PDA

View Full Version : Странна промяна в мисленето на момичетата 15-18

bader
03-29-2008, 20:47
Значи обърнал съм вниание на един много странен феномен при момичетата 15-18.В момената съм на 22 ,когато учех още в гимназията говорим за времето преди 6-7 години когато съм бил на 15-16 тогава моите връснички от училището масово си имаха гаджета на по 21,22,23 и тн това бяха прости келеши с мизерни работи за по 300лв на месец и караха коли от рода на опел вектра кадет,голф 2,3 ,бмв 3 от преди 90 и др боклуци които за времето си минава за "гъзарски коли" с други думи отворени селянчета които не са постигнали нищо.Но заради такива не оставаха хубави да не кажа почти никакви момичета за нас (момчетата от този набор).Някой би си казал съвсем нормално не ви е дошло времето като пораснете тогава не може "барабар Петко с мъжете изка да бъде човек"

:o
Незнам какво се случи последно време ,но съм обърнал внимание и не само аз ,че само при опит за контакт на момче на възраст 21-22 с момиче на 15-16 се занмават само с суполивци на тяхната възраст дори и по малки и ни изкрват по долни и от педофили :-o.
Нека не се обаждат тъпанари с изказването ,че тва си е педофилия дето да казват каде са тръгнали тия 21 годишни да се занимават с 16год момичета .Просто защото не така по законите в реп България пълнолетно лице няма право да има сексулен контакт с лица под 14годишна възраст ,нищо несе говори за тези межди 14-18.
Според вас на какво се дължи този феномен дали нямат вина медите или нещо друго

VilleBaby
03-29-2008, 20:56
попринцип момичетата винаги обичат приятеля им да е по-голям , защото обожават един вид да се чувствам защитени ии с по-голям от тях,по-опитен...абе незнам това си е мое мнение

mihichkaaa
03-29-2008, 20:57
ми аз съм момиче и нз не съм го забелязала този феномен за който говориш...по принцим сички момичета са налитат на батковци както се казва хвани си батко да ти е сладко

Iv4eTy
03-29-2008, 20:58
Според мен няма нищо нередно в тая разлика в годините, 4-5 години не са много. Все пак не става дума за 13 годишно момиченце и 10 години по-голям от нея....

Liar
03-29-2008, 20:59
По-готино да имаш батко 8-)

sexita
03-29-2008, 21:00
Абе ти да си готин,пък не ми пука на 22 ли си или на 16 :D

bader
03-29-2008, 21:05
попринцип момичетата винаги обичат приятеля им да е по-голям , защото обожават един вид да се чувствам защитени ии с по-голям от тях,по-опитен...абе незнам това си е мое мнение
Даде но имам чувстото ,че нещата са се променили.

LipSoFAnAnGel
03-29-2008, 21:09
Аз не съм съгласна и не съм забелязала този феномен..Даже момичета на 15-18 години ходят с по-големи....И аз съм на този принцип по-добре е с по-голям отколкото с някой 16 годишен лигьо , който незнае какво иска и само се прави на голям мъж!

Kasiera
03-29-2008, 21:10
'Сички станаха курви.

GerSity
03-29-2008, 21:10
знаеш ли ква е причината-че момчетата на 20-21 имат акъл в главите си и харесват умни и пекани момичета,а не онез лигли със супер визия,топирани коси и 15см токчета...
до тук добре...но същите тия пекани момичета с готин характер също имат акъл в главатаи предполагат че като ходят с толкова по големи от тях трябва да спят с тях...и следователно големите не се хващат с тях щот не им пускат...не винаги вярно...
та от цялата работа извода е че твоето момиче тряа разбере,че я обичаш и не я искаш само за секс...ей тва е...
а бтв и аз предпочитам батковците... ;)

bader
03-29-2008, 21:19
За да не се отваря тема на спор мога да ви изкарам сигорно 100 профила на момичета в aha.bg на които пише "да ни ми пиват момчета над .... защото няма да отговарям" .Демек директно тирят съобщението не ги интересува кой какъв е.

bader
03-29-2008, 21:20
ако ти отоговорят ще ти правят намек че си пе... и ще те отрежат ест

