View Full Version : малка ли съм за него..............
moni_sexygirl
04-01-2008, 13:02
zdraveite za parvi pat pi6a vav foruma i se nadqvam da mi dadete savet.Eto i moqta istoriq:Prez esenta se premestih da u4a v novo u4ili6te,zapozvah se s mnogo mom4eta no nito edno ot tqh ne mi stana simpati4no.Predi nqkolko sednici zabelqzah edno mnogo simpati4no mom4e.I taka kogoto se zamislih az si spomnih,4e tova mom4e go vijdam vseki den ot na4aloto na u4ebnata godina,no prosto ne mi be6e napravilo vpe4atlenie.Ami ve4e nqkolko sedmici ne spiram da mislq za nego,mislq 4e se vlubvam i neznam kakvo da pravq.Edinstvenoto ne6to koeto znam za nego e imeto mu i koi klas e, dori neznam dali si ima gadje ili ne.Strah me e da otida da se zapoznaq s nego,za6toto toi e 12 klas,a az 9 i neznam kak 6te reagira toest za nego moje bi 6te sam malka.Problem e i tova,4e toi tazi godina zavar6va i sigorno nqma da go vidq pove4e. :( :( Molq vi daite mi savet,blagodarq predvaritelno i sajalqvam ako vi natovarvam izli6no s moq problem.
7 точка от правилата
moderated by Coki
Mechtatel
04-01-2008, 13:07
Ако се виждаш с него в смисъл на акъл и ръстово може да се пробваш. Нищо не пречи да рискуваш пък каквото стане.В най-лошия случай да се очуди ,в най-добрия да си му дама на бала 8)
zvezdichka777
04-01-2008, 13:11
Еми не се знае дали няма да го виждаш,ако се получи нещо между вас .. еми незнам незнам.Трябва да се запознаеш с него и да разбереш повече неща за това момче,защото името и класа в който е не стигат .. намери общи познати или се запознайте.Успех!
Alabalaportokala
04-01-2008, 13:14
Давай напред. Винаги съм се радвал на смелите момичета които ей така от нищото са се запознавали с мене. Вдигат ми се в очите независимо дали са грозни хубави дебели и т.н. Давай сигурен че ще му хареса. Само не се сдухвай. Успех
elmosGirl8
04-01-2008, 13:30
strannoto e 4e az imam mn podoben problem..probvai da sre6ta6 pogleda si s negoviq.. usmihvai mu se namiri ob6ti poznati.. kaji im da te zapoznaqt s nego :) tova e re6enieto : )
strannoto e 4e az imam mn podoben problem..probvai da sre6ta6 pogleda si s negoviq.. usmihvai mu se namiri ob6ti poznati.. kaji im da te zapoznaqt s nego :) tova e re6enieto : )
Точно така!
А не знам дали си малка за него. То си зависи от тебе и от него. Познавам много хора 12 клас и мога да ги разделя на 2 групи. Едните биха тръгнали дори и с 12-13 годишни, а другите - с не по-малки от 17 год. Така че си зависи от човека.
Ами всеки с вкусовете си може пък да си допаднете,но не губи шанса си от страх,защото е адски глупаво..
запознай се с него ....няма от какво да те е страх... или ще стане нещу или не ...ако не се запознаеш с него само губиш ..така че действай ...най добре както казаха и по нагоре ако имате общи приятели и познати да те запознаят ...успех!
mim4ety_sara
04-01-2008, 14:33
i az imam sa6tiqt problem zna4i haresvam edno mom4e koeto e 11 klas a az s1m 6 kazah mu daje onzi den mu podarih podarak i me be6e dosta sram,no uspqh pitam vi dali imam 6ans da stanem gadjeta :oops:
alex_devv
04-01-2008, 14:34
Що па да си малка?
И магарето е малко, ама влачи каруцата! :grin: :grin: :grin:
Отивай и се запознай с него, нема кво да се чудиш само.
