Влез

View Full Version : Идва Краят ,а не искам

H8_mE
03-29-2008, 09:57
Здравейте!Онзи ден т.е вчера де,писах по една тема отново свързана с приятеля ми.Нещата стават все по-зле и усещам ,че колкото и да се опитваме да оправим нещата с него няма да можем.Виждам как краят идва,а аз не искам и нямам сили да го посрещна!Как ще се изгуби всичко за миг,спомените,моментите...к де ще отидат?Къде? Не може всичко да свърши така... ние още се обичаме!Много ми е гадно :( Къде ще отидат прегръдките му,ръцете му,гласа му ,косата му... усещането за присъствието му... знам ,все някога ще има край ,но аз не мога да го оставя просто така да дойде и да ми отнеме всичко,което е градено толкова дълго време с цялата ни любов!Какво ще правя когато него го няма,толкова съм привързана към него ... но чувствам ,че и двамата нямаме сили да оправим кашата... днес ще се видим и ще решим какво ще правим...страх ме беше да се събудя,защото не знам как ще свърши деня и може би не искам да знам... хора помогнете ми ,как да се справя с това,с края.... :cry: :cry: :cry: :-#

petervuto
03-29-2008, 10:02
С това май само времето може да се справи.. Освен да си намериш занимание, да не ти остава свободно време, за да не мислиш за него, друго няма какво :-o

vapros
03-29-2008, 10:03
такъв е животът (има такова предаване по бтв :D )
кофти наистина

So unbelievable love..
03-29-2008, 10:05
:( милата тя :( разбирам те,почти на всеки му се е случвало да се пита същите неща,но щом виждаш,че се обичате още трябва да намериш сили и да оправиш нещата!Ако не сега просто си дайте малко почивка и тогава и двамата ще разберете какво е без другия ииии .. така ще се разбере какво ще стане с вас. Успех :)

nekuv_tam
03-29-2008, 10:10
Виж,аз не съм никакъв,че да ти давам съвети,но все пак ако наистина е всичко е било толкова хубаво,колкото го описваш,просто му кажи всичко,което си написала и тук.Мисля,че това би помогнало,но все пак зависи той какъв е...На мене лично ми хареса много тази част:

Къде ще отидат прегръдките му,ръцете му,гласа му ,косата му... усещането за присъствието му...
Може би ако му го кажеш ще помогне.Успех :)

MiMcHeToOo
03-29-2008, 10:30
Кажи му какво чувстваш.. Успех..

ПП. После да разказваш кво е станало

w0sh
03-29-2008, 11:08
Незнам кой кухендър ми изтри мнението ама аз пак ще си го постна.
Отиди при местния дилър и му разкажи за проблема си. Той ще намери решение.

evelinka1122
03-29-2008, 11:13
кажи му всичко това... че ще му липсваш ужасно много... нз мн кофти :( Направи всичко възможно да сте заедно... айде успех и после пиши какво е станало :)

Rebellion_Angel
03-29-2008, 14:42
Здравейте!Онзи ден т.е вчера де,писах по една тема отново свързана с приятеля ми.Нещата стават все по-зле и усещам ,че колкото и да се опитваме да оправим нещата с него няма да можем.Виждам как краят идва,а аз не искам и нямам сили да го посрещна!Как ще се изгуби всичко за миг,спомените,моментите...к де ще отидат?Къде? Не може всичко да свърши така... ние още се обичаме!Много ми е гадно :( Къде ще отидат прегръдките му,ръцете му,гласа му ,косата му... усещането за присъствието му... знам ,все някога ще има край ,но аз не мога да го оставя просто така да дойде и да ми отнеме всичко,което е градено толкова дълго време с цялата ни любов!Какво ще правя когато него го няма,толкова съм привързана към него ... но чувствам ,че и двамата нямаме сили да оправим кашата... днес ще се видим и ще решим какво ще правим...страх ме беше да се събудя,защото не знам как ще свърши деня и може би не искам да знам... хора помогнете ми ,как да се справя с това,с края.... :cry: :cry: :cry: :-#

Спомените никъде не отиват, остават да си ни радват в тъжни и трудни моменти. Тази връзка се разпада. Приеми го и продължавай на пред. Няма какво друго да направиш.

Love_me_
03-29-2008, 17:30
Виж,аз не съм никакъв,че да ти давам съвети,но все пак ако наистина е всичко е било толкова хубаво,колкото го описваш,просто му кажи всичко,което си написала и тук.Мисля,че това би помогнало,но все пак зависи той какъв е...На мене лично ми хареса много тази част:

Къде ще отидат прегръдките му,ръцете му,гласа му ,косата му... усещането за присъствието му...
Може би ако му го кажеш ще помогне.Успех :)

много вярно !

crazy_style
03-29-2008, 18:04
emi zna4i .. 6tom vijda6 4e idva kraq.. za6to podqvolite se filmira6 tolkova ??? Prosto kato se vidite mu akzva6 kakvo izpitva6 o6te kum nego.. i ako toi ne go oceni i ne iska da budete o6te zaedno.. KRAI.. Nqma kvo da se filmira6 i da si zadava6 takiva vuprosi , na koito znae6 mn dobre otgovora ... prosto se stegni, i ne se druj kato dete, uspokoi se malko.. tva ne ekraq na sveta, po-dobre zapomni tezi spomeni, s pregrudkite i celuvkite.. otkolko nakraq,kogato vsi4ko svur6i.. d apomni6 samo bolkata ot tva 4e ti si go obi4ala, a ste se razdelili..
Sega .. uspokoi se i pomisli ... uspeh ;)

marche
03-29-2008, 18:07
Ako naistina se obi4ate,trqbva da preodoleete tazi ka6a.Na vsqka edna vruzka ima takova prepqtstvie i ako go preminete to va6te 4uvstva sa istinki i trqbva da produljite.Stiskam ti mnogo palci i dano ne idva kraq a edno novo na4alo :P :)

H8_mE
03-29-2008, 18:15
Да ви се похваля оправихме се :) бях в неговия град да се видим и да говорим по въпроса и сега сме си както преди :) :grin: :grin: :grin: дано да е за дълго така ,а не утре пак да се скараме за нещо!Благодаря ви много за отделеното внимание и за отговорите ви! :-) :grin: :-) :-)

Fagile
03-29-2008, 18:22
pada6, udrq6 se gestoko i givotut ti nanasq rana! noo namira6 smisul v givota,moge bi smisula e tam 4e nqma smisul...sled tova stava6 iztupva6 se i produlgava6!!! kum....................................sledva6tata rana

H8_mE
03-29-2008, 18:36
pada6, udrq6 se gestoko i givotut ti nanasq rana! noo namira6 smisul v givota,moge bi smisula e tam 4e nqma smisul...sled tova stava6 iztupva6 se i produlgava6!!! kum....................................sledva6tata rana

To4no taka e - kum sledva6tata rana... mhm ;-) =; \:D/