BaBy_bS
03-29-2008, 21:20
според мен няма никакъв феномен.сега повечето момичета на 15-18 искат да бъдат с по-големи батковци.но причината не мога да осъзная каква точно е,смисъл дали за да се фукат,дали заради кола,дали защото са по-опитни или каквото и да било.

air_J
03-29-2008, 21:35
Да го еба! И аз точно това се чудех! Аз също съм на 22 и си спомням точно същото - съученичките ходеха с 4-5 години по-големи, а сега масово 15-18 годишните ходят с набори, или максимум 2-3 години по-големи. Ама да ти кажа, не е особена оферта да се занимаваш с някоя на 15-16 за нещо повече от ебане (изключения има, но се убеждавам, че са твърде малко), виж някоя на 18+ си е съвсем друга работа. 8)

aicho
03-29-2008, 21:45
При момичетата съществено е, че умствено са по зрели от момчетата (от нас) това, че си забелязал промяната може би е заради факта, че си по голям и възможно е начина ти на мислене да се е променил. :-|

BaBy_bS
03-29-2008, 21:54
При момичетата съществено е, че умствено са по зрели от момчетата (от нас) това, че си забелязал промяната може би е заради факта, че си по голям и възможно е начина ти на мислене да се е променил. :-|
съгласна .а има и друго-1во защо ви е да се занимавате с такива момичета т.е. ровите тая тема,като уж 18 + били къде къде и 2ро-сега говорите така,а утре ще кажите-тези момичета са бахти к*****е :-o

EJI4eTy
03-29-2008, 21:58
абе да си на 22 и да се задяваш с някоя на 15 ... некак сии така да се каже гадно е ! както вие казахте някъде по нагоре момичетата по бързо им идва акъла и много лесно ще се сетят че "баткото" на 22 няма да иска само да си ходят за ръчичка и да се целуват ... а относно bader ... ти щом си на 22 няма ли да ти е някак некомфортно да прайш секс с 15 годишна ?! все пак на 15 момичето си е още дете ... (вярно че тука пишат някфи кифли на по 12-13 дето вече са напрайли кфот иска "баткото" амааа...) абе тфа си е чиста педофилия !!! на 22 и ше тича по 15 годишни ... ама то направо плашиш момичето като си кажеш възраста !!! по добре да си ходи с момчета от нейния набор отколкото да се притеснява какво може да и направи един 22 годишен дето с колата си я кара от даскало и т.н.

Nik4o_Spain
03-29-2008, 22:09
15..100 :shock: ami kakvo da kajem za ku4etata i kotkite koito kato navar6at 7 meseca i pravqt sex s maikata ... si4ki ot roda bratov4edi maiki tatkovci sestri seki se 6iba s drugiq i se deca vadqt :)

amatorium
03-29-2008, 23:29
Tova sa samo prikazki. Koe da e momiche predpochita batkoto. Toi e tolkova po-napred s materiala ot nqkoi maluk sopolako. Ako az trqbva da izbiram ot koi da se ucha po-filosofiq nqma da izbera komshiqta, a Konfucii razbira se. Tuk e momenta da kaja, che koqto e opitvala da hodi s batko posle suuchenicite i se vijdat dosta nedorasli za tiq neshta. Normalno e. I az sum se draznil. 8)

RAWRRR
03-30-2008, 00:50
Добре ли те разбрах.. критикуваш това,че преди батковците са зарибявали съученичките ти (на 15-16 години) и в същото време ,когато ти вече си батко,се оплакваш че никоя от малките не ти пуска?! :D

Хаха,нагло.
8)

i'm so excited!
03-30-2008, 08:28
момчетата на 15-16-17 са дебили.
това е отговора

aanitogb
03-30-2008, 08:49
Според мен всяко момиче на 16-17 налита на батко и смятам,че твойто твърдение нее вярно.

