Влез

View Full Version : Какво кара едно момиче да "изтръпне"?Да запомни мо

vamp
03-28-2008, 19:03
Хайде момичета,споделета как жест или думи,могат така да ви забият в съзнанието,че да не ги забравите и дори да се влюбите.Какво ви привлича в един мъж най-много и ви кара да мислите за него,да не го забравяте,кои мъже са ви интересни :) Посочвайте и на колко сте години защото и това е важно за мен :)

Peteto633
03-28-2008, 19:15
ami obiknovenno ne6toto ,koeto purvo me vpe4atlqva v edin 4ovek e krasivata mu usmivka ..izlu4vaneto :-)

splendour
03-28-2008, 19:20
a avtora I IZOB6TO MOM4ETATA KAKVO MISLQT PO VAPROSA KOE PRAVI MOMI4ETO YNIKALNO

if__
03-28-2008, 19:20
когато харесвам някое момче ми е нужно само една усмивка , за да не си го избия от мислите... :wink: :wink: :wink: :wink:

vamp
03-28-2008, 19:23
Нещо друго?Очи,вежди,поглед?Щом заговорихме за усмивки :)
А нещо по-интересно и много силно?Нещо което да ви възбуди?Докосване,нежности някакви(какви)?
Моля пишете и години,че това е много важно!

tuzaro
03-28-2008, 19:28
правиш и една шпакла и няма как да те забрави 8-)

lipsvashh_mi
03-28-2008, 19:31
Хайде момичета,споделета как жест или думи,могат така да ви забият в съзнанието,че да не ги забравите и дори да се влюбите.Какво ви привлича в един мъж най-много и ви кара да мислите за него,да не го забравяте,кои мъже са ви интересни :) Посочвайте и на колко сте години защото и това е важно за мен :)
ако момчето не ми харесва по никакъв начин няма шанс да ме спечели с думи или дела..ако имам симпатии определено да показва внимание,да се държи мило,..и някакви такива мънички нещица..поне мен ме впечатляват..например ако сте в 1 даскало и се познавате й отваряй вратата когато излизате,предлагай й якето си ако е студено времето..надявам се си ме разбрал..
ПП на 16 съм..ако има такова значение :)

secretdream
03-28-2008, 19:32
Така се влюбих... мъж,който с един израз( може би,би могло да се нарече и комплимент,напълно естествен,в ситуация,в която не очаквах),поглед и усмивка(всичко изглеждаше напълно искрено или поне на мен ми се иска да е така; вярвам,че думи,излизащи от сърце,достигат до сърце),така ме плени,че не мога да спра да мисля за него от два месеца...
Погледът...понякога,той казва повече,отколкото думите. Но често,наистина е важно,да се казват гласно някои неща,защото негласните често остават неразбрани...

Иначе,аз обичам сериозните неща и привличането от нещо в даден човек,то е излъчването и онова,което пърха в корема :) При мен,сърцето говори..

Мъж може да ме впечатли с очи/поглед,усмивка и ...как да го нарека,за да звучи добре.. с начин на мислене.
Просто приказки или наизустени умни реплики,не биха ме впечатлили.

// Почти 19г. съм.

vamp
03-28-2008, 19:36
Наистина ли се впечатлявате от такива неща?
Или винаги си падате по лошите момчета,които не правят тези неща?
Искам да бъдете откровени :)
Благодаря на всички за мненията до тук!

Qnchety
03-28-2008, 19:37
когато харесвам някое момче ми е нужно само една усмивка , за да не си го избия от мислите... :wink: :wink: :wink: :wink:

+1
И също така да ми покаже, че държи на мене 8-)

assd
тресни и един между очите, нема те забрави - гаранция

vamp

+1

Кога разбираш,че той държи на теб?

tuzaro
03-28-2008, 19:39
Благодаря на всички за мненията до тук!ма ти си много тъп :-x ша ма извиняваш ама е така, може ли момичетата да пишат по толкова много и ти да питаш "наистина ли се впечетлявате от такива неща?" ми ако не се впечетляваха щяха да напишат някоя глупост кат мойта... мисли преди да пишеш :x

secretdream
03-28-2008, 19:39
Нещо друго?Очи,вежди,поглед?Щом заговорихме за усмивки :)
А нещо по-интересно и много силно?Нещо което да ви възбуди?Докосване,нежности някакви(какви)?
Моля пишете и години,че това е много важно!

А автора на темата на колко години е? Че и това е важно. :)

Виж,погледът наистина е много важен,той изразява страшно много мисли и емоции.