Разликата ви не е чаак толкова голяма, но все пак това са си 4 години...Ако той е на акъла, на който трябва да е един 19-годишен младеж - може да се окаже проблем.
Затова преди да си се отказала предварително, направи всичко възможно, за да се сближите повече и да говорите повече, за да може да те опознае, и ако възрастта за него е проблем, да не бъде вече.
mim4ety_sara
04-01-2008, 15:55
e ne nie sme se zapoznali ama v dask ne si govorim samo v neta si pi6em
Ем малко ви е голяма разликата, точно в тази възраст... Виж, ако беше 27-23 нямаше да е такъв проблем....
mim4ety_sara
04-01-2008, 16:46
uff tiq gadni godini imam 4uvstvoto 4e ako ne stane ne6ty 6a se samoubiq kazvam vi :x
Ch0c0la73
04-01-2008, 21:37
apf zakvo da si malka v moq grad e savsem normalno 5-6 godini razlika dori.. ;] az sam 8mi a gadjety mi e 11 klas pak na moita fr i priqtelq im beshe 10 god razlikata ko se panirate vs :-D
MartyParty
04-02-2008, 14:40
Май не си :smt120
Wrathchild
04-02-2008, 14:47
Разликата ви не е чаак толкова голяма, но все пак това са си 4 години...Ако той е на акъла, на който трябва да е един 19-годишен младеж - може да се окаже проблем.
Затова преди да си се отказала предварително, направи всичко възможно, за да се сближите повече и да говорите повече, за да може да те опознае, и ако възрастта за него е проблем, да не бъде вече.По-скоро 3 години...
Не мисля, че 3-4 години са чак такава разлика.
VerryBerry
04-02-2008, 17:30
Не вярвам да си малка за него,запознайте се по-добре и тогава ще си проличи ;)(може и да се откажеш даже!)
jjjjjj6363
04-02-2008, 19:41
za mene si oshte malka i to daje mislq nali li4no moe mnenie 4e si dosta malka
playful_baby
04-02-2008, 19:48
zdraveite za parvi pat pi6a vav foruma i se nadqvam da mi dadete savet.Eto i moqta istoriq:Prez esenta se premestih da u4a v novo u4ili6te,zapozvah se s mnogo mom4eta no nito edno ot tqh ne mi stana simpati4no.Predi nqkolko sednici zabelqzah edno mnogo simpati4no mom4e.I taka kogoto se zamislih az si spomnih,4e tova mom4e go vijdam vseki den ot na4aloto na u4ebnata godina,no prosto ne mi be6e napravilo vpe4atlenie.Ami ve4e nqkolko sedmici ne spiram da mislq za nego,mislq 4e se vlubvam i neznam kakvo da pravq.Edinstvenoto ne6to koeto znam za nego e imeto mu i koi klas e, dori neznam dali si ima gadje ili ne.Strah me e da otida da se zapoznaq s nego,za6toto toi e 12 klas,a az 9 i neznam kak 6te reagira toest za nego moje bi 6te sam malka.Problem e i tova,4e toi tazi godina zavar6va i sigorno nqma da go vidq pove4e. :( :( Molq vi daite mi savet,blagodarq predvaritelno i sajalqvam ako vi natovarvam izli6no s moq problem.
7 точка от правилата
moderated by Coki
probvai se... 4ovek trqbva da riskuva... :-) spored men ne si malka za nego... NO vse pak zavisi ot 4oveka... ima mom4eta koito i na 20 sa si s akala na 15 taka 4e... malko smelost i uspeh... :D
Ба ли го, 3 години нищо не са, аз съм 9 клас, а мъжа е 12-ти. Нищо странно.
