PDA

View Full Version : Сънувах..че баща ми е умрял

meds15
03-29-2008, 05:58
Добър ден на всички.Сънувах странен сън и реших да ви попитам какво значи.
Та бяхме в стария ни апартамент и баща ми умря.. :shock:
Моля ако някой има съновник да каже какво значи...

nicolepcd
03-29-2008, 07:04
Това намерих:
"Ако видите баща си в съня си, е знак за власт и закрила. Означава че трябва да разчитате на себе си повече. Ако сънувате че баща ви е умрял, означава че много внимателно трябва да обмисляте действията си."
Надявам се да си по - спокойна вече :wink:

meds15
03-29-2008, 07:06
:mrgreen: Мерси

tItEufFf
03-29-2008, 09:23
Спокойно! И аз бях сънувала, че баба ми умира..това беше преди 7 години .. а жената си е шще жива и здрава :)

borovinkaa
03-29-2008, 09:46
Аз редовно сънувам как някой близък умира,дори и как аз умирам,но доколкото знам не означава нещо лошо :wink:

guesswho
03-29-2008, 09:49
когато съноуващ,че някои умира е на добре за него. Така умират проблемите му. (чела сум :oops: ) сопко не се притесняваи на добре е

5StaR
03-29-2008, 14:22
Кек ми аз съм сънувал, че аз се гътвам ама след тва се събуждам със скок от леглото, ама още съм си жив ;)

Decu
03-29-2008, 14:31
И аз съм сънувала, че баща ми умира..
Много се уплаших. :?
Ама най-странното беше, че се беше преструвал.. о.О
После го налагх с юмруци, а той е смееше-беше зловещо.

Briseis
03-29-2008, 15:29
Знам, че когато сънуваш умрял е на хубаво :neutral:

Romance
03-29-2008, 15:36
Чувала съм,че когато сънуваш,че някой умира то това значело,че ще живее дълго.

chipi_kaoo
03-29-2008, 15:53
Аз редовно сънувам как някой близък умира,дори и как аз умирам,но доколкото знам не означава нещо лошо :wink: Не е на лошо, но явно става нещо в психиката ти. Защо не отидеш на психолог да споделиш какво те мъчи, и ще видиш, че сънищата ще изчезнат. Това са твой скрити страхове. Трябва да ги преодолееш. Може тези страхове да не са сварзани със смърт на роднина, а просто да си мислите, че ако загубите даденя човек, губите всичко. Сънищата понякога предвещават случващи се ситуации, и на мен лично ми се е случвало такова нещо, но в този случай бъди спокойна. :-P

sexy_momi4e
03-29-2008, 16:18
и аз често сънувам такива неща(значи,че нама да умре скоро баща ти :) ) и плача на сън,което пък значи че ще съм много щастлива в близките дни(казвам го защото може и ти да си плакала...)

gabi_94
03-29-2008, 16:24
Спокойно! И аз бях сънувала, че баба ми умира..това беше преди 7 години .. а жената си е шще жива и здрава :)

леле и аз така и беше пак преди седем години, още го помня и тя си е жива и здрава.

LovePoisoned
03-29-2008, 17:10
Аз не вярвам на глупавите тълкувания от съновниците. :) По-скоро мисля, че ти го обичаш страшно много и именно този страх да не му се случи нещо (не дай си, Боже!) те кара да сънуваш подобни неща... Прекалената привързаност и обич. И аз съм сънувала такова, но баща ми беше болен тогава (от страшна болест). :( Жив и здрав си е човекът, успокой се! :-)

_SilveR_MooN_
03-29-2008, 17:13
Веднъж сънувах как 2-ма ме гонят със спринцовки с отрова в някякъв измислен свят (имаше балони,по които се отива към 1 кафене :D )и така ме гониха около 3 часа...Накрая, не знам как,стигнахме до аптеката на майка ми и там ми забиха спринцовката в гушата...и като се събудих бях цялата потна и се чудих дали съм жива,но накрая реших,че все пак съм жива и станах :razz:
съня беше от 1-во лице и беше много яко,само при аптеката стана от 3-то лице 8-)

Друго,2 пъти сънувах 1 и също нещо-че се намазвам с някакъв крем,който "моите хора " са донесли от джунглата ( :razz: :razz: :razz: )и се поглеждам в 1 шкаф и виждам,че съм станала на мечка и почвам да пищя 8-) и 2-та пъти по средата на съня се появяваше момиченце в рокличка,което си тананика нещо и се пързаля на пързалка....

