View Full Version : Идеалът Ви за момиче/момче
tsveti91
03-28-2008, 17:14
Какво е първото нещо което забелязвате в едно момиче/момче при запознанство?Външният вид или характера са на първо място?Също ,ако искате може да пишете и какво харесвате най-много в себе си като външност и характер и кое качество цените най-много в хората? Ако ви се занимава пишете и ако темата се повтаря ме ИЗВИНЕТЕ!Благодаря Ви предварително!!! :)
Еми май не се повтаря ама нема такова нещо като идеа щтот секи си има свойте добри качества с който да те впечатли така че всеки по различен начин е оригинален и неповторим и може да е наш идеал!
LipSoFAnAnGel
03-28-2008, 17:20
Първо в едно момче забелязвам външният му вид, а с времето разбирам и характера му. Най-голямо впечатление ми правят очите, начина му на обличане, косата, тялото му (ако е хубав де, ако е грозен нищо не ми прави впечатление ) :P
стига клишета.. не сме в магазин за кукли Барби. много тъпо ми звучи ..темата, замисъла, всичко около тая работа с 'идеалите' .. някак си детинско :?
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-28-2008, 17:26
Vsichko e ot znachenie. No po - vagnoto e da ima vzaimno privlichane, taka da se kage. Neshtata se useshtat. Ne vinagi neshtata, koito mislim za vagni , se okazvat takiva, kogato sreshtnem choveka. Vagnoto e da si dopadate. :)
evelinka1122
03-28-2008, 17:39
В себе си харесвам чувството си за хумор и за мен е важно човека до мен също да ги притежава
ToySoldier
03-28-2008, 17:42
Моят идеал за момиче е:
1)Да има свой собствен стил
2)Да може да уважава труда и мнението на останалите
3)Да има чувство за хумор
4)!!!Да не слуша чалга!!!
5)Да има хубава усмивка
6)Външен вид
Моя идеал е да има дупе и цици, хубава коса, и да не е лигла 8-)
LipSoFAnAnGel
03-28-2008, 18:04
Моя идеал е да има дупе и цици, хубава коса, и да не е лигла 8-) Че коя момиче няма дупе и цици :D :D :D
xXxScreamxXx
03-28-2008, 18:07
Моят идеал за момиче е:
5)Да има хубава усмивка
6)Външен вид
eeeeeeeeeto tyi sa moite ideali .. otnosno 2 da yvajava MNENIETO 6tot v dne6no vreme seki samo negovoto si gleda :? ..... aaa tfa za 4 .. moje bi 6te go prejiveq nqkak :D
Какво гледам в момичета?
1)външност
2)поведение
3)дрехи(обикновено е свързано с поведението)
4)интелект
5)приятели/компания
Най-важни за мен са външността и поведението,всичко останало е само бонус!
Ценя красивите и земни момичета.Да е сладка и добра,да може да се говори с нея,това ми е идеалът :)
CuRly_Doll
03-28-2008, 18:11
Като се запознавам с някой едстествено,че първо гледам външността.За мен по-важно е духовната красота и не мога да обичам някой,който не е красив отвътре.В себе си ценя качеството,че мога да съм душа на компанията и че държа на хората,които обичам.В тези,които са ми приятели или в гаджето ми (такова,в момента нямам) държа най-много на вярността и разбирателството. :)
moq ideal za mom4e: Da e visok sus svetli o4i i kosa i da ima 4uvstvo za humor i xaraktera ima ogromno zna4enie :grin: :-)
DisciplineAndOrder
03-28-2008, 18:36
първото нещо,което забелязвам,са очите. 8-)
Nik4o_Spain
03-28-2008, 18:44
Ideala za momi4e ..... ne gledam tolkova nai ve4e van6niq vid vajnoto e da bade kato men i da imame g/d ednakvo mislene i interesi :D
charlotte
03-28-2008, 18:51
Аз пък никога не се заглеждам по външния вид...Почвам да обърщам внимание на някого,ако разбера че слуша хубава музика и/или обича футбол(в частност Ливърпул)Явно съм много странна,ама това правило си ми важи с пълна сила :)
Obsession
03-28-2008, 19:03
На мен винаги са ми правили впечатление светлите очи :-)
А относно
Моят идеал за момиче е:
5)Да има хубава усмивка
6)Външен вид
Днес не за пръв път откривам себе си точно в идеалите на останалите :D Ши вземим са възгурдейм... И btw, забелязвам, че момчетата тук са анти-чалгаджии, защо ли и тези около мен не са :?
poison`girl
03-28-2008, 21:51
Ми нямам точно "идеал" просто трябва да ми харесва още от пъврия път като го видя да ме грабне някак си,да има стил,да има характер,да имаме общи интереси,да уважава хората до себе си,приятелите му да не са някви супер простаци или наркомани щото нали знаете с какъвто се поведеш такъв ставаш и така общо взето :) Най-важно е да ме "грабне" всичко друго е с времето си :D
Аз и преди съм си давал списъка с изискванията.. ето го пак
1.Висока 175 ( аз съм 180 )
2.Дълги крака
3.Малко стегнато дупе
4.Талия
5.Гърди чашка най-много C
6.Kрасиво лице
7.Яки устни ( пр.А.Джули /Сибел( от мойто даскало ) )
8.Уникална усмивка - прави бели зъби
9.Сини очи
10.Дълги извити мигли
11.Вежди по един специален начин :С немога да кажа как точно..