mim4ety_sara
04-14-2008, 10:14
amm toi me znae az daji mu podarih podar1k za RD taka 4e znae 4e go haresvam no ne smeq da mu kaja 4e iskam da stanem gadjeta :D
Miss_Perfekt
04-17-2008, 16:28
Не си малка
simba007
04-17-2008, 16:49
и аз миналата година имах същия проблем.той беше 12 клас а аз 9...все си казвах ще му кажа има време,ама май нямах време...той завъри без да разбере беше ми много криво така4е отиди и му кажи какво 4устваш
evelinka1122
04-17-2008, 16:57
не си малка за него, намери общи приятели ... ако не върви и се запознай с него... какво толкова... нали завършва тази година 8-)
MiMcHeToOo
04-17-2008, 18:25
Давай напред. Винаги съм се радвал на смелите момичета които ей така от нищото са се запознавали с мене. Вдигат ми се в очите независимо дали са грозни хубави дебели и т.н. Давай сигурен че ще му хареса. Само не се сдухвай. Успех
А така :)
toni_boni
04-17-2008, 21:49
uff tiq gadni godini imam 4uvstvoto 4e ako ne stane ne6ty 6a se samoubiq kazvam vi :x
След това ти разсъждение - да, малка си! :? Не питай по форумите, тук никой няма да те хване за ръчичка и да те заведе при него. Действай сега, пък каквото стане. Щяла да се самоубива... :x
Давай рискувай нищо не губиш само може да спечелиш :)
Div_angel_f
04-18-2008, 20:51
Аз като бях 12 клас, момчетата от класа ми излизаха с 9-токласнички... а момичетата с 40-годишни... тъй че пробвай се, може да излезе нещо ;)
запознай се с него ....няма от какво да те е страх... или ще стане нещу или не ...ако не се запознаеш с него само губиш ..така че действай ...най добре както казаха и по нагоре ако имате общи приятели и познати да те запознаят ...успех!
Разликата ви е нормална и много добра! Има какво да научиш от него, може да ти бъде полезен в много отношения. Само се дръж на ниво,а не като поредната малка пикла с лиготиите си. \:D/
Пробвай и виж какво може да се получи все пак :)
gLoRiOuS_aNGeL
04-18-2008, 23:07
Съгласна съм с всичко...Почти де. От личен опит съветвам да не се доврявате на общи познати...По-добре се запознай с него самичка. :)
marsianec
04-19-2008, 00:18
най-добре да пробва6 пък каквото стане поне 6те знае6 4е си опитала ако ни6то не излезе, а не после да се 4уди6 какво е ;щяло да стане най-добре е така УСПЕХ (ако се ре6и6 на това) :)
Vikitooo
04-19-2008, 04:26
Miii ti se probvai puk kakvoto stane! I ne, spored men ne vi e golqma razlikata =]~
mim4ety_sara
04-21-2008, 11:26
mnogo blagodarq za savetite no nali ve4e vi kazah 4e sme se zapoznali :-D daite mi savet za6totto nemoga da se re6a dali da go pitam dali iska da hodim :grin:
xxxSnowflakexxx
04-21-2008, 11:57
Az nqma da 4eta otgovorite na drugite,a 6te ti otgovorq napravo.6tom tolko mn go haresva6 ne si ispuskai 6ansa v kraina smetka ni6to ne gubi6 6tom zavurva dori i da ti otkaje nqma da ima problem 6toto nqma da go vijda6 ot6te dulgo vreme,no ima i drug variant ako ne opita6 a vsu6tnost i toi te haresva????Togava gubi6 za6toto kakto ti samata kaza toi zavur6va............Opitai vse pak ot opit glava ne boli, moje i da se polu4i mejdu vas!!!Tova e ot men pojelavam ti uspeh :-) :-) :-) :-) :-)
kaprizzna_
04-21-2008, 14:06
7 точка от правилата
moderated by CokiПо добре отиди и се запознай с него и не му мисли...отиваш и се запознаваш и каквото стане...просто рискувай....може пък да се получи нещо хубаво..не се срамувай..или накарай някой от училището да ви запознае ако ти нямаш смелост...а дали си малка за него...според мен едвали...няма значение..той ако хареса нещо в теб на пръв поглед едвали ще се замисли на колко си години...нз как изглеждаш но може да си помисли че и ти си 12 клас..незнам...но отивай и се запознай с него..!!!!още утре :) Успех ти желая :)
BWald0rf
04-21-2008, 16:58
Ами запознайте се може и да излезе нещо.Не трябва да се отказваш просто така.Но трябва да имаш впредвид някой неща .. примерно той сега е зает да учи за матури и изпити и сигурно няма много време да се размотава ... освен това като завърши може да иде в друг град и повече да не се видите ;)
Slave4You
04-21-2008, 17:29
Еми щом е 12 клас побързай защото 24 май е след 1 месец;) Все ще има някой общ познат дето да ви запознае. А щом се запознаете няма начин да не се виждате (поне лятото) Според мен 3 год не са нищо.
