.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Пак главобол и притеснения...

Направо към въпроса ще пристъпя. Какъв е шанса момиче да забраменее докато е в менструация? Съгласихме се с приятелката ми да пробваме да свърша в нея докато и беше дошло уж, че нямало опасност, но аз да си питам.Ако има значение беше от четвъртия към петия ден откакто и беше дошло, вечерта някъде. Петия ден спря цял ден, но през ноща към шестия ден потече и вече през деня на шестия ден и нататъка нямаше нищо. Доста време не се бях "изпразвал" така, че така да се каже "стрелях" 6-7 пъти тя каза, че е усетила 3.

Град
    Русе
    Има голям шанс момиче да забременее докато е в цикъл!
    ...

Po princip dokato momi4e e v menstruaciq ne e v ovulaciq i 6ansa ot zabremenqvane e malyk, no razbira se ne e izkliuchen...vyzmojno e!

Винаги има вероятност момиче ,да забременее само дето като е в менструация,вероятноста е по малка ,но не невъзможна.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

hottie
    Guest
    възможно е да забременее

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    Винаги има вероятност момиче ,да забременее само дето като е в менструация,вероятноста е по малка ,но не невъзможна.
    мхм и аз така знам...

Estestveno , 4e moje da zabremenee,doakto e v cikul, a ina4e 6ansut e maluk..no go ima

Град
    София
    Това ми напомня за момичето, което си брояло дните от цикъла и забременяло..

Шанса си го има, въпреки, че е малък. Направете тест, валиден е 10 дни след акта. Не пийте ескапел при такъв малък щанс, това хапче не е щега работа
    9 клас

Мега фен Аватара на amatorium
    Tova zavisi izcqlo ot jenata. Pri vsqka e napulno razlichno. Ne se oslanqi ot tova, che e v cikul da svurshvash v neq.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    RuSe
    Естествено,че има шанс. . . . . Трябваше да се информирате преди да го направите. . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си