.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Много ме боли при всеки опит да правим секс.

Здравейте. Имам един въпрос.Ако можете да ме посъветвате нещо,ще се радвам ,много
    На 18 години съм.Досега не бях правила секс, но дойде и това време.Гаджето ми знае ,4е съм девствена.Оба4е от първия път ,когато пробваме с него,много ме боли и спираме.Пробвали сме ве4е три пъти и до "под кривата круша".Не знам за6то толкова много ме боли, а с него ми е хубаво.Започвам да се притеснявам.Моля , за съвет.

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Еми то си боли,при всяка е различно и всяка възприема болката по различен начин.Просто трябва някой път да потърпиш повече.

Опитайте с повечко лубрикант, бих посъветвал аз

+1 за по-горните мнения Както и един съвет от мен-бъди напълно спокойна!!! Защото ако си притеснена мускулите ти се свиват и е наистина е гадно ... А и малко повече игра преди секс не е излишна Айде успех

играта я има, даже понякога мисля, 4е изпускаме момента да преминем към другото,ама се водя от мом4ето

Мерси за съвета

И може ли о6те един въпрос? Трябва ли да му кажа ,кога ми е наи-хубаво? Защото май се разминаваме, май на него му трябва пове4е време, а на мен по-малко?

Ми щом е така може би ще е добре да седнете някой път и да поговорите за тези неща

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    I az sam imala sashtitqt problem.
    Prosto stisni malko zabi otnachalo i posle veche nqma da te boli.

Така:
    Пийнете си *малко* винце. Да се отпуснеш, а той да е по-издръжлив, че ако му е за 1 път.. ама съвсем малко само за усмивка
    Пуснете си музичка на лека светлина да ви предразположи.
    Сложи си възглавница под кръста или дупето за по-лесно влизане.
    Използвайте лубрикант (овлажнител) - в презервартивите Спортекс Стандарт например има. Ако не - използвайте натурална смазка.. - слюнка! Не е смешно адски мнохго помага! Нека да тия овлажни както и неговия..
    И го вкарвайте постъпатлно - вкарва 1-2 смс и започва да се движи все едно го правите, след това леко натиска и пак така се движи, след това още повече вкарва и пак се движи и така ще влезе.
    А ти се отпусни максинмалмо -винцето затова ти го казах ;д
    И за да влезе по-лкесно е добре приятеля ти ад е добре надървен иначе става по-трудно и боли
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

не мисли,че ще боли,не се притеснявай,отпусни се,мисли колко го обичаш и той тебе,и така може би по-лесно ще стане

iztarpi dati vleze edin pat,date ytvori, nee bolka za ymirane vse pak.Nese ligavi.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Град
    RuSe
    Естествено,че трябва да му казваш,кога ти е хубаво
    А иначе трябва повече игра преди същинската част + това,нека той поработи и малко с пръсти,за да не те боли толкова

Град
    Jamaica
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Така:
    Пийнете си *малко* винце. Да се отпуснеш, а той да е по-издръжлив, че ако му е за 1 път.. ама съвсем малко само за усмивка
    Използвайте лубрикант (овлажнител) - в презервартивите Спортекс Стандарт например има. Ако не - използвайте натурална смазка.. - слюнка! Не е смешно адски мнохго помага! Нека да тия овлажни както и неговия..
    И го вкарвайте постъпатлно - вкарва 1-2 смс и започва да се движи все едно го правите, след това леко натиска и пак така се движи, след това още повече вкарва и пак се движи и така ще влезе.
    И за да влезе по-лкесно е добре приятеля ти ад е добре надървен иначе става по-трудно и боли
    Ейй ама ти ставаш за преподавател направо

Emi pri vseki e razli4no prosto trqbva da poturpi6 pove4e , vse pak ne moje da otlaga6 zavinagi.. Qvno mom4eto ne te e vazbudilo dostatu4no..Izpolzvaite lubrikanti, za da moje pronikvaneto da e po-lesno.. I mom4eto trqbva da go vkarva po-bavvno ) Aide ne se bezpokoi i smelo

Мега фен Аватара на amatorium
    Shtoto si shashka, a puk toi muhlio, che spira. Tiq neshta sa kato olimpiiskite postijeniq. Pravqt se uspeshno ot purviq opit.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на pinki
    Така:
    Супер си !!!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Така:
    Винаги си ме радвал!

Може и да не си отворена докрай, ако ципата ти е някаква суперплътна... Ако е това, можеш изкуствено да се "довършиш" при гинеколога..

Re: Много ме боли при всеки опит да правим секс.

Цитирай Първоначално написано от kit_ten
    Здравейте. Имам един въпрос.Ако можете да ме посъветвате нещо,ще се радвам ,много
    На 18 години съм.Досега не бях правила секс, но дойде и това време.Гаджето ми знае ,4е съм девствена.Оба4е от първия път ,когато пробваме с него,много ме боли и спираме.Пробвали сме ве4е три пъти и до "под кривата круша".Не знам за6то толкова много ме боли, а с него ми е хубаво.Започвам да се притеснявам.Моля , за съвет.

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Съжелявам .... живота е гаден
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Не мисли за болката, щом сте стигнали до секс, трябва да знае как да те възбуди преди а и след това.

Град
    София
    Отиди на гинеколог, ако ти кажат, че всичко ок физически, пробвай да свършиш дали ти е ок. С пръсти добре ли ти е? С езиче?

Ако абсолютно няма причина, помисли си за сексолог. Може да е на психическа основа без дори да разбираш че там е проблема.

---

А бе вие изкарахте момичето някакв супербъгнато.
    Я се осъзнайте.
    И кви са тия съвети да стиска зъби и да се отпусне и да си мисли,ч е го обича и т.н.
    Мислите ли, че не е опитвала, че чак е стиганала дотук.

В крааааеен ама ааадддски краен случай опитайте първо с пръсти...

И все пак както бях писал на предната страница, мисля, че ще се получи и то яко

ИнДжой :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на amatorium

---

А бе вие изкарахте момичето някакв супербъгнато.
    Я се осъзнайте.
    И кви са тия съвети да стиска зъби и да се отпусне и да си мисли,ч е го обича и т.н.
    Мислите ли, че не е опитвала, че чак е стиганала дотук.

В крааааеен ама ааадддски краен случай опитайте първо с пръсти...

И все пак както бях писал на предната страница, мисля, че ще се получи и то яко

ИнДжой :P
    +1 Taka e. Dobur suvet si i dal. Dano da se poluchi rabotata.
    Eating isn't cheating - Arnold

Лигла си!Нее кой знае каква болка да те утвори ,мен лично неме болеше,но и да ме болеше нямаше дасе дърпам.Изтърпи веднъж,няма да умреш.Нее кой знае какво все пак.Пък и той е смотан,че спира,направето го веднъж и дасе приключи с това.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си