Влез

View Full Version : Диетата на Пиер Дюкан

Страници : 1 [2]

zvezdichkaaa
06-02-2008, 16:40
И аз започвам от утре.Айде успехи :-)

SiegHeil
06-02-2008, 19:05
Значи решил съм 3 дни ударен, след това кво, 7 дни преходен, и после пак 2/7 2/7 тка ли ?

plamka
06-02-2008, 21:06
Преходен ли? :lol:
3 дни ударен щом си решил, после 2 дни само протеини, после 7 дни зеленчуци + протеини, псоле 2 дни протеини и така докато искаш. Anything?

SiegHeil
06-03-2008, 07:38
Преходен имах в предвид* :-D

SiegHeil
06-03-2008, 07:39
3 дни ударен щом си решил, после 2 дни само протеини, после 7 дни зеленчуци + протеини, псоле 2 дни протеини и така докато искаш. Anything?
Значи стават 5 дни само на протеини, ясно :>

plamka
06-03-2008, 11:25
Значи стават 5 дни само на протеини, ясно :>
еми все тая може първо 7 дни протеини + зеленчуци после протеини или първо протеини после със зеленчуци.. както искаш :-D

KiSs_mY_LiPs
06-03-2008, 22:09
а по време на захранването може ли да се яде мед..

xaxa
06-03-2008, 22:22
Постни меса
Това са : телешкото,говеждо и конско
mislq da postq malko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

JustBecko
06-04-2008, 11:30
Постни меса
Това са : телешкото,говеждо и конско
mislq da postq malko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

И заешко може да се яде..

pinki
06-04-2008, 12:36
а по време на захранването може ли да се яде мед..
+ искам да попитам по време на ударния режим може ли мед ? :-# 3ти ден съм и мра за нещо сладко ... :-s

zvezdichkaaa
06-04-2008, 14:53
Бляк на ударния режим съм и от тези гадни меса и млека вече ми е лошооо.Незнам как ще издържа,само като си помисля и ми става зле...Мога да издържа без сладко,не ми прави впечатление,но без плодове :cry: ...Между другото тези овесени трици въобще не ги намирам има ги в нета да ги поръчаш,но чак пък храна по нета :? .Незнам какво да правя,ако не ги намеря ще повлияе ли това на диетата сигурно-да,обаче вече се чудя къде да ги търса.

plamka
06-04-2008, 19:05
moje i pshenichni az si vzeh ot billa

angelche
06-05-2008, 14:04
Спазвам тази диета,но за съжаление не съм много стриктна.При мен има ефект и ще продължавам да я спазвам

Мед-НЕ може!това е въглехидрат,а диетата се е с нисък прием на въглехидрати

Овесени трици има в диетичните магазини

zvezdichkaaa
06-05-2008, 14:51
Е аз намирам пшенични,но не и овесени.Чудя се да си взема ли само да не стана на плондер в корема :-D .plamka ти поду ли се,като ги ползваш и същия ли ефект имат?

plamka
06-05-2008, 15:51
Последните 2-3 дни ми е подут корема, но нямам идея от какво честно казано. И аз се замислих дали не е от тях, но нямам идея. А иначе ефекта им е вътре в корема, така че нямам как да ти кажа дали има или не. :D А за разхлабващ... ами... не знам... по - скоро не. Аз не ги ям всеки ден така че...

EarthShaker
06-05-2008, 17:14
в дрогериите има овесени трици.. като ви се яде сладко си земете изкуствени подлсадители, течни... в киселото мляко и бой

pinki
06-07-2008, 14:23
хора я кажете значи издържах 5 дена ударен (от 10 ) обаче баба донесе ягоди и ... не се сдържах мамка му ! само като си представя, че предния ден стисках зъби да не ям шоколадови бонбони (1 фр черпи за РД) и оплесках вс с тея ягоди :( и въпроса ми е ако от утре почна пак ударен дали вс ще си е по старо му? :-#

angelche
06-08-2008, 08:47
ударния не трябва да бъде 10 дни, а най-добре 5-7 дни най-много може 10 дни,но трябва да е под лекарски контрол.Сега продължавай със зеленчуци 5/5

pinki
06-08-2008, 10:49
ами реших още 2 дена ударен и после започвам смесен :) 10х иначе :)

