PDA

View Full Version : Спи й се

Sarabi
03-31-2008, 17:09
Хора, искам да си намеря тоя разказ, обаче... не помня автора 8-) . Записах си го най - прилежно, казах си, че ще го намеря ... и си дадох тетрадката.
Ако някой го е чел и знае автора, моля да помогне :) А за да се сетите - става въпрос за 12 годишно момиченце, слугинче в господарска къща, където трябва да се грижи за бебе, което не престава да плаче 3 дни и момиченцето не може да спи. Накрая за да се наспи го удушава.
Ако някой се сеща - моля , моля , моля !
:-|

П.п. : В баси доброто настроение съм ^^, Пз - Maiden - The thin Line Between Love & Hate ^^.

comics
03-31-2008, 17:51
:shock:

voodoodoll1
03-31-2008, 18:31

nicolepcd
03-31-2008, 18:40

VerryBerry
03-31-2008, 18:46
трябва да си вземеш тетрадката обратно :shock: (и да напишеш тука заглавието,че ми стана интересно :oops: )

ThunderGoddess
04-01-2008, 15:08
Като го намериш - кажи - това ще мн психарско и яко. Искам и аз да го прочета :)

zvezdichkaaa
04-01-2008, 15:14
Като го намериш - кажи - това ще мн психарско и яко. Искам и аз да го прочета :)

И аз,и аз :P .

alex_devv
04-01-2008, 15:18

UnaBletoLoVeU
04-01-2008, 15:54

И аз,и аз :P .

Мега яко звучи :grin: И аз бих го прочела :p

AutumnTears
04-01-2008, 16:16
iskam i az ot mnogo vreme ne sum 4ela takiva knijki :grin:

sherry
04-01-2008, 16:24
Окей, какво е якото? Аз ще напиша разказ за едно момче, което работило като учител, ама децата не го слушали и ги изколил :D Не знам, мисля, че в интернет и като цяло в художествената литература съществуват толкова интересни и по-заплетени неща, които си струва да бъдат прочетени, че направо си губите времето с такива...

Sarabi
04-02-2008, 19:44
Ъ, не , не си губя времето с тоя разказ, защото звучи "психарски", а защото ми е работа да го намеря и да мога да правя едни умни неща по него. Аз ако искам психарска литература знам къде да си намеря.
Хъм, забравих да уточня, че разказът е народно творчество, не е на чужд автор.
Та ако някой го е чел - ще се радвам. Ако не... ще питам пак даскала ми, въпреки че звучи супер тъпо да кажа, че ще се подготвя по дадено произведение и да забравя автора...
Но когато го разбера, щом има толкова интерес, ще го напиша.
:)

трябва да си вземеш тетрадката обратно Shocked (и да напишеш тука заглавието,че ми стана интересно Embarassed )

Заглавието е "Спи й се", търся автора.

ObScuReNikoQ
04-02-2008, 20:00
с google пробва ли... :-k може нещо да излезе.... успех с търсенето :)
и моля да пуснеш после автора и евентуално къде може да се намери :)

sherry
04-03-2008, 03:40
Sarabi, нали не се разсърди, че казах, че звучи тъпо? Не искам да се заяждам, или да се обиждаш, просто така ми звучеше, а и имам добро мнение за теб и ми се стори странно да ти харесват такива неща. Дано да не съм те засегнала, не съм искала :)

zvezdichka777
04-03-2008, 06:51
аз не съм чувала за тфа .. :D :D :D :D :D :D :D

Co0kIe
04-12-2008, 19:25
+1

Sweet_Play_F
04-12-2008, 19:51

sweet_baby_cool
04-12-2008, 20:03
$orry ne s@m go 4el@ , @ i ne $e6t@m z@ @vtor@.

woshata
04-12-2008, 20:23
+1хващам бас че повечето хора не са го :D :D :D

woshata
04-12-2008, 20:24
$orry ne s@m go 4el@ , @ i ne $e6t@m z@ @vtor@.тука кви способности тряа да има човек..заниня по древни езици или кво :shock:

NightGuardian
04-13-2008, 00:55
$orry ne s@m go 4el@ , @ i ne $e6t@m z@ @vtor@.

Макс 10 годишна! 8-)

Не съм чел книгата , но ми звучи интересна!

ThunderGoddess
04-13-2008, 07:20
Окей, какво е якото? Аз ще напиша разказ за едно момче, което работило като учител, ама децата не го слушали и ги изколил :D Не знам, мисля, че в интернет и като цяло в художествената литература съществуват толкова интересни и по-заплетени неща, които си струва да бъдат прочетени, че направо си губите времето с такива...
Говориш глупости на килограм. В интернет има една дузина автори, които са толкова некадърни, че никой не ги чете и затова не могат да издадат книга. Когато някой издаде книга, тя се продава и остане в историята като велик автор, значи е написал нещо стойностно. Тези в интернет не ги брой. Гадост са - поне повечето.

sherry
04-13-2008, 08:28
Говориш глупости на килограм. В интернет има една дузина автори, които са толкова некадърни, че никой не ги чете и затова не могат да издадат книга. Когато някой издаде книга, тя се продава и остане в историята като велик автор, значи е написал нещо стойностно. Тези в интернет не ги брой. Гадост са - поне повечето.
Tи не си ме разбрал! Не говорех за некадърниците, които разпространяват безсмислените си неща в нета, а за класическата литература, която вече я има и в онлайн вариант!
След като мога от интернет да си сваля нещата на Ричард Бах например, смятай какви стойностни неща има...
Ето някои линкове, които го доказват:
http://knigi.start.bg/
http://www.izvorite.com/downloud/results.php

mese4ka
04-13-2008, 08:31
+1хващам бас че повечето хора не са го :D :D :D +1 8-)

ThunderGoddess
04-13-2008, 08:49
Tи не си ме разбрал! Не говорех за некадърниците, които разпространяват безсмислените си неща в нета, а за класическата литература, която вече я има и в онлайн вариант!
След като мога от интернет да си сваля нещата на Ричард Бах например, смятай какви стойностни неща има...
Ето някои линкове, които го доказват:
http://knigi.start.bg/
http://www.izvorite.com/downloud/results.php
Да, хубаво е, че има и такива неща онлайн, но аз лично предпочитам да са на книжен носител. Въпроса е, че човек, който е успял да издаде нещо, заслужава най-малкото уважение :) Иначе разказа изглежда интересен. Не бързам да си правя заключения преди да съм го прочела :)

sherry
04-13-2008, 09:35
ThunderGoddess, права си!Много по-добре е на книжен носител, защото е по-хубаво, а и обожавам миризмата на хартия! Но не всеки има достатъчно пари да си купи всички книги, които иска да прочете...