View Full Version : По-различна ..
Имам едно може би малко тривиално питане. Как да кажем на свой приятел, че имаме някакви по-лични чувства към него, така че хем да стане бързо и безболезнено, хем да не бъдем пренабрегнати поради проявения 'интерес'?
По много начини съм го казвала, сега просто е различно ..
4естност и откровеност :)
Lord_Of_The_Night
03-29-2008, 21:47
Подкрепям това мнение,най-важното е да си откровена. :)
MiMcHeToOo
03-29-2008, 21:48
Подкрепям това мнение,най-важното е да си откровена. :)
Друг начин няма..
можеш да го казваш по хиляди различни начини, но в крайна сметка те значат едно и също нещо! така че това как ще го кажеш няма значение, но начина по който ще го приеме човека насреща ти, зависи само от него самия
Въпросният вече си 'призна', само че не знам дали, ако и аз го направя, няма това да придизвика загуба на интерес. Принципно имам търпение и изчаквам, но сега нещо отвътре не ми дава мира! И не искам да се обърка нещо ..
(очудвам се от себе си, до сега не съм се притеснявала за такова нещо) :?
Lord_Of_The_Night
03-29-2008, 22:00
Въпросният вече си 'призна', само че не знам дали, ако и аз го направя, няма това да придизвика загуба на интерес. Принципно имам търпение и изчаквам, но сега нещо отвътре не ми дава мира! И не искам да се обърка нещо ..
Е защо да се обърка,давай смело.Щом той ти е признал,още по-добре,вече знаеш какво изпитва той към теб.Аиде успех. :)
Ами мисля, че просто не го познавам достатъчно, за да предценя ситуацията ..
Е защо да се обърка,давай смело.Щом той ти е признал,още по-добре,вече знаеш какво изпитва той към теб.Аиде успех. :)
+1 Дерзай! :)
Мда познато ми е ... Но аз след като си признах какво изпитвам към нея и я загубих ...
Просто отиваш и казваш, безболезнен начин няма.... 8)
Директност .. риск печели,риск губи
vesito13
03-30-2008, 19:22
ДАВАЙ СМЕЛО ! МИСЛЯ, ЧЕ НЯМА ДА ЗБАРКАШ :wink:
evelinka1122
03-30-2008, 19:27
Лично и нежно :)
NightGuardian
03-30-2008, 19:30
Ами мисля, че просто не го познавам достатъчно, за да предценя ситуацията ..
Ами с течение на времето , ще се опознаете!Като не върви пътя и т'ва е !