Sweet_Play_F
06-08-2008, 14:08
Мн ме радва диетата!Почвам я.. :)

deedee_laboratory
06-08-2008, 18:26
Мн ме радва диетата!Почвам я.. :)

И мееен, от утре я почваааам !!! :grin:

Canis_Dirus
06-10-2008, 18:35
Макар да намирам сериозни пропуски в диетата, щом ви кефи - трошете си главите.
Ето ви линк към книгата
http://www.e-bookbg.com/components/com_joomlaboard/uploaded/files/otslabvane.zip

Ако Уорда ви дава грешка. Разархивирайте файла и го преименувайте. Да е само с латински букви.

Благодарностите - в литра и над 40 градуса!

EarthShaker
06-11-2008, 04:06
Благодарностите - в литра и над 40 градуса!

хаха сакън, Дюкан не дава! :D а иначе аз си свалих колкото ми трябва, така че бой смело.. само се придържайте към инструкциите, за да не патите

AnChItOoOo
06-11-2008, 12:46
Само да свърша даскало и аз я почвам :grin: Пробвала съм 3 дена само на чай /зелен/ и плодове и зеленчуци,но нищо не става...пробвала съм и оная диета със супата от зеле...и с нея не става...пфф виждам по форумите че всички са доволни от тая.И реших да я пробвам,но след като свърша даскало,защото сега няма как да я спазвам. :)

SiegHeil
06-25-2008, 22:00
Диетата е добра, исках да сваля 3 кг. а свалих 6(което за мен е лошо момче съм), така че запасявайте с пържоли и почвайте ;]

tItEufFf
06-25-2008, 22:02
Аз четох, че тая диета съсипвала бъбреците ...

pinki
06-26-2008, 11:30
пак да напомня тоя понеделник дето идва ще направя тема спец за тази диета и там вс ще си запишем колко сме смъкнали и от кога я правим :grin: имайте готовност ! От сега казвам, че темата ще се казва "Резултатите на Дюкан" намерете я :-P

JustBecko
06-26-2008, 14:26
Аз четох, че тая диета съсипвала бъбреците ...
Ако не продължаваш ударния режим над 5 дена и не пиеш под 1 литър вода на ден, няма страшно :)

То в книгата са описани "рисковете" и пише точно това за бъбреците и решението е много вода, НО не е препоръчително ударния режим да минава над 5 дена.

Ch0c0la73
06-26-2008, 14:53
az ot mesec ne q spazvam striknto..samo izbqgvam da qm 4esto sladko gazirano ne piq i testeno ne qm .. i vs e ok .. darji si kilcaata..bqh 64 sega sam 57 .. 7 kilca e dobre.. :) iskam samo 2.5 (nai trudnite :( ) i she sam perfekct..no to4no tova e nai trudnoto kogato ti ostava nai malko..sega pone pluvam dostaa.. aide kasmet i na dr-te koito iskat da vlqzat v forma za plajnite strasti :D :D

marilyn
07-10-2008, 13:15
Виждам че темата не е мн от скоро, но реших и аз да пиша. Бих искала да почна диетата и сега чета книгата. Но ме е страх да не се полу4и като с "КИС МАЙ ЛИПС" и да не спра да свалям. Пробвала съм кво ли не а съм на 15 (момиче) висока съм 1.68-1.70 и тежа 67кг. Определено имам нужда да сваля, но нз и колко да ми е ударния режим :-o Миналото лято за около един месец отслабнах 5кг но със страшни мъки- доста физи4ески упражнение(вкъщи де) и мн малко количество храна и почти никакъв хляб и никакво сладко и сокове и пържено или мазно. Така че си мисля че това ще го издържа...

