Влез

View Full Version : странно

Stela90
03-29-2008, 21:04
незнам наистина,нещо странно става с мен.като преспя с някое момче и повече не искам и да чуя за него.става ми тъп и вече не ми е интересен.мразя всичките си любовници,искам да ги убия незнам защо..съвсем сериозна съм.момичета имали ли сте подобен проблем някога?

VilleBaby
03-29-2008, 21:05
ами нямала съм подобен проблем...ама...да ги убиеш? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: що?

Stela90
03-29-2008, 21:08
незнам,наистина съм притеснена..като се сетя за някоя дума,която ме е дразнила и започва да ми се повраща

BaBy_bS
03-29-2008, 21:27
:shock: не ги убивай :shock: пробвай да намериш сериозен приятел

136179
03-29-2008, 21:32
такова нещо не бях чувала ... не мога да си представя и затова ще попитам защо си толкова крайна? да мислиш чак за убийства ..
а аз просто не съм фен на връзките за една нощ и не съм имала подобен проблем

Stela90
03-29-2008, 21:40
ами просто така се чуствам,дразнят ме адски много..особено като си спомня един как ми викаше не издаржаш ли..в момента ме побиват тръпки

BaBy_bS
03-29-2008, 21:46
ами като те дразнят не прави секс за по 1 път :shock:

Stela90
03-29-2008, 21:48
problemat e,4e az izlizam s tqx,no kogato ve4e go napravim,ne iskam pove4e,otvra6tavam se

136179
03-29-2008, 21:49
от първия ти пост бих си помислила че имаш предимно/само връзки за по една вечер ... и щом е само за секс, се сещам за нимфомания .. /нищо лично, само мисъл/

BaBy_bS
03-29-2008, 21:51
еми може би е най-добре да спреш да излизаш с всеки 2ри и да се опиташ поне да излизаш с по малък брой момчета и лека полека да ги сведеш до един ...знам ли :-o

Made_of_Pain
03-29-2008, 21:52
Ти си богомолка.

Stela90
03-29-2008, 21:55
az sum 4ela,4e nimfomankite ne mogat da se zadovolqt,a az svar6vam.vse si mislq,4e e zaradi parviq mi.kogato go pravixme v kolata i za da mi se izprazni na korema me prekra4va6e i my vijdah grozniq sme6en zadnik v ogledaloto..i to4no nego iskam da ybiq..a sega6nite iskam da gi biq mnogo da gi podpala na byni6teto..ako iskate me mislite za luda,no se 4ustvam taka ot mnogo vreme i mi e mnogo gadno,daje neznam dali 6te moga da imam priatel nqkoga

136179
03-29-2008, 22:03
.. странно, но при думите ти нещо в мен се пробужда :evil:

BaBy_bS
03-29-2008, 22:03
иди на психиатър и пиши какво е станало.не се гавря с теб,а ти говоря напълно сериозно.с този проблем,който ти ни споделяш тука-не мисля че можем да ти помогнем особено много ... да не кажа изобщо.Успех

if__
03-29-2008, 23:34
иди на психиатър и пиши какво е станало.не се гавря с теб,а ти говоря напълно сериозно.с този проблем,който ти ни споделяш тука-не мисля че можем да ти помогнем особено много ... да не кажа изобщо.Успех+1

amatorium
03-30-2008, 00:22
Nqmala si qko momche, koeto da ti spre toka. Posle shte go tursish ... 8)

Swingswing
03-30-2008, 06:48
Скапано емо, ходи се режи да избавиш света от себе си... искала да убие любовниците си... Защо ще нараняваш човек, който ти доставя удоволствие бе? Я ходи да се прегледаш, че ти се е развинтила шайбата май... побъркана овца :-x

aanitogb
03-30-2008, 09:11
Ако спиш със секи срешнат и всеки те използва задате чука,предполагам ,че ще се чувстваш така.Спри дасе чукаш наляво,надясно.

s3x_0n_th3_b3aCh
03-30-2008, 09:12
i az sum imala takiva slu4ai :d:D probvai da si nameri seriozen priqtel i da se nadqvame, 4e 6te ostane jiv

hottie
03-30-2008, 09:15
За сега спри да спиш с момчета и отиди на психотерапевт ( не психиатър!).Така е най-добре, ние тук с нищо не можем да ти помогнем.

