View Full Version : злоба навсякъде ?!?!?!
amylee92
03-28-2008, 19:12
искам само да попитам защо ние хората сме станали толкова злобни .. :? на никой не му пука за никой тцтццтцт преди малко пуснах 1 тема обаче нещо обърках ииии ебаси злобарите заклеам се не може ли малко да се променим а не да убиждаме на "простак" или др. тен подобни хора който даже не познаваме ... :?
LipSoFAnAnGel
03-28-2008, 19:23
Taka e ! Всеки гледа да използва другия и да го изостави като не му е нужен вече, не всички, но повечето са такива ...............Да има и много завист дори и между приятелите........които би трябвало да се радват за успехите на другите си приятели...
Peteto633
03-28-2008, 19:44
A kolko bi bilo hubavo ako q nqma6e tazi zloba .. :(
kuklichka_bg
03-28-2008, 19:48
Абе всеки е почнал да играе играта "Прееби другарче".
i naebi drugar4e xahxhahxah :razz:
kuklichka_bg
03-28-2008, 19:49
искам само да попитам защо ние хората сме станали толкова злобни .. :? на никой не му пука за никой тцтццтцт преди малко пуснах 1 тема обаче нещо обърках ииии ебаси злобарите заклеам се не може ли малко да се променим а не да убиждаме на "простак" или др. тен подобни хора който даже не познаваме ... :?
BRAVO s tazi tema promeni si4ko nqma zlobni hora nqma n6 4udq vi se za ko gi praite teq temi n6 ne moje da se promeni samo nervite vi xah {}
NightGuardian
03-28-2008, 20:27
]Taka e ! Всеки гледа да използва другия и да го изостави като не му е нужен вече, не всички, но повечето са такива ...............Да има и много завист дори и между приятелите........които би трябвало да се радват за успехите на другите си приятели...
Завист м/у приятели ? Това само при момичетата има такова явление !
За жалост злобата у хората в днешно време е твърде голяма,че да стихне така....трудно можем да се променим :(
nicolepcd
03-28-2008, 20:38
Злобата в хората винаги я е имало и ще продължава да я има. Няма шанс просто #-o Мъчно ми е когато гледам злобни хора, да се нахвърлят срещу някой, който държи злобата в себе си, а не я изкарва върху никой :-k Но какво да се прави - всички сме хора. Всички си имаме недостатъци ](*,)
loyal_88
03-28-2008, 21:31
Хора, такова нещо като приятели няма. Има познати. Всеки рано или късно го разбира.
Хмз аз спама щото ме кефи да имам мн постове иначе далеч не съм злобен, мн съм скромен даже :lol: :lol:
А ако всички бяха с нагласа да пишат неща от вида на "Другарче, сбърка мястото на темата, извинявай, че те безпокоя, но ми действа разконцентриращо, като не е в правилния раздел. Благодаря за вниманието!" щеше да е толкова по-яко, нали.
Злоба>лигавня и престорено добродушие. И оставя място за доста повече забавни развития на ситуациите...
Miss_Perfekt
03-29-2008, 06:54
Всеки гледа да преебе другия - засъжаление е така и според мен приятели има но всеки рано или късно поема по своя път :( :( :(
blessthefall
03-29-2008, 17:12
BRAVO s tazi tema promeni si4ko nqma zlobni hora nqma n6 4udq vi se za ko gi praite teq temi n6 ne moje da se promeni samo nervite vi xah {} haha zlati i az mislq taka :D nema si vryzka.... :D ama ina4e daai az sym s teb !!! :D =D>
Rebellion_Angel
03-29-2008, 18:25
]Taka e ! Всеки гледа да използва другия и да го изостави като не му е нужен вече, не всички, но повечето са такива ...............Да има и много завист дори и между приятелите........които би трябвало да се радват за успехите на другите си приятели...
Завист м/у приятели ? Това само при момичетата има такова явление !
Напротив. Зависи от хората, не от пола.
И друг съм го казвала и пак ще го кажа "Човек може да разчита само на себе си!". Гаден факт. :(
VerryBerry
03-29-2008, 18:41
аз пук сум забелязала,че вече има дефицит на чесни хора,което е трагично,и съм си патила от такива ''злобари'',но може би решението е в това да свикнеш и просто да се пазиш къде,какво и пред кого говориш :-o
А ако всички бяха с нагласа да пишат неща от вида на "Другарче, сбърка мястото на темата, извинявай, че те безпокоя, но ми действа разконцентриращо, като не е в правилния раздел. Благодаря за вниманието!" щеше да е толкова по-яко, нали.
Злоба>лигавня и престорено добродушие. И оставя място за доста повече забавни развития на ситуациите...
Е за т'ва си ми брат! 8-)
Ама и вие сте много тъпи, признаите го най-сетне. Не може хем да сте тъпи, хем да се държат добре с вас. Трябва да ви уважават, а като сте тъпи.. няма как. о.О Просто е. =) И стига сте ревали, злобата да ви е най-големия проблем. :]
Naitina e taka,no ne mojem da promenim durjanieto na celiq svqt,prosto da ne ti puka :)
deadshadow13
03-29-2008, 19:43
всеки е злобен понякога ето например аз съм злобен само ако някой ме ядоса но не и иначе всеки си има лоша страна това неможе да се поправи
Ако наистина вярвате в "човек може да разчита само на себе си" значи сте много зле + живота ви далеч няма да е пълноценен..Как да го кажа - просто не сте срещнали правилните хора, зленца :P
scout4e94
03-29-2008, 20:11
spored men ima dobrota ima i zloba ......nomera e da znae6 kude da gi tursi6 sa ako se doverqva6 na neprailnite hora 6te si izpati6 ,ot dr strana ako ne se doverqva6 na pravilnite hora ....nqma da ti e mn leko.da moje6 da precenqva6 kvi sa horata e mn vajno
ObScuReNikoQ
03-31-2008, 12:11
моя съвет е, просто да не обръщаш внимание. тва е. ти сама каза, че тва са хора, които даже не познаваш, кво ти пука тогава?!
вече всяка втора кифла щом някой я обижда използва изразите "егати злобата" "тоя завижда" "пфф тъп комплексар" ... поне веднъж не сте ли се замисляли че хората не винаги завиждат и са комплексирани ами проблема е в вас ?!
Slave4You
03-31-2008, 18:08
Хора, такова нещо като приятели няма. Има познати. Всеки рано или късно го разбира.
Дам .. аз скоро го разбрах. :( ;( Всичко казано до сега е вярно- с една тема няма да се премахне злобата и наистина завистта и основна причина за нея. И още нещо- днешно време и мн трудно да не си злобен (поне малко) самият ти, защото 99,99% от всичко около теб е това!
CuRly_Doll
03-31-2008, 18:13
Еми така е да,права си.Затова е нужно човек да се заобгради с хора,които да го обичат и ценят и в тоя кръг да я няма тая злоба.Абе навсякаде можеш да я намериш,просто трябва да се преценят хората много добре...