p_doichinov
07-12-2008, 18:54
Няма да спреш да сваляш спокойно.Аз съм на 21.Цял живот имам проблеми с килограмите.В 9-10 Клас бях при Емилова и от 110кг станах 73-74.После си ги качих,защото бях млад и прост с извинение.Стигнах до там,че на 19 бях 130кг...Сега 2 години по-късно съм 87кг.Тренирам усилено и постоянно съм бил на подобен режим.Но и аз прочетох тази книга и от 95кг стигнах вече на 87,изпълнявайки заръките,въпреки,че съм чел много и знам много за храненето.Пробвайте я,няма да сгрешите.
P.S И да знаете,че когато достигнете желаното тегло спокойно можете да се гордеете,че сте спечелили битката.Само че знайте,че войната едва сега започва.Аз я захубих един път.Лесно се пада от върха.Внимавайте!
Късмет!

marilyn
07-12-2008, 18:58
Няма да спреш да сваляш спокойно.Аз съм на 21.Цял живот имам проблеми с килограмите.В 9-10 Клас бях при Емилова и от 110кг станах 73-74.После си ги качих,защото бях млад и прост с извинение.Стигнах до там,че на 19 бях 130кг...Сега 2 години по-късно съм 87кг.Тренирам усилено и постоянно съм бил на подобен режим.Но и аз прочетох тази книга и от 95кг стигнах вече на 87,изпълнявайки заръките,въпреки,че съм чел много и знам много за храненето.Пробвайте я,няма да сгрешите.

Благодаря ти, наистина ме успокои. Браво, поздравявам те за успеха ти с борбата срещу килограмите. От утре мисля да я започна, но се опасявам да не се получи обратен ефект и да напълнея вместо да отслабна... Но щом казваш че си успял, би трябвало и аз да успея. Мс. :-)

taffy
07-13-2008, 14:58
Охх, аз съм на 14 и се чудя дали да почвам.. Имам наистина голяма нужда..и съм си нахъсана да отслабна.. Мога да търпя на всякакви ограничения от ядене, само че ме е страх да се не поболея нещо..Дали няма да е вредно за 14 години?.. Как мислите? Да почвам ли?

fiama
07-13-2008, 17:03
Taffy, диетата не е подходяща за тийнейджъри.

marilyn
07-13-2008, 18:40
Охх, аз съм на 14 и се чудя дали да почвам.. Имам наистина голяма нужда..и съм си нахъсана да отслабна.. Мога да търпя на всякакви ограничения от ядене, само че ме е страх да се не поболея нещо..Дали няма да е вредно за 14 години?.. Как мислите? Да почвам ли?

Аз съм на 15 и като теб имам наистина голяма нужда. Днес започнах, дано се справя. Не е лесно, но не мисля че може да ти навреди...аз я започнах, ще видим какво ще излезе..

katrin4etyy
07-14-2008, 11:24
ei tfa e dietata koqto mi podeistva nai mn purvo svalih 4 kila za 8 dena posli ka4ih 2 (otpusnah se) no skoro pak gi svalih ve4e sum vtori mesec i sum 6 kila po slaba pri polojenie 4e ne sum mn striktna na 2 avgust oriam na more i to4no 1-vi mi e posledniq den probvaite ne e tolkova lo6o :) :) :) :)

marilyn
07-14-2008, 12:33
ei tfa e dietata koqto mi podeistva nai mn purvo svalih 4 kila za 8 dena posli ka4ih 2 (otpusnah se) no skoro pak gi svalih ve4e sum vtori mesec i sum 6 kila po slaba pri polojenie 4e ne sum mn striktna na 2 avgust oriam na more i to4no 1-vi mi e posledniq den probvaite ne e tolkova lo6o :) :) :) :)

Браво на тебе, добри резултати си постигнала. Но искам да те попитам ударния ти режим колко дни беше и колко килца свали тогава?

