View Full Version : ме4та с чужденец
lilit_666
03-31-2008, 11:57
Имали ли сте ме4та да ходите с 4ужденец, заради някоя, характерна за нацията му 4ерта и каква е тя.
Коя нация според вас е най-секси, атрактивна и красива и защо?
Аз примерно винаги съм си ме4тала за исландец- някакъв мн едър със светли о4и и мн светла коса (шведите също са така)
Въпреки това пък харесвам пове4е тъмнокоси, шоколадови мом4ета.Бе, да ми се нена4уди6...
theworldleader
03-31-2008, 11:58
Мразя чужденците.
Бих го правил с някоя туркиня, ма някоя бясна кюченикя, хаха.
Аз също съм много навит на туркиня , както и на някоя латиноамериканка :oops:
:? Тц, нещо 4ужденците не ме блазнят особено.. Латиновците са ми някви мазни такива.. северняците са отблъскващо руси, бледи и безцветни като цяло.. абе, не си е работа :D
Ами латиноамериканците си ги бива ;) много са игриви.
Но като цяло българите са номер 1.
psihqsala
03-31-2008, 12:25
^_^ Номер едно чобани и грубияни ли?
Аз пък искам с някакъв расов,по-черничък(не циганин,просто мургав!)..ммм... :-)
Ами ако ти попадаш на грубяни и "чобани" аз не. Всеки си подбира компанията.
Да не мислиш, че един мулат е по-добър или с по-голяма пишка? Не е вярно.(личен опит). Според мен българите са много надарени :)
psihqsala
03-31-2008, 12:33
Да не мислиш, че един мулат е по-добър или с по-голяма пишка? Не е вярно.(личен опит). Според мен българите са много надарени :)
Важно е отношението, мила... А не само онова,което крие в гащите..
theworldleader
03-31-2008, 12:35
Темата няма как да насочва към отношението на чужденците, тъй като тук 90 процента даже не са помирисвали границата, пък от къде да знаят какво е отношението на чужденците, та да мечтаят.
Отношението на доста Българи е доста над това на чужденците, личен опит имам, тъй като аз съм един от тия 'шопари' но се отнасям прекрасно с хора, които заслужават.
Пък и в гащите си имам.
Темата няма как да насочва към отношението на чужденците, тъй като тук 90 процента даже не са помирисвали границата, пък от къде да знаят какво е отношението на чужденците, та да мечтаят.
Отношението на доста Българи е доста над това на чужденците, личен опит имам, тъй като аз съм един от тия 'шопари' но се отнасям прекрасно с хора, които заслужават.
Пък и в гащите си имам.
Имам голям опит с чужденци и мога да кажа, че и по отношение и по атрибути българите са най-добри :) е не съм преспала с целият свят но общо казано и като съм си говорила с приятелки българите са несравними просто :)
theworldleader
03-31-2008, 12:45
Аз обеснявах на момичето, което те упрекна.
Аз обеснявах на момичето, което те упрекна.
да де и аз на нея :oops:
psihqsala
03-31-2008, 12:50
Хехех и аз не се оплаквам от липсата на опит и мога да сравнявам именно заради това. Засега да ви кажа ми хареса доста с един руснак и един американец,така че нз дали са по-добри тооолкова от българите(сравнение с тези,с които аз съм била,може и това да се каже..) и да,показвала съм си носа извън Бг доооста пъти и знам как седят нещата..е да изказах субективно мнение,но пак на базата на някви преживявания.
определено си има чужденки, които си заслужават ако трябва да се позовавам на личния си опит :) и винаги съм имал мерак да го направя с японка кефят ме, също така и азиатките като цяло ме кефят 8)
Хехех и аз не се оплаквам от липсата на опит и мога да сравнявам именно заради това. Засега да ви кажа ми хареса доста с един руснак и един американец,така че нз дали са по-добри тооолкова от българите(сравнение с тези,с които аз съм била,може и това да се каже..) и да,показвала съм си носа извън Бг доооста пъти и знам как седят нещата..е да изказах субективно мнение,но пак на базата на някви преживявания.
абе всеки си има различни фантазии,желания и т.н. :) така,че няма нужда да спорим .
charlotte
03-31-2008, 15:21
Аз пък искам датчани...Ммм...
Бих се метнал на всичко чуждо освен:
1. циганка
2. англичанка или американка (говоря за тези с големите габарити :D )
3. японка или китайка (просто не са ми приятни, а и всички ми изглеждат еднакво :D )
Все пак за предпочитане са европеидната раса 8-) :-)
Denmark :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 Обожавам пичовете идващи от там,страхотни са...!!!
Французите са ми едни живи такива, но... абе Франция... пфф...
Англичаните са просто секси!
Ако ще е чужденец, да е от Кралството. :-D
1nnocenT
03-31-2008, 17:10
aз искам някоя мацка от Швеция ако като Шведките от филма "Разходка с лодка" :P :P :-D :-D
aз искам някоя мацка от Швеция ако като Шведките от филма "Разходка с лодка" :P :P :-D :-D
И, специално, Инга :D
Оу, не... треньорката. :D
Курви са си българките. Пред нас се правят на сериозни, почтени и дори леко високомерни, а като дойде и най-изпадналия оръфляк от запад, отварят широко краката. Преди се ебяха с негри и араби, а сега с отрепки и бродяги от Западна Европа и САЩ (чат пат и с някоя изглеждаща като свиня мутра ) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
teenage_drama_queen
04-01-2008, 19:27
испанци :smt007 :smt007 :smt007 мургави и сладкиии :grin: някой ден ще се омъжа за испанец :D
lilit_666
04-01-2008, 19:45
испанци :smt007 :smt007 :smt007 мургави и сладкиии :grin: някой ден ще се омъжа за испанец :D
О, да, испанците са пе4ени, и аз искам... :grin:
Една латина много би ме зарадвала 8-)
А за момичетата,един негър,да ги рънчи с оная пръчка,та да ходат на един крак после цял месец :D
m nqmamm podobni mechti :D nikoga ne me e vlechala osobeno mn nqkoq rasa ili narodnost
lilit_666
04-02-2008, 09:27
Като се замосля и на някой готин, дългокос индианец няма да откажа :D
Мразя чужденците.
Туркините са мохамеданки. Те трябва да са девствени на сватбения ден. (Е, не че всички следват така стриктно религиозните норми, но все пак са доста по-консервативни от колкото сме свикнали ние. Една приятелка (от Турция) ми разказваше, че е прието ако един мъж обича дадено момиче, да не спи с нея преди да има сватба...но пък не било проблем да спи с някоя друга ако си намери...:? )
alex_devv
04-02-2008, 17:14
мда. ако съм с момиче мечтата ша ми е да са ожена за резан турчин :grin: :grin: :grin: :grin:
на тоя етап мисла да хода да зимам некоя стройна дългокрака (п*ичка) мулатка 8)
i'm so excited!
04-02-2008, 17:33
о, аз с 1 грък дето не знаеше български имах някаква афера. то и до днеска си кореспондираме де.ама много беше секси,мамка му, чакам момента,когато ще отида на 'екскурзия' до атина :D
ест за мене испанците миришат на секс е така.. 8-)
Мразя чужденците.
хахаха бате луд ли си! аз съм чукал туркиня в университета, в който уча! тая по едно време като почна да пищи нещо на турски и незнам кво да правя .. но якото беше , че даваше в дупето :)))
иначе си мечтая за азиатка или латино :D
iskammm s 4eren,s golqma buxalka :-) a moje i rusnak :-D
S_L_A_D_U_R_K_A
04-03-2008, 17:42
РОМ
Хахаха много ме привличат испанците, мургави, тъмнокоси, ако може и със светли очички. Макар че някои роми също отговарят на описанието :D :-)
haha da vi kaja ne sam probvala s balgarin...samo s latinoamerikanec...mnogo e dobar :D:D
хахахх аз съм навита с някой французин да 0питам.. :D :oops:
princesa_viki
04-07-2008, 14:50
Пък и в гащите си имам.
Според мен пък не може да се каже например Българите са такива,а американците такива.Това си е въпрос до самия човек.Както и всички мъже и жени са едникви,същата работа.
Не слагайте всички под общ знаменател