12.Дълга коса
13.Руса коса
14.Скромна
15.Чаровна
16.Игрива :p :P
17.Да ме обича
18.Да не е глезла
19.Да не ми се качва на главата
20.Да има достатъчно пари ( не да е богата )
21.Да харесва приятелите ми
22.Да ме изненадва приятно....
23.Да се поддържа
24.Да се обезкосмява
Като се сетя за още ще едитна... :-P :-P :-P
mickelangelo
03-29-2008, 09:11
който квото иска да приказва .. 1 вото нещо което ни привлича е външният вид ... нима ако видите .. някое .. много дебело .. момиче грозно с много силно акне ще го заговорите запознаете излезете и тнт ... това е 1 първото нещо което се забелязва и на което се обръща внимание ... а след това е характера ...
и мисля че съвкупността от цялото ... е най важна ...
BrokenInnocence
03-29-2008, 10:07
Харесвам артистични хора, хора на изкуството.. В сравнение с това другите неща остават някак на по- заден план.
RaZcAkVa6tIq
03-29-2008, 10:11
MIiiiiii li4no z men
1.Hubavo lice
2.Hubava figura
3.Dobar harakter
4.Da se spogajda dobre s drugi hora.
soulja_girl4e
03-29-2008, 11:14
1. az nz 6to vinagi gledam teloslojenieto... plo4kite na korema, perkata (toest ramenata), bicepsi i t.n.. mi prosto ne haresvam hyrbi sorry! :?
2.a da zadyljitelno trqbva da e visok a ne nqkakvo zoba6to bi4e... 8-)
3.teq prostotii o4i i kosa - mi pri men vinagi e razli4no, edin pyt rusi dryg
pyt 4ernokosi, imala sym i sineoki i zelenooki i t.n. imam predvid 4e za tova nqmam ideal... e dobre malko si padam po rusi :oops:
4.a za dyrjanie - mi samo da ne e nqkakyv dosaden i da se vmania4ava v men (ve4e imah nqkolko takiva :x ) i da ne e nqkakyv snobar... :o
tva e mislq 4e e po4ti vs... ako ima nqkakyv takyv tuka :oops: moje da mi prati LS :-)
Хм. Да не е по-висока от мене (което е сравнително лесно аз съм 188)
Да има лице. Да е хубаво.
Да има цици.. чашка С е пирфект.
да има убав задник а не като на бременна негърка.
хммм да има бели зъби.
Да има талия
да има права (тъмна) коса по предпочитане.
Да не е досадна
Да е по-тъпа от мене(това също е доста лесно поради високото Ми АйКю)
Родителите и да не се опитват да говорят с мене освен ако аз не пожелая
gangstata
03-29-2008, 11:27
Да не е мн по-висок от мен..(аз съм 165 .. :( )
Да е умен..(но не прекалено,за да мога да го смазвам с думи когато ме ядоса..)
С мн къса коса(тъмна..)
С гривна или часовник на лявата ръка..( :shock: )
Да има чувство за хумор..
Атлетичен..
Да ме уважава..
Да не е прекалено ревнив..
Да е честен..
soulja_girl4e
03-29-2008, 11:30
С гривна или часовник на лявата ръка..( :shock: )
A WTF?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: razni hora, razni ideali :lol:
evelinka1122
03-29-2008, 12:04
]
Моя идеал е да има дупе и цици, хубава коса, и да не е лигла 8-) Че коя момиче няма дупе и цици :D :D :D
:razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
SunSmile
03-29-2008, 14:10
Точно конкретен идеал за външност нямам. Стига да е чаровен, забавен, умен, да умее да ме кара да се чувствам специална, да ме обича, да ме глези и разнообразява... Просто трябва като го видя и да ми трепне нещичко, тогава значи ми е симпатичен, но често външността лъже, за това предпочитам вътрешната красота пред външната. Аз съм на принципа, че "Опаковката" е до време, а сърцето завинаги!!!
lostsoul92
03-29-2008, 19:00
Mi pone az misla 4e mom4eto trqbva da bude s dobur harakter ne 4ak s tolko golqmo samu4ustvie dobur da me razbira da mi stane 2 nqi dobur priqtel abe naprao vsi4ki nai dobri ka4esta koito trqbva da ima edno mom4e ama to mai4e nqma takova :D
jeni92_abc
03-29-2008, 19:08
ами аз рядко срещам момчета дето наистина ми допадат и по характер,и по външност,ама хубавото при мене е че ги разпознавам от пръв поглед :smt057 а по темата - точно определен идеал нямам,или ми харесват или не { в повечето случаи е НЕ :lol: }
nicolepcd
03-29-2008, 19:24
Ми не мога да кажа... Винаги съм имала някакъв идеал, но абсолютно винаги съм харесвала момче, в пълната противоположност :shock: И вече съм се уверила, че не външния вид е важен, а самия човек като цяло :)
Първо всеки гледа външния вид - в първите 10 мин. няма как да му познаваш още характера!