И друго,което няма общо-сънувах,че се бием с брат ми,събудих се и се хвърлих от леглото :razz: :razz: :razz: А той веднъж беше облякъл моя тениска насън и не можеше после да я съблече :razz:

•._.•No_NaMe•._.•
03-29-2008, 19:27
Az puk vednaj sanuvah 4e sum v daskaloto i mama mi kazva 4e 6te umre, edva li ozna4ava ne6to :?

Kasiera
03-29-2008, 21:14
За пореден път се убеждавам, че това е най-изродския форум :D

borovinkaa
04-27-2008, 19:14
Аз редовно сънувам как някой близък умира,дори и как аз умирам,но доколкото знам не означава нещо лошо :wink: Не е на лошо, но явно става нещо в психиката ти. Защо не отидеш на психолог да споделиш какво те мъчи, и ще видиш, че сънищата ще изчезнат. Това са твой скрити страхове. Трябва да ги преодолееш. Може тези страхове да не са сварзани със смърт на роднина, а просто да си мислите, че ако загубите даденя човек, губите всичко. Сънищата понякога предвещават случващи се ситуации, и на мен лично ми се е случвало такова нещо, но в този случай бъди спокойна. :-PАми аз по принцип не съм наред 8-), но мисля че тези сънища се дължат на голямото ми въображение и на хорърите които гледам.В 6 клас сънувах, че се прибирам от училище.Беше есен,слънцето залязваше и цялата земя беше постлана с листа..И както си вървя усещам как някакъв мъж, облечен в черно ме сграбчва и започва да ме наръгва с нож адски брутално и аз падам, обляна в кръв в листата.
Също така съм сънувала, че ще пътувам някаде с родителите ми и трябва да се качим на някакъв самолет.Обаче майка ми се загледа някъде и пилота не я видя и я отнесе.Беше много гадно..

UnaBletoLoVeU
04-27-2008, 19:51
Аз се сещам, че веднъж сънувах, че съм пред нас и мама отива до магазина, но беше без глава и приятелката ми вика "Леле виж майка си", а аз "Спокойно бе. Сънувам!" докато си спя :D Или пък ако сънувам нещо за 2, 3ти път и знам какво е ставало преди, ако ме гонят да ме убиват си знам, че ще оживея както предния път :D И така и става де. Само понякога малко се променя сюжета...

sladkъ_mackъ
04-27-2008, 20:22
Чувала съм,че когато сънуваш,че някой умира то това значело,че ще живее дълго. da be zna4i moite suni6ta se sbudvat togava.. Sunuvah kak umira baba mi malko predi da po4ine naistina :(

_SilveR_MooN_
04-28-2008, 17:47
Дрого,дрого.Вие дрогите таквиз неща сънувате. :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

BuJlDozeRa
04-29-2008, 11:26
споко значи че нещо лошо ше се случи на родителите ти но...не вярвай аз се санувам че и умирам че и кво още никога не се е сбадвало нищо спокойно може би просто си гледала някой ужас преди тва или на някои втой близак нещо се е случило и си го запомнила...но не се бой :-D

Pepincetyy
05-08-2008, 13:12
Според мен не значи , нищо лошо ... :) ... спокойно ...

DisciplineAndOrder
05-09-2008, 20:35
и аз сънувах,че съм морско свинче,ама не съм,нали?

st1ka
05-09-2008, 22:42
Аз знам, че когато сънуваш, че някой жив умира, това означава, че му одължаваш живота...