Hrdcore`Lady
03-30-2008, 10:14
Moje bi prosto ne te smqtat za gotin 8-)

air_J
03-30-2008, 10:27
Според мен всяко момиче на 16-17 налита на батко и смятам,че твойто твърдение нее вярно.
Е, нали аз баш това казвам. По мое време, като бяхме на 15-16-17 нашите наборки се занимаваха само с някакви на по 22-23, докато сега са все по-малко тези случай. Може би единственото, което е еднакво с времето преди 5-6 години и сега, е че и тогава имаше момичета, дето ходеха с 35+ годишни по най-различни причини, но темата не е за тях, тях винаги ще ги има. Огледай се по улиците, по сайтовете за запознанства, или на което и да е място, където можеш да срещнеш повече хора и виж как 15-16 годишните не са като едно време - ходят с максимум 2-3 години по-големи, а когато ние бяхме на толкова не беше така. Това се опитва да обясни автора, или поне така аз го разбирам. И какви са тия тъпи мнения, че едва ли не автора се оплаквал, че не му връзват? Че за чий чеп му е да му връзват на 15-16, освен ако не са разработени и не си търсят само ебане? 15-16 годишните, които си струват за нещо повече от ебане са буквално единици, включително и тук във форума, като станете по-големи ще видите какво точно съм имал предвид. :razz:

NomercyY
03-30-2008, 11:15
В момента даже мисля, че повечето момичета ходят с батковците, защото искат да ги возят в тия развалени коли и да ги черпят по тия заведения и после се мислят за големи каки като са изяло 1 2 КУ*А

vesito13
03-30-2008, 12:19
Kазвате, че момичетата отрязват момчетата само като разберат на колко са години, но при мен не е така . В много чатове момчета,които са с 4-5 години по голями от мен са ми казвали, че съм много малка за тях и не искат да си пишат с мен , докато аз не съм казвала така дори и на момчета които са с 10 години по-големи от мен . Tака че не сте много прави , може би даже на момчетата по ви пречи разликата във възраста :neutral:

lilit_666
03-30-2008, 14:20
Защото сега младежта е по - образована,има ги сайтове, като този и децата искат бъдеще, а с един 23 год, освен секс, някоя болест и бебе(което ще ти попречи да се развиш, да следваш...), др не можеш да полу4иш.Е, да , и защита, ама сега моми4етата взеха да стават по-самостоятелни и нещата дори няма смисъл да се слагат на кантар.

1nnocenT
03-30-2008, 14:25
в днешно време голям процент от момичетата ходят с по голями ако може да имат кола, мн пари....момичета от моя клас ходат с 10 години по голями от тях - тфа са си чисти курви :x :x

s3x_0n_th3_b3aCh
03-30-2008, 14:32
emi kogato gajeto e po-golqmo,momi4eto primerno se fuka s engo edin vid : vijte moqt golko e golqm...su6o se 4uvstva za6titena..

theworldleader
03-30-2008, 14:33
Такива утрепки буквално не заслужават даже и вниманието ми.

bader
03-30-2008, 14:54
абе да си на 22 и да се задяваш с някоя на 15 ... некак сии така да се каже гадно е ! както вие казахте някъде по нагоре момичетата по бързо им идва акъла и много лесно ще се сетят че "баткото" на 22 няма да иска само да си ходят за ръчичка и да се целуват ... а относно bader ... ти щом си на 22 няма ли да ти е някак некомфортно да прайш секс с 15 годишна ?! все пак на 15 момичето си е още дете ... (вярно че тука пишат някфи кифли на по 12-13 дето вече са напрайли кфот иска "баткото" амааа...) абе тфа си е чиста педофилия !!! на 22 и ше тича по 15 годишни ... ама то направо плашиш момичето като си кажеш възраста !!! по добре да си ходи с момчета от нейния набор отколкото да се притеснява какво може да и направи един 22 годишен дето с колата си я кара от даскало и т.н.

Имено за това говоря, един човек да сикаже истината но преди 5години небеше въобще така.

bader
03-30-2008, 14:58
Tova sa samo prikazki. Koe da e momiche predpochita batkoto. Toi e tolkova po-napred s materiala ot nqkoi maluk sopolako. Ako az trqbva da izbiram ot koi da se ucha po-filosofiq nqma da izbera komshiqta, a Konfucii razbira se. Tuk e momenta da kaja, che koqto e opitvala da hodi s batko posle suuchenicite i se vijdat dosta nedorasli za tiq neshta. Normalno e. I az sum se draznil. 8)

ето ,че EJI4eTy не е на това мнение.

