View Full Version : Много ме боли при всеки опит да правим секс.
Здравейте. Имам един въпрос.Ако можете да ме посъветвате нещо,ще се радвам ,много :)
На 18 години съм.Досега не бях правила секс, но дойде и това време.Гаджето ми знае ,4е съм девствена.Оба4е от първия път ,когато пробваме с него,много ме боли и спираме.Пробвали сме ве4е три пъти и до "под кривата круша".Не знам за6то толкова много ме боли, а с него ми е хубаво.Започвам да се притеснявам.Моля , за съвет. :)
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
sladi4ka kaka
03-29-2008, 05:40
Еми то си боли,при всяка е различно и всяка възприема болката по различен начин.Просто трябва някой път да потърпиш повече.
Опитайте с повечко лубрикант, бих посъветвал аз
nejnaDROGA
03-29-2008, 05:56
+1 за по-горните мнения :) Както и един съвет от мен-бъди напълно спокойна!!! :) Защото ако си притеснена мускулите ти се свиват и е наистина е гадно ... :( А и малко повече игра преди секс не е излишна :):):) Айде успех :-)
играта я има, даже понякога мисля, 4е изпускаме момента да преминем към другото,ама се водя от мом4ето
И може ли о6те един въпрос? Трябва ли да му кажа ,кога ми е наи-хубаво? Защото май се разминаваме, май на него му трябва пове4е време, а на мен по-малко?
nejnaDROGA
03-29-2008, 06:06
Ми щом е така може би ще е добре да седнете някой път и да поговорите за тези неща :)
hooliganka89
03-29-2008, 06:09
I az sam imala sashtitqt problem.
Prosto stisni malko zabi otnachalo i posle veche nqma da te boli.
MakeMeLaugh
03-29-2008, 08:00
Така:
Пийнете си *малко* винце. Да се отпуснеш, а той да е по-издръжлив, че ако му е за 1 път.. ама съвсем малко само за усмивка :)
Пуснете си музичка на лека светлина да ви предразположи.
Сложи си възглавница под кръста или дупето за по-лесно влизане.
Използвайте лубрикант (овлажнител) - в презервартивите Спортекс Стандарт например има. Ако не - използвайте натурална смазка.. - слюнка! Не е смешно адски мнохго помага! Нека да тия овлажни както и неговия..
И го вкарвайте постъпатлно - вкарва 1-2 смс и започва да се движи все едно го правите, след това леко натиска и пак така се движи, след това още повече вкарва и пак се движи и така ще влезе.
А ти се отпусни максинмалмо -винцето затова ти го казах ;д
И за да влезе по-лкесно е добре приятеля ти ад е добре надървен иначе става по-трудно и боли ;)
pechena_praskova
03-29-2008, 09:07
не мисли,че ще боли,не се притеснявай,отпусни се,мисли колко го обичаш и той тебе,и така може би по-лесно ще стане
aanitogb
03-29-2008, 09:57
iztarpi dati vleze edin pat,date ytvori, nee bolka za ymirane vse pak.Nese ligavi.
Anna5339
03-29-2008, 10:37
Естествено,че трябва да му казваш,кога ти е хубаво ;)
А иначе трябва повече игра преди същинската част + това,нека той поработи и малко с пръсти,за да не те боли толкова ;)
Така:
Пийнете си *малко* винце. Да се отпуснеш, а той да е по-издръжлив, че ако му е за 1 път.. ама съвсем малко само за усмивка :)
Използвайте лубрикант (овлажнител) - в презервартивите Спортекс Стандарт например има. Ако не - използвайте натурална смазка.. - слюнка! Не е смешно адски мнохго помага! Нека да тия овлажни както и неговия..
И го вкарвайте постъпатлно - вкарва 1-2 смс и започва да се движи все едно го правите, след това леко натиска и пак така се движи, след това още повече вкарва и пак се движи и така ще влезе.
И за да влезе по-лкесно е добре приятеля ти ад е добре надървен иначе става по-трудно и боли ;)
Ейй ама ти ставаш за преподавател направо :grin: :-)
s3x_0n_th3_b3aCh
03-29-2008, 13:06
Emi pri vseki e razli4no prosto trqbva da poturpi6 pove4e , vse pak ne moje da otlaga6 zavinagi.. Qvno mom4eto ne te e vazbudilo dostatu4no..Izpolzvaite lubrikanti, za da moje pronikvaneto da e po-lesno.. I mom4eto trqbva da go vkarva po-bavvno :() Aide ne se bezpokoi i smelo :-)
amatorium
03-29-2008, 14:19
Shtoto si shashka, a puk toi muhlio, che spira. Tiq neshta sa kato olimpiiskite postijeniq. Pravqt se uspeshno ot purviq opit. :? 8)
Така:
Супер си !!! :-P
NightGuardian
03-29-2008, 15:01
Така:
Винаги си ме радвал! :grin: 8-)
LovePoisoned
03-29-2008, 15:21
Може и да не си отворена докрай, ако ципата ти е някаква суперплътна... :-o Ако е това, можеш изкуствено да се "довършиш" при гинеколога..
Здравейте. Имам един въпрос.Ако можете да ме посъветвате нещо,ще се радвам ,много :)
На 18 години съм.Досега не бях правила секс, но дойде и това време.Гаджето ми знае ,4е съм девствена.Оба4е от първия път ,когато пробваме с него,много ме боли и спираме.Пробвали сме ве4е три пъти и до "под кривата круша".Не знам за6то толкова много ме боли, а с него ми е хубаво.Започвам да се притеснявам.Моля , за съвет. :)
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Съжелявам .... живота е гаден :lol: :lol:
Hrdcore`Lady
03-29-2008, 16:42
Не мисли за болката, щом сте стигнали до секс, трябва да знае как да те възбуди преди а и след това.
Отиди на гинеколог, ако ти кажат, че всичко ок физически, пробвай да свършиш дали ти е ок. С пръсти добре ли ти е? С езиче?
Ако абсолютно няма причина, помисли си за сексолог. Може да е на психическа основа без дори да разбираш че там е проблема.
MakeMeLaugh
03-29-2008, 21:55
8-) :oops:
---
А бе вие изкарахте момичето някакв супербъгнато.
Я се осъзнайте.
И кви са тия съвети да стиска зъби и да се отпусне и да си мисли,ч е го обича и т.н.
Мислите ли, че не е опитвала, че чак е стиганала дотук.
В крааааеен ама ааадддски краен случай опитайте първо с пръсти...
И все пак както бях писал на предната страница, мисля, че ще се получи ;) и то яко :)
ИнДжой :P
amatorium
03-29-2008, 21:59
8-) :oops:
---
А бе вие изкарахте момичето някакв супербъгнато.
Я се осъзнайте.
И кви са тия съвети да стиска зъби и да се отпусне и да си мисли,ч е го обича и т.н.
Мислите ли, че не е опитвала, че чак е стиганала дотук.
В крааааеен ама ааадддски краен случай опитайте първо с пръсти...
И все пак както бях писал на предната страница, мисля, че ще се получи ;) и то яко :)
ИнДжой :P
+1 Taka e. Dobur suvet si i dal. Dano da se poluchi rabotata.
aanitogb
03-30-2008, 09:36
Лигла си!Нее кой знае каква болка да те утвори ,мен лично неме болеше,но и да ме болеше нямаше дасе дърпам.Изтърпи веднъж,няма да умреш.Нее кой знае какво все пак.Пък и той е смотан,че спира,направето го веднъж и дасе приключи с това.