Идеалът ми за момче:
за външния вид:
-трябва да е красив (за да може да ми направи впечатление и да се запознаем)
-по възможност сини очи (обожавам ги!!) и светла коса
-да не е много мускулест, но и да не е без нищо
за характера:
-трябва да се разбираме (най-важното!)
-да е мил с мен и да ме подкрепя
-да се сеща да ми подарява нещо (не е задължително да е нещо голямо, просто нещо синволично :) ) с повод и понякога и без повод
-да ме ревнува (но с мярка!!) - това ми показва че го е грижа да не ме загуби :)
-трябва да има чувство за хумор (несъмнено! Всяко момиче обича да се смее)
Но вече намерих това момче и съм щастлива :-) :-)
tsveti91
03-30-2008, 08:53
БЛАГОДАРЯ на всички, които взеха участие по темата!Разбирам, че Ви се е сторила интересна и това много ме радва!!!А сега ще споделя и моето мнение по въпроса.И аз самата нямам точно определен идеал.Мисля, че външният вид е нещо много важно и е нужен за да привлечеш вниманието към себе си за да се заинтересуват от теб.
Моите така наречени критерии са:
-обезателно да е по-висок от мен (аз съм 168 см);
-светли очи по възможност сини (и на зелени съм доволна);
-тъмна коса;
-чаровно,симпатично лице;
-добре сложен в тяло (все пак трябва да ми подхожда :) )
-умен,забавен с чувство за хумор;
-трядва да се държи много мило с мен, да ме кара да се чувствам специална и значима;
-да уважава мен,мнението ми, да се съобразява и с моите желания;
-мнооого мноооого да ме обича да е готов да направи всичко за мен, да ми угажда;
И мисля да спра до тук ,че много стана май.А и ако някой разпознава тези качества в себе си да ми пиши да не се притеснява(макар и силно да се съмнявам, че ще има такива).Пак Ви благодаря!!!Продължавайте в същия дух. :) :) :)
Harum_Scarum
03-30-2008, 08:57
Ам...Първо му гледам убуфките(странно) и после кфи обички има х) др не гледам и да не е ЧАЛГАР х)
kroasandvi4
03-30-2008, 09:11
1.Да е поне приемливо красива.
2.Да не е по-ниска от мен
3.Да не е на конвеир, т.е. да си има собствен характер,а не да гледа все какво мислят другите.
4.Да е интелигентна.Да не е егоистична кифла, която гледа тъпите батковци.
5.Да не слуша простития (рапове и чалги)
За 2. и 5. правя компромиси.Другото е нужно.
kasiopea
03-30-2008, 10:15
Според мен грозни хора няма. Всеки притежава някаква външна красота,която околните рядко забелязват и рядко я оценяват. Така че не ме вълнува дали външния вид на момчето. Разбира се трябва да не отблъсква от раз хората,но не трябва и да е някой манекен,изкаран от лъскаво списание.
За характерът му : искам да е мил, добър, общителен /въпреки,че аз не съм много общителна,защото се притеснявам/, да умее да те изслушва, без да се мъчи да те разбира, да ти дава съвет/мнение/препоръка в труден момент-на всеки поне веднъж се е случвало да изпадне в безизходица и да се чуди какво да прави и да се чувства много зле. Не изисквам да е много умен, професор, но пък трябва и да има нещо в главата / :D / . 'Моето' момченце нека си има самочувствие, но да е в мярка и да не превишава границата.
Тялото му да е горе-долу като моето-нито дебел,нито слаб,а някакво средно положение. Височината не ме касае, но бих се радвала ако е около 160-165 см, за да ми е лесно целуването и да не се налага Той/аз да се качваме на високи обувки или пък да се навеждаме / :D /.
Е,това е е моят идеал. Може някои да кажат, че съм луда, но това не ме притеснява. Убедена съм, че се срещат все още такива момчета. :) Друг е въпросът дали биха ме искали / :lol: /
MartyParty
03-30-2008, 18:38
първото нещо,което забелязвам,са очите. 8-)
и аз така
m3ch3ncee
03-30-2008, 18:58
Znachi...Estestveno purvo kato go vidq mi pravi vpechatlenie vunshniq vid.. :) Nai-veche mi pravqt vpechatlenie ochite nz zashto..vinagi kogato se zapoznavam s momche obrushtam mn vnimanie na ochite..kato me omae zapochvam da go opoznavam po-dobre i ako haraktera mu e super.. :grin: Za men e vajno e da si imame doverie,da me razsmiva i da se chuvstvam napulno spokoino i udobno v kompaniqta mu :oops:
TinkyWinky
03-30-2008, 19:45
Най-важното май е сходния характер... и изобщо вкус за всичко... външния вид също е важен, но май на първо място е доверието :-o
Мм и чувство за хумор... и да се чувствам добре с него... пък за очите.... предпочитам да са тъмни, хората с светли очи някак не ми понасят много :? мойту лапи си е най :P :-)