bader
03-30-2008, 15:01
Е, нали аз баш това казвам. По мое време, като бяхме на 15-16-17 нашите наборки се занимаваха само с някакви на по 22-23, докато сега са все по-малко тези случай. Може би единственото, което е еднакво с времето преди 5-6 години и сега, е че и тогава имаше момичета, дето ходеха с 35+ годишни по най-различни причини, но темата не е за тях, тях винаги ще ги има. Огледай се по улиците, по сайтовете за запознанства, или на което и да е място, където можеш да срещнеш повече хора и виж как 15-16 годишните не са като едно време - ходят с максимум 2-3 години по-големи, а когато ние бяхме на толкова не беше така. Това се опитва да обясни автора, или поне така аз го разбирам. И какви са тия тъпи мнения, че едва ли не автора се оплаквал, че не му връзват? Че за чий чеп му е да му връзват на 15-16, освен ако не са разработени и не си търсят само ебане? 15-16 годишните, които си струват за нещо повече от ебане са буквално единици, включително и тук във форума, като станете по-големи ще видите какво точно съм имал предвид. :razz:

:D
Тва звучи направо ностаглично от сорта на колко хубаво беше по бай не знам си кое време ракиката си беше чиста и ефтина а са само спирт и есенция и е 10лв литър.

martoo
03-30-2008, 15:05
е кво лошо да ходат с връстници , да ни изолират ли нас момчетата на тяхната възраст а :?

bader
03-30-2008, 15:07
Защото сега младежта е по - образована,има ги сайтове, като този и децата искат бъдеще, а с един 23 год, освен секс, някоя болест и бебе(което ще ти попречи да се развиш, да следваш...), др не можеш да полу4иш.Е, да , и защита, ама сега моми4етата взеха да стават по-самостоятелни и нещата дори няма смисъл да се слагат на кантар.

Абе човек смени дилъра ,сегашната малдеж не е била никога толкова зле ,страшно еродирани хора няма що само се читосват по 5 пъти на ден със себподобни връзници пушат трвава ,пият и др.Не ходят на училище не ги интересува нищо за живота ,както и по цял ден чатят и играят малоумни игри.Е не ,че моита младеж правеше нещо по въпроса ние бяхме някак си по примирени с мисленето ,че в България никога няма да се оправят нещата но поне бяхме съпричастни и заинтересовани а това на нищо не прилича.

pinki
03-30-2008, 15:29

Напълно съгласна съм с нея !!! А и все пак си зависи от човека ! Ето например аз имам сестра на 22 и сега като се замисля да си хвана някой на възрастта на човека който наричам "кака" е не върви ... :?

03-30-2008, 15:33
алоо женските големи сте курви заклевам са ! имам една съученичка дето я ебаха за първи път в 3 клас ... и то не кой да е а някаф 16 годишен дебелак смятаийте ебаси курвата е тас ... сега е на 14 и продължава да са ебе ви преставяте ли си кво е тва чудовище отдолу ? тва ще е ебаси дупката и таа курва разбираш ли пуши пред маийка си прай са на голяма пичка пък е една дебела курва!сички момичета дет мн знайте искам да ви кажа ай ше ви еба майката курвенска бахти неначесаните путки заклевам са !

amatorium
03-30-2008, 15:38
I predi e imalo momicheta, koito tursqt vrustnici i sega gi ima. Ne misle, che neshto mnogo se e promenilo.

pinki
03-30-2008, 15:38
Ей сельо я недей слага всички под общ знаменател, че хич не си прав ! То по тая логика вие мъжете сте егати шибаните копелета ! Ай без такива :-x :-x :-x :-x :-x

MaRiNkA_16
03-30-2008, 15:57
]Аз не съм съгласна и не съм забелязала този феномен..Даже момичета на 15-18 години ходят с по-големи....И аз съм на този принцип по-добре е с по-голям отколкото с някой 16 годишен лигьо , който незнае какво иска и само се прави на голям мъж!
+1 ne sum zabava4ka v detska gradina...

03-30-2008, 16:00
да съм казал че не съм шибано копеле ?! казвам че вий сте неначесани путки и са заклевам в тва !

pinki
03-30-2008, 16:17
майната ти бе боклук! хубаво, е че сам си го признаваш какъв си и жалкото, е че си мислиш, че останалите са като теб! скрий се някъде :smt019

03-30-2008, 16:30
и ти си кат другите : една проста курва ей тва е !

