View Full Version : Ходите ли на shoping с гаджето?
NightGuardian
03-29-2008, 13:18
Мисля ,че заглавето е изчерпателно.Ходите ли на пазар ? За дрешки и т.н.. Когато си хареса нещо , но не му достигат доплащате ли сте му ? Харесва ли ви това съответно и на него харесва ли и/му (да пазарувате заедно)?
so_sexy_92
03-29-2008, 13:43
da i daje vlizam s nego v probnata i vs ma gledat kat 4eli sam.... i vednyj si kupuva dynki i az kaam nes kop4eta 6toto sa razkop4aat po trudno i prodava4kata 6te6e da padni... :grin:
Еми много ясно нали тя ми ги избира дрешките както и аз нейните и така :grin: :grin:
MartyParty
03-29-2008, 14:51
Не,защото ще се скараме жестоко.Той само знае да харчи,а аз и за храна се стискам :lol: Но когато си купувам нещо(дори и да е рядко) винаги се замислям дали ще му хареса.Знам какво му допада и какво не,пък и вкусовете ни са почти еднакви и винаги съм доволна.
sladko_dete
03-29-2008, 16:11
Дааааа, и той идва с мен и аз с него, имаме горе долу сходни вкусове
BrokenInnocence
03-29-2008, 19:58
Пф, не обичам да се размотавам по магазините. Обикновено излизам с ясна идея за това, което ми трябва и в повечето случаи знам къде точно да го намеря- влизам, пробвам, купувам, излизам. И това е.
Пф, не обичам да се размотавам по магазините. Обикновено излизам с ясна идея за това, което ми трябва и в повечето случаи знам къде точно да го намеря- влизам, пробвам, купувам, излизам. И това е. напълно съгласен! с момиче да тръгнеш на пазар трябва да имаш цял ден свободен и да имаш уникални нерви или да си леко подпийнал
по принцип би трябвало мъжете да се нервят когато излизат с приятелките си на пазар, но при мен е точно обратното. той е "госпожицата" във връзката ни - суетен до нямай къде :( последния път когато излизахме (а това беше преди 2 дни) просто ми изкара и последния нерв когато в един магазин, 7 или 8 пъти подред сменя два чифта дънки, при това напълно еднакви с разлика в размера :-D накрая все по-малките, но направо бях в състояние да изляза с валидол от магазина
ами...излизаме ама много рядко, защото му изкарвам нервичките докато си избера кое да си купя :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Никигаш ако ще светът да се обърне.
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-30-2008, 08:13
Не бих му го причинила...
Веднъж ни трябваше химикал, за да решаваме кръстословици и в книжарницата 10 минути избирах измежду 2 модела. Когато най-накрая купих единия, взех да разглеждам какво друго има в книжарницата и да преглеждам някои книжки... Не знам как не ме застреля на място. :lol:
Иначе когато трябва да си вземем нещо за хапване, докато гледаме филм, или продукти за пица, когато вземем да си направим, си пазаруваме заедно, че даже не е толкова неприятно. :)
Harum_Scarum
03-30-2008, 09:13
НЕ!!!!!!!!!!!!! х)
LuCkY_YoU
03-30-2008, 17:20
ne,zashtoto toi ima mnogo poveche pari ot men i ne moga da se merq s nego.
alex_devv
03-30-2008, 17:22
Ходя, въпреки, че се заричам всеки следващ път да не правя такава грешка щото направо ме разкачва от обикаляне и гледане на всякакви глупости...
Ама кво да правя, нали пък я обичам 8)
FENKATAA
03-30-2008, 17:28
той приятеля ми мрази да ходим по магазините или когато е с мен ми дава зор да свършвам по бързо :D
Когато съм си набелязала една дреха, или когато не са повече от два магазина.Иначе, никакъв шанс. :D
Като имаш предвид, че не съм от момичетата, които обикалят по няколко часа по магазините(за мен товав е лудост), а ако нещо ми харесва - веднага го взимам.
partychild
03-30-2008, 17:32
dam..dosega ne mi e pravil problemi..6toto i na nego mu e priqtno dvamata da hodim na shopping terapiq :lol:
pepita87
03-30-2008, 17:38
Redovno hodim s moq na shoping.Ne moga da se pohvalq s turpelivo gadje...no puk s malko ugovorki,uspqvam da go zadurja pove4e ot 15 min v nqkoi magazin...Kupuvala sum mu,kato sme izlizali,no rqdko,ne mi pozvolqla...ah,negovoto mujko ego...A toi na men...redovno,dori mi izbira dre6ki,davame si suveti edin na drug,i dosta 4esto si kupuvame po4ti ednakvi ,da sme v ton... :P
TinkyWinky
03-30-2008, 19:48
Ми да, случва се... обаче не трябва да се прекалява с обикалянето ... 8-)
sexy_dizzy
04-19-2008, 20:48
Да, за щастие и той обича това сладко обикаляне по магазините !
LoVeIsGoNe
04-19-2008, 20:49
Mn mr1nkat......
skatemore
04-19-2008, 21:46
само за цигари и ядене! въпреки че и за ядене се збърквах и още се збърквам въпреки че излизаме само като приятели вече
miloto_girl_4e
04-19-2008, 22:29
О, да, постоянно го мъкна по магазини..
И двамата много обичаме да се моткаме и да зяпаме, особено аз :)
Няма нужда да му доплащам, защото той си има карта и няма как да не му достиган парички.
Той на мен ми дава, когато нямам :)
MiMcHeToOo
04-19-2008, 23:27
Уф, до сега не съм казвала нищо относно праописа на никой ама това вече не се търпи, не стига че български не знаят някои хора тръгнали и с англииски да се занимават shoping се пише shopping, ако пък толкова ти се ползваше тъпата чждица да я беше побългарила и написала на кирилица - нищо лично просто се издразних :) а по темата да ходим си заедно по магазините все едно ми е най-добрата приятелка
И ти не пишеш особено правилно, "ядеш" букви... Колкото до момичето, което е казало, че не може да се мери с приятеля си, защото той има повече пари - недей така, отпусни се. По темата - Не! С гадже за дрехи не съм ходила, съмнявам се и, че ще отида :)
по едно време този shopping на женската половина ще стане "pain in ass " за мъжката част . Мотаене 4 часа по витошка или в някакъв мол не се нравят много. :-D
Когато той си купува, съм излизала с него на шопинг, обаче аз като си купувам, не го мъкна по простата причина, че изкарвам нервите на човека с който съм ( най-често това е майка ми :D )
F_CK_all_I_need_is_U
04-20-2008, 09:14
daaa :smt026 az imax gaje emo i bqxme s tolkova ednakvi vkysove,4e daje si razmenqxme drexite :smt046 be6e mn qko zaedno da si izbirame drexi i kecovee
fuck_me_pls
04-20-2008, 09:47
Не бих му го причинила... :-) 8) 8) 8) 8)
white_chik
04-20-2008, 18:00
Ходим заедно,даже доста често.Веднъж порбвах едни дънки,обаче копчето нещо заяде и аз не можах да го разкопчая и около 15 мин задено се мъчихме да го разкопчаем :D
Иначе много пъти ми е доплащал,обичам да чувам и неговото мнение преди да си купя нещо.
krem4et0
04-21-2008, 10:36
О, много обичам. Аз пазарувам цеуленасочено и не се шляя, а и той е същия. да не говорим, че има кой да ми държи якето, чантата и торбите, когато пробвам нещо.....