGuy
09-17-2010, 20:39
Не съм много съгласен ...

ani93
09-17-2010, 20:45
дори sprite са го казали ;д

mynichka
09-18-2010, 10:37
Да, възможно е приятелство между момиче и момче, изчетох мненията и съм аз съм на друго, защо да не можеш да споделяш с някого всичко и да сте си приятели? Аз имам такъв приятел и не става въпрос за приятел от 1 година, това са толкова години заедно повече от 10 и нито той, нито аз изпитваме нещо повече от приятелска любов един към друг.

cinderella_gugutka
09-18-2010, 11:26
не е възможно