&ILoveU2
03-30-2008, 16:34
]Аз не съм съгласна и не съм забелязала този феномен..Даже момичета на 15-18 години ходят с по-големи....И аз съм на този принцип по-добре е с по-голям отколкото с някой 16 годишен лигьо , който незнае какво иска и само се прави на голям мъж!
+1 ne sum zabava4ka v detska gradina...
Само като ви гледам никовете с главни и малки букви ми става ясно...
[*Cr!ST!AnO`STyLe*] на колко си ти, че казваш 16 годишен лигльо. Ако обръщаше повече внимание на тези момчета щеше да се убедиш, че знаят какво искат и то много по-добре от теб. А какво му е по-добрето с по-голям. Е да те знаят какво искат - да те чукат (поне в повечето случаи е само това). Така им е по изгодно - ти не си много навътре в нещата, не им знаеш номерата, наивна и перфектна заради това. И няма и да си единствената каквото и да ти говорят. И аз излизам в момента с по-големи, но това е заради друго. Просто повечето от връстниците ми не ги пускат мама и тате. А и на мен в повечето случаи ми е за единия флирт нищо повече. Знам какво искат от мен и си преценявам дали има смисъл едното ебане с тоя човек. Вярно има изключения. Може и любов да се зароди. Иначе никога не ми е проблем да си имам гадже на моята възраст. На 18 съм. И мога да кажа че има много по-осъзнати момчета на 16-17-18 дори от мъже на 26-27 години.
А MaRiNkA_16 мислиш ли, че пък някой иска на теб да ти е бавачка.

lilit_666
03-30-2008, 16:42

Абе човек смени дилъра ,сегашната малдеж не е била никога толкова зле ,страшно еродирани хора няма що само се читосват по 5 пъти на ден със себподобни връзници пушат трвава ,пият и др.Не ходят на училище не ги интересува нищо за живота ,както и по цял ден чатят и играят малоумни игри.Е не ,че моита младеж правеше нещо по въпроса ние бяхме някак си по примирени с мисленето ,че в България никога няма да се оправят нещата но поне бяхме съпричастни и заинтересовани а това на нищо не прилича.
Aз пък ся съм на подщи 16 и ми прави впе4атление, 4е връсни4ките са мн по-запознати с рискове.... от моми4етата, дето сега са на по 22, 23г, защото сега темите не са табу и вс спокойно обменят 4уто, про4етено,опит... Едно време е било срам да се говори за секс,било е още по- интересно и децата не са знаели опасностите.Тогава това да ходиш с мн по-голям е било модерно,защото големите са можели да ги светнат по темите, за които връсниците им дори не са 4ували, а ся вс знаят вси4ко.Тогава и коли малко хора са имали, а сега са нещо нормално.

amatorium
03-30-2008, 16:44
Tochno zaradi takiva momcheta, s podobno otnoshenie kum momichetata sushtestvuva tova stanovishte, che jenite sa kurvi. Na vsichki im se pravi sex i se "cheshat". Normalno e. Vseki si e v pravoto da pravi kakvoto si iska i jalkoto e che ima nqkoi, na koito ne im puskat i zapochvat da izpitvat sexualna zavist i zloba. Ako edno momche e gotin pich i ima dobro otnoshenie nqma znachenie na kolko e. Shtom si podhojda s momicheto. Nqma znachenie i koi s kolko e bil. Vajnoto e da si podhojdate i da vi e priatno zaedno. Haide stiga ste se ubijdali i narejdali. :-)

bader
03-30-2008, 16:46
По повод мнението на &ILoveU2

За мен пък момчетата за които ми правиш реклама са тъпаци а съвремените 3 пъти по големи тъпаци ,защото дори само ако 10% от самочувствието им имаше покритие и тия хора знаеха какво изкат от живота нещата щяха да седят къде по добре.И истината е ,че те са тези които ги интересува само е....о ,Защото хората минали 21 са вече в час със нещата и знаят ,че минало времето да се занимават с глупости и им трябва нещо сериозно и постоянно.