Pedigree
05-10-2008, 11:39
Пф, това с тълкуването е толкова глупаво. И все пак, означава, че му е умряло лошото(ако нещо лошо е щяло да се случи, то няма да се случи), поне аз така съм чувала.

nefchi_bs
05-11-2008, 12:58
Веднъж сънувах как 2-ма ме гонят със спринцовки с отрова в някякъв измислен свят (имаше балони,по които се отива към 1 кафене :D )и така ме гониха около 3 часа...Накрая, не знам как,стигнахме до аптеката на майка ми и там ми забиха спринцовката в гушата...и като се събудих бях цялата потна и се чудих дали съм жива,но накрая реших,че все пак съм жива и станах :razz:
съня беше от 1-во лице и беше много яко,само при аптеката стана от 3-то лице 8-)

Друго,2 пъти сънувах 1 и също нещо-че се намазвам с някакъв крем,който "моите хора " са донесли от джунглата ( :razz: :razz: :razz: )и се поглеждам в 1 шкаф и виждам,че съм станала на мечка и почвам да пищя 8-) и 2-та пъти по средата на съня се появяваше момиченце в рокличка,което си тананика нещо и се пързаля на пързалка....

И друго,което няма общо-сънувах,че се бием с брат ми,събудих се и се хвърлих от леглото :razz: :razz: :razz: А той веднъж беше облякъл моя тениска насън и не можеше после да я съблече :razz:

Според мен си измисляш...

_SilveR_MooN_
05-11-2008, 13:10
Според мен си измисляш...
Ами според мен НЕ.
За какво ми е да си измислям какво съм сънувала?
А ако говориш за това че съм се хвърлила от леглото или че брат ми е облякъл моя тениска-ако искаш вярвай,ама не виждам защо да лъжа във форума. 8-)

zvezdichkaaa
05-11-2008, 17:15
Аз пък тая нощ санувах,че баща ми стой на вратата ми и нещо ми мрънка даже сънувах точно с какво е облечен.И след малко той се появява и само ме разпитва що тв-то е включено и беше със същите дрехи(днес стана към 4 и беше тръгнал на работа) хаха каква ясновидка съм станала :-D .

MaLkaBira
05-12-2008, 17:00
Здравейте!Виждам,че знаете много по тази тема тЪ реших и аз да ви попитам .
Ровила съм на всякъде ,но не намерих отговор.
Значи от около 3 години някъде сънувам постоянно един и същи сън - скачам през нашата тераса (7 етаж) , скачам много дълго .. някъде около 3-4 минути (така го чувствам).
По време на полета си , чувствам огромен страх.След това стъпкам здраво на земята и продължавам напред.
Никога преди не съм сънувала едно и също нещо толкова пъти.
Повтаря се.. ЪъъЪъ .. незнам .. май в месеца един два пъти ...
Ако , знаете нещо пишете плс !

Exsanguination
05-18-2008, 15:42
и всички тук вярват,че съществува тълкуване на сънища? :shock: :lol:

ANTIHUMAN
05-29-2008, 10:23
Ам аз сънувам бая често ,един мой приятел! Може би защото го харесвам имам някакво привличане към него! Че го сънувам на месеца по 10 -14 пъти! Но проблемите му не са се махнали ,а се задълбочават :( и ми е много гадно за него!Не вярвам в сънищата де !

paradiso
05-29-2008, 12:36
i az onaq ve4er sanuvah sa6toto

avril_6
05-29-2008, 17:53
Аз знам че сънищата винаги показват наобратно:)

kotenceto_bonbon
05-30-2008, 14:02
az sanyvah 4e baba e ymrqla i mama kaza 4e tova zna4i 4e 6e jivee dalgo :-)

mulgore
06-03-2008, 16:52
И аз съм сънувала, че баща ми умира..
Много се уплаших. :?
Ама най-странното беше, че се беше преструвал.. о.О
После го налагх с юмруци, а той е смееше-беше зловещо.
Доста..

Иначе и аз бях сънувала,че баща ми умира.
Някаква болест беше,а после погребението.
Толкова ревах.

ira7a_
06-30-2008, 16:20
Това намерих:
"Ако видите баща си в съня си, е знак за власт и закрила. Означава че трябва да разчитате на себе си повече. Ако сънувате че баща ви е умрял, означава че много внимателно трябва да обмисляте действията си."