Ако имаш някаква връзка с момичето,всякакви ласки биха я накарали да се чувства добре.
Ако нямаш връзка - прегръдката е най-милия и силен,как да кажа,момент.

assd
03-28-2008, 19:40

+1

Кога разбираш,че той държи на теб?
кат те питат "кво прави вчера"
казваш "лъсках бастуня и мислих за теб!"

аз така правим, и резултата е 100% в твоя полза :lol:

lipsvashh_mi
03-28-2008, 19:40
Благодаря на всички за мненията до тук!
зависи си от момичето...някои си падат по лошите момчета,други по по-романтичните и мили.. :oops: мисля,че е прекалено относително :)

vamp
03-28-2008, 19:44
Благодаря на всички за мненията до тук!ма ти си много тъп :-x ша ма извиняваш ама е така, може ли момичетата да пишат по толкова много и ти да питаш "наистина ли се впечетлявате от такива неща?" ми ако не се впечетляваха щяха да напишат някоя глупост кат мойта... мисли преди да пишеш :x

Ей,овчар,без обиди моля :) Знам,че се впечатляват обаче в днешно време когато всички гледат парите и колата,не мислех,че ще се споменат такива неща,пък и кавалерите са малко...Може би това е причината.
Не че нещо ама какво ти пречи моята тема,като не те кефи,не пиши :)

На въпроса на колко съм-19години :) Навършени :)

tuzaro
03-28-2008, 19:47

Ей,овчар,без обиди моля :) Знам,че се впечатляват обаче в днешно време когато всички гледат парите и колата,не мислех,че ще се споменат такива неща,пък и кавалерите са малко...Може би това е причината.
Не че нещо ама какво ти пречи моята тема,като не те кефи,не пиши :)

На въпроса на колко съм-19години :) Навършени :)на овчар най-мраза да ме обиждат :-x паса кози... за 19 навършени нямаш акъл за 5 пари.. може би си неосъзнат гей помисли над този въпрос... 8-)

assd
03-28-2008, 19:47
абе пич, заеби кво ти говорят тука - то затва петък вечер тия дет се впечатляват от характера и душата седят във форума, а не са с тия с парите и колите 8-)
дейба мойта кола е на ремонт тая седмица :lol:

iiirish
03-28-2008, 19:48
как жест или думи,могат така да ви забият в съзнанието,че да не ги забравите и дори да се влюбите

Безкрайно тъпо изказване! Никой неможе с две думи или жест да ме накара да се влюбя в него! Това са детинщини, които се раждат само в главите на пубертетчета-недоносчета 8-)

извън тази забележка бих отговорила, че в един мъж не може да ме привлече нещо конкретно. за да се запечата той в съзнанието ми, трябва цялото му излъчване да ме е грабнало, от най-малкия до най-съществения детайл

sladku_bebzi
03-28-2008, 19:57
Ами мен в началото нищо не ме впечатлява, ама нищо.Като се запозная с някой, после не го помня.Ако някой не ме подсети за него или той самия не ме заговори няма да разбера, че го познавам..

lov3m3
03-28-2008, 20:14
az mnogo obi4am da me gu6kat i da mi govorqt milo :-) :-) :-) :-)

evelinka1122
03-28-2008, 20:49
Обичам момчето до мен да ме обсипва с внимание, да има чувство за хумор обезателно и да ме гушка :oops: Обичам и да си играят с косата ми :D Нз... може да ви звучи смешно, но това е истина :) :lol:

Fuel
03-28-2008, 20:50
Ами... при мен лично нещото, което ме впечатлява, рядко е едно и също. Не търся някакъв стандарт.

Преди няколко години това, което ме привлече от първата среща (имам предвид от запознанството ни), към едно момче беше крайната му прямота. Това, че казва това, което мисли, не залъгва с празни приказки и всяка дума си беше на мястото. Въпреки че не беше голям красавец, доста дълго време бях запленена от него. Това беше, когато бях на 15, и лесно се подлъгах... После разбрах, че не е толкова добре всичко да се казва "право куме в очи" :? ... понякога това наранява

Настоящият ми приятел пък ме впечатли не с думи (макар че и това изигра голяма роля), а с това, че е различен от повечето момчета, които познавам - мисли различно, знае във всяка една ситуация как да се държи и най-вече знае кога да чака и кога да действа... Вече повече от година сме заедно :-)

Според мен едно момче впечатлява, когато още от първата секунда можеш да кажеш, че е различен в нещо (разбира се, желателно е да е в положителен аспект)... :)

Понеже авторът държи на възрастта - на 18 съм.