&ILoveU2
03-30-2008, 16:48
??? lilit_666 от къде си била сигурна пък какво е било преди. А и 4-5 години не са чак такъв период за драстична промяна. Просто така ти се струва. Е вярно, че сега интернет комуникациите са къде къде по-развити, но чак табу да е била темата :)

bader
03-30-2008, 16:50
.[/quote]
Aз пък ся съм на подщи 16 и ми прави впе4атление, 4е връсни4ките са мн по-запознати с рискове.... от моми4етата, дето сега са на по 22, 23г, защото сега темите не са табу и вс спокойно обменят 4уто, про4етено,опит... Едно време е било срам да се говори за секс,било е още по- интересно и децата не са знаели опасностите.Тогава това да ходиш с мн по-голям е било модерно,защото големите са можели да ги светнат по темите, за които връсниците им дори не са 4ували, а ся вс знаят вси4ко.Тогава и коли малко хора са имали, а сега са нещо нормално.[/quote]

За кви рискове говориш оточни се, а и не става дума за как е било преди 20 или 30 или 50г гоовриме за преди 5-6г така,че за това кое е било срамно и табу да се говори не съм съгласен че има промяна за те за теб може да е блио срамно,табу и тн защото си бил на 10-11 години тогава.

&ILoveU2
03-30-2008, 17:01

За мен пък момчетата за които ми правиш реклама са тъпаци а съвремените 3 пъти по големи тъпаци ,защото дори само ако 10% от самочувствието им имаше покритие и тия хора знаеха какво изкат от живота нещата щяха да седят къде по добре.И истината е ,че те са тези които ги интересува само е....о ,Защото хората минали 21 са вече в час със нещата и знаят ,че минало времето да се занимават с глупости и им трябва нещо сериозно и постоянно.
Не знам на кого съм правила реклама не ми стана ясно. Не знам дали си ме разбрал. И не съм казала, че като си на 21 ти е само за едното ебане. Но кажи ми какво търсиш в едно момиче на тази възраст. Какво общо можете да имате. Няма да израстваш с нея и да съпреживявате. Това което тя ще преминава тепърва си е минало за теб. Общо може да има ако се говори за секс. Другото са си частни случаи, които са много редки да се случи, че наистина си заслужава връзката. Не знам колко си наясно сега момчетата на 16-17 на какво ниво са, но имам чувството, че познаваш 2ма-3ма и си правиш грешни заключения.

bader
03-30-2008, 17:16

Не знам на кого съм правила реклама не ми стана ясно. Не знам дали си ме разбрал. И не съм казала, че като си на 21 ти е само за едното ебане. Но кажи ми какво търсиш в едно момиче на тази възраст. Какво общо можете да имате. Няма да израстваш с нея и да съпреживявате. Това което тя ще преминава тепърва си е минало за теб. Общо може да има ако се говори за секс. Другото са си частни случаи, които са много редки да се случи, че наистина си заслужава връзката. Не знам колко си наясно сега момчетата на 16-17 на какво ниво са, но имам чувството, че познаваш 2ма-3ма и си правиш грешни заключения.
При теб е малко като трениорите в футбола винаги започват дадено изказване с "аз не коментирам съдйиството" а точно това прявят или пък ако си ходила на интервю за работа и докато говориш и ти кажат "не изкаме да те прекъснем но..." а точно това правят .С други думи използваш една мн често употребявана хватка когато казваш ,че неправиш/казваш нещо в действителност го правиш/казваш.
Колкото до вторият ти въпрос отовора е елементарен не ми мисля ,е съм единсвения които поради някаква причина харесва по малди жени от него ,второ за какво израстване говориш вероятноста да си с някой 2,3 или 5 год е много малка то повече от ясно ,че една връзка е заради привличането,а пък дори и да е така не виждам нищо лошо в това да израстна на ново едни от най хубавите години от живота на един човек и в интерес на истината повечето неща не са минали по край мен защото животът ми през тинейджърските години беше много труден и не съм имал кой знае колко хубави мигове ,не че сега всичко е спуер но на фона на уния времена направо си свиркам с уста.

