View Full Version : дали е свършил в мен
Днес с приятелят ми го правихме без презерватив.И той го изкара преди да свърши,но аз се разтревожих малко,но той каза че е сигурен че не е свършил в мен ( а никога досега не е свършвал в момиче).След няколко минути се пипнах отдолу и имаше някаква течност,ама не съм сигурна дали е от мене(бях влажна) или пък е възможно да е спермаа??И искам да питам също момичето може ли да разбере като свършат в нея ,и дали момчето може да е сигурен че докато го изкарва да се изпразни отвън не може да попадне и вътре? :?
Ами усеща се ако е свършил в теб изцяло - просто се усеща сперма, обилна и течаща.
Ако е свършил малко по-тръдно ще разбереш.
И все пак не забравяй, че и жената пуска сокове от възбуда. Обърна ли внимание да цвета и на консистенцията на течността?
Ами усеща се ако е свършил в теб изцяло - просто се усеща сперма, обилна и течаща.
И все пак не забравяй, че и жената пуска сокове от възбуда. Обърна ли внимание да цвета и на консистенцията на течността?
+1
Rusalkaaa
03-28-2008, 20:36
+1
A Ti pi li protivozachatychno :? Za da nqma neshto sled 9 meseca zashtoto vinagi ima izvesten %
Иди на врачка... Ние как да знаем дали е свършил?!
LipSoFAnAnGel
03-28-2008, 20:44
Прави го с презерватив и няма да се чудиш дали е свършил в теб или не!?
hooliganka89
03-29-2008, 06:32
Offf porednata tema dali e svarshil dali e bremenna,chudno mi e nie ot kade mojem da znaem... :-o
Prosto izpozvaite prezervativi i nqma da si machite mozacite s takiva neshta,ne znam tolkova li e trudno...
s3x_0n_th3_b3aCh
03-29-2008, 07:01
Az da ne sum petri4kata vra4ka, 4e da znam dali e svur6il v teb ili ne :D:D :lol: :razz: Pravete go s prezervativ i nqma da pi6ete posle tupi temi
petervuto
03-29-2008, 07:07
Направи си тест ( резултата е сигурен след 10 дена от акта ), за да си спокойна. А ескапел пи ли?
gavro64eto
03-29-2008, 08:35
ti trqbav da preceni6 dali da mu vqrva6 vse pak ti si go pravila trqbva da si vidqla kakvo e stanalo,drugiqt pat izpolzvai prezervativ za da ste sigurni i dvamata a ne da gadae6.
pechena_praskova
03-29-2008, 09:06
вярвай му :) той знае какво прави
aanitogb
03-29-2008, 10:03
според мен щом той тие казал чее сигорен ,че нее свършил вътре значи нямаш проблем.
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-29-2008, 13:29
Ти за какво се притесняваш, щом не е свършил в теб, а не от предеякулационната течност отпреди това? Процентът вероятност да забременееш от нея си го има, така че ако толкова се спичаш, ползвай си презервативи и да ти е мирна главата.