mese4ka
03-28-2008, 21:17
ммм аз бързо се впечатлявам ... но след като опозная човека разбирам че не е това за което съм го мислила :) иначе за да ме впечатли силно и след като го опозная ... ами като за начало ако изляз с него някъде вечерта там на заведение с приятели да не се напива като свиня!Да е весел и да не псува като кароцар за най-малкото :) а кое ме възбужда нежните целувки по врата не мога да им устоя разтапям се :oops:

poison`girl
03-28-2008, 21:59
в един мъж не може да ме привлече нещо конкретно. за да се запечата той в съзнанието ми, трябва цялото му излъчване да ме е грабнало, от най-малкия до най-съществения детайл+1

Ou7taControL
03-29-2008, 01:38
тресни и един между очите, нема те забрави - гаранция ако всички момчета бяха като теб щях да съм лесбийка...

а по темата.. ами на мен в приятеля ми ми направи впечатление погледа му.. (гледа ме толкожа нежно и страстно) ... и начина, по който ми говори, по поведението му се усеща как се разстапя като съм до него... :-)

prettyIdeath
03-29-2008, 04:44
Да... и аз съм така.. А моя има уникална усмивка.. ЖАлко че не я показва често :(

vamp
03-29-2008, 09:01
Много различни мнения,точно това ме накара да пусна темата...
Тузаро,спокойно,не съм гей,а и да бях не ме кефиш ;)

tuzaro
03-29-2008, 09:04
Много различни мнения,точно това ме накара да пусна темата...
Тузаро,спокойно,не съм гей,а и да бях не ме кефиш ;)Много жалко... аз ше си хода при козите, а ти се депресирай 8-)

mickelangelo
03-29-2008, 09:08
Ами .. момче съм но .. защо не пробваш да я накараш да се чувства специална .. просто .. отиди на среща с 1 панделка на врата и 1 цвете .. подари и цветето и себе си .. пробвай с най чаровната усмивка .. на която си способен ...

slun4ice_90
03-29-2008, 10:56
Tova,koeto nai-mnogo mi haresva v edno mom4e e da bude kavaler i da se durji milo s men.Da me obsipva s nejnost i da me kara da se 4uvstvam dobre,kogato sum s nego.Da me gu6ka i celuva. :grin: Da ne se durji kato prostak,po takiva ne si padam.

gangstata
03-29-2008, 11:12
ми нещото,което най-мн би ме впечатлило в момче би било тва,че човек ме харесва и държи на мен,като се в предвид,че аз едва се изтрайвам..

hgfh
03-29-2008, 13:47
edno momche moje da me nakara da mislq za nego po mirizmata mu da moje da zvuchi tupo no kogato mirishe na nqkoi silen sexy parfum napravo se raztapqm :) sushto i tqloto i durjanieto shtoto ako se durji kato prostak da vurvi po dobre ..

VilleBaby
03-29-2008, 13:50
аз обожавам да се чувствам защитена и..това да принадлежа на някой,той да е само за мен и аз само за него :-)

Bubbly
03-29-2008, 16:29
Впечатляват ме различните и то не толкова различните по външност колкото по характер, манталитет и начин на мислене. "Фиешъните" , празноглавците и депресираните пияндета не ме привличат особено (изразявам се по-меко) .

if__
03-29-2008, 16:43
Впечатляват ме различните и то не толкова различните по външност колкото по характер, манталитет и начин на мислене. "Фиешъните" , празноглавците и депресираните пияндета не ме привличат особено (изразявам се по-меко) .

+1

~ShaDoW~
03-29-2008, 16:47

ами в сегашният ми приятел първото нещо ,което ме привлече много към него е отношението спрямо приятелите му... т.е негов близък приятел беше много зле,моето момче тича 2 км гд по снега,за да стигне до него и да види как е...цяла нощ не спа и бдя над него... просто супер внимателен човек... това в комбинация с уникалните разговори които водихме...просто ми се наби в съзнанието и така...

iveto__91
03-29-2008, 16:48
aaa,ne6oto koeto mi pravi nai-golqmo vpe4atlenie sa o4ite,pogledut.obojavam tumnite,dulboki i izrazitelni o4i.Tova e nai-vajnoto za mene.Ne mi li haresvat o4ite-nqma 6ans da stane ne6o. :?

vamp
03-29-2008, 16:49
Много се изкефих когато прочетох толкова и различни отговори,а още повече се изкефих,когато видях,че в много от тези неща съвпадам :)
Изненадах се обаче от някои отговори :)

5StaR
03-29-2008, 19:01
Хаххаха чичо Васко се ядоса нещо :lol: :lol:

stealthyGirl
03-29-2008, 19:09
На 14 съм.
По принцип ме привлича самото излъчване на момчето, обноските и това до колко заинтересован изглежда ( като предпочитам по-изненадващи ме личности, а някакви лиглъовци там :) )