03-30-2008, 17:19
аз ви казах че сте курви ама вий не вярвате ... защот съм НАЙ ГОЛЕМИЯ!

bader
03-30-2008, 17:26
аз ви казах че сте курви ама вий не вярвате ... защот съм НАЙ ГОЛЕМИЯ!
:(
В началото ме кефеха лафовете които пускаше но вече ставаш скучен измисли друго.
Колко до твойто откритие не си открил нито америка нито топлата вода,това го знаем всички но при теб явно курвите са кучки разликата е ,че първата спи със всеки а втората със всеки но с изключение на теб.

03-30-2008, 17:29
ше са опитам да измисля кат пафна още един фасссс и тва за кучките и курвите беше мн яко братле ;)

cvety_i_bebeto
03-30-2008, 17:39
Поринцип и аз го забелязвам това 15 годишни с 20,което никак не ми прече на мен!!! Но аз гледам да ми харесва не на колко години е-са да не ме разберете грешно ( говорим за момчета,които са на мята възраст или най-много с 4/5 години по-голями ) :)

03-30-2008, 17:45
ае вий прости ли сти кви сти ?!?!
в мойто даскало има няква от 6 клас дет ходи с някъф 22 годишен начи представете си тя е на 11-12 оня на 22 години и таа чух че лъжела техните че тос бил на 17 ко ше кайте тос ко иска от нея : иска секс мадафака рейш ли ще я наибе 1-2 пати ше му писн и ше кай ай мойто момиче до тука бяхме и много правилно закфо му е няква лигла дет не мой му напрай една хубава свирка ама тя е тъпата ко си мисли че се са задаржи много при него ли хохохохо... обичам когато мъжете побеждаваме :D :D :D :-P

Sevt
03-30-2008, 17:50

Точното мнение !

" Феноменът " , описан от автора не съществува.

zvezdichka777
03-30-2008, 17:51
аЗ Също не съм го забелязала този феномен за който говориш,всички в обкражението ми и всички които познавам(говоря за момичета) които са на по 15-16 ходят със 19-20-21 годишни момчета,няма да тръгна например аз със некъф на 15 който да ми обяснява как го бил '' пръснал оня другия на СS'' .. незнам,нямам кфо да си кажа с момче на моята възраст .. относно колите аз също не гледам да си намеря приятел с кола или нещо такова,както дойде ..

03-30-2008, 17:53
малииии неска ги праснах на CS 70 фрага на 20 умиранки ... пък на Diablo 1.11 бота ми искара sur i cham ся ше си прая енигма с кои руни са прайше ? :D:D

KaITLyN_
03-30-2008, 21:08

Точното мнение !

" Феноменът " , описан от автора не съществува.

И аз съм на това мнение. Възрастта няма никакво значение (когато разликата между двамата е не повече от 5,6 години, разбира се),понеже всеки се развива различно и аз определено смея да твърдя,че има момичета на 16-17,които са в състояние да поддържат връзка с човек на 22-23 години,защото част от тях са много по-зрели от връстничките си. Същото е и с момчетата... Между 2 момчета на една възраст може да има огромна разлика в интелектуалното развитие. Пък и всеки си е различен в крайна сметка. Щом двама души си допадат и им е приятно заедно,какво значение има дали са на едни години или не ... ?
И по повод това,което кзаха някои потребители,че момичетата на 16-17 търсели богатичко момче с кола,за да се фукат... Това според мен изобщо не е въпрос на възраст,а по-скоро на характер. Който си е комерсиален и духовно ограничен ще бъде такъв и на 16 и на 26 и на 106 ...

axakovec
03-30-2008, 21:45
Щото уж е прието момичетата да съзряват по-бързо от момчетата, ама тва става далеч преди15-16 год... подсъзнателно малките путки се чувстват по-зрели от нас момчетата тогава, като ходят с некъв забутак на 20-23... Така си е, момичета, дори и да не можете да го признаете пред себе си. :) Батковците го правят за ебане, момичетата за самочувствие на зрели... Голяма е смешка общо взето.

Прочетох по-нагоре накакъв пост, който гласеше "Аз не съм съгласна и не съм забелязала този феномен..Даже момичета на 15-18 години ходят с по-големи....И аз съм на този принцип по-добре е с по-голям отколкото с някой 16 годишен лигьо , който незнае какво иска и само се прави на голям мъж!" - Да те питам: Аз сам на 16 и съм лиглъо, дето се прави на мъж ИЛИ ти си на 16 и си лигла, дето се прави на жена?? Улавяш ли реторичното звучене?!....

