View Full Version : Как да я накарам да ме забележи?
RaZcAkVa6tIq
03-29-2008, 05:05
Здравейте.Аз съм едно мом4е от софия ,което тарси помо6т.Ето я и ситуацията:от моя клас има едно моми4е,което много,много,много,много харесвам.Проблемат е ,4е на6ия клас по4ти винаги е разделен на три групи през между4асията-група на моми4етата,група на мом4ета и о6те две мом4ета ,които дразнят останалите дже групи до такава степе 4е ти иде да им забушиш един.Както и да е,и двете групи много рядко си контактуват.Вапроса ми е как да накарам моми4ето да ме забележи без да изглеждам като идиот.Моля помогнете!!!
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Това момиче не си ли тръгва от училище? Не може ли да тръгнеш след нея уж неволно и да я попиташ дали би имала нещо против да повървите заедно ? Ще си лафите, това-онова и ак0 е мн откровена с теб и там др подобни - т0 се разбира, значи имаш шанс с нея ;)
RaZcAkVa6tIq
03-29-2008, 05:53
Добър отговор.Оба4е тя винаги си трагва с поне 2 приятелки.
Ами .... хЪм... Ако е добра по някой предмет я помоли да ти обясни на някой пейка ... самнявам се другите да стоят и да 4акат докато тя обяснява не6то такова ... и си тръгнете след тфа заедно :)
Ами .... хЪм... Ако е добра по някой предмет я помоли да ти обясни на някой пейка ... самнявам се другите да стоят и да 4акат докато тя обяснява не6то такова ... и си тръгнете след тфа заедно :)
Много американски филми гледаш :D
RaZcAkVa6tIq
03-29-2008, 07:14
Ами .... хЪм... Ако е добра по някой предмет я помоли да ти обясни на някой пейка ... самнявам се другите да стоят и да 4акат докато тя обяснява не6то такова ... и си тръгнете след тфа заедно :) poprincip az obqsnqvam na celiq klas :D
TheOtherME
03-29-2008, 08:08
А скайп няма ли?Можеш да се сближиш с нея,да я поканиш на кафеи да видим дали няма да се събирате и в даскало,независимо ,че сте от различни групи. :-D
RaZcAkVa6tIq
03-29-2008, 08:15
Imam i skypa ama se samnqvam 4e 6e izleze na kafe.
Samotno_Angel4e
03-29-2008, 08:20
И все пак защо не пробваш да я поканиш?Няма да загубиш нищо... 8)
според мен пък не е задължително веднага да я каниш да излезете... Ако и двамата си падате малко притеснителни, както ми се струва, пиши й в скайп просто, за да установите някакъв социален контакт. После ще ти бъде й по-лесно да я заговориш наживо, дори и да е с приятелки.
RaZcAkVa6tIq
03-29-2008, 08:36
Nie si govorim po skype ama....... ni6to
а ти по някакъв начин намеквал ли си й за чувствата си? в смисъл, тя възможно ли е да не подозира нищо?
и още нещо - ако и тя те харесва, бъди сигурен, че много иска да предприемеш каквото и да е... но все пак не знам - ти трябва да прецениш дали и тя те харесва или не.
П.С. А ако ти се струва, че не, имай предвид, че може да грешиш... особено щом не общувате толкова много е възможно да се заблуждавате и двамата :/
hooliganka89
03-29-2008, 08:50
Imam i skypa ama se samnqvam 4e 6e izleze na kafe.
Emi shtom misli,che tq nqma da izleze s teb na kafe,nishto ama nishto ne mojem da napravim nie.
RaZcAkVa6tIq
03-29-2008, 08:52
Emii........ moje da se kaje 4e sam i namekval
Няма по лошо от това да си влюбен и да задържаш чувството в себе си ти си момчето действай пръв може и тя да те харесва но да мисли че я приемаш просто като позната такаче извикваш я настрани и и казваш всичко :wink: момичетата очакваме момчетата да направят първата крачка 8-)
NightGuardian
03-29-2008, 12:51
Добре мама му стара(с извинение) , защо по дяволите не я поканиш на кафе от къде знаеш ,че тя не чака само това ?!
evelinka1122
03-29-2008, 12:54
ох каквото са казали другите ти просто ги отрязваш без да си пробвал... какво като примерно обясняваш на целия клас ти ... просто не си разбрал нещо и я питаш.... кво толкова... а пък защо да не я поканиш на кафе?!?
RaZcAkVa6tIq
03-29-2008, 16:44
Dobre.Ideqta s kafeto otpadna.Dnes sledobed q pitah po skype i tq ni6o ne otgovori
Dobre.Ideqta s kafeto otpadna.Dnes sledobed q pitah po skype i tq ni6o ne otgovori
Не се предавай приятелю...Пробвай с нещо от рода на : Мисля ,че имаш нужда от едно кафе ,а аз имам нужда да те почерпя.
п.п.Бъди оригинален и успех.Най-важното е да не се предаваш,бори се 8)
Не се предавай приятелю...Пробвай с нещо от рода на : Мисля ,че имаш нужда от едно кафе ,а аз имам нужда да те почерпя.
п.п.Бъди оригинален и успех.Най-важното е да не се предаваш,бори се 8)
:smt023 :smt023