moni_sexygirl
04-21-2008, 18:13
Stra6no mnogo sam vi blagodarna za savetite.Naistina o6te utre 6te otida i 6te se zapoznaq s nego,za6toto ne izdarjam ve4e taka.Ako imahme ob6t poznat 6te6e da e po lesno,no prosto nqma takav 4ovek za sajalenie.A kato si pomislq,4e do 18 mai (togava e balat mu) ostava o6e mnogo malko vreme i pove4e nqma da go vidq izpadam v nqkakvo neupisuemo sastoqnie na ot4aqnie. :-#
adizitk1
04-21-2008, 18:16
Ако се виждаш с него в смисъл на акъл и ръстово може да се пробваш. Нищо не пречи да рискуваш пък каквото стане.В най-лошия случай да се очуди ,в най-добрия да си му дама на бала 8)
+1
Sweet`dreams
04-21-2008, 19:05
i az imam sa6tiqt problem zna4i haresvam edno mom4e koeto e 11 klas a az s1m 6 kazah mu daje onzi den mu podarih podarak i me be6e dosta sram,no uspqh pitam vi dali imam 6ans da stanem gadjeta :oops:
Ето тя е малка. Само като си представя момиче 6ти клас да целува 18 годишен ме побиват тръпки....... а ти си 9ти клас. Не изглежда толкова фрапиращо. Както ако ти си на 20 години, а той е на 25...виждаш ли разликата? Просто не звучи сякаш той е някакъв педофил, а ти дете, което му е връзва на акъла. Опитай си късмета :wink:
piff4ence
04-21-2008, 19:11
o mili4ka,izob6to nema da te pomisli za malka,6toto te golemite batkovci tarsqt momi4enca to4no kato teb!taka 4e ,badi smela i dai vsi4ko ot sebe si!Uspeh!!! 8)
емм не не е толкос фрапираща разлика ....даже вобще ..
mim4ety_sara
04-22-2008, 10:45
ami toi e futbolist i ne mu se u4i mn no kazvat 4e 6te go e sram da hodi s po malka :x
*dream_killer*
04-22-2008, 11:46
Еми то и аз сега имам подобен проблем(то не точно проблем де ама....). При мен обаче е обратното.Значи има едно момче и то е 3 години по голямо от мен и ме харесва.Попринцип 3 години не са чак толкова много, но докато си в училище е малко по-различно, в смисъл на акъл даже и 2 години може да са много.В моя случай е малко сложно,защото аз даже не знам дали го харесвам(той е много мил,забавен и е първото момче,което не се прави на гъзар и не се интересува толкова от това кой са родителите ти например...)За мен е най-кофти например че той като е по-голям и интересите му до някъде може да са различни да речем аз като изляза трябва да се прибера към 9 (майка ми е параноичка),а той тогава тепърва излиза.Знам че на вас сигурно това ви изглежда много тъпо ама изобщо не знам кво да прявя :(
А сяга по въпроса все пак когато ти си 9 клас, а той 12 не е чак толкова зле и трябва да се запознаеш с него общо взето няма какво да губиш.Той скоро завършва и ако нищо не стане няма да ти се налага да го виждаш.
mim4ety_sara
04-22-2008, 12:09
ami az sam 6 a toi 11 i sled edna godina zavar6va pak e i ot varna :( a az sam ot love4