.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

злоба навсякъде ?!?!?!

искам само да попитам защо ние хората сме станали толкова злобни .. на никой не му пука за никой тцтццтцт преди малко пуснах 1 тема обаче нещо обърках ииии ебаси злобарите заклеам се не може ли малко да се променим а не да убиждаме на "простак" или др. тен подобни хора който даже не познаваме ...
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Град
    Русе
    Taka e ! Всеки гледа да използва другия и да го изостави като не му е нужен вече, не всички, но повечето са такива ...............Да има и много завист дори и между приятелите........които би трябвало да се радват за успехите на другите си приятели...
    ...

A kolko bi bilo hubavo ako q nqma6e tazi zloba ..
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от klo
    Абе всеки е почнал да играе играта "Прееби другарче".
    i naebi drugar4e xahxhahxah
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: злоба навсякъде ?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от amylee92
    искам само да попитам защо ние хората сме станали толкова злобни .. на никой не му пука за никой тцтццтцт преди малко пуснах 1 тема обаче нещо обърках ииии ебаси злобарите заклеам се не може ли малко да се променим а не да убиждаме на "простак" или др. тен подобни хора който даже не познаваме ...
    BRAVO s tazi tema promeni si4ko nqma zlobni hora nqma n6 4udq vi se za ko gi praite teq temi n6 ne moje da se promeni samo nervite vi xah {}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Taka e ! Всеки гледа да използва другия и да го изостави като не му е нужен вече, не всички, но повечето са такива ...............Да има и много завист дори и между приятелите........които би трябвало да се радват за успехите на другите си приятели...
    Завист м/у приятели ? Това само при момичетата има такова явление !

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    За жалост злобата у хората в днешно време е твърде голяма,че да стихне така....трудно можем да се променим

..this world is watching me..

Град
    Враца
    Злобата в хората винаги я е имало и ще продължава да я има. Няма шанс просто Мъчно ми е когато гледам злобни хора, да се нахвърлят срещу някой, който държи злобата в себе си, а не я изкарва върху никой Но какво да се прави - всички сме хора. Всички си имаме недостатъци
    еlsy

Град
    По гетата...
    Хора, такова нещо като приятели няма. Има познати. Всеки рано или късно го разбира.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хмз аз спама щото ме кефи да имам мн постове иначе далеч не съм злобен, мн съм скромен даже
    The Spark

Град
    Варна
    А ако всички бяха с нагласа да пишат неща от вида на "Другарче, сбърка мястото на темата, извинявай, че те безпокоя, но ми действа разконцентриращо, като не е в правилния раздел. Благодаря за вниманието!" щеше да е толкова по-яко, нали.

Злоба>лигавня и престорено добродушие. И оставя място за доста повече забавни развития на ситуациите...

Град
    В АдА
    Всеки гледа да преебе другия - засъжаление е така и според мен приятели има но всеки рано или късно поема по своя път

Re: злоба навсякъде ?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от amylee92
    BRAVO s tazi tema promeni si4ko nqma zlobni hora nqma n6 4udq vi se za ko gi praite teq temi n6 ne moje da se promeni samo nervite vi xah {}
    haha zlati i az mislq taka nema si vryzka.... ama ina4e daai az sym s teb !!! =D>

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Taka e ! Всеки гледа да използва другия и да го изостави като не му е нужен вече, не всички, но повечето са такива ...............Да има и много завист дори и между приятелите........които би трябвало да се радват за успехите на другите си приятели...
    Завист м/у приятели ? Това само при момичетата има такова явление !
    Напротив. Зависи от хората, не от пола.

И друг съм го казвала и пак ще го кажа "Човек може да разчита само на себе си!". Гаден факт.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    аз пук сум забелязала,че вече има дефицит на чесни хора,което е трагично,и съм си патила от такива ''злобари'',но може би решението е в това да свикнеш и просто да се пазиш къде,какво и пред кого говориш
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    А ако всички бяха с нагласа да пишат неща от вида на "Другарче, сбърка мястото на темата, извинявай, че те безпокоя, но ми действа разконцентриращо, като не е в правилния раздел. Благодаря за вниманието!" щеше да е толкова по-яко, нали.

Злоба>лигавня и престорено добродушие. И оставя място за доста повече забавни развития на ситуациите...
    Е за т'ва си ми брат!

Ама и вие сте много тъпи, признаите го най-сетне. Не може хем да сте тъпи, хем да се държат добре с вас. Трябва да ви уважават, а като сте тъпи.. няма как. о.О Просто е. =) И стига сте ревали, злобата да ви е най-големия проблем. :]

Повече от фен
    Град
    sofia
    Naitina e taka,no ne mojem da promenim durjanieto na celiq svqt,prosto da ne ti puka

с

всеки е злобен понякога ето например аз съм злобен само ако някой ме ядоса но не и иначе всеки си има лоша страна това неможе да се поправи

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ако наистина вярвате в "човек може да разчита само на себе си" значи сте много зле + живота ви далеч няма да е пълноценен..Как да го кажа - просто не сте срещнали правилните хора, зленца :P
    The Spark

spored men ima dobrota ima i zloba ......nomera e da znae6 kude da gi tursi6 sa ako se doverqva6 na neprailnite hora 6te si izpati6 ,ot dr strana ako ne se doverqva6 na pravilnite hora ....nqma da ti e mn leko.da moje6 da precenqva6 kvi sa horata e mn vajno

моя съвет е, просто да не обръщаш внимание. тва е. ти сама каза, че тва са хора, които даже не познаваш, кво ти пука тогава?!

Град
    in your sweet dreams
    вече всяка втора кифла щом някой я обижда използва изразите "егати злобата" "тоя завижда" "пфф тъп комплексар" ... поне веднъж не сте ли се замисляли че хората не винаги завиждат и са комплексирани ами проблема е в вас ?!
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loyal_88
    Хора, такова нещо като приятели няма. Има познати. Всеки рано или късно го разбира.
    Дам .. аз скоро го разбрах. ;( Всичко казано до сега е вярно- с една тема няма да се премахне злобата и наистина завистта и основна причина за нея. И още нещо- днешно време и мн трудно да не си злобен (поне малко) самият ти, защото 99,99% от всичко около теб е това!

Еми така е да,права си.Затова е нужно човек да се заобгради с хора,които да го обичат и ценят и в тоя кръг да я няма тая злоба.Абе навсякаде можеш да я намериш,просто трябва да се преценят хората много добре...
    Just haters make me famous! εĭз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си