MiSs_DioR_CheRiE
07-14-2008, 19:01
Az sum veche 5 den , no samo kachvam kilogrami ne znam kakvo stava , pochvam da se otkazvam veche :( Ako nqkoi e imal sushtiq problem molq da spodeli , zashtoto se otchaivam. Za momenta karam samo na meso .

krisiiiiito
07-14-2008, 19:21
абее вие така ли не научихте ... диетата не се препоръчва за тийнейджъри развиваме се и това е крайно нездравословно ... като искате да отслабнете с няколко кила - спорт спорт и пак спорт. ограничете мазното , хляба , сладкото и спортувайте... това е !!

nejnaDROGA
07-14-2008, 19:33
Az sum veche 5 den , no samo kachvam kilogrami ne znam kakvo stava , pochvam da se otkazvam veche :( Ako nqkoi e imal sushtiq problem molq da spodeli , zashtoto se otchaivam. Za momenta karam samo na meso .
А към това месо случайно да прибавяш хляб,сол...,да пиеш газирано...Абе въобще да консумираш други неща освен месо и вода ... :-o

plamka
07-14-2008, 19:51
e ne qj samo meso?! qj i ne6to drugo... ina4e i az skoro kato q po4nah za vtori pat ( predi dve sedmici ) v na4aloto bqh svalila 2 kila posle gi ka4ih i sq sam -3 t.e. bqh 52 kato q po4nah sq sam 49... mislq 4e vsi4ko 6te se normalizira pri teb... to si i zavisi dali si qla, pila voda, cola i t.n. kogato se tegli6...
ina4e sno6ti imah jestok skandal s na6te zaradi dietata... :-D pravi sa 4e naistina ne e mn polezna ama az si znam svoeto... i taka... 6te si gi svalq o6te 3 kila ii posle prosto 6te s eograni4avam leko...

marilyn
07-14-2008, 19:54
Абе аз си позволявам Кока- Кола лайт ама тва дали не пречи малко. В книгата пише че може, но... Та въпроса ми беше вие пиете ли?

plamka
07-14-2008, 20:00
az li4no piq, ama ne vseki den... ako izlizam na kafe si pora4vam ponqkoga cola ( ama ne vinagi )... apak za vkashti mn rqdko si vzimam nai - mn 1 pat sedmi4no edna butilka 1.25 l ... moje6 da pie6 ama ne prekalqvai 6toto gaziranoto poduva korema!

nejnaDROGA
07-14-2008, 20:02
Абе аз си позволявам Кока- Кола лайт ама тва дали не пречи малко. В книгата пише че може, но... Та въпроса ми беше вие пиете ли?
Оффф тая Кока-Кола Лайт ми е много гадна :o Уж е без захар,а ми е 100 пъти по-сладка от обикновенната :-D
А иначе щом ти се пие - пии,но гледай да се ограничаваш и да е рано през деня за да изразходваш енергията от Колата :)

П.П. Оффф уж щях да почвам диетата ама нещо се ослушвам още :D Но за утре съм си направила едно меню и ще карам бащата да отиде до Билла да ми напазарува :D

marilyn
07-14-2008, 20:09
Оффф тая Кока-Кола Лайт ми е много гадна :o Уж е без захар,а ми е 100 пъти по-сладка от обикновенната :-D
А иначе щом ти се пие - пии,но гледай да се ограничаваш и да е рано през деня за да изразходваш енергията от Колата :)

П.П. Оффф уж щях да почвам диетата ама нещо се ослушвам още :D Но за утре съм си направила едно меню и ще карам бащата да отиде до Билла да ми напазарува :D

Еми аз не намирам някви разлики с нормалната Кола...
А сега ядох пилешка пържола на скара (най- омразното ми ядене е пиле) ама няма как трябва да правим жертви заради тая кауза,....

nejnaDROGA
07-14-2008, 20:16
Marilyn ако искаш да ти пратя един линк с различни рецепти подходящи за 4-те етапа на диетата :)
П.П. Не го пускам тук,защото е към друг форум и ще заприлича на реклама :?

pinki
07-15-2008, 10:48
Marilyn ако искаш да ти пратя един линк с различни рецепти подходящи за 4-те етапа на диетата :)
П.П. Не го пускам тук,защото е към друг форум и ще заприлича на реклама :?