GetNasty
03-29-2008, 19:15
гледам винаги първо усмивката- ако човек не се усмихва, никога не може да достигне до душата и сърцето ми . :)

lilit_666
03-29-2008, 19:34
Ако момчето не ми харесва, с думи или дела може да ме спе4ели единствено за приятел.Ако ми- то тогава вс ми изглежда преувели4ено(както на вси4ки влюбени) и ми е достатъ4ен само поглед или усмивка.
Ина4е вс моми4ета се впе4атляват от разли4ни типове-разбери какво харесва твоето моми4е.
Аз примерно харесвам самостоятелни мом4ета, непокорни (бе, представи си типо4ен метъл).За в вид-дълга коса, и ми прави впе4, ако ми поиска съвет за визията си.Така показва, 4е тя го интересува, както и мнението ми.

scout4e94
03-29-2008, 19:48
Според мен едно момче впечатлява, когато още от първата секунда можеш да кажеш, че е различен в нещо (разбира се, желателно е да е в положителен аспект)... :)

+1

Vuzrast:po EGN sum na 14...po akul sum na 5 8-)

FnTZ&EXTk
03-29-2008, 19:51
Аз на 2 Април навършвам 16 :-P Досега съм ходила само с две момчета и даже още ходя с второто.Откакто бившето ме заряза(той не точно ме заряза,защото после ми каза,че изобщо не сме ходили,което според мен е голяма лъжа,но няма значение) и ме нарани жестоко започнах да се анимавам с много момчета(само закачки и целувки) и ме беше страх да се отдам на някое,защото може да ме нарани.И в момента приятелят ми...просто му нямам доверие.Страх ме е да не би и той да постъпи така с мен.Аз се впечатлявам от най-малките неща,които карат дъхът ми да спре(овен съм да уточня).Обичам момчето,с което съм да ме харесва такава,каквато съм в действителност и да държи на мен.А моят приятел не прави така.Той май не се нуждае от мен.Незнам защо изобщо тръгнахме,защото майи аз не го харесвам достатъчно.Моля ви когато прочетете това дами помогнете с някой съвет.Ще съм ви много благодарна. :-) :-) Благодаря предварително!

*кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
03-29-2008, 21:52
Само като видя момчето , като чуя гласеца му....като ме прегърне се разтрепервам....А като започне да ме гушка и да увива ръце около мен....Направо се побърквам :-P :-P :-P

Omen
03-29-2008, 22:07
hmm...interesen v1pros.ami ob6to vzeto kraivi r1ce (imam predvit ot lak1tq do pr1stite)i "zasrameniq" pogled-tova prosto e mnogo sladko.
ama tova e za p1rvi vpe4atleniq.

a tova s "lo6ite mom4eta" mislq 4e e samo mit :? na men takiva sa mi protivni principno....no vs16tnost zavisi kakvo to4no razbirate pod "lo6o mom4e".

na 15 s1m
P.S. ne pro4etoh cqlata tema

mon4eto
03-30-2008, 08:36
Kogato mi pokazva 4e naistina sam obi4ana i specialna za nego togava 6te me nakara da "iztrapna" :)

amylee92
03-30-2008, 10:28
miiii da naistina mom4eto trqbva da ima xubava usmivka nooo mnogo vajni sa jestovete ... naprimer prosto da q pogali6 po kosata ili buzata ... :grin: men specialno tova mi podkosqva krakata :-D
p.s 16 god sum

Co0kIe
03-30-2008, 10:46
В началото ми правят ми голямо впечатление очите и усмивката. А когато ме погали по косата...направо настръхвам! След това трябва да разбера, че държи на мен, а това идва както от малките жестове, така и от голямата подкрепа в трудни моменти. Но никой не може точно да ти обясни психологията на момичетата, за всеки е различно. Иначе щеше и книга да е излезнала по въпроса :-D

Endo
03-30-2008, 12:39
miiii da naistina mom4eto trqbva da ima xubava usmivka
Стига е ,аз имам 5 изкъртени зъби,ше умра сам :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

DYNAMIC
03-30-2008, 12:40
от различни неща попринцип..но най-вече се впечатлявам от погледа,от ръцете,усмивката,държаниет о..btw карам 17 :-D 8-) :-P, a иначе пощурявам като ме гушка през кръста..