аз пък веднъж санувах че мама е умряла и после и нямаше нищо .. :-P :wink: [-(

sweet_baby_cool
06-30-2008, 19:27
ne e vazmojno az sa6to sanuvah 4e tate e umrql predi 1-2-3 dena {nz to4no koga ama maksimum predi 3 dni} i be6e mn gadno. moga da kaja sa6to 4e i nie s nego bqhme v nqkakva sgrada no nz dali apartament ili ka6ta[/b]

Rofl4e
06-30-2008, 19:30
Когато сънуваш умрял е на хубаво поне теи знам

Wrathchild
06-30-2008, 19:49
Аз знам, че сънуваш ли някой твой близък мъртъв, означава, че лошото, което го спохожда е умряло.

slunchiceto0
08-05-2008, 05:38
Значи преди време и аз сънувах точно баща ми как умира....погледнах в съновник и честно казано там пишеше...че това не винаги означава нещо лошо..по скоро че баща ти ще се радва на дълъг живот :)

Ice
08-05-2008, 05:45
Аз знам, че това означава щастие, и аз съм санувала че родителите ми умират беше много гадно.

TheGirlNextDoor
08-05-2008, 09:35
не искам да ви плаша,но аз преди време сънувах,че близак човек умира...и се случи :shock: ](*,) ](*,) ](*,) нз внушавам ли си ...обаче имаше мн сходни моменти със съня ми ](*,) ](*,) ](*,) :-#

xpucuto
08-05-2008, 11:08
И аз съм сънувала, че умирам и баща ми :(
Един път сънувах, че едно момиче от моя клас седи на прозореца той се троши и и отрязва главата.Главата и пада долу, а тялото и ме гони, хвана ме и започна да ме души :shock: леле събудих се цялата обляна в пот и изкрещях хах
Сънувала съм, че ме гони едно голямо черно куче на село, настигна ме и ме разкъса, майка ми каза, че съм викала и съм се въртяла постоянно :(
Един път пък сънувам, но и съм с леко отворени очи и гледам майка ми нали как се разхожда из стаята там вършят си работа хората.Аз хем съм будна, хем сънувам :shock:
В гора съм и виждам чакали започвам да бягам, но те ме настигат и започват да ме ядът :shock: :shock: :shock: гадното е, че сякаш усещах всичко мноооого гадно беше да усещаш как ти разкъсват месата.

Май трябва да спра да гледам ужаси :lol:

TheGirlNextDoor
08-05-2008, 11:14
xpucuto ти ме уби направо :lol:
..аз съм санувала как в някаква тоалетна съм заложничка на терористи :shock: ...после се оказа,че те са добрите и станахме екип ...после се появиха лошите и единия ме хвана и ме затисна в стената и искаше да ми пререже гърлото...аз виках за помош а тия дето уж бяхме екип стояха и гледаха и не ми помогнаха :shock: (има нещо вярно в този съм зощото неотдавна моите 'приятели' ме предадоха) ...започвам да се плаша от сънищата си :shock:

naviboy
08-05-2008, 13:09
-------------

reni7o0o
08-05-2008, 13:12
аз миналата година сънувах че убиват майка ми и баща ми пред очите ми....Веднага проверих в интернет...и разбрах че няма от какво да се притеснявам и че било на хубаво. Споко няма страшно :)

asasfdf
08-05-2008, 15:05
да сънуваш някой мъртъв е на хубаво..да сънуваш, че убиваш някого е малко по-странно..

TheGirlNextDoor
08-05-2008, 15:15
дайте някой линк за съновник :)

SabrinaAa
08-09-2008, 13:25
Това намерих:

dam tova zna4i i az naskoro sanyvah podoben san! :)