Xtuning
03-30-2008, 10:13
Парво гледам че си на 17 години , и така както говориш " любовниците ми " .. все едно си на 30 , и си имала 100 маже .... нз кво да си мисля за теб .....

и проблема ти (ако наистина го има , щото аз се съмнявам много ) е нищо повече от некво поддъзнателно предобеждение .Казваш си "е го поредния " и така не можеш да оцениш човека ...и затова той ти става безинтересен и те дразни ...

MakeMeLaugh
03-30-2008, 10:36
А бе от лигавщини и позьорства да сме най-големите ебачки няма край, хахх
Като ходиш да та чукат наред така ша е.. Спасявай сеее....

Трябва ли психолог и смяна на компанията с която джииш.

NomercyY
03-30-2008, 10:38
кофти проблем :D

lwsu
03-30-2008, 10:49
човек да го е стах от жените в днешно време, не знае коя ще го заколи докато спи... :smt065

според мен е добре да си купиш един вибратор и мноооооого батерии..
така ще си безопасна за обществото!

ПС: кажи как изглеждаш да не взема да попадна на тебе!

MaRiNkA_16
03-30-2008, 15:58
Спри малко със секса и си намери сериозен приятел :)А иначе възможно ли е преди да почнеш така да си спиш с момчетат да си имала неуспешна връзка и така един вид да си отмъщаваш на момчетата :)
+1 :?

aanitogb
03-30-2008, 21:54
поред мен е добре да си купиш един вибратор и мноооооого батерии..
така ще си безопасна за обществото! podkrepqm!

So unbelievable love..
03-30-2008, 23:36
Ти си богомолка.

:grin: :-D :D 8-) :razz: :razz: :razz: :razz:

minimalist
03-30-2008, 23:43
незнам наистина,нещо странно става с мен.като преспя с някое момче и повече не искам и да чуя за него.става ми тъп и вече не ми е интересен.мразя всичките си любовници,искам да ги убия незнам защо..съвсем сериозна съм.момичета имали ли сте подобен проблем някога?

ми давай де, кво ни се оплакваш на нас...започни да действаш, мрънкането няма да ги затрие, а ти ше продължаваш да имаш същото непреодолимо желание :D :D :D

xvx_warrior
04-03-2008, 00:16
Чувала ли си за черната вдовица ?! Прочети някоя книга може да научиш нещо интересно. :-o

hackers
04-03-2008, 03:24
ти си болна от КУРВОЛЪК на който не са платили за тва искаш да ни убиваш :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SneJna_
04-03-2008, 08:19
Просто следващият път,когато си хванеш приятел,изчакай повече време преди да преспиш него,за да може връзката ти ви да бъде силна и да не ти стане безинтересен след като правите секс :)

Daft
04-03-2008, 09:20
ти си болна от КУРВОЛЪК на който не са платили за тва искаш да ни убиваш :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin: :razz: :lol: :D :razz: :grin:

CragHack
04-03-2008, 09:34
Споко, проблема не е толкова сериозен. Вие се хващате за думите и. Момичето просто иска да каже, че след секса губи интерес към съответните момчета. И ако те продължат да са с нея и да изискват интимност, това я дразни.

За всеки би било нормално да се дразни, ако някой, който не представлява интерес за вас поиска да интимничи с вас. Нека момчетата тук дето много отворено коментират, да си представят как биха се почувствали ако някой гей почне да им се мазни. Няма ли да им се прииска да му строшат зъбите.

Към момичето: очевидно е, че ти търсиш секса за една нощ (ден). При теб поради някакви причини той успява да ти донесе физическо удоволствие. Но след него очите ти се отварят, осъзнаваш че момчето не е това което търсиш и съответно той ти става противен.