_crazy_baby_
03-30-2008, 22:45
не ми се 4етат вси4ките мнения 6те изкажа моето аз съм на 16 години и винаги съм била против ходенето с доста по големи от теб за мен махимума които мога да отпусна за мом4е което иска да ходи с мен следователно и аз с него е 18 ако е по голям ...да си търси по голяма..това е моето мнение

Nik4o_Spain
03-30-2008, 22:58
15..100 :shock: ami kakvo da kajem za ku4etata i kotkite koito kato navar6at 7 meseca i pravqt sex s maikata ... si4ki ot roda bratov4edi maiki tatkovci sestri seki se 6iba s drugiq i se deca vadqt :)
Ахахах, не ми се иска да повярвам, че си чак такъв олигофрен, какъво излиза от поста ти.

A ti si mnogo glupav i ne razbira6 ni6ti4ko :D kakto i ne me interesuva mnenieto ti :) a i ne mi govori na kompiutaren ezik s tva post ... ni6to ne mi govori taka 4e moje prosto da si go na4uka6 :D

LadY_AnonYmitY
03-31-2008, 00:30
Този,кактого наричате "феномен" е от как свят светува!Причините - Една жена иска да се чувства защитена,жените израстват по бързо от мъжете(доказано е )...Но пък има и друга теория...Когато се чувстваш добре с един човек не ти пука на колко е ,важното е да се обичате!(освен ако момичето не е в 3ти клас,а дъжеричката на мъжа да и е връсничка :D ) Моят приятел примерно е на 20,имаме 5 годинки разлика но пък сме си супер скоро ще минем 4те месеца от както се запознахме...не е странно!Всики си търсят батковци,по гот е !

bader
03-31-2008, 07:45
]Братле, извинявай, че ти го казвам, но ти си като един мой приятел... Адски назад си с умствения материал...
Само като прочетох "реп България" и "дали нямат вина медите" ми стана ясен.
Вие май го обърнахте на хабитуализация? Казвате го сякаш сме роботи, които сме изпълнявали една функция преди и изпълняваме друга в момента. Какво ти пречат момичетата, които ходят с "батковци"? Всъщност ... Пречи ли ти, че 15 - 16 г. ходят с техни връстници? Изобщо кой си ти, че да се интересуваш от личния живот на хората? Какво ти дава право да съдиш и да иронизираш по такъв начин всички момичета? Каква е целта на темата ти? Знаеш ли какво е феномен? Изобщо знаеш ли какво е характер? Манталитет? Избор? Това е техния живот! Да правят каквото си искат. Не си Господ за да ги съдиш! Не си никой за да ги промениш, така че, темата губи смисъл, братле... Един съвет - опитай се да станеш малко по - образован (този беше безплатен) и още един от мен - За да можеш да четеш този съвет, трябва да си заплатил пакета съвети на SWASTICA. Това е от мен, надявам се ти влезне нещо в тиквата.[/quote]
нз какво изкаш да кажеш с това но аз не се баркъм в на никой работите нито пък казвам на някой какво да прави ,и ми е страно как може някой да говори за "хабитуализация" в такъв форум сигорен съм ,че 2/3 от хората тук дори не знаят какво означава.

CfEtii
03-31-2008, 07:50
Мии за мен възрастта няма кой знае колко голямо значение,но го има.Аз немога да ве възприема да ходя с 23 годишен.Това си е мъж..кво ше прае с лапе като мене.Предпочитам 2-3 год по-голям от мен.На мойта възраст,на моя акъл... :o

Kras4eto_lp
03-31-2008, 09:44
Еми какво да ти кажа...на мен няма да ми е много приятно да съм с някав 22 годишен. Просто не ми е на годините и не ми се струва много нормално. Момчета, които са с 4-5 години по големи стават...повече от това не виждам смисъл.С момчета на моята възараст също не се занимавам просто защото като ги гледам колко са зле ми става смешно. Момичета винаги ще харесват по големи от тях,защото се чустват по сигурни и това което ти казваш че сега момичетата не ходелис по големи от тях е пълна глупост и изобщо не съм съгласна.Това че не ходят с тебе си е твой проблем :)