ей ей я дай насам рецептите :-P ако искаш ме намери в скайп и ми дай там :) pinki_bikinki

nejnaDROGA
07-15-2008, 11:17
Пинки имаш ново ЛС :) Не те търсих в скайп,защото бързам да излизам :)

Enichka
08-16-2008, 19:11
Тази диета не е за тинейджъри защото се прави един максимум два пъти в живота тъй като изтощава организма....Момичета недейте...

marilyn
09-05-2008, 18:49
Еми и аз бях фенка на тая диета, мога да кажа че не е трудна за изпълнение особено след като човек си свикне. Но не отслабнах почти. За месец и половина свалих само 2 кг, защото по едно време просто спрях да отслабвам. Зная, че има доста хора успяли, но нз защо при мен не се получи. А и по радиото майка ми беше слушала,че е опасна, защото унищожавала мозъчните клетки. Нз дали е така но аз я спрях просто поради липса на ефект.

Undying
09-12-2008, 17:02
Поръчах си я днес книгата,ама при мен проблема е,че нямам достатъчно силна воля да спазвам диети.Тази обаче щом не е от типа "гладувай" може и да я избутам за 2-3 седмици,пък ще видим. :)

touchin'me softly
09-12-2008, 19:41
хах мислех аз да пиша такава тема,но явно си ме испреварила,та има ефект определено мои познати са го по лзвали мн са доволни и най-важното не са оставали гладни.Аз самата мисля да пробвам...

exclusive__16
09-13-2008, 07:15
хмм..не го разбрах мн мн, ама ше го прочета още веднъж и от утре почвам [-o<

i az 4sny kazano mn mn ne go razbrax :D:D:D

Undying
09-13-2008, 08:36
Абе я аз да питам тези,които са били на тази диета:нещо предимно за килограмите давате отзиви колко сте свалили,а мерките свалят ли се толкова ефикасно както килограмите? :-o

nejnaDROGA
09-13-2008, 08:44
Абе я аз да питам тези,които са били на тази диета:нещо предимно за килограмите давате отзиви колко сте свалили,а мерките свалят ли се толкова ефикасно както килограмите? :-o
:razz: Естествено,че и сантиметрите са по-малко (все пак е мааалко трудно да смъкваш само килограми...)

babity
09-13-2008, 13:36
Еми и аз бях фенка на тая диета, мога да кажа че не е трудна за изпълнение особено след като човек си свикне. Но не отслабнах почти. За месец и половина свалих само 2 кг, защото по едно време просто спрях да отслабвам. Зная, че има доста хора успяли, но нз защо при мен не се получи. А и по радиото майка ми беше слушала,че е опасна, защото унищожавала мозъчните клетки. Нз дали е така но аз я спрях просто поради липса на ефект.

Пхахахахах :lol: :lol: :lol: :lol: И сигурно тези, които са я завършили успешно, след като са свалили 30 - 40 кг са малоумни, 'щото са останали без мозъчни клетки, а? :-o :razz: :razz: :razz: Мисълта ми е, че няма причина да ви измират мозъчни клетки от диетата, просто може да се окаже натоварване за организма да получава еднотипна храна дълго време. Затова и се препоръчват витамини по време на диетата - за да не си прецакате нищо.

JustBecko
09-17-2008, 11:56
:razz: Естествено,че и сантиметрите са по-малко (все пак е мааалко трудно да смъкваш само килограми...)
Ако си била нисичка след 3-4 килограма, ще се източиш бая :) Поне при мен така стана, ама от липса на воля я спрях и сега пак ще почвам, ама съчетана със много спорт :)

Пхахахахах :lol: :lol: :lol: :lol: И сигурно тези, които са я завършили успешно, след като са свалили 30 - 40 кг са малоумни, 'щото са останали без мозъчни клетки, а? :-o :razz: :razz: :razz: Мисълта ми е, че няма причина да ви измират мозъчни клетки от диетата, просто може да се окаже натоварване за организма да получава еднотипна храна дълго време. Затова и се препоръчват витамини по време на диетата - за да не си прецакате нищо.

Не че нещо, ама... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абе, що не се заинтересовате малко?НЯМА причина да ви измрат мозъчните клетки, НЯМА!Единствения "проблем" е наторварването на бъбреците, заради многото белтъчини, но и затова в диетата пише да се пие много вода, а за хората оставащи на "бруталния" режим след 5 дена, още повече вода и да са под лекарско наблюдение...

lcl
11-07-2008, 22:06
Хаха. По-пОмиЯрска диета не бях виждал, а овцете с нея - "от утре я почвам" :D

Мерси за поправката - не съм знаел как се пише тази дума :)

nejnaDROGA
11-08-2008, 05:43
Хаха. По-пумиарска диета не бях виждал, а овцете с нея - "от утре я почвам" :D
Че кое й е пОмиЯрското?!
И по какъв повод сравняваш някой от писалите с овце?!До колкото знам овцете месо не ядът ама айде!!!
Освен това диетата си е супер стига да не се спазва 100%-ово от тийновете ;)
Аз си спазвах втория етап и ми беше много приятно :) Не се чувствах подута след всяко ядене,а и да си забелязал линка,който бях дала в една от предните страници?!Я виж,какви рецепти има там ;) Като ги гледам хич не ми приличат на пОмИарски ( :razz: даммм грамотен си :razz: ) или на овчи :?

П.П.Я първо се информирай и после пиши глупости :x (е освен ако не си прекалено тъп и не можеш :lol: )

lcl
11-08-2008, 07:41
Тия лафчета за "прекалено тъп" си ги пробутвай у вас. Не ми знаеш годините така, че се съобразявай с приказките.

Ето ти и обяснението:
Ядат се САМО белтъчини (протеини) - Белтъчините не се усвояват от тялото направо. Първо трябва да ги разложи на аминокиселините и след това организма да образува необходимите му белтъци. Животните си набавят по същия начин белтъчини.

ЗАБРАНЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ - картофи,ориз,царевица,грах, бакла,леща,нахут; това са източници на 8-те незаменимите аминокиселини. За какъв х.. са забранени. Аминокиселините са чувствителни на термообработка - те се разрушават и стават неизползваеми. Т.е. готвеното месо и яйца не са толкова носители на полезни белтъчини.

Чисти белтъчини ??? Месото, яйцата и млякото са киселино-образуващи храни. (Който се интересува за тези КОХ и как въздействат на тялото - вижте в google информация). Какви ти чисти белтъчини... При термообработката се губи аминокиселинната им стойност, което ги прави донякъде токсични... Също така "лош" холестерол.

Чистите белтъчини засилват съпротивителните сили на организма - пълни глупости. Животинските белтъчини се усвояват бавно. Млечните продукти за 2-3ч., яйцата - 3ч., месото - от 4 до 8ч. Това изисква продължителна работа на стомаха, т.е. обработката на храната взима енергия. А тази енергия идва в тази диета от белтъчините. При разлагането на белтъчините, част от тях отиват за играждането на въглехидрати. В такъв случай тялото черпи енергия от поетите мазнини с храната и от образуваните от организма въглехидрати. Неизгорените въглехидрати от своя страна се превръщат в мазнини. Толкова много обработка и танци и засилвали съпротивителните сили - пред група овце може и да мине.

Също така - високата консумация на протеини, натоварва черния дроб и бъбреците. За това чичката го е написал да се пие много вода. А колко от вас пият по 2л. на ден ???

Киселото мляко за изключване, зехтина забранен :D[/i]

nejnaDROGA
11-08-2008, 08:05
Как ще са забранени зеленчуците бе?! :razz: Ти чел ли си всички етапи?! :razz: Освен това аз всеки ден изпивам по една 3 литрова туба мин. вода + 2-3 бутилки от 0.500л. в даскало,а не съм на тази диета от много време ;)
Освен това тези 2л.,за които говориш за желателни за всеки (и хора на диети,и хора на нормален хранителен режим)
А що се отнася до "така,че се съобразявай с приказките" - ми не ;) Няма да се съобразявам ;)

Pliok0019
11-08-2008, 08:09
Освен това аз всеки ден изпивам по една 3 литрова туба мин. вода + 2-3 бутилки от 0.500л. в даскало,а не съм на тази диета от много време ;)

Аха...

titinkaa
11-08-2008, 09:08
не се лъжете да я почвате,имам две фр които я спазваха и едната даже сега като спря да я спазва повече е надебеляла,а другата уж свали 5-6кг ама на външен вид няма резултат изобщо не й личи се едно не е почвала никва диета,а и тая диета не е за деца :D :D

lcl
11-08-2008, 10:57
Как ще са забранени зеленчуците бе?! :razz: Ти чел ли си всички етапи?! :razz: Освен това аз всеки ден изпивам по една 3 литрова туба мин. вода + 2-3 бутилки от 0.500л. в даскало,а не съм на тази диета от много време ;)
Освен това тези 2л.,за които говориш за желателни за всеки (и хора на диети,и хора на нормален хранителен режим)
А що се отнася до "така,че се съобразявай с приказките" - ми не ;) Няма да се съобразявам ;)

"ЗАБРАНЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ
Забранени са нишестените зеленчуци:картофи,ориз,цар вица,грах,бакла,леща,нахут. Без да забравяме авокадото,което много хора смятат за зеленчук, а то е плод и то много мазен. Артишокът също трябва да се избягва.
Важно: През смесената фаза на диетата не трябва да се добавя никакво олио/зехтин/ в салатите."

Хаха. Явно някой друг не чете... Направи 1 анкета кой колко вода изпива на ден и направи после анализ...Това, което намекнах е, че ако не пие някой достатъчно вода, тази диета ще му е чиста вреда. Не, че ако пие ще има някаква полза вообще.

Бе плямпай си каквото искаш, не ми пречиш. Виждам те колко ти е акъла.

synito
11-08-2008, 12:18
iskam da popitam normalno li e ako ste zapo4nali vtori pyt dietata i az ve4e sym na 7 den i ne sym svalila nito 1 kg pls pi6ete 6ot po4vam da se razmotivirvam ;[

lcl
11-08-2008, 12:35
Хич не се и учудвам, че не си свалила нито 1 кг :)

varnen4e
11-08-2008, 12:41
И аз от доста време се каня поне да я пробвам.
Никога досега не съм спазвала диети, а тази ме впечатли.

synito
11-08-2008, 14:43
Хич не се и учудвам, че не си свалила нито 1 кг :) v smisyl ?

lcl
11-08-2008, 15:00
В смисъл, че е пълна простотия.

varnen4e
11-08-2008, 15:10
Оф.. и аз май се отказах...

nejnaDROGA
11-08-2008, 15:26
iskam da popitam normalno li e ako ste zapo4nali vtori pyt dietata i az ve4e sym na 7 den i ne sym svalila nito 1 kg pls pi6ete 6ot po4vam da se razmotivirvam ;[
За 7 дена само 1 килограм :shock: Ми не!Не е нормално!Аз когато бях на тази диета (общо 3-4 пъти съм била) и за седмица съм сваляла по 4-5 кг. (като не съм спазвала всичко както трябва ...)
Хммм ти най-вероятно не спортуваш и водиш застоял начин на живот :? Това е единствената причина,заради която може да си свалила само 1 кг. :?