Влез

View Full Version : Излъгах я ..

ring321
03-29-2008, 13:47
Здравейте.
Вчера излъгах приятелката си за първи път. Става дума за следното - близък мой роднина е сериозно болен у дома си, аз бях единственият, който можеше да се грижи за него (възрастна жена-вдовица, майка ми е в командировка, разведени са с баща ми). Вчера имахме уговорка с приятелката ми и аз, за да не я натоваря с проблемите си, смутолевих нещо от типа на "Заминавам за провинцията за 2-3 дни тази вечер". Тя явно ме заподозря в изневяра и/или лъжа. Нормално, за Бога, звучеше абсурдно.
В момента баба ми е по-добре, а приятелката ми ми звънна и ме попита как съм. Единственото, което ми хрумва, е да й кажа всичко, включително и това, че съм я излъгал.

Имате ли някакви предложения? Очевидно е, че трябва да поговоря с нея деликатно, не искам да съсипвам връзката си с нея и все пак храня надежда, че ще ме разбере. Раумно ли ще е едва ли не директно да й кажа, че съм я залъгвал? Благодаря за мнението ви.

5StaR
03-29-2008, 14:12
Мн си прост.

MakeMeLaugh
03-29-2008, 14:13
По-добре й кажи истината. Тя ще те разбере. То и без това абсолютно нищо кой знае какво не с е еслучвало.

Просто й обясни, че ти е било кофти и си искал да останеш самс спроблемите си и не си искал да я натоварваш.

Луъжата е що-годе безобидна.. поне си билс баба си.. :)

slun4ice_90
03-29-2008, 14:14
Trqbvalo e da i kaje6 ot samoto na4alo.Tova e adski tupo.Dano sled kato i kaje6 tq da ti prosti. :)

Rebellion_Angel
03-29-2008, 14:39
Мн си прост.

+1

no_name_girl
03-29-2008, 15:15
ne e koi znae kakvo vse pak e trqbvalo da i kaje6 ;) no pak imal si pravo da ostanes sam s problemite si :) spokoino vs 6te e nared sigurna sam :)

MartyParty
03-29-2008, 15:17
Мн си прост.

+1
-1

Magic_Girl
03-29-2008, 15:26
Emi kaji i kvo e stanalo.Tq 6te te razbere.Spoko! :)

BaBy_bS
03-29-2008, 15:44
мисля че ако й беше казал истината със сигурност щеше да те разбере,но сега като си направил тази грешка-поговори с нея :)

sladkata_presi
03-29-2008, 15:51
Кажи и истината.Нормално е,тя да не ти се сърди или обвинява че не си и казал истината,а да те подкрепи и да вникне в това положение.Може би ти е било неудобно да и кажеш тази истинската история.Но те съветвам следващия път да и казваш истината.

GameMaster
03-29-2008, 15:57
SPOKO! Ne e stanalo nishto shte te razbere kaji i :)

So unbelievable love..
03-29-2008, 16:09
Кажи и истината.Нормално е,тя да не ти се сърди или обвинява че не си и казал истината,а да те подкрепи и да вникне в това положение.Може би ти е било неудобно да и кажеш тази истинската история.Но те съветвам следващия път да и казваш истината.

+1

TheMaggie
03-29-2008, 16:11
Мн си прост.
+1

slavito007
03-29-2008, 16:16
Мн си прост.

+1
Ама направо му дадохте насока в живота :shock:
Пич, съветвам те да й кажеш истината. И да й се извиниш, ще те разбере. Все пак може да ти се разсърди, но ще й мине. По-добре е да й кажеш истината, защото може да почне да си мисли, че изневеряваш, а това е лошо.

Rebellion_Angel
03-29-2008, 16:39
Мн си прост.

+1
Пич, съветвам те да й кажеш истината. И да й се извиниш, ще те разбере. Все пак може да ти се разсърди, но ще й мине. По-добре е да й кажеш истината, защото може да почне да си мисли, че изневеряваш, а това е лошо.

Гаджета си споделят, разчитат един на друг. Ако не кажеш на гаджето си, че баба ти е болна, то на кой друг? :razz: Не разбирам защо трябва да я лъже за такова нещо? :D Па, то голямо натоварване с проблем. Няма що.
:lol:

nicolepcd
03-29-2008, 17:06
Само не разбрах защо е трябвало да я лъжеш... Какво толкова е станало? :-o Кажи й, ако е печена ще те разбере \:D/

petervuto
03-29-2008, 17:15
Само не разбрах защо е трябвало да я лъжеш... Какво толкова е станало? :-o Кажи й, ако е печена ще те разбере \:D/

Просто е била моментна реакция :-o

Няма за какво да ти се сърди, признай си. Ако отлагаш, тогава вече ще има причина..

vamp
03-29-2008, 17:18
Това е благородна лъжа и звучи абсурдно,трудно ще ти повярва истината,но пък ако стане ще й се издигнеш в очите!
Аз какви неща съм лъгал моето момиче(въпреки,че я обичам) и се радвам,че съм я лъгал,защото от истината боли,а и защо да и казвам такива гадни неща.Нека вярва в красотата на живота!Искам когато е с мен да не мисли за гадни неща от живота,а да е щастлива.
Примерно как да й кажа,че се запознавам с други момичета и че докато бяхме разделени всеки ден исках да я забравя и се натисках с най-различни,защото толкова я обичам,че постоянно мисля за нея и се натъжавам.Кое момиче би се радвало да чуе такава истина?

lostsoul92
03-29-2008, 18:56
sori 4e 6te ti ko kaja ama si mno tup ni6to li4no ama vse pak sus sigurnost tq bi te razbrala momi4e e se pak pone az bih napravila tova :)

if__
03-29-2008, 19:02
Мн си прост.

