View Full Version : Кофти...
Презарвативите ме стягат адски много малки са ми или нз ама не са ми хоч одобни помощ..
Амии... има различни размери.Пробвай по-голям :)
Ходи на стругар да свали малко от обиколката ... :P 8)
Купи си по голям размер скафандър бе ... толкова е близко до акъла :P
kuklichka_bg
03-28-2008, 20:32
taq tema mai si q pusnal za da si izbiesh kompleksite ohohoho xaxaxa
Еми отиваш в аптеката и питаш за по-голям размер. Толкова ли е далеко от ъкъла?!
някой да те кара на сила да ползваш, те са за твое и на партньоркатата ти доброто!
у нашия тъп град има само универал и това ме мъчи треа да парувам 200 км до столицата за др размери и кво да меря с аптеката кои ми станат направо цял кашон а!
:shock: :shock: :shock: тая тема е подигравка ... вземи различни презервативи (марки размери каквото се сетиш)и които са ти най-удобни си ползвай само тях.кое му е сложното :shock:
FOREVAR_ALONE
03-28-2008, 23:37
sloji mu 4orap 8-)
Ou7taControL
03-29-2008, 01:13
sloji mu 4orap 8-)
+1
даже мога да ти услужа с един :)
а сега малко по сериозно... ако имаш постоянна приятелка, с която го правиш сега а не с 50 момичета може да я накараш да пие противозачатачни... и не само проблема ти с презервативите изчезва, а и ще ти е по хубаво по време на секс :P
bulgarche
03-29-2008, 06:00
Мъж влиза в аптека и пита за презервативи. Имал същия проблем като теб и си търсил размера, който ще е най-подходящ за него. Дали му една дъска, по която имало дупки с различни рамери. Влязал клиента в задната стаичка и се позабавил. Продавача се поослушал и казал:
- Какво стана, разбра ли какъв размер презервативи ти трябват?
- Абе остави ги ти тия презервативи, ми кажи колко струва дъската
:D Та отиди, може и да има и за теб дъска (не знам коя употреба) и пробваш. Или направи макер в мащаб 1:1 и мери на него в аптеката. Който стана - купуваш 1 чувал + 3 кашона
nejnaDROGA
03-29-2008, 06:30
у нашия тъп град има само универал и това ме мъчи треа да парувам 200 км до столицата за др размери и кво да меря с аптеката кои ми станат направо цял кашон а!
Абе я стига говори простутии!!!Нямало други размери!!!Ясно колко си търсил!!!Във всяка аптека можеш да намериш Спортекс в различни размери!!!
П.П. Миналата седмица си ходих на село и ходих до аптеката за аналгин и там също имаше Спортекс в различни размери!!!Така че не ми казвай,че в твоя град няма...!!! :-x
Entombed
03-29-2008, 11:37
Тва да не е набирателна оферта за гаджета фе пи4...щото не смятам че си чак толко зле..
Еми отиваш в аптеката и питаш за по-голям размер. Толкова ли е далеко от ъкъла?!
s3x_0n_th3_b3aCh
03-29-2008, 13:12
Omg :razz: :lol: Ako temata ne e ebavka(koeto me sumnqva) , predloji na priqtelkata si da go pravite bez prezervativ i tq 6te pie hap4eta(koito mejdu drugoto ne sa mnogo polezni) , a ina4e ima i jenski prezervativi :P ( http://www.ozc-shumen.org/?page=2.12 )
samoubiika
03-29-2008, 13:17
lele maiko :lol: da ne si gi pral sus studena voda :razz: