Влез

View Full Version : злоба навсякъде ?!?!?!

amylee92
03-28-2008, 19:12
искам само да попитам защо ние хората сме станали толкова злобни .. :? на никой не му пука за никой тцтццтцт преди малко пуснах 1 тема обаче нещо обърках ииии ебаси злобарите заклеам се не може ли малко да се променим а не да убиждаме на "простак" или др. тен подобни хора който даже не познаваме ... :?

LipSoFAnAnGel
03-28-2008, 19:23
Taka e ! Всеки гледа да използва другия и да го изостави като не му е нужен вече, не всички, но повечето са такива ...............Да има и много завист дори и между приятелите........които би трябвало да се радват за успехите на другите си приятели...

Peteto633
03-28-2008, 19:44
A kolko bi bilo hubavo ako q nqma6e tazi zloba .. :(

kuklichka_bg
03-28-2008, 19:48
Абе всеки е почнал да играе играта "Прееби другарче".
i naebi drugar4e xahxhahxah :razz:

kuklichka_bg
03-28-2008, 19:49
искам само да попитам защо ние хората сме станали толкова злобни .. :? на никой не му пука за никой тцтццтцт преди малко пуснах 1 тема обаче нещо обърках ииии ебаси злобарите заклеам се не може ли малко да се променим а не да убиждаме на "простак" или др. тен подобни хора който даже не познаваме ... :?
BRAVO s tazi tema promeni si4ko nqma zlobni hora nqma n6 4udq vi se za ko gi praite teq temi n6 ne moje da se promeni samo nervite vi xah {}

NightGuardian
03-28-2008, 20:27
]Taka e ! Всеки гледа да използва другия и да го изостави като не му е нужен вече, не всички, но повечето са такива ...............Да има и много завист дори и между приятелите........които би трябвало да се радват за успехите на другите си приятели...

Завист м/у приятели ? Това само при момичетата има такова явление !

k0kster
03-28-2008, 20:33
За жалост злобата у хората в днешно време е твърде голяма,че да стихне така....трудно можем да се променим :(

nicolepcd
03-28-2008, 20:38
Злобата в хората винаги я е имало и ще продължава да я има. Няма шанс просто #-o Мъчно ми е когато гледам злобни хора, да се нахвърлят срещу някой, който държи злобата в себе си, а не я изкарва върху никой :-k Но какво да се прави - всички сме хора. Всички си имаме недостатъци ](*,)

loyal_88
03-28-2008, 21:31
Хора, такова нещо като приятели няма. Има познати. Всеки рано или късно го разбира.

5StaR
03-28-2008, 22:32
Хмз аз спама щото ме кефи да имам мн постове иначе далеч не съм злобен, мн съм скромен даже :lol: :lol:

NFW`
03-28-2008, 22:54
А ако всички бяха с нагласа да пишат неща от вида на "Другарче, сбърка мястото на темата, извинявай, че те безпокоя, но ми действа разконцентриращо, като не е в правилния раздел. Благодаря за вниманието!" щеше да е толкова по-яко, нали.

Злоба>лигавня и престорено добродушие. И оставя място за доста повече забавни развития на ситуациите...

Miss_Perfekt
03-29-2008, 06:54
Всеки гледа да преебе другия - засъжаление е така и според мен приятели има но всеки рано или късно поема по своя път :( :( :(

blessthefall
03-29-2008, 17:12
BRAVO s tazi tema promeni si4ko nqma zlobni hora nqma n6 4udq vi se za ko gi praite teq temi n6 ne moje da se promeni samo nervite vi xah {} haha zlati i az mislq taka :D nema si vryzka.... :D ama ina4e daai az sym s teb !!! :D =D>

Rebellion_Angel
03-29-2008, 18:25
]Taka e ! Всеки гледа да използва другия и да го изостави като не му е нужен вече, не всички, но повечето са такива ...............Да има и много завист дори и между приятелите........които би трябвало да се радват за успехите на другите си приятели...

Завист м/у приятели ? Това само при момичетата има такова явление !

Напротив. Зависи от хората, не от пола.

И друг съм го казвала и пак ще го кажа "Човек може да разчита само на себе си!". Гаден факт. :(

VerryBerry
03-29-2008, 18:41
аз пук сум забелязала,че вече има дефицит на чесни хора,което е трагично,и съм си патила от такива ''злобари'',но може би решението е в това да свикнеш и просто да се пазиш къде,какво и пред кого говориш :-o

AFT
03-29-2008, 18:42
А ако всички бяха с нагласа да пишат неща от вида на "Другарче, сбърка мястото на темата, извинявай, че те безпокоя, но ми действа разконцентриращо, като не е в правилния раздел. Благодаря за вниманието!" щеше да е толкова по-яко, нали.

Злоба>лигавня и престорено добродушие. И оставя място за доста повече забавни развития на ситуациите...

Е за т'ва си ми брат! 8-)

Ама и вие сте много тъпи, признаите го най-сетне. Не може хем да сте тъпи, хем да се държат добре с вас. Трябва да ви уважават, а като сте тъпи.. няма как. о.О Просто е. =) И стига сте ревали, злобата да ви е най-големия проблем. :]

marche
03-29-2008, 19:10
Naitina e taka,no ne mojem da promenim durjanieto na celiq svqt,prosto da ne ti puka :)

deadshadow13
03-29-2008, 19:43
всеки е злобен понякога ето например аз съм злобен само ако някой ме ядоса но не и иначе всеки си има лоша страна това неможе да се поправи

5StaR
03-29-2008, 19:47
Ако наистина вярвате в "човек може да разчита само на себе си" значи сте много зле + живота ви далеч няма да е пълноценен..Как да го кажа - просто не сте срещнали правилните хора, зленца :P

scout4e94
03-29-2008, 20:11
spored men ima dobrota ima i zloba ......nomera e da znae6 kude da gi tursi6 sa ako se doverqva6 na neprailnite hora 6te si izpati6 ,ot dr strana ako ne se doverqva6 na pravilnite hora ....nqma da ti e mn leko.da moje6 da precenqva6 kvi sa horata e mn vajno

ObScuReNikoQ
03-31-2008, 12:11
моя съвет е, просто да не обръщаш внимание. тва е. ти сама каза, че тва са хора, които даже не познаваш, кво ти пука тогава?!

EJI4eTy
03-31-2008, 13:01
вече всяка втора кифла щом някой я обижда използва изразите "егати злобата" "тоя завижда" "пфф тъп комплексар" ... поне веднъж не сте ли се замисляли че хората не винаги завиждат и са комплексирани ами проблема е в вас ?!

Slave4You
03-31-2008, 18:08
Хора, такова нещо като приятели няма. Има познати. Всеки рано или късно го разбира.
Дам .. аз скоро го разбрах. :( ;( Всичко казано до сега е вярно- с една тема няма да се премахне злобата и наистина завистта и основна причина за нея. И още нещо- днешно време и мн трудно да не си злобен (поне малко) самият ти, защото 99,99% от всичко около теб е това!

CuRly_Doll
03-31-2008, 18:13
Еми така е да,права си.Затова е нужно човек да се заобгради с хора,които да го обичат и ценят и в тоя кръг да я няма тая злоба.Абе навсякаде можеш да я намериш,просто трябва да се преценят хората много добре...