+1
+1

stealthyGirl
03-29-2008, 19:02
Ти щом за такива глупости я лъжеш... незнам :shock: .

mariela_es
03-29-2008, 21:36
Кажи й истината,аз мисля че всеки би рабрал положението в което се намираш,така че не е трябвало да я лъжеш още от началото.

MiMcHeToOo
03-29-2008, 21:43
По-добре й кажи истината. Тя ще те разбере. То и без това абсолютно нищо кой знае какво не с е еслучвало.

Просто й обясни, че ти е било кофти и си искал да останеш самс спроблемите си и не си искал да я натоварваш.

Луъжата е що-годе безобидна.. поне си билс баба си.. :)

Така е, кажи и истината.

vamp
03-30-2008, 14:48
По-често лъжете приятелките си момчета,защото понякога истината ги обърква и се сърдят за глупости...

DYNAMIC
03-30-2008, 14:49
Мн си прост. +1

Wrathchild
03-30-2008, 15:28
По-често лъжете приятелките си момчета,защото понякога истината ги обърква и се сърдят за глупости...За пореден път се убеждавам колко нямаш акъл за 5 стотинки.
А вие явно няма да се научите, че истинска връзка, в която се лъжете за ей такива дребни неща, може много лесно да се провали.

DYNAMIC
03-30-2008, 15:29
По-често лъжете приятелките си момчета,защото понякога истината ги обърква и се сърдят за глупости...За пореден път се убеждавам колко нямаш акъл за 5 стотинки.
А вие явно няма да се научите, че истинска връзка, в която се лъжете за ей такива дребни неща, може много лесно да се провали.
я се сбийте 8-)

Wrathchild
03-30-2008, 15:31
я се сбийте 8-)Безкрайно умно мнение, бих казала...

vesito13
03-30-2008, 15:56
постъпил си доста глупаво, че си я излъгал, но ако наистина те обича винаги ще ти прости и ще те разбере . успех :)

Eris
03-30-2008, 15:59
Prestanete da sydite 4oveka ne e napravil ni6to koi znae kakvo
Trqbvalo e da i kaje ama karai sigurna sam 4e 6te se opravite :smt056

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-30-2008, 17:52
E, razbira se, kagi i, shte te razbere. A i trqbva da si imate doverie. ;):)

koalka
03-30-2008, 17:54
Просто кажи, че си сбъркал и я помоли за извинение...
Не й е станало много приятно, но те разбирам, че не си искал да я разочароваш и затова така.Но си вземи поука повече да не я лъжеш.

vamp
03-30-2008, 17:56

Нима е по-добре да й кажа-"Мила,аз се натисках в дискотеката с едни други момичета,докато ти ми се сърдиш и сме разделени,защото толкова много искам да бъда с теб,обаче ти ме нараняваш и аз се натискам с други за да те забравя"
Така по-добре ли е да и кажа?При положение,че тя скъса с мен и всеки път се дърпа да се сдобрим...

alex_devv
03-30-2008, 18:07
Мн си прост.
+1

+15

zvezdichka777
03-30-2008, 18:30
Защо да е прост?аз бих постъпила по подобен начин но не да кажа че няма да ме има за 2-3 дни а примерно че ме боли зъб,глава,корем и не мога да изляза ..
Ами ако искаш да и кажеш - давай .. сигурна съм че ще те разбере .. но не е задължително да и казваш,можеш да оставиш нещата така.Незнам прецени сам ...

amylee92
03-30-2008, 18:39
ttctctc naprail si vuzmojno nai tupoto ne6to :? kakvoto i da stava nai vajnoto v edna vruzka e da ne se lujete :? qko si zle maina ako durji6 na neq 6e i kae6 istinata \:D/

The sunshine
03-30-2008, 19:01
Ако й кажеш истината и не я лъжеш вече всичко ще е наред.Тя ще ти прости.Споко.

daisybaby
03-30-2008, 19:10

+1
+1

Sintya
03-30-2008, 19:14
Ако й кажеш истината, според мен няма да имаш проблеми, пък ако е точен човек ще те разбере.

NightGuardian
03-30-2008, 19:25
Аз бих направил така : Ще поканя момичето в нас , ще покажа положението на старата жена и с мили думи , ще и кажа: Мило извинявай ,че те излъгъх ,но трябваше да се грижа за баба , а не исках да те натоварвам с мойте проблеми , надявам се да ми простиш!

evelinka1122
03-30-2008, 19:30
кажи и цялата истина, тя ще те разбере... :)

zaraaa
03-30-2008, 20:59
Kaji i istinata spored men shte te razbere vse pak ne si q izlagal zaradi drugo momiche ili neshto drugo,a prosto ne si iskal da q natovarvash s problemite si tq shte razbere kolko si mil i grijoven :) :) :) :grin:

SaLzI4Ka
03-30-2008, 22:00
Мн си прост.

