View Full Version : Пак главобол и притеснения...
Swingswing
03-30-2008, 06:13
Направо към въпроса ще пристъпя. Какъв е шанса момиче да забраменее докато е в менструация? Съгласихме се с приятелката ми да пробваме да свърша в нея докато и беше дошло уж, че нямало опасност, но аз да си питам.Ако има значение беше от четвъртия към петия ден откакто и беше дошло, вечерта някъде. Петия ден спря цял ден, но през ноща към шестия ден потече и вече през деня на шестия ден и нататъка нямаше нищо. Доста време не се бях "изпразвал" така, че така да се каже "стрелях" 6-7 пъти тя каза, че е усетила 3.
LipSoFAnAnGel
03-30-2008, 08:06
Има голям шанс момиче да забременее докато е в цикъл!
Po princip dokato momi4e e v menstruaciq ne e v ovulaciq i 6ansa ot zabremenqvane e malyk, no razbira se ne e izkliuchen...vyzmojno e!
aanitogb
03-30-2008, 08:57
Винаги има вероятност момиче ,да забременее само дето като е в менструация,вероятноста е по малка ,но не невъзможна.
Винаги има вероятност момиче ,да забременее само дето като е в менструация,вероятноста е по малка ,но не невъзможна.
мхм и аз така знам...
s3x_0n_th3_b3aCh
03-30-2008, 14:43
Estestveno , 4e moje da zabremenee,doakto e v cikul, a ina4e 6ansut e maluk..no go ima :D
petervuto
03-30-2008, 14:55
Това ми напомня за момичето, което си брояло дните от цикъла и забременяло..
Шанса си го има, въпреки, че е малък. Направете тест, валиден е 10 дни след акта. Не пийте ескапел при такъв малък щанс, това хапче не е щега работа :?
amatorium
03-30-2008, 14:58
Tova zavisi izcqlo ot jenata. Pri vsqka e napulno razlichno. Ne se oslanqi ot tova, che e v cikul da svurshvash v neq.
Anna5339
03-30-2008, 14:59
Естествено,че има шанс. . . . . Трябваше да се информирате преди да го направите. . . .