AlIzeA
08-09-2008, 16:35
ами какво означава ако убиеш баща си

viking84
01-09-2012, 09:08
sanuvah mnogo stranen san sanuvah pochinaliqsi dqdo na golqma zadushnica kogato pochina bqh po malak i smatno sigo spomnqm sanqt zapochna po sledniqt nachin az i brat mi sme v nqkakva bolnica i po edno vreme v bolnichnata staq vliza pochinaliqt mi dqdo prez tova vreme az belq kartofi i govorim s bratmi s dqdomi no da spomena nemi e iskal nishto za qdene ili neshto drugo da iska kaza mi che iskal da ni vidi i da ni opoznae razkazvashe razlichni istorii za jivotasi i po vreme na razkazite ot vreme na vreme se smeeshe znam che kogato se smee umrql chovek ne e na hubavo sled tova na svijdane pri brat mi doide jena toi izleze otvan sas neq i az ostanah sam v staqta sled tova se ozovahme v koridora na bolnichnoto zavedenie i zabelqzah che ima dqdomi krav po licheto i go popitah zashto ima krav po licheto toi nemi otgovori posle go popitah kakvo e da si umrql togava bratmi mi kaza da zamalcha i da nego pitam takiva neshta posle mi kaza che nemu bilo hubavo nebilo hubavo da si umrql i da si jiveem jivota i tova shtqlo da bade i samo az i brat mi vijdahme dqdosi drug nikoi v sanqi nego vijdashe sled tova v koridora vijdah martavci i dqdomi kaza che nqkoi toku shto sa umreli sled tova se ozovahme na nqkakva jilezopatnite relsi i sam na vazrast mnogo po malak na godini ot olkoto v nachaloto na sanq nosht e i varvq po relsite i sabiram stotinki po jelezopatnite relsi i se otdalechavam malko po malko i izvednaj dqdo mi izvikva i mi kazva nedei poveche da hodish poveche natatak i az go chuvam i spiram da se otdalechavam sled tova otnovo sam v bolnicata i otivam do toaletnata izlizam ot toaletnata i varvq po koridora i dqdomi pak se qvqva i mi kazva ela pri men v moqta staq da ne si sam vliza v staqta mu i vijdam che e legnal na leglo i otnovo zapochna da razkazva za jivota si ne pomnq mnogo no razkaza kak e hodil i gledal machove na levski i obshto vzeto sanq svarshi nqkade pokrai istoriite na negoviq jivot nemoga da razbera tozi naistina mnogo stranen sam tozi san go sanuvah predi poveche ot godina i sled kato minaha 2,3 meseca ot sanuvanoto imah seriozni zdravoslovni problemi slava bogu veche sam zdrav no tova e mojebi nai straniqt san koito sam sanuval.

callia
01-09-2012, 18:40
Споко, в сънищата смъртта всъщност означава живот. Аз не съм сънувала, че някой умира в момента, но съм сънувала, че някакви палачи идваха да убиват майка ми, и съм сънувала, че баща ми е мъртъв и му правим водно погребение... мн странно подсъзнание имам аз...

SurfSky
01-10-2012, 11:37
Просто един сън....

ZaicheNaXeroin
01-10-2012, 15:47
аз мисля че сънищата отразяват нашите тайни желания,мечти и страхове..може би просто те е страх да не се случи нещо с баща ти и за това си го сънувала

Actorr
01-11-2012, 13:31
Спокойно .. знам какво е да се събудиш , защото си сънувал ,че губиш близък за теб човек.После това гадно чувство и искаш само да се увериш ,че е добре и че е било само сън.Поне така беше с мен когато сънувах ,че губя майка си .. но всичко си беше просто сън и си е жива и здрава .. до колкото знам не означава нещо лошо .. :)

Allex
01-15-2012, 18:39
когато сънувате че някой умира това значи щастие.. :)

IGotTrouble
01-17-2012, 12:11
Сънищата са нещо супер индивидуално и човек сам трябва да си ги разгадае, защото различните елемнти на съня, значат различни неща за всеки. Помисли с какво асоциираш всеки елемент от съня и така можеш да разбереш какво ти подсказва подсъзнанието ти. Всъщност, кошмарите често са предизвикани от тревожност, стрес, гняв, ревност и всякакви неприятни усещания предизвикани в будно състояние. Друга причина може да е неудобно легло, непроветрена стая, силен аромат, или даже някои храни, като лютото например. Така че това, че си сънувала смърт на близък човек, далеч не означава, че ще се случи, или някое от другите глупави предсказания.

ROFLWTF
01-17-2012, 20:21
моля ти се... аз съм сънувала как сестра ми убива майка ми и баща ми по мн гаден начин и после с нея се гоним и аз я убивам... иначе мразя баща си... отвратителен е (не че в реалността ми прави някви мизерии, но просто ми е мн досаден и само ми се бута навсякъде и се лигави)... и снощи сънувах, че правя секс с него... ЛОл какво значи тва... Отвратих се от себе си :(

dani24
01-19-2012, 12:37
на щастие?? не го вярвам...

kuklichka_bg
01-20-2012, 08:58
И аз наскоро сънувах същото и ми бяха казали,че някой близък ще умре.Много се бях оплашила,но дано не е това.