+1
-1
=0

ring321
03-30-2008, 22:14
благодаря ви. Тя ми се разсърди като разбра, че съм я лъгал, но впоследствие изчистихме всичко.
Повече няма да я лъжа, очевидно е.
Иначе, тези, които смятат, че съм зле - моля се да не изпитате това, което изпитах аз тези дни. Сериозно.

alex_devv
03-30-2008, 22:22
E, razbira se, kagi i, shte te razbere. A i trqbva da si imate doverie. ;):)

Ша си имат :D Дано да не му се налага некой друг път нещо щото ше каже, че заминава за Кокосовите острови на почивка...

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-31-2008, 06:01
благодаря ви. Тя ми се разсърди като разбра, че съм я лъгал, но впоследствие изчистихме всичко.
Повече няма да я лъжа, очевидно е.
Иначе, тези, които смятат, че съм зле - моля се да не изпитате това, което изпитах аз тези дни. Сериозно.
Хубаво е, че всичко е нормално сега. :) Успех по-нататък!
P.S. Прощавай за коментара, ама приятелката ти каменно сърце ли има, че да ти се сърди за това?! :? Все пак дефакто не си бил на разположение така или иначе, а и не винаги на човек му е лесно да сподели това... Аз бях цяло лято сама у нас, можех 1000 пъти да поканя приятеля си у нас, можех 1000 пъти да излизам сутринта и да се върна през нощта, но си имах задължения - дядо ми почти само на легло и не трябваше да бъде оставян сам за дълго. И се радвам, че приятелят ми успя да приеме всичко нормално, без кавги. :)

MoHuTo
03-31-2008, 06:47
Според мен не е трябвало да я лъжеш, а да й кажеш, но ти си си преценил така.ОК... но сега трябва да поговориш с нея, да й обясниш ситуацията и да й се извиниш, че си я излъгал. Тя ако е момиче на място ще те разбере и няма да ти се сърди. Успех :)

iva_16
03-31-2008, 18:32
Кажи и истината !! :))))

iiirish
03-31-2008, 19:13
Мн си прост.

ама явно и сам не осъзнаваш коооолко прост

sexi_lady_666
03-31-2008, 19:54
mi pogovori s neq obqsnii kak stoqt ne6tata 4e ne si iskal da q tormozi6 s tvoite problemi kajii 4e q obi4a6 i nie momi4etata se razmekvame lesno taka 4e nai veroqtno 6te ti prosti :-D

snowgirl
04-01-2008, 12:50
Добре е, че сте поговорили... От тук нататък споделяй с нея :wink:

NS-Lubo
04-01-2008, 13:08
Здравейте.
Вчера излъгах приятелката си за първи път. Става дума за следното - близък мой роднина е сериозно болен у дома си, аз бях единственият, който можеше да се грижи за него (възрастна жена-вдовица, майка ми е в командировка, разведени са с баща ми). Вчера имахме уговорка с приятелката ми и аз, за да не я натоваря с проблемите си, смутолевих нещо от типа на "Заминавам за провинцията за 2-3 дни тази вечер". Тя явно ме заподозря в изневяра и/или лъжа. Нормално, за Бога, звучеше абсурдно.
В момента баба ми е по-добре, а приятелката ми ми звънна и ме попита как съм. Единственото, което ми хрумва, е да й кажа всичко, включително и това, че съм я излъгал.

Имате ли някакви предложения? Очевидно е, че трябва да поговоря с нея деликатно, не искам да съсипвам връзката си с нея и все пак храня надежда, че ще ме разбере. Раумно ли ще е едва ли не директно да й кажа, че съм я залъгвал? Благодаря за мнението ви.

Просто и кайи тожа което си написал човече и тя няма да мойе да ти се разсърди !!!!!! Кайи и причината да я излъжеш какжа е с точност и всичко е окей!!!! \:D/

misSsX
04-01-2008, 15:25
лажата не е кои знаи каква тъиче кажи и просто че не си искал да я нагърбваш с това и тнт макарче тряяше да си и го кажеш о6те от на4алото :) няма смисал да лъжи6 за такива не6та

BaD_GiRl_mL2
04-01-2008, 16:03
А така... и сега-да не се повтаря ей :-D

TheNewReligion
04-01-2008, 21:49
Абе много си тъп ! :? :? :? Да и беше казал истината ! :x

Sagna
04-01-2008, 22:01
Manqk ne i kazvai deistvai si po shemata si 6tom si e izlygal OK ne e koi znae kva lyja daje v slu4aq lyjatati e po kofti ot istinata.Pyk batka vij sa 6tom si e izlygal si trai i ne i kazvai 6toto tq za tva trudno 6te te razbere ako sam ne i kaje6 v takiva slu4ai si stoi i si trai.Ne i kazvai.