Escarina
03-30-2008, 14:19
Цялостното излъчване. Просто като погледна момчето или става или не. Иначе ми правят впечатление очите (погледа), дланите и устните.

vamp
03-30-2008, 14:32
Значи момичета,никога не бихте си паднали по добре изглеждащо сериозно момче,което се усмихва малко и не говори много?
Обичате засмяни и приветливи хора,забавни и готини :)

п.п.Като мен значи :)

DYNAMIC
03-30-2008, 14:45
Значи момичета,никога не бихте си паднали по добре изглеждащо сериозно момче,което се усмихва малко и не говори много?

п.п.Като мен значи :) ее зависи,ти пък сега...но попринцип да засмяни,весели,общителни и готини хора -те тфа е :P ..

vamp
03-30-2008, 15:08

п.п.Като мен значи :) ее зависи,ти пък сега...но попринцип да засмяни,весели,общителни и готини хора -те тфа е :P ..

Да ама трябваше да стана на 19 че да се науча да се усмихвам и да пускам уместни шеги...

DYNAMIC
03-30-2008, 15:21

Да ама трябваше да стана на 19 че да се науча да се усмихвам и да пускам уместни шеги...
доказателство,че никога не е твърде късно.. ти поне си се научил на уместни шеги,ми аз кви простотии ръся :-D :D ама кво да направя,не ми е лесно ама 8-)

vamp
03-30-2008, 15:24

доказателство,че никога не е твърде късно.. ти поне си се научил на уместни шеги,ми аз кви простотии ръся :-D :D ама кво да направя,не ми е лесно ама 8-)

Абе когато кажеш простотия просто покажи деколте и вярвай ми това изтрива кратковременната памет и се задействат други процеси.Ми аз ако кажа простотия и си извада патката на масата ще стане още по-зле...

stealthyGirl
03-30-2008, 15:27
Ми аз ако кажа простотия и си извада патката на масата ще стане още по-зле... :lol: :lol: :lol:

vesito13
03-30-2008, 15:33
нищо не може да ме накара да запомня някого и той да не ми се изтрие от главата , просто зависи от човека и нищо друго :)

donkihot
03-30-2008, 15:41
усмивка,поглед,походка,на4и н на говорене...това са нещата.4рез които не си избивам от ума дадено мом4е...15год.

Alabalaportokala
03-30-2008, 23:20
Вамп без да съм путка мога да ти кажа от какво се впечатляват. Не ги слушай тия шматки какво ти говорят - очи , усмивка , вежди , нокти дрън дрън че пляс, още малко гледайте кой номер обувки носи. Едно момиче може да го впечатлиш тогава когато му покажеш нещо ново от живота, нещо което не е виждало. Разбира се трябва да си лошо момче, но не ме разбирайте погрешно, под лошо момче не визирам някой селско парче което се държи грубиянски, а човек който само докато върви всява респект и никой мухльо не може да му говори на въпреки, да бъде мъжкар... Достатъчно е да се изпъкне пред момчетата които са около момичето и е твое, независимо какво е то. Момче което знае във всяка една дадена ситуация знае какво да направи и държи на думата си, а не някакъв неоправен путьо. За да изтръпне момичето не е необходима само 1 прегръдка. То трябва да се чувства сигурно, да сигурно това е точната дума. Ето от това се впечатляват момичетата драги вамп...Tова са общите критерий които впечатляват всяко/всяка момиче / жена , останалото което са ти написали си е жалка частност която не играе кой знае каква роля. Женското съсловие - излишно е да спорите. Добре знаем че това си е истината.

alehole
03-31-2008, 07:58
ако момчето не ми харесва по никакъв начин няма шанс да ме спечели с думи или дела..ако имам симпатии определено да показва внимание,да се държи мило,..и някакви такива мънички нещица..поне мен ме впечатляват..например ако сте в 1 даскало и се познавате й отваряй вратата когато излизате,предлагай й якето си ако е студено времето..надявам се си ме разбрал..
ПП на 16 съм..ако има такова значение :)
Хммммм и аз съм на това мнение .. ако го харесвам безумно в сички случай няма да го забравя както стана с едно момче .. жалкото беше че той беше ужасно груп е сега е различен и нежен но ми причини болка .. сега се радвам и на най-малкото на една усмивка .. дори да е по скайпа :( и аз съм на 16 =)

ashleyftcena
03-31-2008, 19:41
Съгласна съм, че момчето трябва да всява респект! Друго си е до тебе да има стабилно рамо на което да се опреш ~под стабилно рамо нямам предвид сичките да заприличате на Рамбо или Хълк Хоугън~ :D Но по-важно е да покажеш на момичето, че е ценено и уважавано. Колкото до изтръпването то е следствие от някакви чувства! И не на последно място както споменаха и по-горе, ако момичето няма интерес към теб каквото и да направиш ще е излишно.