Сигурно тук пуберите ще скокнат - ми що тогава изобщо е спала с тях. Ми щото в началото има някаква химия когато момче и момиче се свалят. Има някви флуиди. В началото тръпката винаги е по-различна. След като обаче заварката стане химията се изпарява и остава единствено "косматия задник", както каза авторката.

Какво бих препоръчал аз - ако продължаваш да се сваляш с такива момчета гледай да не са ти от близкото обкръжение - съученици, съседи, момчета от компанията. Така няма да има на кой да се дразниш. Просто като се изпари химията - ми няма да се виждате повече.

А иначе някой ден сама няма да усетиш, как с някой химията няма да е в секса, а в разговорите. И тогава с него няма да има дразнене нито след първия, нито след стотния път.

alex_devv
04-03-2008, 10:12
потенциална убиица в която курвалъка надделява :-D

gavro64eto
04-03-2008, 14:55
da,az imah takav problem pri parviq pat,sled nego mom4eto s koeto go napravih mi omrazna i neksi mi stana bezrazli4en

Bousz
04-03-2008, 14:58
Ne si edinstvenata kurva kvo se 4udi6 spokoino prodaljavai v sa6tiq duh ;) nail taka polu4ava6 vnimanie dr ne te kasae osobenno ...

NightGuardian
04-03-2008, 15:11
"Като преспа с някое момче и не искам да чувам за него." :shock: Та ти си курва... :lol:

alex_devv
04-03-2008, 15:32
---> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=161280 8)

sex_igra4ka
04-03-2008, 15:36
Споко, проблема не е толкова сериозен. Вие се хващате за думите и. Момичето просто иска да каже, че след секса губи интерес към съответните момчета. И ако те продължат да са с ...
...
...

Абсолютно съм съгласна,няма какво да добавя и смятам,че е безсмислено да се пълни темата с емотиконки и т.н. --> Този пост изчерпва всичко

Escarina
04-03-2008, 16:51
Споко, проблема не е толкова сериозен. Вие се хващате за думите и. Момичето просто иска да каже, че след секса губи интерес към съответните момчета. И ако те продължат да са с ...
...
...

Абсолютно съм съгласна,няма какво да добавя и смятам,че е безсмислено да се пълни темата с емотиконки и т.н. --> Този пост изчерпва всичко

+ 1.. злобните коментари си ги запазете за темите за които си струва да ги пускате... До някъде те разбирам. Просто не си попаднала на точния човек.

mariana_star
06-03-2008, 08:44
ти луда ли си какво???? как така имаш желание да нараниш някои на които си се отдала и които ти доставя удоволствие... иди на лекар момиче моля те

firesnow
06-03-2008, 08:46
незнам наистина,нещо странно става с мен.като преспя с някое момче и повече не искам и да чуя за него.

ти си точно мой тип :D :D

kifla
06-03-2008, 08:46
Спри малко със секса и си намери сериозен приятел :)А иначе възможно ли е преди да почнеш така да си спиш с момчетат да си имала неуспешна връзка и така един вид да си отмъщаваш на момчетата :)
ти забележи подписа и после я съветвай да спре секса... а относно тва със секса..ми май не те задоволяват качествено и за тва после ги мразиш

venitywe
06-03-2008, 08:49
Само така! Мъжете са педераси...убивай докато можеш :evil:

firesnow
06-03-2008, 08:50

GTFO бич!

venitywe
06-03-2008, 08:52

GTFO бич!
bitch ша викаш на майка си 8)

parkourgirlss
06-03-2008, 09:00
.мразя всичките си любовници, <------- е че те колко са :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mariolcheto
06-03-2008, 14:19
Познато... :grin:

firesnow
06-03-2008, 14:23

GTFO бич!
bitch ша викаш на майка си 8)

до ай тел ю ту стфу д'ге?!

Alderis
06-03-2008, 14:27